Orijinalini görmek için tıklayınız : Arka cam problemi
Chief_Engineer
25/03/2012, 15:42
merhaba arkadaşlar cuma günü aracımı yıkattıktan sonra eve dönerken arkadan bir ses geldiğini duydum ama tam olarak ne olduğunu anlamadım çukurlarda falan çok fazla belli oluyordu. gece diye bakmadım. sabah olunca arabaya bakayım dedim bagajı açıp kaparken acayip bir ses geldi. şaşırdım sonra bi farkkettim ki arka cam yerinden çıkmış altındaki yapıştırma malzemesinden tamamen ayrılmış servise gittim. bana dedikleri yapıştırma malzemesinden kaynaklı bir problemmiş. hatta onlarda çok şaşırdı araç acaba kaza yaptıda ondan mı oldu diye. hallettiler allahtan ama hiç böyle bir olayla karşılaşmadım. herkez arada bi kontrol yapsın.
lektonstar17
25/03/2012, 15:58
Çok geçmiş olun .Çok ilginç ya daha neler görücez bakalım.Yakında biri yolda giderken aracın motoru yere düştü derse hiç şaşırmıcam.Ne acayip sorunlar çıkıyo.Bu kadarmı uyduruk iş yapıyolar.Allahtan cam düşüp kırılmamış bide senden cam parası isterlerdi.
Çok geçmiş olun .Çok ilginç ya daha neler görücez bakalım.Yakında biri yolda giderken aracın motoru yere düştü derse hiç şaşırmıcam.Ne acayip sorunlar çıkıyo.Bu kadarmı uyduruk iş yapıyolar.Allahtan cam düşüp kırılmamış bide senden cam parası isterlerdi.
Ümit aynen kardeşim bende aklımdan geçirdim biliyor musun daha neler göreceğiz bakalım diye..geçmiş olsun..
Ziyaretci037
26/03/2012, 00:38
Geçmiş olsun sürekli yeni sorunlarla karşılaşıyoruz..
hakguner
26/03/2012, 10:33
Geçmiş olsun, cama birşey olmamış.
Aracı yıkarken nasıl bir tazyikli su kullanıldıysa, camı yerinden sökmüş. :)
Bu kadarınada Pesss doğrusu! Eskiden filmlerde görürdük direksiyon şoförün elinde kalır arabının her tarafı dökülürdü. Sanırım sadece filmlerde olmuyormuş. Ahh FİAT Ahh. Bide Allah'tan DRIVING BY THE FUTURE :) Büyük Geçmiş olsun dostum...
Geçmiş olsun,
üretim hatası olan ve servisin sorunu çözümlemesi sevindirici
kusura bakmayın sinirimden güldüm . böyle bir durum nasıl olur yaa aracımı çok seviyorum soğumayım diyorum ama bu olaylar hakketten insanı aracından soğutuyor.
geçmiş olsun. düşede bilirmiş anladığım kadarıyla. zararın neresinden dönülürse kar. arada bir kontrol şart.