Orijinalini görmek için tıklayınız : 6 Mayıs 2012 Pazar Kayabaşı Şamlar Barajının Kıyısında Piknik
Tanıyan bilen varsa arkadaşlara cep'ten ulaşsınlar ona göree gelin Ferdi başkaann
Olsa keşke,benim de ilk buluşma olacak yarın,bugün Kunt abi ile tanıştık o kadar siteden başka kimseyi tanımıyorum :)
StrawBeeRy
05/05/2012, 22:41
0531 242 93 36 Coşkun abiyi arayıp sorun bakalım onun haberi vardır belki o taraftakilerin numaraları Coşkun abide vardır
anadolu yakası (sagitta+3 arkadaş
anadolu yakası bana sorarsanız kavacık koprüsünde buluşalım saat 8 gibi saat 9 dada petrol ofisinde oluruz tın tın yalnız benim mangalım yok alırım birinizden borç mangal onagöre kardeşler
Benim plan netleşti az önce. 2 araba Pendik'ten çıkıyoruz,en az 6 kişiyiz. Eyüp'ten nişanlımı alıp Pierre Loti de kahvaltı edip ordan da piknik alanına akıyoruz.lance takılıyoruz kısaca :)
Anadolu tayfasını biri örgütlese artık iyi olacak kanımca.
anadolu yakası bana sorarsanız kavacık koprüsünde buluşalım saat 8 gibi saat 9 dada petrol ofisinde oluruz tın tın yalnız benim mangalım yok alırım birinizden borç mangal onagöre kardeşler
Aga çift tabanca geliyorum ben sana uygun zamanda düşersem alana paslarım mangalın bi tanesini sıkıntı yok :)
farukileri
05/05/2012, 23:37
1-GP COŞKUN Ümit Coşkun Turuca
2- doguş618- dogukan özdemir
3-34ozkankurtuldu34 İstanbul +1 Avrupa yakası
4-Gokdeniz34 Nihat ugur
5-ygurbuz Yusuf gürbüz + 1 veya 2 kişi
6-yavuz selim +1
7-Rafet yıldız +1
8-cemehmetbaran Mehmet baran
9-lektonstar17 Ümit akdeniz
10-
1115-acRep Onur y..
12-Mr.ze Kunt ozvrn
13-BeCkS tolga tolga+1
14-Ferhaterc Ferhat Ercin
15-Teampalio serkan....
16-armi Armagan Özmen +1
17-gorkem kaan Görkem Kaan Durak
18-macman Alper Şengül
19-mrtgokdepe Murat Gökdepe
20-pgunes Güneş kaygusuztek +2
21-pasa26 Tanıl timorci
22-caner_ege caner eminoglu +2
23-diesel32 Serhat Saglam +1
24-RecepK Recep KOÇAK
25-M@GICKerem Uçgunoğlu + 1
26-punt0 Ömer KABAK +1
27-umit- Ümit Gövenç +2
28-MR.GARAGE Mesut...
29-_FeRDi_ Ferdi BALLI +2
30-Çakalsarı ycl bcr
son dakikada birazcık satmış gibi oluyorum biliyorum ancak; annemler uva için istanbul'a geldiler, ve ulaşımlarını ben sağladığım için kendileri ile olmam gerekmekte. Bu yüzden sizlerden bu seferlik izin istiyorum ve buluşmaya gelemeyeceğimi bildiriyorum. Kesinlikle olmak istediğimi bilenler var; ancak başka yapılacak bir durum maalesef yok.
Hepinize iyi eğlenceler arkadaşlar yarın için,fotoğraflara bakarak orada olmayı düşüneceğim artık
4-Gokdeniz34 Nihat ugur
6-yavuz selim +1
7-Rafet yıldız +1
10-
1115-acRep Onur y..
12-Mr.ze Kunt ozvrn
13-BeCkS tolga tolga+1
15-Teampalio serkan....
16-armi Armagan Özmen +1
18-macman Alper Şengül
21-pasa26 Tanıl timorci
24-RecepK Recep KOÇAK
26-punt0 Ömer KABAK +1
27-umit- Ümit Gövenç +2
28-MR.GARAGE Mesut...
30-Çakalsarı ycl bcr
son dakikada birazcık satmış gibi oluyorum biliyorum ancak; annemler uva için istanbul'a geldiler, ve ulaşımlarını ben sağladığım için kendileri ile olmam gerekmekte. Bu yüzden sizlerden bu seferlik izin istiyorum ve buluşmaya gelemeyeceğimi bildiriyorum. Kesinlikle olmak istediğimi bilenler var; ancak başka yapılacak bir durum maalesef yok.
Hepinize iyi eğlenceler arkadaşlar yarın için,fotoğraflara bakarak orada olmayı düşüneceğim artık
Faruk ; sen bizim neşe kaynağımızdın ama olsun artık yapacak bi şey yok , Katılmak istediğinden hiç kuşkumuz olmaz , Artık bi daha ki buluşmada görüşürüz..
Gokdeniz34
06/05/2012, 00:16
Dert ettigin seye bak hallederiz
Sent my iPhone using
farukileri
06/05/2012, 00:31
Faruk ; sen bizim neşe kaynağımızdın ama olsun artık yapacak bi şey yok , Katılmak istediğinden hiç kuşkumuz olmaz , Artık bi daha ki buluşmada görüşürüz..
eyvallah abi,annemlerin ulaşımı zor olacak öbür türlü yoksa gelirdim yarınki buluşmaya
neyse bir sonraki buluşmaya gelip yine neşe kaynağı olurum :)
34ozkankurtuldu34
06/05/2012, 01:11
anadolu yakasından ses soluk yok
Evet nedense ses yok yarın ola hayralo
hiç sormuyorsunuz geliyormusun gelmiyormusun diye yazın benide geliyorum :D
Mert tam rakkamını bulumuşsun :)
31-StrawBeeRy +1
Evet 3 gündür görün duyan olmamışş ;)
Rahat olun söz verenler gelir.
Aynen şu saate kadar Anadolu Yakasından ses çıkmadığı için sabahtan yetişebilirsem Avrupa Tayfasına katılıcam,yetişemezsem de kafamıza göre 2 araç gelicez mekana. Sabah köprüde kapanacak zaten, oganizasyondan ses yok hiç.
