Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar buda benim göz bebeğim
ozgurizmir
31/03/2012, 19:26
arkadaslar grande punto fundan sonra ki goz bebegım :friendship:
multiair lerde gp jantı mı var? güzel araç kazasız belasız inşallah..
Ziyaretçi048
31/03/2012, 20:37
maşallah kazasız belasız inşallah
Ziyaretci046
31/03/2012, 20:40
ben bu arabayı tanıyorum bizim sanayide yıkamacının arabasıydı :D jantları alalım
bbs yok muydu bu aracta cadoo:)
StrawBeeRy
31/03/2012, 23:01
maşallah temiz araç Allah kaza bela vermesin
aykut_1914
01/04/2012, 00:11
ben bu arabayı tanıyorum bizim sanayide yıkamacının arabasıydı :D jantları alalım
plaka banada tanıdık geldi ,D le başlamış zaten :)
güzel araç kazasız belasız,bence jantlar değişmeli :)
Maşallah kazasız belasız :) Jantları bende merak ettim :)
plaka banada tanıdık geldi ,D le başlamış zaten :)
güzel araç kazasız belasız,bence jantlar değişmeli :)
D ile başlayan plaka İzmir'de Buca oluyodu değil mi? :)
aykut_1914
01/04/2012, 02:31
D ile başlayan plaka İzmir'de Buca oluyodu değil mi? :)
evet dostum :D
bu araç İsmail BATILI nın dı 6 sanayide yıkama ve aksesuarcı, ondayken BBS ler vardı fena duruyordu :D sonra sattı alan arkadaşta satıyordu en son durum nedir bilmiyorum, yaklaşık aynı zamanda aldık araçları ismaille, onun BBS leri fena kıskanıyordum :D
ozgurizmir
02/04/2012, 18:42
t jet jant veyatta orj evo jant bulıyım jantlar senindir
ozgurizmir
02/04/2012, 18:56
bu araç İsmail BATILI nın dı 6 sanayide yıkama ve aksesuarcı, ondayken BBS ler vardı fena duruyordu :D sonra sattı alan arkadaşta satıyordu en son durum nedir bilmiyorum, yaklaşık aynı zamanda aldık araçları ismaille, onun BBS leri fena kıskanıyordum :D
arkadaslar bu aracı bilen varsa onceki sahibi nasıl kullandı iyi bakarmıydı bilginiz varmı
sahıbını tanımıyorum ama evımın yolu uzerınde goruyordum bbs vardı.yoldada denk deldık 2/3 sefer sakın kullanıyordu genelde...
ozgurizmir
02/04/2012, 20:20
sahıbını tanımıyorum ama evımın yolu uzerınde goruyordum bbs vardı.yoldada denk deldık 2/3 sefer sakın kullanıyordu genelde...
tesekkur ederım
arkadaslar bu aracı bilen varsa onceki sahibi nasıl kullandı iyi bakarmıydı bilginiz varmısen aracı kimde aldın bilmiyorum ismail arabayı satalı baya oldu, ismaildeyken araç tertemizdi e yıkamacının arabası pis olmaz :D ve sakin kullanırdı. sonra birgün kızdı sattı :D hatta bugun dukkanına ugradım daha once uzerınde olan yaylar vardı orda duruyor satıyordu
apocan63
20/04/2012, 20:47
kardeşım kapı cıtaları orjınal mi?
juventude
20/04/2012, 21:19
güzel araç kazasız belasız kullan.