PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Puntomu Satıyorum Arkadaşlar...

SRDR KRKC
01/04/2012, 00:27
https://img94.imageshack.us/img94/2020/03042011517.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/94/03042011517.jpg/) Uploaded ImageShack.us (https://imageshack.us)

Araç Bilgileri :

İLK SAHİBİNDEN...

2006 Model 1.3 Multijet Active

Renk: Mavi

Km : 78.000 Km ( Orjinalmi Diye Soranlara Hertürlü İspati Mümkündür, Servis Kayıtları Ve TÜV Muayene Raporları Mevcuttur. )

Bakımları : 50 Bine Kadar Servis Bakımlıdır. Son Bakımı 65 Bin Kmde Tüm Parçaları Orjinal FİAT Ürünleriyle Dışarıda Yaptırılmıştır. Dileyene Faturaları Belgelendirilir.

Hasar Durumu: Kesinlikle Kaza Boya Darbe Değişen Rütuş Bile Yoktur. Kaputta Bir Çiziği Mevcut Olup Ufak Tefek Taş İzleri Mevcuttur. Ayrıca Sağ Arka Çamurlukta 1 Karış Kadar 3cm Eninde Sürtme Var. Boyalı Demesinler Diye Yaptırmadım Ama Yaptırıp Teslim Edicem. Bu Söylediklerimin Haricinde En Ufak Hata Yoktur. Bunlarda Bir Otomobil İçin Hata Değildir. Ama Bnm Gibi Bir Kıl Adam Gelip Görünce Tantana Yapmasın Diye Açık Açık Yazıyorum.

Yedek Anahtarı Tüm Kitapçıkları Mevcuttur. Aracın Tramer Sorgusunu Yaptırmak İsteyenler Varsa Plaka 50(ES)021 Herşey Açık Ve Seçik...

Araca 15 Gün Önce Meguaris Boya Koruma Motor Koruma Yaptırdım.

Muayenesi 2013 Yılına Kadar Vardır.

İlk Elden Tertemiz Bir Araca Binmek İsteyenler Varsa Araç Budur Arkadaşlar. Sahibinden.Com, Araba.Com, Arabam.Com Gibi Tüm Siteleri İnceleyin Aracım Gibi Bir Aracı Daha Uygun Bulursanız Lütfen Alın Sizin Kar'ınız Benim Kar'ımdır :)

Takas Olurmu Diye Sorarsanız 2006 Üstü Palio Albea Klimalı Ve Absli Olan Hatasız Kazasız Kesinlikle Orjinal Olmak Şartıyla Olabilir. Diğer Araçlarla Olurmu Derseniz Linkini Msj Atınız İnceleyip Size Dönerim. Bunun Haricinde Öncelikli Tercihim Nakittir.

Aracın Üzerinde Rehin, Haciz, Kredi V.s Yoktur Satışı Hazırdır. Araç İle İlgili Sorularınızı Lütfen Telefon İle Arayarak Sorunuz Mesajla Araba Satın Alınmaz.

NAKİT : 23.250

Bu Fiyatı Görüp Sakın 21 e Alırız 22 ye Alırız Nasılsa Diye Hayale Kapılıp Aramayınız 250 Nezaketen Pazarlık İkramıdır. Onun Haricinde 23 Bin Son Rakam Arkadaşlar. Aracıma Güvenim Sonsuzdur 2 3 Parça Boyalı Neden Boyandığı Bile Belli Olmayan Araçları 19 20 Gibi Rakamlara Çok Rahat Alabilirsiniz. Benim Aracım Bu Rakam Bu... Hepinize Şimdiden İlginiz İçin Teşekkür Ederim.

Benim Konumun Altında Rakam Düşüktür Yüksektir Tartışması Yapılsın İstemiyorum. Lütfen Bu Konuda Saygılı Olalım Arkadaşlar...

GSM: 0507 273 05 05

karargah26
01/04/2012, 01:03
keşke fotoğrafta koysaydınız

SRDR KRKC
01/04/2012, 01:06
Valla Arkadaşım Koymaya Çalıştım Olmadı İmageshack Sitesinden Yüklüyecektim Oda Üyelik Sistemine Dönmüş Üyede Olamadım Varsa Bildiğiniz Bir Site Adres Verin Yükleyim...

34 HKN 37
01/04/2012, 01:10
active ve 23.250 ?

karargah26
01/04/2012, 01:16
Image hosting, photo sharing & video sharing at Photobucket (https://photobucket.com/)

ben burdan yüklemiştim resmi

Ziyaretci046
01/04/2012, 01:18
araba on numaradır bende kefilim de fiyatı bence iddialı :) alanda satanda hayrını görsün

SRDR KRKC
01/04/2012, 01:35
Fotoğraf İşi Tamamdır Arkadaşlar...