Ferdi kadro belli gerekli kişilere msg attım gereknleride cepten aradım cevap veren verdi vermeyenlerinde gönlü sagolsun yarın ola hayralo.
Tanıyan bilen varsa arkadaşlara cep'ten ulaşsınlar ona göree gelin Ferdi başkaann
Onur gelecek kişi gelir herkez bilgilendirdi çocuk gibi kulagından tutupmu getirelim milleti herkez yaşını başını almış :) söz veren arkasında durur.
Olsa keşke,benim de ilk buluşma olacak yarın,bugün Kunt abi ile tanıştık o kadar siteden başka kimseyi tanımıyorum :)
Ferdi daha kimleri tanıcan kimleri gönlüne saglık aramıza tekrar hoşgeldin arkadaşım...
0531 242 93 36 Coşkun abiyi arayıp sorun bakalım onun haberi vardır belki o taraftakilerin numaraları Coşkun abide vardır
Coşkun abinde yok piyasa da napcaz şimdi.
anadolu yakası (sagitta+3 arkadaş
Eyvallah güncel listeyi yayınlıyorum az sonra.
Mangal tek sorun olsun takma kafana hallederiz...
Benim plan netleşti az önce. 2 araba Pendik'ten çıkıyoruz,en az 6 kişiyiz. Eyüp'ten nişanlımı alıp Pierre Loti de kahvaltı edip ordan da piknik alanına akıyoruz.lance takılıyoruz kısaca :)
Hadi hayırlısı :)
Anadolu tayfasını biri örgütlese artık iyi olacak kanımca.
Anadolu yakasını örgütleyecek kişi bile yok orta :)
Aga çift tabanca geliyorum ben sana uygun zamanda düşersem alana paslarım mangalın bi tanesini sıkıntı yok :)
Saglam adamsın vesselam :)
StrawBeeRy
06/05/2012, 01:15
:D :D :D aynen abi biraz öyle oldu o değilde coşkun abiler felan gelmiyormu şimdi? ben yatıyorum yarın 9a doğru ikitelli migrosun orada görüşmek üzere...herkese iyi geceler
34ozkankurtuldu34
06/05/2012, 01:16
Listeye yeni eklenenler.
GÜNCEL:
4-Gokdeniz34 Nihat ugur
6-yavuz selim +1
7-Rafet yıldız +1
10-Sagitta Savaş kabal +3
1115-acRep Onur y..
12-Mr.ze Kunt ozvrn
13-BeCkS tolga tolga+1
15-Teampalio serkan....
16-armi Armagan Özmen +1
18-macman Alper Şengül
21-pasa26 Tanıl timorci
24-RecepK Recep KOÇAK
26-punt0 Ömer KABAK +1
27-umit- Ümit Gövenç +2
28-MR.GARAGE Mesut...
30-Çakalsarı ycl bcr
31-SrawBeeRy Mert Sözge
32-Mr.Garage Mesut
Kaca kadar devam edicek belki aksam
Ugrarim
skystar37
06/05/2012, 01:21
Düğüne denk geldi bu seferde ama yalnız gidicem düğüne vazifemi yapıp hemen kaçacam zaten yer sefaköyde gelmem en fazla 25dk. Gelirken mangallık bişeyler alacam yanıma ama bende de mangal yok biriniz artık ızgarasında yer açıverecek bana ailecek gelmeyi çok isterdim bu seferlik böyle olsun geçen haftaki menekşe mangal ortamınada hızlı gelip kaçtım bu sefer tek gelip takılasım var...
Murat telefonun açık olsun yer konusunda sıkıntı çekersem arayacam seni...
skystar37
06/05/2012, 01:23
Ugrarim
Hayırdır sizin alfacılar yapmıyormu böyle güzel etkinlik ne edecen puntoların arasında seni burjuva seni....
Mr.Freeze
06/05/2012, 01:33
Ugrarim
Halk a in kocum halka
Abiler ben transporterla gelcem mecburen 2. kopruyu kullancam nasil ulasirim piknik alanina yardim lutfen
Ziyaretci036
06/05/2012, 01:35
Düğüne denk geldi bu seferde ama yalnız gidicem düğüne vazifemi yapıp hemen kaçacam zaten yer sefaköyde gelmem en fazla 25dk. Gelirken mangallık bişeyler alacam yanıma ama bende de mangal yok biriniz artık ızgarasında yer açıverecek bana ailecek gelmeyi çok isterdim bu seferlik böyle olsun geçen haftaki menekşe mangal ortamınada hızlı gelip kaçtım bu sefer tek gelip takılasım var...
Murat telefonun açık olsun yer konusunda sıkıntı çekersem arayacam seni...
Sana her daim acik telim :)
skystar37
06/05/2012, 01:37
Abiler ben transporterla gelcem mecburen 2. kopruyu kullancam nasil ulasirim piknik alanina yardim lutfen
Mahmutbey gişelere geldiğinde gişelerden geçmeden sağdan olimpiyat stadı diye bir çıkış var kısaca olimpiyat stadı tabelasını takip ediyorsun sonra altınşehir tepeden aşağı indiğinde kayabaşı diye tabela var onu takip et yol seni götürecek köy gibi bir yere geleceksin orada sorarsın göl kıyısına inişi zira oradan sonrasını bende bilmiyorum ama 2. köprüden geliyorsan yol çok kolay en azından kayabaşı köyüne kadar
Mahmutbey gişelere geldiğinde gişelerden geçmeden sağdan olimpiyat stadı diye bir çıkış var kısaca olimpiyat stadı tabelasını takip ediyorsun sonra altınşehir tepeden aşağı indiğinde kayabaşı diye tabela var onu takip et yol seni götürecek köy gibi bir yere geleceksin orada sorarsın göl kıyısına inişi zira oradan sonrasını bende bilmiyorum ama 2. köprüden geliyorsan yol çok kolay en azından kayabaşı köyüne kadar
Tesekkurler olmadi soracam artik sora sora bagdat bulur dmisler :)
34ozkankurtuldu34
06/05/2012, 01:45
Arkadaşlar göl kenarına degil piknik alanına gidecegiz bu akşam yagan yagmurdan kimsenin haberi yok sanırım yerler ıslak göl kenarı uygunsuz piknik alanında piknik masaları var orası aile ortamına dahada uygun olacak siz yinede piknik masalarına serebileceginiz kilim bişeyler getirin üstüne oturmaya :) amma açıklama yaptım yaww :)
2. köprüden gelirken ikitelli ayrımından çık devam et sagda petrol ofisini göreceksiz 9:30 kadar bekleyecegiz akşam çıkış saatimiz ise herkezin gönlüne göre olacaktır :) işi olan her an gitmekte özgürdür mangalı yapıp rakıyıda açtımı hava kararınca anca çıkarım ordan ben 7.5 tl vericez hakkını alalım :)
StrawBeeRy
06/05/2012, 09:09
mecbur ikinci köprüden gelicek herkes 1. köprü kapalı zaten tek köprü olduğu için karşıdan gelicekler çok geç kalabilir
StrawBeeRy
06/05/2012, 09:23
10 dk çıkıyorum ikitelli migrosta görüşmek üzere..
