Orijinalini görmek için tıklayınız : Oynaşmadan Yürü , Kıvırmadan Yürü...
WiSTaRiA
23/03/2012, 00:12
Arkadaşlar bu akşam başımdan geçen fıkra misali bir olayı facebook'taki arkadaşlarımla paylaştım sizinlede paylaşmak isterim... Öldüm gülmekten... Olay şöyle ;
aKŞaM SaaT 20 SıRaLaRıNDa oRioNDaN BeLeDiYe KoNuTLaRı YoLu iSTiKaMeTiNDe ÇuKuRLaRDaN KaÇMaK iÇiN ZiGZaGLaR ÇiZeReK eVe uLaŞMaYa ÇaLıŞıYoRuM... aRKaMDa FaRK eTMeDiĞiM PoLiS aMCaLaRıN aNoNSuYLa BiRDeN iRKiLiYoRuM... " 59 YS 463 oYNaŞMaDaN YüRü , KıVıRMaDaN YüRü " :):) öLdÜm GüLMeKTeN... SoNRa CaMDaN CaMa PoLiS aMCaLaRLa MuHaBBeT :):)
WiSTaRiA
23/03/2012, 00:28
:))
hahahah, abi çok güldüm buna :D
beni durdurup alkol testi yapmışlardı ne oluyor diye sorduğumda çok gezeliyorsun yolda dediler halbuki ben yoldaki taş ve çukurlardan kaçıyordum malum altımızda emek var :)
seastar1905
23/03/2012, 00:41
güldürdün bizi orçun abi :)
GP COSKUN
23/03/2012, 00:53
orçun yoksa polislere abe arabam kırmızı görmüyorsun polis abi mi dedin ? =)))))
Sonra neden arabayı basmadın :D
Değil mi abi :)
:D bazen polısler cok komik olabiliyor
StrawBeeRy
23/03/2012, 01:03
polislerinde espirilerine hastayım geçen benide çevirdiler gece 22 felandı olum araba uzaktan batmanin arabası gibi duruyor dedi insan bare çevirmeye girerken farları açar dedi :D :D :D
süper :D bir de yazın gurbetçilerin araçlarının plakalarını okumaya çalışanlar var ki tam karın ağrısı :D
Keşke her memur böyle eğlenceli olsa ! iyimiş :)
caner_ege
23/03/2012, 06:07
:) allah da seni güldürsün üstad...
eexelanss
23/03/2012, 10:33
Espritüel polislere denk gelmişsin :)
uLTRa GP
23/03/2012, 11:18
banada hep gri puntocu diye sesleniyor :) geçtiğimiz yaz park yerinden çıkarken geri geri arkamda polis bekliyordu gel gel gel demişti herkes bize bakıyordu bizim memleketteki bütün polisler komik güleryüzlü :)
WiSTaRiA
23/03/2012, 12:40
beni durdurup alkol testi yapmışlardı ne oluyor diye sorduğumda çok gezeliyorsun yolda dediler halbuki ben yoldaki taş ve çukurlardan kaçıyordum malum altımızda emek var :)
Belediyelere koca bir sıfır :)
orçun yoksa polislere abe arabam kırmızı görmüyorsun polis abi mi dedin ? =)))))
abe çok komiksiniz dedim... hep beraber gülüştük :)
polislerinde espirilerine hastayım geçen benide çevirdiler gece 22 felandı olum araba uzaktan batmanin arabası gibi duruyor dedi insan bare çevirmeye girerken farları açar dedi :D :D :D
iyiymiş :)
:) allah da seni güldürsün üstad...
amin cümlemize..
banada hep gri puntocu diye sesleniyor :) geçtiğimiz yaz park yerinden çıkarken geri geri arkamda polis bekliyordu gel gel gel demişti herkes bize bakıyordu bizim memleketteki bütün polisler komik güleryüzlü :)
polislerimiz süper bizim :)
can-asan
25/03/2012, 00:15
abi süpermiş ya :D
gunaykarakas
25/03/2012, 00:35
Ceza Yazmayan Polislerimiz Gerçekten Süper :)
gorkem kaan
25/03/2012, 01:06
duruyosa megafondan cevap verseydin orçun abi:D
WiSTaRiA
25/03/2012, 01:11
Duruyor megafonda sıktıramadım cevap vermeyi :))
:)) güzelmiş :))
benimde ilginç bir anım var:
ESki aracım Alfa romeo 147 ile gece 24 sularında çevirmeye denk geldim.. ehliyet ruhsat konrol edilirken diğer memur yanıma gelip "araç güzelmiş bir gaz ver bakalım egzos abarth mı" diye sordu (aklınca egzos dan işkillendi) bende dediğini yaptım bu arada arkaya geçip sesi dinlemeye başladı.. birazdan öne geldi " bunun ses motordan geliyor egzosta bişey yok "
dedi :))
bende alfanın doğuştan sesi gür çıkar dedim :)) sonra araç hakkında katalog bilgileri ile muhabbete devam...
Güzelmiş :D
Aklıma şu geldi birden: Abi Ekip!-Video (https://www.akilli.tv/video/348716/Abi-Ekip.aspx) :D :D
Altyazılı bide :D
fiery_hunter
25/03/2012, 01:26
bazen böyle polisler denk geliyor. memleketten tek basıma babamın aracla dönerken yüksek bi hızla radara girmişim. ilerde çevirme durdurdu beni polis amcam yanıma kadar geldi güneş gözlüğünün üstünden bakarak hayırdır genç nereye gidiyosun bu hızla dedi bende o yorgunlukla izmire eve gidiyom abi die cıkıverdi agzımdan. polis amcam ne derse begenirsin hımm ocakta yemegin var sanırım kusura bakma hızını kestik dedi ve geldigi gibi suratında hiç ifade olmadan evrakları alıp gitti :)