SteinGP
01/04/2012, 03:54
naçizane görüşüm fiyat yüksek.ama hayırlı satışlar,gönlünüzden geçen olur inşallah.

RPDiFOR
01/04/2012, 05:23
Aracınıza hemen 17500 tl nakit verebilirim ilgilenirseniz

OzzY
01/04/2012, 14:26
hayırlı satışlar abi.

ölücülükte son nokta...

SRDR KRKC
01/04/2012, 21:25
Sen hemen verme kardes yavas yavas 23 ver cok naziksin ;))))

SteinGP
01/04/2012, 21:26

Bornova aile mezarlığında boş yerimiz var düşünürseniz.

SRDR KRKC
01/04/2012, 21:36
Can bu iyiydi hahaha ;)

RPDiFOR
01/04/2012, 21:44
hayırlı satışlar abi.

ölücülükte son nokta...

Kendi ilanım ve serdar beyin kendi yorumları dikkalice okuyun öyle yorum yapın https://forum.grandepuntotr.com/satilik-araba/34358-satilik-2011-grande-punto-1-3-multijet-active.html

Serdar bey benim 2011 aracıma 23 24 eder demişti şimdi soruyorum 2011 grande punto darbesiz boyasız + 1000 tl aksesuar var üzerinde 23 24 ediyor serdar beye göre kendi 2006 aracıda 23 24 ediyor saygılar iyi akşamlar

Nokta.
01/04/2012, 21:51
kusuruma bakmayın 2006 model 70küsür binde bir araç nekadarda kaza boya olmasa 23.500 çok degilmi sonuçta active bir araç bence etiket olsun diye satılıga çıkarttınızı düşünüyorum makara amaçlı

BSK
01/04/2012, 23:15
Kendi ilanım ve serdar beyin kendi yorumları dikkalice okuyun öyle yorum yapın https://forum.grandepuntotr.com/satilik-araba/34358-satilik-2011-grande-punto-1-3-multijet-active.html

Serdar bey benim 2011 aracıma 23 24 eder demişti şimdi soruyorum 2011 grande punto darbesiz boyasız + 1000 tl aksesuar var üzerinde 23 24 ediyor serdar beye göre kendi 2006 aracıda 23 24 ediyor saygılar iyi akşamlar

İlk mesajı görünce ben de çüş :noexpression: demiştim de bu mesajı görünce anladım sonuna kadar haklısınız.

Aslında ben ilanlarda fiyat yorumlamalarına çok kızıyorum, sanane isteyen istediği fiyata satar her şaşkın satıcının bir şaşkın alıcısı vardır. Mal satanın istediği fiyatı koyar baktı satılmıyor iner aşağı millet ne karışır anlamam şimdi bu arabaya 23000 veren çıkar mı bekle gör çıkarsa ne ala, tok satıcı, paraya ihtiyacı olsun da gör 17000 e hayır bile diyemez.

barisunye
01/04/2012, 23:16

insanın kendi malı olunca değer biçmek zor olsa gerek:)
ama gelgelelim her aracın bi piyasası ederi var...istenilen fiyata satılırsa ne ala..ama satılmazsa ederini bulacaktır...gerçek ciddi satıcı için fiyatı genellıkle alıcı belırler

kuday.
01/04/2012, 23:25
Bornova aile mezarlığında boş yerimiz var düşünürseniz.
:D deniz görüyor mu bari

emrahisilti
01/04/2012, 23:33
araçta çok çizik var..Piyasada boyasız ve bu kadar çizikli araca komple boyalı muamelesi yapılıyor bilginize..

SRDR KRKC
01/04/2012, 23:37
Emre sen aracini satisa cikarttigin donem kış aylarıydı dikkatini cekerim bu 1. Ayrica bir yaşindaki aracin 60.000 km deydi dogrumu bnm aracim 6 yasinda 70.000 bunun kiyaslamasini yapa yapabilirsin sanirim ve ayrica O donem edecegi rakami soylemistim cokta dogru soylemisim lafimin arkasindayim. Yine birsey daha soyleyim ben senin aracina ozellikle bir yorum yapmamistim bu kadar kinlesip konuma baliklama dalmana gerek yoktu sana yaptigim yorumlarimi tekrar oku istersen kirici olmadan saygili bi sekilde yorum yapmani tavsiye ederim. Kimseyle makara felan gectigimde yok beyler piyasayi takip eden bilir ederini. Paraya ihtiyacimda olsa o dediginiz paralara asla vermem cok sukur ihtiyacimda yok allah kimseyide muhtac edip ölücülerin eline dusurmesin. Bu fiyat tartışmalarına girilmemesi konusunda sizlerden rica etmistim ama madem girdiniz verilmicek cevabım yoktur. Buyrun hodri meydan hadi bakalımmm...?