Gokdeniz34
06/05/2012, 09:57
Uyuya kaldım :( şimdi çıkıyorum 9.20 de olurum
Sent my iPhone using
Nerdesiniz yahu, samlar girisinde grosa marketteyim Su an.
evet arkadaşlar hadi bekliyoruz sizi ortam super biz piknik alanındayız
en son ben geldim. Ozkan abiyle son noktayi biz koyduk. Ozkan abi resimleri bekliyor.
Biz hala göl başındayız
Er bill Tehlikenin farkındamısın ? :D :D :D
Ziyaretci036
06/05/2012, 21:39
Er bill Tehlikenin farkındamısın ? :D :D :D
Asil tehlike senin.arka koltuktaydi :)
Ziyaretci036
06/05/2012, 21:43
Gelen arkadaslarin ayagina saglik :)
Ama gelmeyen arkadaslarada bir cift soz lutfen sozunuzun arkasinda durun. illaki onemli isi olan arkadaslarimiz vardir . 30 kusur kisi ismini yazmis 12 tane araba zor toplandik.
Asil tehlike senin.arka koltuktaydi :)
Tehlikee uzun uğraşların sonundaa şuan lavaboda klozetin üzerinde etkisiz halde :gunsmilie:
Ziyaretci036
06/05/2012, 22:06
Tehlikee uzun uğraşların sonundaa şuan lavaboda klozetin üzerinde etkisiz halde :gunsmilie:
En son kop kop yapiyordu :-)
Güzel gündü, taa Pendik'ten kalkıp 6 kişi geldiğime değdi doğrusu. Anadolu yakasının mantarlamasına ise çok şaşırdım,ben geliyorsam herkes gelir diye düşünmüştüm halbuki :D
aynen keske daha kalabalık olsaydık ama yinede güzel gecti :)
En son kop kop yapiyordu :-)
İnsan kop kop yaptıgı yere kusmazz abi söyle bi ara veletlere :D
Ama 2 saat uykuyla geldik O perişan etti zaten bizi ilerleyen saatlerde abii :)
Ziyaretci036
06/05/2012, 22:15
Güzel gündü, taa Pendik'ten kalkıp 6 kişi geldiğime değdi doğrusu. Anadolu yakasının mantarlamasına ise çok şaşırdım,ben geliyorsam herkes gelir diye düşünmüştüm halbuki :D
aynen keske daha kalabalık olsaydık ama yinede güzel gecti :)
Ayaginiza saglik sizleri tanidigima cok memnun oldum.
Ziyaretci036
06/05/2012, 22:16
İnsan kop kop yaptıgı yere kusmazz abi söyle bi ara veletlere :D
Ama 2 saat uykuyla geldik O perişan etti zaten bizi ilerleyen saatlerde abii :)
Atsaydin asagiya :-)
bende sizi tanıdıgıma cok memnun oldum umarım bundan sonraki bulusmalardada birlikte oluruz :)
Eyvallah Murat kardeşim aynen bende sizleri tanıdığıma çok memnun oldum.
Ziyaretci036
06/05/2012, 22:22
bende sizi tanıdıgıma cok memnun oldum umarım bundan sonraki bulusmalardada birlikte oluruz :)
İns. Bu arada parmak nasil oldu?
cakalsari
06/05/2012, 22:34
acrep be valla muratın dedıgı gıbı bomba uzerınde gıdıyodun snn araba neydı ole yaw ama ıyı cıkıs yaptık ufaktan bu arada ılk bulusmamdı ve cok guzel ınsanlar tanıdım.herkeze tşkler bu arada f 16 kanatım bagajda onuda en yakın zamanda halledıp ucusa gecıcem :Ç+ 10
Ziyaretci036
06/05/2012, 22:37
acrep be valla muratın dedıgı gıbı bomba uzerınde gıdıyodun snn araba neydı ole yaw ama ıyı cıkıs yaptık ufaktan bu arada ılk bulusmamdı ve cok guzel ınsanlar tanıdım.herkeze tşkler bu arada f 16 kanatım bagajda onuda en yakın zamanda halledıp ucusa gecıcem :Ç+ 10
Fena gaza geldik :-) bu arada ayagina saglik hayirli olsun kardesim
Mr.Freeze
06/05/2012, 22:45
Hayirli olsun gule gule kullan simdiden.
