PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Facebook Hesabı Hacklenen Arkadaşım

Scottie
28/03/2012, 19:30
Arkadaşlar merhaba...

dün facebook ta gezerken bir arkadaşımdan sohbet mesajı geldi... sonra arkadaşım bana tel numara ver dedi.. bende tel numaramı verdim... sonra kontorlü mü faturalı mı diye sordu... bende arkadaş fabrikadan olduğu için telefon numaramı verdim.. daha önce telefon numaram yoktu onda... ciddi bir şeyler oldu sanndım... niye ne oldu diye sordum...cevap yok... bugün fabrikada arkadaşa sordum fakat dün akşam o kişi ben değildim dedi... facebook hesabını patlatmışlar...

başına böyle bir şey gelen var mı... telefonumdan yada face deki bilgilerimden bir şey gelir mi başıma... bilen varsa duyan varsa sevinirim...

aykut_1914
28/03/2012, 20:44
https://forum.grandepuntotr.com/ser-kursu/35438-yeri-burasi-midir-bilmiyorum-ama-cok-acil-bir-sekilde-yardima-ihtiyacim-var.html

malesef artık her şeyi yapabiliyorlar

shellcininabisi
28/03/2012, 20:54
valla hocam öyle bir dönemde yaşıyoruz ki kimin hangi bilgilerle neler yapabileceğini kimse tahmin edemiyor. şimdi gelmez desem bir türlü gelir desem bir türlü.

Scottie
28/03/2012, 21:07
İnsallah bir sey olmaz...

tayfux
28/03/2012, 22:37
Eser hocam telefon numarası vermek ile birşey olacağını sanmıyorum zira heryerde herkesin telefon numarası var zaten fakat bugünlerde şirinevler civarında bir merkez varmış ve telefon numaralarını toplayıp şirketlere satıyorlarmış toplu mesaj atmaları için hani kampanya ıvır zıvır muhabbetine..

JASMINE
28/03/2012, 22:41
Eser, Tayfun hocamın dediği gibi sms için istemiş olabilirler.
Aklına kötü şeyler getirme arkadaşım.

dexter
28/03/2012, 23:01
hiç bişey olmaz,memlekette milyar tane telefon numarası var ortalıkta dolaşan,milyonlarca da facebooku msn i hacklanan var... büyük ihtimal senden kontör isteyecekti...

since1453
29/03/2012, 09:43
benim aklıma gelen ilkşey bulgar kökenli dolandırıcılar.eğer yurt dışı nodan telefon gelirse sakın açma veya geri dönme.Türkiyeye yanına gelicem zor durumdayım şeklinde insanları kandırıp dünya para söğüşlemişler.

Benide 1 kez aradılar geri dönmeden google a +375 yazdım(tam emin değilim farklıda olabilir)
hangi ülke öğreniyim diye......anlattığım olaya benzer yüzlerce şey çıktı.tabi ki geri dönmedim.yurt dışında akrabalarım var acaba onlarmı diye düşünmüştüm :)

hakandurak
29/03/2012, 11:25
Arkadaşlar merhaba...

dün facebook ta gezerken bir arkadaşımdan sohbet mesajı geldi... sonra arkadaşım bana tel numara ver dedi.. bende tel numaramı verdim... sonra kontorlü mü faturalı mı diye sordu... bende arkadaş fabrikadan olduğu için telefon numaramı verdim.. daha önce telefon numaram yoktu onda... ciddi bir şeyler oldu sanndım... niye ne oldu diye sordum...cevap yok... bugün fabrikada arkadaşa sordum fakat dün akşam o kişi ben değildim dedi... facebook hesabını patlatmışlar...

başına böyle bir şey gelen var mı... telefonumdan yada face deki bilgilerimden bir şey gelir mi başıma... bilen varsa duyan varsa sevinirim...

Aynı anlattığın olay benim başıma geldi bende numaramı verdim şimdi mesaj gelecek evet diyip cevapla dedi biraz kıllandım uzun zamandır konuşmadığım birisiydi gelen mesajda 65 tl ödeme yaptınız onaylamak için evet yaz gönder diyordu tabi hemen şimşekler çaktı bende :) dedim ki ya uzun zaman oldu seninle nereden tanışmıştık eee ööö falan demeye başladı arkadaş, bende hatırlatayım sana iem (ist. emniyet müdürlüğü) desem hatırlarmısın dedim :) hemen hesabı kapattı (tamamen sildi) ve kayboldu facebook şifrelerinizi kontrol edin ve değiştirin arkadaşlar...