Orijinalini görmek için tıklayınız : Nokia telefondan foruma giriş hakkında
arkadaşlar nokia 5800 ım var orda sürekli forumu takip ediyorum heryere giriyor foto yüklüyor konu için başlık yazıyor fakar yorum yazılan yere hiç birşey yazamıyorum orası koyu renkte, bu yüzden konuyuda açamıyorum yorumuda yapamıyorum kullanan, başına gelen çözümünü bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
ayarlardan çerezlere izin ver dedinmi
nickinle giriş yaptın mı?
GP COSKUN
23/03/2012, 23:08
engin bende n8 kullanıyorum
foruma mesaj yazmada aynı sıkıntıyı çekiyordum
ovi den opera mobıle uygulamasını indirip oradan giriyorum
hiç bir sıkıntı yok çalışıyor
operadan deil çoşkun abi menü bölümünde çerezlere izin ver diye bir bölüm var ona ok diyorsun düzelyor ayrıca nokia artık menüsünü göncelledi güncellemeye izin verdinmi menü komple degişiyor android sisteme benzer bir görüntüye sahip oluyor bilgin olsun
erdiyilmaz
23/03/2012, 23:16
diger mobil cihazlardan giris icin 'i oneririm
GP COSKUN
23/03/2012, 23:18
operadan deil çoşkun abi menü bölümünde çerezlere izin ver diye bir bölüm var ona ok diyorsun düzelyor ayrıca nokia artık menüsünü göncelledi güncellemeye izin verdinmi menü komple degişiyor android sisteme benzer bir görüntüye sahip oluyor bilgin olsun
teşekkür ederim kardeşim
ben sizin kadar anlamıyorum bu teknolojik hareketlerden
bana piston de grank de şaft de ama
android felan deme tüylerim dikeliyo :melek:
Nokialar içinde var mı bilmiyorum ama varsa tek geçerim..
teşekkür ederim kardeşim
ben sizin kadar anlamıyorum bu teknolojik hareketlerden
bana piston de grank de şaft de ama
android felan deme tüylerim dikeliyo :melek:
sorun yok abi benim arabaya bişiler yaparken güncellerim ben telefonunu :busted_b:
GP COSKUN
23/03/2012, 23:23
sorun yok abi benim arabaya bişiler yaparken güncellerim ben telefonunu :busted_b:
tamam bak bu olur işte :thumbup1:
Nokialar içinde var mı bilmiyorum ama varsa tek geçerim..
hiç olmassa mozilla indirin olsun bitsin :cheers00:
tamam bak bu olur işte :thumbup1:
:clapping:ok abi
engincantan33
23/03/2012, 23:36
engin bende n8 kullanıyorum
foruma mesaj yazmada aynı sıkıntıyı çekiyordum
ovi den opera mobıle uygulamasını indirip oradan giriyorum
hiç bir sıkıntı yok çalışıyor
bende n8 varken aynı yontemı kullanıyordum
Bolu_Beyi
24/03/2012, 01:10
N9 verelim böyle bir sorun kalmasın :D
aykut_1914
24/03/2012, 03:50
abi browserlarımız dandik biraz nokia da.
benimde kullandıgım "OPERA MOBİLE" senin ilacın,kur ücretsiz nete o programdan gir
android tek geçerim samsung galaxy s i9003 kullanıyorum mükemmel derecede memnunun şimdi s2 almaya niyetleniyorum :)
engincantan33
24/03/2012, 04:03
N9 verelim böyle bir sorun kalmasın :D
android tek geçerim samsung galaxy s i9003 kullanıyorum mükemmel derecede memnunun şimdi s2 almaya niyetleniyorum :)
nokıa allah korusun bıdaha!!! androıd bencede tek!!! htc sensatıon ! number one:gunsmilie:
sensatıon çok iyi fakat biraz pahalı bildigim kadarıyla ama s2nin gücünüde küçümsememek lazım fenalarda resmen hemde yaprak gibi ince
nokıa yı artık nasıl kullanıyorlar anlamıyorum zaten mozilla kurulumuna bile izin vermiyor bide nokıa hala şu syımbıandan vaz geçmedi gitti
aykut_1914
24/03/2012, 04:12
symbianı geçsek kral yine biz oluruz :)
ama son okuduklarıma göre andreoidde yavaş yavaş patlak vermeye başlamış sanırım hafıza konusunda
onun çaresi bulundu no problem yakın takipteyim ama insanlar alışmışlar nokıa yapacak bişi yok :)
engincantan33
24/03/2012, 04:46
symbianı geçsek kral yine biz oluruz :)
ama son okuduklarıma göre andreoidde yavaş yavaş patlak vermeye başlamış sanırım hafıza konusunda
nokıa dırek wındows ısletım sıstemı ıle gelecek dıyorlardı ama bakalım...
HTC SANSATİON KULLANIYORUM ayfon 4s bu cihazın yanında alt etmiş. mükemmel ötesi. bir telefonda beklediğinizden daha fazlası var. düşünen vars abu telefondan şaşmayın
Sensation görünce dayanamadım yazayım dedim buna telefon demek ayrı bir tartışma konusu ama pda niyeti olan herkes kullanmalı, ayrıca kullananlar için takıldıkları sorun varsa 444android.com adresi çok faydalı. Benim tek sıkıntım pil onu da 1900 lük anker pil ile çözdüm...
Htc Sensation /
aykut_1914
24/03/2012, 14:56
nokıa dırek wındows ısletım sıstemı ıle gelecek dıyorlardı ama bakalım...
abi okudum ama pek mümkünatı yok bence
herşeyi yaptım çerezleri kabul ettim operanın neyi varsa indirdim yok olmuyo olmuyo :D neyse şimdilik sadece takip edicez telefondan :D yorumları ewe saklıcaz :)
engincantan33
24/03/2012, 16:30
HTC SANSATİON KULLANIYORUM ayfon 4s bu cihazın yanında alt etmiş. mükemmel ötesi. bir telefonda beklediğinizden daha fazlası var. düşünen vars abu telefondan şaşmayın
kesınılke eskı ıphone3 kullanıcısyım ve arkadasım vatan computer da calısıyor kesınlıkle en ıyısı HTC dedı bende sensatıon aldım harıka otesı bı telefon
Sensation görünce dayanamadım yazayım dedim buna telefon demek ayrı bir tartışma konusu ama pda niyeti olan herkes kullanmalı, ayrıca kullananlar için takıldıkları sorun varsa 444android.com adresi çok faydalı. Benim tek sıkıntım pil onu da 1900 lük anker pil ile çözdüm...
Htc Sensation /
maalesef tum androıdlerın sorunu pıl suresı benım cok kurcalarsam 1 gun normal kullanımda 2 gun gıdıo
Bolu_Beyi
25/03/2012, 04:47
Nokia yeni işletim sistemi Meego harmattan :) Gayet başarılı çok yakında piyasaya akar merak etmeyin :D
GP COSKUN
31/03/2012, 00:52
ule serkan güncelledim benim n8 i
nokia belle indirdim ama menüde türkçe yok le
bütün menü ingilizce oldu ne yapacam ben şimdi :X