StrawBeeRy
06/05/2012, 22:55
abiler tekrar kusura bakmayın elimde olmayan sebepden dolayı çok erken ayrılmak zorunda kaldım gelen herkesin ayağına sağlık umarım güzel olmuştur ben ayrılana kadar gayet güzeldi inşallah bir sonraki buluşmada görüşürüz bu arada fotolar yokmu hiç :)
cok yakın yerdeydı bulusma ondan gelmedım ben :d resımler nerde bare onları gorıyım :D
Ziyaretci036
06/05/2012, 23:03
abiler tekrar kusura bakmayın elimde olmayan sebepden dolayı çok erken ayrılmak zorunda kaldım gelen herkesin ayağına sağlık umarım güzel olmuştur ben ayrılana kadar gayet güzeldi inşallah bir sonraki buluşmada görüşürüz bu arada fotolar yokmu hiç :)
Canin sagolsun kardesim. Gelmen bile yetti. Hafta ici gorusecez zaten :)
Gokdeniz34
06/05/2012, 23:05
Gelen yokmu ben hala buralardayim bı Allah'ın kulu kalmadı köpekler gelmeye başladı tavuk kanadı veriyom
Sent my iPhone using
eyw abi iyi parmak cok birsey yoktu zaten kanamasın diye öyle sarmıstım :)
bizde erken kalktık biraz ama bi kusurumuz olduysa affola :)
abi resimler ve videolar ne zaman yüklenecek :))
süper gündü, herkesin yüreğine sağlık, sizleri yakınen tanıdığıma memnun oldum,
kunt abi senin fıçının dibini gördük helal et:-)
çakalsarı sana telefonumu verdim yusuf gürbüzle piknik alanından göl kenarına erken ayrıldığımızda indiğimizde, bizi arayacaktın tekrar buluşacaktık, erkenden kaçmışsın çakkkaaalll seni:D
özkanlar inmişler göl kenarına akşam dönüşte tekrar denk geldik bi konvoy daha yaptık bu arada kafalar bi milyondu dörtlüler sekizli yanıyordu :D
En kısa sürede tekrar buluşalım
yusuf gürbüz le ailecek günümüzü geçirdik, dostum tekrar teşekkür ederim seni ve aileni tanıdığımıza memnun oldum...
34ozkankurtuldu34
06/05/2012, 23:22
Gelen yokmu ben hala buralardayim bı Allah'ın kulu kalmadı köpekler gelmeye başladı tavuk kanadı veriyom
Sent my iPhone using
Valla son noktayı biz koyduk baraja indik 59 PLAKA geldi çaglayanda karşılaşmıştık tekirdagdan dönüyordu aradı baraj kenarında 3er bira cilaladık son noktayı biz koyduk baraj çıkışındada sürpriz yaaşadık arkadaşlar anlatsın onuda meger bizden birçok kişi barajdaymış :)
Resimleri görelim beyler sıkılmaya başladım yarın iş başı yatacagım...
Sent my iPhone using
nihat koptummmm:-) senin ufaklık ağlamaya başlamıştır, birazdan mandalar basar orayı çabuk arabaya girin:D
konu başlığı şamlar kıyısında piknikse buna uygun fotolar olsun değil mi?
Yusuf Gürbüz & Ümit Gövenç team :D
34ozkankurtuldu34
06/05/2012, 23:29
Bir kaç kare benden son anlar son noktanın konuldugu anlar...
yusufff birbirimize kurbağa :surprise: pardon köfte yedirdiğimiz fotoyu istiyorummm:wacko000:
abi resimler ve videolar ne zaman yüklenecek :))
yusuf gürbüz youtube a üye olucak yükleyip link atacak:D
hadi beyler yok mu sizde de resimler, ben boşalttım şarjörü :D
Bende çok geç katıldım. Özkan abinin telefonunu buldumda, görüşebildik.
Ben geldiğimde herkes dağılmıştı ama dönerken 2 tane daha punto çıktı ortaya. :)
özkanlar inmişler göl kenarına akşam dönüşte tekrar denk geldik bi konvoy daha yaptık bu arada kafalar bi milyondu dörtlüler sekizli yanıyordu :D
ufak bi konvoydu. :)
erdiyilmaz
07/05/2012, 00:00
katilan ve emegi gecen herkesi tebrik ediyorum, bulusma arsivimize bir guzel bulusma daha eklendi
Mr.Freeze
07/05/2012, 00:00
çakalsarı sana telefonumu verdim yusuf gürbüzle piknik alanından göl kenarına erken ayrıldığımızda indiğimizde, bizi arayacaktın tekrar buluşacaktık, erkenden kaçmışsın çakkkaaalll seni:D
yusuf gürbüz le ailecek günümüzü geçirdik, dostum tekrar teşekkür ederim seni ve aileni tanıdığımıza memnun oldum...
Ümit çim helal olsun.Umarım beğenmişsinizdir.
StrawBeeRy
07/05/2012, 00:02
hadi beyler yok mu sizde de resimler, ben boşalttım şarjörü :D
abi bunu hangi ara çektin yahu :)
https://forum.grandepuntotr.com/attachments/istanbul/20212d1336334241-6-mayis-2012-pazar-kayabasi-samlar-barajinin-kiyisinda-piknik-fotograf0148.jpg
birde yolda çekilen fotolar ve videolar vardı onlar kimdeydi metalik beyaz bir evo çekiyordu sanırım
34ozkankurtuldu34
07/05/2012, 00:04
Arkadaşlar gelenlerin emegine yüregine saglık yengelerimizle aramızda olan yeni tanıdıgım tüm gönül dostlarımıızla tanıştıgımıza memnun oldum katılan herkeze teşekkürler Katılamayan mazereti olan özel msgla ve telefonla görüştügüm özel nedenleri olan tüm arkadaşlarımızada teşekkürler AMA İSMİ LİSTEDE OLUPTA MAZERETİ OLSUN YADA OLMASIN ARAMAYIP BİLGİ VERMEYEN KATILMAYAN BİRKAÇ DELİKANLIYADA İKİ ÇİFT LAFIM VAR telefonu mu yazıyorum delikanlı olan arasın 0541-648-02-52 üstüne alınması gerekenler kendini biliyordur. yüzüne söylemek istiyorum o iki çift lafı anlayan anlamıştır umarım...
skystar37
Yaa herkes ne güzel eğlenmiş yine bensiz, bu düğünler yüzünden pazar günleri olacak olan buluşmalar bana yalan.....
Artık fotolara bakarak iç çekmekten başka bişey kalmadı bana....
Ziyaretci036
Beyler siz kopmussunuz. Yucele laf etmeyin baraja gelecekti ama bizim yuzumuzden araya kaynadi hizli ve ofkeli olduk:-)
Ümit bende memnun oldum dostum seni ve aileni tanıdığıma....