SRDR KRKC
01/04/2012, 23:40
araçta çok çizik var..Piyasada boyasız ve bu kadar çizikli araca komple boyalı muamelesi yapılıyor bilginize..

Emrah aracı yakından gördünmü pardon ? Bu arada cizigi olan arabaya komple boyali muamelesi yapacak adamda gelsin karşımada adamın alnını nasıl karışlanıyormuş goreyimm

sfkbrtn
01/04/2012, 23:43
hayırlı satışlar abi! artık bu fiyat tartışmaları yapılmasa keşke bu işin sonu yok çünkü...kimine yüksek kimine iyi bu iş göreceli bence!

emrahisilti
01/04/2012, 23:47
Emrah aracı yakından gördünmü pardon ? Bu arada cizigi olan arabaya komple boyali muamelesi yapacak adamda gelsin karşımada adamın alnını nasıl karışlanıyormuş goreyimm

kaputta çizik var çamurlukta sürtme var ufak tefek taş izleri var.Bunları yazan sensin.Valla kimin alnını karışlarsın orasını ben bilemem senin sorunun.

SRDR KRKC
01/04/2012, 23:50
Emrah kardesim evet bnm sorunum onun icin gereksiz yere yorum yapma dimi ? Bnm sorunum cünkü ok...

SRDR KRKC
01/04/2012, 23:52
Yok yha şafak ben bu forumdaki insanlar kadar bulunduklari platformun aracların piyasasini olduren bir forum gormedim. Hic puntoyu bilmeyen vatandas şu siteye girse punto almaktan vazgecer ;))))

sfkbrtn
01/04/2012, 23:55
Yok yha şafak ben bu forumdaki insanlar kadar bulunduklari platformun aracların piyasasini olduren bir forum gormedim. Hic puntoyu bilmeyen vatandas şu siteye girse punto almaktan vazgecer ;))))
haklısın abi:) öyle görünüyor!

tayfux
02/04/2012, 00:03
dilin kemiği yok herkes istediği fiyatı çeker aracına araç kendi aracıdır..fiyat hakkında yorum ciddi alıcıysan ve araba başında yaparsın ama burası ne fiyat kırma platformu ne de fiyat yükseltme..vatandaş arabasını satıyor ve istediği fiyatı söylüyor bir sıkıntı varsa özelden mesaj atarsın ama burada ulu orta birşey söylemenin pek mantığı yok..ucuz pahalı orası sana kalsın ilanı okursun hmm pahalıymış dersin geçersin yada ucuzmuş dersin..kimsenin ilanını kimse baltalamamalı..aslında bence ilandan sonra konu kilitlenmeli..

karargah26
02/04/2012, 00:04
bence uzatmaya gerek yok aracın sahibi belli , istediği fiyat belli satarsa ona satamazsa da ona, bize karışmak düşmez.

Gokdeniz34
02/04/2012, 00:04
Sen benim ilana karışırsan bende senin ilanına karışırım olayına dönmus fiyat hakkında yorumum yok herkese hayırlı satışlar

Sent my iPhone using

SRDR KRKC
02/04/2012, 00:13
Fiyat yuksek diyebilirsiniz saygi duyarim herkesin kendi gorusu tabiki ama sanki ben birilerinin aracina rakam vermisim gibi saygisizca yorumlar yapilirsa kalp kirarim kimse kusura bakmasin. Ben aracima her turlu kefilim beni bilen bilir satacagim aracin bakimini yaptirip silecegine kadar sifir alip veren bir adamim onun icin bos konusmanin alemi yok. İlk defa arac satan bir adam deilim bu 13. Şahsi aracim ve 2. Aracım surekli binilen bir aracta degil. Bu tartışma bitsin artık arac bnm degeride budur.

lionT-JET
02/04/2012, 00:29
hayırlı satıslar

erayeski
02/04/2012, 00:47
fiyat uygun bence. ben aracimi 20.400 tlye aldim ama 114.000 km. ben arac alirken bakarim incelerim eger gercekten temizse, bi aracin temizligine piyasa ederinin +1000 tl kadar verilebilir. ucuz alip sonradan masraf edecegime temizini pahaliya almayi tercih ederim. Denizli piyasasina gore fiyat normal geliyor bana. her il de fiyatlar degisiyor, yorum yaparken bunuda goz onunde bulundurun. hayirli satislar :)

OzzY
02/04/2012, 02:07

ben kimseye taraf olmam.
her konuda doğru bildiğimi söylerim.
Serdar abinin hangi araca kaç para yazdığı beni bağlamaz.

