Orijinalini görmek için tıklayınız : Yakında Puntolanabilirim
34 HKN 37
24/03/2012, 01:26
Arkadaşlar prensipte anlaştığım aracı yarın ustama gösterip nihayi kararımı vereceğim.Arac 2006 1.3 GP Dynamic koyu gri 128000 km arka bagaj kapağı,tampon,ve arka camurlukların bir kısmı değişmiş,sağ kapılarda ve ön tamponda boya var dedi 1,5 yıldır arabasızlık ve punto aşkıda varken gözümde bunları büyütmedim.17,500 e şimdilik anlaştık hayırlısı bakalım.
34 HKN 37
24/03/2012, 01:58
pardon unutmuşum dizel :)
Hayirli olsun... simdiden...
Fiyat Kulaga hoş geliyor hayırlısı olsun şimdiden...
valla hevesini kırmak istemem ama biraz daha para koyup daha temiz bir araç almanı tavsiye ederim...araçtaki boyalar çizik sürtme vs den ise çok önemli değil ama kazalı da olabilir...aracı iyi bir ustaya veya servise götürün...
34 HKN 37
24/03/2012, 02:20
valla hevesini kırmak istemem ama biraz daha para koyup daha temiz bir araç almanı tavsiye ederim...araçtaki boyalar çizik sürtme vs den ise çok önemli değil ama kazalı da olabilir...aracı iyi bir ustaya veya servise götürün...
Arac elbette arkadan kazalı sorun değil yarın ustayada götüreceğim ama ustayı sanki ben ikna edecek gibiyim.Artık tak etti istediğim gibi arac bulamıyorum üstüne ne koyarsam koyayım :)
+1
sen aracı almayı kafana koymuşsun ustaya götürmene gerek yok. ama sana arkadaş tavsiyesi diğer arkadaşın dediği gibi daha temiz bir araç bak. pişman olma sonra. ilk aracımı senin gibi tak etmişti öyle almıştım 5 ay sonra bıktım sattım 1000tl zararına. 2.el araç almak aceleye gelmiyor. bir sürü satılık ilanı var illaki içlerinden birisi senin kısmetindir gerçi bu araç kısmetinse kim ne derse desin alırsın ama değilse olmaz zaten
aykut_1914
24/03/2012, 03:46
uzman arkadaşlarımız daha iyi bilir ancak arka çamurluklar değiştiyse büyük bir sıkıntı yaşamıştır araç muhtemelen. Tek,büyük bir parça orası,değiştiyse kesme vs işlemi görmüş olabilir araç
DarknessFall
24/03/2012, 13:11
+1000
34 HKN 37
24/03/2012, 20:05
Halil kardeşim onun şurasında bu var bunun burasında bu var bu galeriden yok şu şirketten tam 2 yıla yaklaştım arabasız ve bugün ustamda baktı fiyat arac kusurlarına orantı olarak al seni üzmez km olarak zaten zor sorun cıkarır iyi baktınmı 300-400 bin gider dedi ben 128 binde alacağım 200 000 bini görmem :) satarım.Önümüzdeki hafta ici işlemlere başlayacağız artık şöyleydi böyleydi demek yersiz bir punto aşığı olarak kendi zevkime uygun bir arac zararına satsamda hic önemi yok.
ultraslan33
24/03/2012, 20:22
seni sarmış kardeşim bilirim o heyecanı kurt girmiş sana bi kere....güle güle bin kardeşim hayrını gör
hayrını gör arabanın güle güle kullan