Çok güzel bir gün geçirdik. Gelen arkadaşların ayağına sağlık , Gelmeyenler Çok şey kaçırdınızz... Herkesle yakından tanıştığıma memnun oldum.
yusufff birbirimize kurbağa :surprise: pardon köfte yedirdiğimiz fotoyu istiyorummm:wacko000:
Ümit dostum elbette birbirimize yedirdiğimiz kurbanın fotoğrafını atacam, hazırlıyorum. Yazık oldu yavv kurbaya :) ama lezzetli idi.. :)
bir daha ki sefere direk baraja inelim aga:hmm: beraber bi angaranın bağları oynayak :D
abi bunu hangi ara çektin yahu :)
https://forum.grandepuntotr.com/attachments/istanbul/20212d1336334241-6-mayis-2012-pazar-kayabasi-samlar-barajinin-kiyisinda-piknik-fotograf0148.jpg
birde yolda çekilen fotolar ve videolar vardı onlar kimdeydi metalik beyaz bir evo çekiyordu sanırım
sen bakmazken çektim, para mara istersin:D
metalik evo grisi yusuf gürbüz ün, videoları atacak, resimleri orada laptop a aldı murat göktepe, yüklesene kardeşim ne bekliyon:)
Abiler ben ewe daha yeni geldim :) ordan ciktim istanbul parka geldim arkadaslar toplanmis lastik yakiyolardi bayagi guzeldi ama bizim ki kadar guzel degildi adamlar toplanmis bos mekanda drift yapiyolardi biraz gazladilar biraz yanladilar bende izledim :) bi ben ayik ciktim ormandan zaten yoksa bu saate kadar gezemezdim :) emegi gecen herkese coooooooooookkkkk tesekkurler sizin gibi degerli insanlari taniyip bir ortamda bulunmak cok guzel ve eglenceliydi :)
ferhaterc
07/05/2012, 00:17
üvey evlattan inciler:))))) yapacam ama bunda bı manyaklık war ya resı yukleme hatası dıyo :(((
Ziyaretci036
07/05/2012, 00:19
üvey evlattan inciler:))))) yapacam ama bunda bı manyaklık war ya resı yukleme hatası dıyo :(((
Cakma puntocu yukle su resimleri artik :-)
Ümit çim helal olsun.Umarım beğenmişsinizdir.
abi su gibi gitti, eyvallah:)
bu arada (gökdeniz34) nihatcım mevkii bildir, dostum buluşma sona erdi evine gidebilirsin abartma :-)
diesel32
07/05/2012, 00:22
çok özür diliyorum dün akşam saatlerinde annem tezgahtan düştüğü için bugün ona yardımcı olma maksadıyla gelemedim... acil bi durumdu haber veremedim... kırdığımız olduysa affola...
Mr.Freeze
07/05/2012, 00:26
çok özür diliyorum dün akşam saatlerinde annem tezgahtan düştüğü için bugün ona yardımcı olma maksadıyla gelemedim... acil bi durumdu haber veremedim... kırdığımız olduysa affola...
Geçmiş olsun.
Geliyor beyler fotolar Gülümseyin :)
güzel bir buluşmaydı geç katıldım aranıza ve erken ayrıldım arabayı da içeri almadılar zaten :D ama bazı arkadaşları yakından tanıma fırsatım oldu teşekkürler Özkan hocam emeğine sağlık..
Benim ekip biraz yabancılık çektiği ve benimde ilk buluşma olduğu için pek aranıza giremedim,sadece son 1 saat yanınızdaydım,kusura bakmayın.
Devam...
Şamlar barajı kıyısı Kurbağa Yeme Sanatı :)
Devam...
Şamlar barajı kıyısı Kurbağa Yeme Sanatı :)
:D buluşmada son nokta :D
forum üyesi iki kişi, ilk kez görüştüğü bir buluşmada tanışıp kaynaşarak, birbirine kurbağa yedirecek kadar, sıcak bir forum burası eyvallah grandepunto forum:X :cheers00:
Devam...
Güzel bir günü , Manda yoğurtundan yapılmış ayran ile sonlandırdık.
Teşekkürler Ümitcim..
34ozkankurtuldu34
07/05/2012, 01:25
Katılan herkeze teşekkürler katılmayan utansınmı desem ne desem bilmiyorum neyse mazeretsiz katılmayan diyelim arkadaşlar hepinizin yüregine saglık daha güzel ortamlar bizleri bekliyor...
Şu asıl fotograflar nerde acaba yükleyecek arkadaş uyudumu neeee :)
Neyse bende yatayım sabah 06:00 da kalkacagım iş başı yarın :(
Yusuf kardeşime Geldiği, bize eşlik ettiği ve yol gösterdiği içi Sonsuz Teşekkürlerimi Sunarım.
R19 = BüYüYünCe PUNTO oLaCaK...
Bende ki fotolar bunlar arkadaşlar , başka olanlar da eklesin görelim...
Geçmiş Olsun... İnşallah çok kötü bi şey yoktur.
Ne gündü abi yeni yeni kendime geliyorum El bombalarınıda pimini takıp evlerine sağ salim teslim Ettik ya Bunada Şükür :)
herkesi orada gördüm tanışma fırsatım oldu çok memnun oldum 2 3 saatte olsa yinede gelmek tanışmak o konvoyda olmak istedim herkese çok çok tşkler...
arkadaslar cok güzel bi gündü sizleri tanımak cok güzeldi organizsasyonda emegi gecen herkese tesekkürler :)
diesel32
07/05/2012, 10:37
Geçmiş olsun.
sağol abi...
Geçmiş Olsun... İnşallah çok kötü bi şey yoktur.
teşekkürler... ufak bi kaç çizikleri var birde sol kolunda ezilme var oynatamıyor... solak olduğundan ev işleri bana kaldı...
serhat çok geçmiş olsun kardeşim ya allah beterinden saklasın bunada şükür...
serhat cok gecmis olsun arkadasım allah beterinden saklasın..