Benim yazdığım mesaj sizin bu konudaki mesajınız ile alakalı ve yazdığımın arkasındayım, birşey okumaya gerek görmüyorum...

DarknessFall
02/04/2012, 12:34
Bu forumda bişey satmak çok zor ; kural gelmesi lazım..
adam arabasını satarken 23.500 tl fiyat çektim sizce nasıl dememişki?
çok yüksek , çok düşük... herkes konuşuyor. belki doğru belki yanlış..
bırak abicim alıcısı varsa alır , yoksa alıcısını bekler , satmaz biner...

OzzY
02/04/2012, 13:19
Bu forumda bişey satmak çok zor ; kural gelmesi lazım..
adam arabasını satarken 23.500 tl fiyat çektim sizce nasıl dememişki?
çok yüksek , çok düşük... herkes konuşuyor. belki doğru belki yanlış..
bırak abicim alıcısı varsa alır , yoksa alıcısını bekler , satmaz biner...

tabiki ser piyasa, isteyen bedava verir isteyen 100000tl ister kimse karışamaz ancak, forum ortamında başlıklar kişisel değildir, isteyen istediği konuya yorum yapma hakkına sahiptir, tabiki genel saygı çerçevesinde.

böyle bir kuralı bu özgürlüğü kısıtladığından dolayı ben kendi adıma doğru bulmuyorum...

ayrıca alıcıları ve hatta satıcıları bilgilendirmek/bilinçlendirmek gibi güzel taraflarıda var.

o bana yazdı bende ona yazayım, ben buna gıcık olmuştum bende onu gıcık edeyim, ilanını baltalayayım tarzı mesajlar zaten genel forum kurallarına aykırı bence.

shams
02/04/2012, 13:52
fiyat gayet uygun bence. Adam aracına güveniyor. Kazası değişeni, hatta boyası yok diyor. Daha ne desin?

Ha gider aracı görürsün, eksikler fark edersin, dersin ki bu araç bu kadar etmez anlarım. Şimdi sadece verilen bilgiler üzerinden bakıldığında fiyat gayet normal. İkinci bir husus da diyelim fiyat yüksek, satan kişi satamayınca onu da ayarlar zaten. Her malın alıcısı vardır bu kadar polemik unsuru haline getirmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.

6-7 yıllık bir araca göre kilometresi de çok iyi. benim de 2008 aracım var 50 bin olmak üzere. 2 sene daha yaşlı olsa 70 bin civarı olurdu heralde kilometresi. aşağı yukarı aynı dilimdeler yani. Ben örneğin satmam bile 23 e :)

kişisel düşüncelerdir tamamen. Herkesin fikri kendine.

since1453
02/04/2012, 15:42
Emre sen aracini satisa cikarttigin donem kış aylarıydı dikkatini cekerim bu 1. Ayrica bir yaşindaki aracin 60.000 km deydi dogrumu bnm aracim 6 yasinda 70.000 bunun kiyaslamasini yapa yapabilirsin sanirim ve ayrica O donem edecegi rakami soylemistim cokta dogru soylemisim lafimin arkasindayim. Yine birsey daha soyleyim ben senin aracina ozellikle bir yorum yapmamistim bu kadar kinlesip konuma baliklama dalmana gerek yoktu sana yaptigim yorumlarimi tekrar oku istersen kirici olmadan saygili bi sekilde yorum yapmani tavsiye ederim. Kimseyle makara felan gectigimde yok beyler piyasayi takip eden bilir ederini. Paraya ihtiyacimda olsa o dediginiz paralara asla vermem cok sukur ihtiyacimda yok allah kimseyide muhtac edip ölücülerin eline dusurmesin. Bu fiyat tartışmalarına girilmemesi konusunda sizlerden rica etmistim ama madem girdiniz verilmicek cevabım yoktur. Buyrun hodri meydan hadi bakalımmm...?

serdar bey araç sizin istediğinz fiyatı koyarsınız kimseye de yorum yapmak düşmez.ama anlamadığım birkonu var 6 yaşında 70binde araç ile 1 yaşında 60binde aracı kıyaslamış 6 yaşındakini daha iyidir şeklinde lanse etmişsiniz.karşılaştırmanız ilginç geldi.tabiki sizin aracanız değil 1 yaşında olan daha değerli olacaktır.

