Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık 2007 M-jet 90 bg Grande Punto Emotion
Satılık 2007 M-jet 90 bg Grande Punto Emotion
Arkadaşlar 2 yıldır severek kullandığım Puntomun bugün itibariyle satış ilanını vermiş bulunmaktayım. Sahibinden.com ilan numarası 80004029 dur. Sormak istediğiniz sorular olursa telefondan veya buradan yardımcı olmaya çalışacağım. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Emotion 2007 Model 24.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 80004029 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2007-90bg-6-vites-1-3-m-jet-dizel-grande-punto-emotion-80004029/detay/)
Ziyaretci036
28/03/2012, 17:30
hayırlı satışlar. lakin ilan numarasından aracı göremiyoruz.
Bende yeni fark ettim durumu, ilan onay sürecinde olduğu için sanırım böyle bir problem yaşanıyor. İlanın link'ini ilk mesajıma ekliyorum.
hayırlı satışlar...
deri döşemeye kadar herşey var araçta bide skydome olsaymış tr deki en full punto olacakmış...;)
Ziyaretci036
28/03/2012, 17:42
süper araç içim gitti.
Sağolun arkadaşlar. Söylediğiniz gibi sadece skydome bulunmamaktadır, fabrika çıkışı alınabilecek diğer tüm donanımlar aracımda mevcuttur.
Hayırlı satışlar güzel fiyat güzel araç
ahh ah her emotion gördüğümde bir acaip oluyorum hayırlı satışlar kardeşim nasıl kıyacaksın bilmem :)
Güzel araç, hayırlı satışlar.
Teşekkürler. İlan günceldir :)
engincantan33
02/04/2012, 02:13
hayırlı satışlar.
Sağolun arkadaşlar. İlan hala günceldir.
hayırlı satışlar araç gayet uygun her açıdan
Teşekkürler. İlan günceldir.
fotobelit
18/04/2012, 13:11
Hayırlı satışlar..
ben hemen satılır diye düşünmüştüm ama bu işler birazda şans işi benim aracıma senin istediğinden daha fazla verdiler vermedim senin ki hem emotion hemde deri döşeme var fiyatıda uygun acil değilse istediğin fiyata mutlaka bi alıcısı çıkar...
Evet neredeyse 20 gün oldu ilanı vereli ama istediğim rakamlara ulaşmadı teklifler. Biraz daha vaktim var, araç değerini bulana kadar bekleyeceğim. Söylediğiniz gibi birazda şans işi bu alım satım olayları.
Aracım yine forumumuz üyesi bir arkadaşa satılmıştır. Tekrar kendisi için hayırlı olmasını diliyorum. İlanım forumdan silinebilir.
Aracım yine forumumuz üyesi bir arkadaşa satılmıştır. Tekrar kendisi için hayırlı olmasını diliyorum. İlanım forumdan silinebilir.
hayırlı uğurlu olsun kim aldı acaba forumdan?
yavuzselim
22/04/2012, 01:14
hayırlı olsun kaça sattınız?
Ankara'dan Cemal arkadaşımız aldı aracımı. Fiyat konusuna gelince; kendisi açıklamak isterse benim açımdan bir sorun olmaz fakat aracın yeni sahibi o olduğu için fiyatı açıklamamın pek doğru olacağını düşünmüyorum.
Araci ben aldim. Yasin kardesim icinde hayirli olsun, ogrenim hayatinda basarilar dilerim.
ikinizede hayırlı olsun...
Hayırlı olsun alış fiyatı nedir Cemal...
ykaya1983
02/10/2014, 21:18
Km'si kaçtı acaba?Bu tipte araba her zaman bulunmaz.Eğer arabayı satmış durumda olsaydım kaçırmazdım.
emotion sattığınıza pişman olabilirsiniz :) hayırlısı olsun..
blacklightning
02/10/2014, 22:25
sanırım aynı donanımda skydome artısı olan punto var sizce fiyatım ne olmalıdır satmak istesem değişen boya yok
konu süper hortlamış :) ben geçen yıl 25,500 e satmıştım 123 binde filandı tek parça boyalı
konu süper hortlamış :) ben geçen yıl 25,500 e satmıştım 123 binde filandı tek parça boyalı
Tekrar hayırlı olsun:)