Devam...
yusuf abi videolar nasıl çıkmış:D
Foto ya Devam...
iyi eglenmişşsiniz gerçek ten aranızda bende olmak isterdim ama bir tek pazarım vardı ve eşimin doğum ğünüydü bütün vaktimi ona ayırdım inş bir dahaki sefere
Gokdeniz34
07/05/2012, 15:00
abi su gibi gitti, eyvallah:)
bu arada (gökdeniz34) nihatcım mevkii bildir, dostum buluşma sona erdi evine gidebilirsin abartma :-)
Valla gece kafa bı dünya oldu kendimi toparlayinca yola çıktım
Süper bı gündü herkesle tanıştığıma memnun oldum esım okadar araba değiştirdin punto gibisi yok heralde diyo
Sent my iPhone using
valla fazla kacırmasaydın abi ya :)))
bu arada senin ufaklıgı öp benim icin cok tatlı masallah allah analı babalı büyütsün :)
Gokdeniz34
07/05/2012, 16:25
valla fazla kacırmasaydın abi ya :)))
bu arada senin ufaklıgı öp benim icin cok tatlı masallah allah analı babalı büyütsün :)
Âmin cümlemize Allah sanada nasip etsin sağlıklısihatli bizimki gibi Asıri hiperaktif olmasa iyi olur :) az olsun
Sent my iPhone using
yok abi olsun olsun :) cocuk dedigin yaramaz olur :)
Ziyaretci036
07/05/2012, 17:24
Âmin cümlemize Allah sanada nasip etsin sağlıklısihatli bizimki gibi Asıri hiperaktif olmasa iyi olur :) az olsun
Sent my iPhone using
senin ufaklıktaki enerji keban barajında yok valla. maşallah nazar değmesin. :)
aynen murat ya :) masallah bi baktım en son görüdügümde yandaki piknikcilerle okey oynuyordu :)))
Ben bu forumda aklı başında insanların varlığını bilen ve farklı olabileceğine ihtimal vermeyen biri olarak;
"Alkol alan arkadaşlarımızın o kafayla (dörlüleri sekiz görürken) trafiğe çıkmadıklarını"
umuyorum.
Yoksa buluşma güzel olsa da kötü bir örnek teşkil etmiş oluruz.
34ozkankurtuldu34
07/05/2012, 18:52
ya asil. bomba fotograflar nerde beyler
Ben bu forumda aklı başında insanların varlığını bilen ve farklı olabileceğine ihtimal vermeyen biri olarak;
"Alkol alan arkadaşlarımızın o kafayla (dörlüleri sekiz görürken) trafiğe çıkmadıklarını"
umuyorum.
Yoksa buluşma güzel olsa da kötü bir örnek teşkil etmiş oluruz.
üstat sen bakma abarttığımıza biz alkol değil buluşma sarhoşuyduk 2 3 biradan ne olur, latife yaptık fotoğraflara bakarsan camış ayranı içtik hocam eyvallah iyi dileklerin için, ya hakikatten ne oldu bomba fotolar videolar, hadi beyler üzerini soğutmayın... Diğer buluşma zamanı geldi neredeyse:D
StrawBeeRy
07/05/2012, 21:49
sen bakmazken çektim, para mara istersin:D
metalik evo grisi yusuf gürbüz ün, videoları atacak, resimleri orada laptop a aldı murat göktepe, yüklesene kardeşim ne bekliyon:)
yok abi estf ne demek eline sağlık hani video yüklenmedimi yoksa benmi göremiyorum :)
tekrar herkese teşekkürler ayağınıza sağlık bir dahaki sefere düzgün bir yer seçelimde herkes girebilsin cazır cuzur sürte sürte geçmeyelim :D
yok abi estf ne demek eline sağlık hani video yüklenmedimi yoksa benmi göremiyorum :)
tekrar herkese teşekkürler ayağınıza sağlık bir dahaki sefere düzgün bir yer seçelimde herkes girebilsin cazır cuzur sürte sürte geçmeyelim :D
kardeşim arabayı sürtük alıştırmışsın, bas bas nereye kadar :D
alooooo yusuf nerede videolar kardeşimmm, basıcaz bak kağıthaneyi:bash:
StrawBeeRy
07/05/2012, 22:05
vallahi ya eziyet gibi daha coillerde pay çok ama yollarımız müsait değil basamıyoruz bir gün japonyada yaşarsak o zaman basarız :D :D
34ozkankurtuldu34
07/05/2012, 22:11
Yaw fotolar nerde hatırlatın bundan sonraki buluşmalarda ferhatın elinden makinayı alalım adam çekiyor yayınlamıyor hastamısın arkadaşım sen yaa :)
yaa özkan bir sticker ayarlamadın, sökücem seninkini :vertag00::shuriken::lamo0000:
Yaw fotolar nerde hatırlatın bundan sonraki buluşmalarda ferhatın elinden makinayı alalım adam çekiyor yayınlamıyor hastamısın arkadaşım sen yaa :)
üvey evlat acaba vw polo foruma mı yükledi:-) öyle bir forum var mı ki? :D
cakalsari
07/05/2012, 23:07
uvey evlata teslım ettınız fotoları yukeleyebılene ask olsun =)
buluşma ve ilgi için herkese bol bol tşkr bu arada benin +2 ler zom oldular onları eve zor attım
ferhaterc
07/05/2012, 23:25
ferhatın sucu ne :) sıte hata werıyo resım yuklemesınde hata olustu dıyo adres atıyorum ordan yawas yawas yukluyorum resımlerı :) kıskananlar catlasın :):)):::):
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3950453961247&set=a.1154139295128.2024026.1277041428&type=1&theater
ferhaterc
07/05/2012, 23:26
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3950453961247&set=a.1154139295128.2024026.1277041428&type=1&theater
Ziyaretci036
07/05/2012, 23:33
Ferhat yedim seni :-)
Hep polo nereye kadar
Ziyaretci036
07/05/2012, 23:34
uvey evlata teslım ettınız fotoları yukeleyebılene ask olsun =)
Ferhat'ima laf yok :)
seastar1905
07/05/2012, 23:41
murat abi posta kutun dolmuş:) pm atamadım sana
ferhaterc
07/05/2012, 23:50
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3956653476231&set=a.1154139295128.2024026.1277041428&type=1&theater
ferhaterc
07/05/2012, 23:51
heralde kanka bendede olsa 120 beygırlık at:) bende ucarım :) bızım araba modıfıye bılıyosun eskıden berı:) cakır cukur benı bozuyo :)
ferhaterc
07/05/2012, 23:52
resımlerı baya yuledımarkadalar :))) lınkten gorebılırsınız :9 bu arada arabadan baska herseyı cekmıssız yanı :)
mustafa08
07/05/2012, 23:57
tüh kaçıdık valla kaçırdık neyse bundan sonra daha sık takip edeyim forumu.çok gzel bir organizasyon olmuş tebrik etmek gerek herkesi.
