Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni bir jant deneme sitesi
Alu kola konfigurátor, Litá kola - ELEKTRONY (https://alu-kola.elektrony.cz/)
şöyle bir site buldum arkadaşlar.daha önce arkadaşlarımız bulmuşlar farklı siteler ama,bu sitede onlardan farklı olarak hem Türkiyedeki jantların çoğu mevcut hem de GP de Evo da ayrı ayrı var.yani GP ye jant oturtup Evo ya olurmu demiyorsunuz.
Alu kola bölümünden aracınızın modelini seçebilirsiniz.
effect1903
26/03/2012, 21:35
Teşekkürler bu siteyi çok önceden bulmuştum ben bilen arkadaşlar da vardır güzel tabi yinede sağol :) Benim bulduğum bir site vardı kimse bimiyordu o çok daha iyiydi.
Teşekkürler bu siteyi çok önceden bulmuştum ben bilen arkadaşlar da vardır güzel tabi yinede sağol :) Benim bulduğum bir site vardı kimse bimiyordu o çok daha iyiydi.
siz simulcar'ı bulmuştunuz sanırım.evet o da iyi bir siteydi ama oradaki jantlardan Türkiye'de pek fazla yok ve o sitede Evo'ya jant seçemiyorduk.o yüzden önerdim bunu bende :)
tonymontana
26/03/2012, 22:39
Can orijinal Evo jantı denenmiyor Grande Puntoya :ermm: anladın sen :D
Can orijinal Evo jantı denenmiyor Grande Puntoya :ermm: anladın sen :D
abi en son benim jantları verecem sana zaten :D ama istemion illa orjinal dion bitirion hepimizi :D
tonymontana
26/03/2012, 23:04
orijinal candır :closedey:
Ziyaretci037
27/03/2012, 01:42
Güzel siteymiş teşekkürler..
effect1903
27/03/2012, 14:16
Benim arabanın renginde çok beğendiğim jantlar oldu yav insanın hepsini alası geliyor böylede :)
Şu ana kadar gördüğüm en başarılı Jant Deneme sitesi. Teşekkürler Stein
matadorcuk
26/05/2012, 12:08
sıte ıcın tesekkurler.en cok beyaz keskın kt4 ıle O.Z ultraleggerayı begendım