Size hayırlı satışlar

kukart
02/04/2012, 16:07
ilginç bi hal almış konu..

burası araba pazarı olsa idi ilan veren arkadaşın verdiği fiyat ve bilgilere yorum olarak verilen ilginç cevap ların hiçbirini pazarda satan kişiye söyleyemezdiniz..
klavye ile kolay oluyor.
Adam aracına bir fiyat belirlemiş ne var ne yok yazmış.. gayet te dürüst davranmış aldatmaca yapsa veya kandırmaya çalışsa anlarımda..Alıcı değilsek neden adamın işine engel oluyoruzki..

kısa anekdot:
galeride 96 model golf gördüm: km 86bin de
arac hakkında galerici başladı serenata..
km yi duyunca lafını böldüm: "km orjinalmi?"
cevap gayet sert: "bak orada oto galeri yazıyor- sahtekarmıyız biz?!! " demesin .:)

kısacası yüzyüze değiliz yazılanları herkesin aynı anlamasını beklemeyin düşündüklerini yazmada sıkıntı yaşayanlar da olabilir anlamada sorunu olanlarda.. Aman sakin..

juventude
02/04/2012, 16:07
hayırlı satışlar. polemiğe girmeye gerek yok bu kadar arkadaşlar. sakiiin.
bence de ilan verildikten sonra kilitlenmeli yada böyle bir bölüm olmalı. işine gelen pm atar gelmeyen diğer konuya geçer ;)

DarknessFall
02/04/2012, 16:54
tabiki ser piyasa, isteyen bedava verir isteyen 100000tl ister kimse karışamaz ancak, forum ortamında başlıklar kişisel değildir, isteyen istediği konuya yorum yapma hakkına sahiptir, tabiki genel saygı çerçevesinde.

böyle bir kuralı bu özgürlüğü kısıtladığından dolayı ben kendi adıma doğru bulmuyorum...

ayrıca alıcıları ve hatta satıcıları bilgilendirmek/bilinçlendirmek gibi güzel taraflarıda var.

o bana yazdı bende ona yazayım, ben buna gıcık olmuştum bende onu gıcık edeyim, ilanını baltalayayım tarzı mesajlar zaten genel forum kurallarına aykırı bence.

bu bir konuda fikir belirtmek adına yapılmıyorki , bir şahıs kendi malını satıyor 3 lira yada 5 lira . sence fazla , az senin fikrin. bu konuda özgür olmaya gerek yok.sohbet konusu açılır konuşulur herkes fikrini söyler. adam ilan vermiş 40 yorum var. hiçbiri alıcı değil. yani amacına ulaşmıyor konu. neyse uzadıkça uzayacak.

sonuç , bence satılık parça yada araç konularına hayırlı satışlar, çok pahalı çok ucuz gibi yorumlar yapılmamalı çok gereksiz , hatta yasaklanmalı.

ABNEW
02/04/2012, 17:02
Birçok ilan konusunda gerginlik yaşanmakta.Ben bunu belirtmekten bıktım açıkçası.Şu ilan konuları açılıp onaylanıp kilitlense herkes için en iyisi olacak,

Ancak aracının değeri ya da satın alacağı aracın değeri hakkında kesin bir fikri olmayan arkadaşlar yardım amaçlı başlık açmalı.. sadece bu konulara yorum yapılmalı bence..

Hayırlı satışlar bu arada :)

sedini
02/04/2012, 17:53
Birçok ilan konusunda gerginlik yaşanmakta.Ben bunu belirtmekten bıktım açıkçası.Şu ilan konuları açılıp onaylanıp kilitlense herkes için en iyisi olacak,

Ancak aracının değeri ya da satın alacağı aracın değeri hakkında kesin bir fikri olmayan arkadaşlar yardım amaçlı başlık açmalı.. sadece bu konulara yorum yapılmalı bence..

Kesinlikle hemfikirim.. İlan sahibi ve moderatorler disinda kimse yazamasin.. Her ilanda bir satasma bir tartisma..

Bu arada hayirli satislar

Sent my iPhone using

x-ray
02/04/2012, 18:01

+:thumbs_up2:

SRDR KRKC
02/04/2012, 22:12
Arda Kesinlikle Katılıyorum. Ağzına Saglık...

dexter
02/04/2012, 22:43
hayırlı satışlar,inşallah hakettiği değerde satarsınız