Ümit ; 2 gecedir fotograf videolarla uğraşıyorum ..fotolarda sorun yoktu fakat bu yeni laptopta videoları çalıştıramadım, biraz önce indirdiğim 8. video programında çalıştırmayı başardım...
şimdi 4-5 tane görüntülenecek konvoy videosu var kısa kısa ama işte bunları tek video haline getirip fon muziği ile youtube yüklemek ve link atmak.. ama arkadaşlar youtube ye kayıt olmayı bi türlü başaramadım yaff.. ;( yardım pls.
bi kac tane daha var onlarıda yüklicem :)
bu kadar videoya cekmistim daha dogrusu cektigimi sanıyordum :) bi baktım hayal kırıklıgı cekmemisim :))
ferhaterc
08/05/2012, 11:52
bıde bana becerıksız dıyosunuz :D:D
valla haci :) eve geldim su videolara bakaym dedim :)) ama videoların yerinde yeller esiyor.. :)
erdiyilmaz
08/05/2012, 12:27
toplu halde cekilmis fotograf var mi acaba? fiat'ta yayinlanmak uzere
ya hakkaten toplu fotoğraf çekilmedik sanırım yada varmı kimsede?
ya hakkaten toplu fotoğraf çekilmedik sanırım yada varmı kimsede?
yok sanırım özkan aile aile çekmişti, shoplayak fiat anlamaz:-)
arkadaşlar çok süper bi buluşma olduğu her halinden belli.malesef siteye fazla giremediğimden haberim olmadı çokisterdim aranızda olmayı..bi daha böyle bi durum olunca haber verirsençok mutlu olurum. 0532 564 81 96 volkan
34ozkankurtuldu34
08/05/2012, 21:14
Volkan arada ara sor beni haberdar olursun kaydet numaramı :) 0541-648-02-52
ferhaterc
08/05/2012, 23:32
ve arkadaslar uvey ewlattan son nokta :))) buda gercek ewladım:))https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3963114357749&set=a.1154139295128.2024026.1277041428&type=1&theater
ferhaterc
08/05/2012, 23:33
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3963114357749&set=a.1154139295128.2024026.1277041428&type=1&theater
ferhaterc
08/05/2012, 23:34
murat kardesım bu fotografları bı yerden hatırlarmısın :) gercı ogun baya ıcmısıtın ama :))))
Ziyaretci036
08/05/2012, 23:36
murat kardesım bu fotografları bı yerden hatırlarmısın :) gercı ogun baya ıcmısıtın ama :))))
Yok mu bilader beraber bir resmimiz :-)
o degilde sattin ya puntoyu sana diyecek laf bulamiyim :-)
ferhaterc
08/05/2012, 23:41
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3963114357749&set=a.1154139295128.2024026.1277041428&type=1&theater
Mr.Freeze
08/05/2012, 23:41
Otomatik parfüm püskürtücün bile yok :)
ferhaterc
08/05/2012, 23:42
napıyım kanka :)))) bugun war ya koltuklar bakmaya gıttım offf dıyorum anlatamam yanı dlımdılım dılım dılım:))) gulluoglu baklava mubarek :)
Ziyaretci036
08/05/2012, 23:42
Kardesimsin bea seni seviyirum :)
ferhaterc
08/05/2012, 23:43
walla ya bı eksık oydu onu almadan sattım ya :((( :DDDDD abı versene takılıyım gerı werırım :D
Mr.Freeze
08/05/2012, 23:43
napıyım kanka :)))) bugun war ya koltuklar bakmaya gıttım offf dıyorum anlatamam yanı dlımdılım dılım dılım:))) gulluoglu baklava mubarek :)
Acil foto bekliyoruz o zaman :)
ferhaterc
08/05/2012, 23:44
aynı bea:)) off yarın olsada alsam arabamı bu gece yatamıcam sanırım :)
ferhaterc
08/05/2012, 23:44
punto foruma polo atıyorum alldım ya bıle bısey yok yanı ::D:D:D
Evet Arkadaşlar ilk video geliyor ;
Buyrun...
GrandePunto 6 Mayıs 2012 Şamlar Barajı Pikniği | Facebook (https://www.facebook.com/video/video.php?v=375939825774406&saved)
İkinci video geliyor...
Geldi...
Grandepuntotr 6 Mayıs 2012 Şamlar Barajı Pikniği-2 | Facebook (https://www.facebook.com/video/video.php?v=375951139106608&saved#!/photo.php?v=375951139106608&set=vb.100000751741301&type=2&theater)
Üçüncü video...
Grandepuntotr 6 Mayıs 2012 Şamlar Barajı Pikniği-3 | Facebook (https://www.facebook.com/video/video.php?v=375965095771879&saved)
tebrikler arkdaşlar resimlerden fotolardan belli çok güzel bi buluşma olmuş organize eden katılan herkese teşekkürler forever gptr :D
bu buluşma iyi ses getirdi, ikinci buluşma daha kalabalık geçeceğe benziyor,
ne ikinci buluşma mı? ne zaman nerede,
hadi özkan elebaşımız sensin, kolları sıva haziran yada temmuzda yapıştıralım bir buluşma daha :-)
cakalsari
09/05/2012, 23:36
Resımler vıdeolar guzel bulusmayı guzellestırmıs ısalah bıdakıne daha kalabalık ve dahada guzel bı sekılde gecmesı dılegıyle ,
Evet Arkadaşlar ilk video geliyor ;
Buyrun...
GrandePunto 6 Mayıs 2012 Şamlar Barajı Pikniği | Facebook (https://www.facebook.com/video/video.php?v=375939825774406&saved)
yusuf abim ellerine saglık valla 10 numara olmuş
6 mayıs piknik görüntüleri
caner_ege
10/05/2012, 01:03
arkadaşlar ben herkesden özür dilerim o gün orda olmayı çok istiyordum ama gelemedim o gün için emlakçı randevu almış benimde geç haberim oldu gelemedim birazda durumlar kötüydü punto mu da sattım artık mlsf puntomda yok bir süre... kusura bakmayın... :(
yusuf abim ellerine saglık valla 10 numara olmuş
Teşekkür Ederim... (Senin resimlerde çok güzel ) İnşallah bi daha ki buluşmada camerayı skydome'lu bi arkadaşa verecem tavandan daha iyi görüntüler alacaz...
arkadaşlar ben herkesden özür dilerim o gün orda olmayı çok istiyordum ama gelemedim o gün için emlakçı randevu almış benimde geç haberim oldu gelemedim birazda durumlar kötüydü punto mu da sattım artık mlsf puntomda yok bir süre... kusura bakmayın... :(
Önemli değil dostum , Kalbin bizle ya o bile yeter ...
