PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadan gelen gıcırtı sesi

fhmnl
28/03/2012, 19:15
arkadaşlar merhabalar. Bugün bulduğum birşeyi paylaşmak istedim. Hafif çukurlara girildiğinde araba kasildigi zaman arka taraftan gelen beşik gıcırtisina benzer ses vardı uzun uğraşlar sonuncu sesin stoplardan geldiğini anladım. Hemen stoplari söküp üst taraftaki vidalarin altına plastik pul koyup vidaladim. Artık ses gelmiyor.

aykut_1914
28/03/2012, 19:36
bendede var o ses ama müziğim hep açık oldugu için duymuyorum.
çok ufak tiz bir ses böle değil mi? :) sağ arkadan geliyor hatta benim çukurlarda sadece

blk_hakan
28/03/2012, 19:38
Harikasın hocam aynı ses bende de oluyor yarın ilk işim yaptıgınızı uygulamak olucak çok tşklr...

fhmnl
28/03/2012, 19:41
arabada aile varken müzik acmıyorum cok sessiz oldugu zamalar duyuluyordu :) artık yok o ses.o dediğim pullar plastik plakalıklarda mevcut ordan cıkarıp takabilirsiniz

fhmnl
28/03/2012, 19:44
bendede var o ses ama müziğim hep açık oldugu için duymuyorum.
çok ufak tiz bir ses böle değil mi? :) sağ arkadan geliyor hatta benim çukurlarda sadece

ewet sag arkadan geliyor ve bayagı bi sure sonra iki taraftan gelmeye basladı. aracım sunrooflu acaba cukurlarda şasi kasılınca sunrooftanmı geliyor diye şüphe ettim ama .Allahtan orda değilmiş. stoplardan gelmesi rahatlattı beni :)

fhmnl
28/03/2012, 21:28
Harikasın hocam aynı ses bende de oluyor yarın ilk işim yaptıgınızı uygulamak olucak çok tşklr...

hocam stoplari sökmeden önce stoplari elinizle sert bi şekilde saga sola salllayın aynı gıcırtidan bahsettiğimizden emin olalım. Salladigınız zaman o ses geliyorsa işlemi uygulayabilirsiniz.

sahin
28/03/2012, 23:13
deneyelim bakalım

fhmnl
29/03/2012, 19:53

denediniz mi ? Umarım sorununuz çözülmüştür. Aynı sesten bahsediyorsak %100 çözülmüştür.