[QUOTE=caner_ege;683857]arkadaşlar ben herkesden özür dilerim o gün orda olmayı çok istiyordum ama gelemedim o gün için emlakçı randevu almış benimde geç haberim oldu gelemedim birazda durumlar kötüydü punto mu da sattım artık mlsf puntomda yok bir süre... kusura bakmayın... :([/QU
Canın sağ olsun, dert etme dostum düzelir durumların inşallah...
6 mayıs piknik görüntüleri
savaş teşekkürler fotolar için, senin +2 ler senden daha heyecanlılardı :D
Teşekkür Ederim... (Senin resimlerde çok güzel ) İnşallah bi daha ki buluşmada camerayı skydome'lu bi arkadaşa verecem tavandan daha iyi görüntüler alacaz...
dedigine katılıyorum abim tabiki birazdaha uzun video olursa hiçde fena olmaz
Dördüncü Video
Grandepuntotr 6 Mayıs 2012 Şamlar Barajı Pikniği-4 | Facebook (https://www.facebook.com/video/video.php?v=377079472327108&saved)
konvoyda arada kalan araçların şaşkın bakışları nasıl dı? Kim lan bunlar, ne yapmaya çalışıyorlar, sorunlular galiba falan:D
benim bildiğim vw tospağalar böyle buluşma yaparlardı, başka marka modellerde var mı bu çılgınlık:)
konvoyda arada kalan araçların şaşkın bakışları nasıl dı? Kim lan bunlar, ne yapmaya çalışıyorlar, sorunlular galiba falan:D
benim bildiğim vw tospağalar böyle buluşma yaparlardı, başka marka modellerde var mı bu çılgınlık:)
Katılıyorum ....
Tospaların devri bitti , Eski çağ kapandı, Yeni Çağ açıldı. Punto Çağı :)
pintogunes
11/05/2012, 18:17
körfezle aynı güne denk gelmesinden dolayı gelemedim malesef..
Buyrun Dostlar ;
Buluşma Noktası videosu
Yusuf Gürbüz | Facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=100000751741301&ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=377092145659174&set=vb.100000751741301&type=2&theater)
yusuf abii sende olmasannn:D
yusuf abii sende olmasannn:D
Ne demek Kardeşim görevimiz :) bi daha ki buluşmada daha techizatlı ve foruma hızlı aktarım olacaktır...
Ziyaretci036
12/05/2012, 03:02
Helal olsun Yusuf bu guzel bulusmayi olumsuzlestirdin.
Ne demek Kardeşim görevimiz :) bi daha ki buluşmada daha techizatlı ve foruma hızlı aktarım olacaktır...
inş.abii inş..
Helal olsun Yusuf bu guzel bulusmayi olumsuzlestirdin.
Darısı Sonraki Buluşmalara... Tşk.ler
yürü bea:D skydome dan sana çekim yaptırıcam söz:)
yürü bea:D skydome dan sana çekim yaptırıcam söz:)
İnşallah Ümit ;
Araştırmaya başladım benim aracın aynısından skydome'li almazsam senin araçtan çekecez inşl....
34ozkankurtuldu34
13/05/2012, 00:02
Hazır olun kısa zaman içerisinde GELENEKSEL ADALAR BULUŞMASINI gerçekleştirmek organizasyon için gerekli bilgileri topluyorum zamanı geldiginde konu başlıgını paylaşacagım arkadaşlar...
Hazır olun kısa zaman içerisinde GELENEKSEL ADALAR BULUŞMASINI gerçekleştirmek organizasyon için gerekli bilgileri topluyorum zamanı geldiginde konu başlıgını paylaşacagım arkadaşlar...
OooO Müthiş haber ...
neler duyyoruz neler :) adalar mı dediniz :D özkan abi liste başlarında olcam inşallah :) benim büyük halıyıda alır gelirim :D :D :D
Arkadaşlar Bomba video şimdi geliyor ....
Ferhat ve Arazi aracının şovu Kesin izleyin, izlemeyen pişman olur benden demesi (bu araç aynı zamanda uçuyoo :) )
Grandepuntotr İstanbul 6 Mayıs 2012 Şamlar Barajı Pikniği-Ferhat ve Arazi aracının şovu.MPG - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=EGMrkVP_gcI)
Arkadaşlar Bomba video şimdi geliyor ....
Grandepuntotr İstanbul 6 Mayıs 2012 Şamlar Barajı Pikniği-Ferhat ve Arazi aracının şovu
Grandepuntotr İstanbul 6 Mayıs 2012 Şamlar Barajı Pikniği-Ferhat ve Arazi aracının şovu.MPG - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=EGMrkVP_gcI)
Bu gösteriden sonra perte ayrıldı arazi aracı :)
Bu gösteriden sonra perte ayrıldı arazi aracı :)
:D he yaa yazık oldu ağaca sağlam tosladı:(
yusufcum teşekkürler paylaşım için senide zorla youtube a üye yaptırdık ya:D
:D he yaa yazık oldu ağaca sağlam tosladı:(
yusufcum teşekkürler paylaşım için senide zorla youtube a üye yaptırdık ya:D
Sanırım sol arka lastik bağlatıları kopmuştu , bu arada ağaca baktınız mı hasar varmıydı acaba :D
Youtube Üyeliğim biraz geç oldu ama Sağlam oldu :) Seninle kurbağa yedik çiğ çiğ , neyse biraz çızbız ettik mangalda ama neyse, tam pişmiş sayılmaz :) youtube ye üye olmuşuz çok mu ... :)
SKELETER
13/05/2012, 05:20
Adalar mı neyle gidicez oraya.
Not: Ankaradan gelen yeni İstanbullu Puntocu :D
o degilde ferhatın makinaya yazık oldu ciddi cidddi.. agaca carptı :(
o degilde ferhatın makinaya yazık oldu ciddi cidddi.. agaca carptı :(
aks kırdı:D