Orijinalini görmek için tıklayınız : Saldır galatasaray
gorkem kaan
17/03/2012, 14:28
Derbinin centilmence ve sahada geçmesini dilerim.Umarım stadda bi truva olmaz seneler boyu kapanmaz bir davaya dönüşür. Galatasaray'ım inş bu sefer şeytanın bacağını kıracak...
En büyük Galatasaray bu maçı kesinlikle alıcaz Ezikbahçe 2 Galatasaray 4
GP COSKUN
17/03/2012, 14:44
bir fenerli olarak hemen müdahil olayım
gelenekler kısa süreli değildir asırlar boyu sürer
ufuk_punto
17/03/2012, 14:49
:) biz bu geleneği bugün sonlandıracağız bu muhabbet bugun kapancak:) fenerbahceliler için de bi gelenek sürüp gidiyor hatırlatmak isterim TÜRKİYE KUPASINI :)
Ziyaretçi034
17/03/2012, 15:21
En büyük Galatasaray bu maçı kesinlikle alıcaz Ezikbahçe 2 Galatasaray 4
bende Fenerbahçe 6 - Eziksaray 0 yazayım, galeyana gelelim cezalar havada uçuşsun. kullanılan usluba dikkat etsek başlıkta uzun ömürlü olur neşemizde. lütfen...
beşiktaşlıyım fener alır diyorum belki bi 6-0 daha gerçekleşebilir
godfather35220
17/03/2012, 16:46
cimbom 7 - ezikler 0 saldır GALATASARAY :))) şu birebir maçına takılanlarda sussun artık böylece :))
MehmetCoruh
17/03/2012, 16:52
Ezikbahçenin hiç şansı yok bugün kız gibi ağlıcaklar tribünde ezikbahçeliler ezilcek yine
beşiktaşlıyım fener alır diyorum belki bi 6-0 daha gerçekleşebilir
Ali kardeşim sizin hesabınızı kestik 3-2 :) hatırlatırım o zaman nerelerdeydin de şimdi niye buralardasın sıra fenevbahçede..
bende Fenerbahçe 6 - Eziksaray 0 yazayım, galeyana gelelim cezalar havada uçuşsun. kullanılan usluba dikkat etsek başlıkta uzun ömürlü olur neşemizde. lütfen...
Ömrünüzde gördüğünüz son 6 gol olacak sene 2030 siz hala 6-0 diye sayıklayacaksınız ama değişmeyen birşey daha olacak Türkiye kupası olmadan geçen yıllar..
Ziyaretçi034
17/03/2012, 17:12
Ömrünüzde gördüğünüz son 6 gol olacak sene 2030 siz hala 6-0 diye sayıklayacaksınız ama değişmeyen birşey daha olacak Türkiye kupası olmadan geçen yıllar..
ben ne diyorum sen ne diyorsun
MehmetCoruh
17/03/2012, 17:39
Ezikbahçe ve eziktaşlılar sizin rezilliklerinizi biliyoruz ötmenize gerek yok. Avrupaya gidip bizi rezil ediyonuz. Biriniz sıfır çekiyo diğeriniz 8 yiyo 3 yiyo kendi sahasında falan. EZİKTAŞ ve EZİKBAHÇE elele koyalım ikisine birliktee...
Ali kardeşim sizin hesabınızı kestik 3-2 :) hatırlatırım o zaman nerelerdeydin de şimdi niye buralardasın sıra fenevbahçede..
haftada 3 maç yapan takımı zor bela 92. dakikada yendiniz. bende yenmenizi isterim ama kadıköyde işiniz çok zorrr
Bugün günlerden GALATASARAY...
O sene BU sene :)
ufuk_punto
17/03/2012, 18:50
katılıyorum okan abi o sene bu sene:) alcaz bu macı..
inşallah kardeşim alıcaz bu sefer :) alamazsak hüngür hüngür ağlarım ama :D
ufuk_punto
17/03/2012, 19:04
valla ben hayata küserim yeter artık:d alalım bu takımla da almamz gerek hem de eze eze.allahım inş aslanların önünü açar bugün sıkıntısız alırız.:)
gönlüm der galatasaray...mantık der fenerbahçe...
bu ULTRAVESTİLER 100 yıldır ezik insan gibi saygıya davet ediyosun ama anlayan nerde 99 dan beri yenememişler hala konuşuyorlar allahın ezmeleri
ufuk_punto
17/03/2012, 19:49
güzel güzel yazılarımızı yazıyoruz laf atmaya gerek yok..allahın görmemişleri.bi türkiye kupası alın..çakma da olsa müzede dursun
Bence birbirinize bu kadar atar yapmanıza gerek yok. Galatasaray ne zaman fenerbahçeden ligde daha iyi durumda olsa çok küçük görerek geliyor fenerbahçeyi. bu sefer kaçışınız yok, kurtuluşunuz yok tarzında laflar. 11 yıldır yenemiyor olmanız bir tesadüf. bu her an bozulabilir ve galatasarayın kadrosunun fenerin kadrosunun bunla bir alakası bile yok. derbi maçta herkes herkesi yener. galatasaraya başarılar dilerim ama çok daha büyük beklentilere girmeyin (bu da işin kızdırma tarafı olsun :D )
MehmetCoruh
17/03/2012, 20:05
bu ULTRAVESTİLER 100 yıldır ezik insan gibi saygıya davet ediyosun ama anlayan nerde 99 dan beri yenememişler hala konuşuyorlar allahın ezmeleri
Ezikbahçeliler sizde taraftarmı var. ultrAslanı kıskanırsınız ancak yapılan şovları karografileri kıskanın. Basket maçlarına baktım euroleuge te kendi evinizdeki maçlarda seyirciniz yoktu adam gibi bizim seyirci her maçta fulledi salonu.
Onu geçtim kaç yıldır Türkiye kupası alamıyosunuz geliyonuz burda ötüyonuz kanaryalar. Zaten maskotunuzda bi acaip kanarya ne Allah aşkına başka hayvanmı yoktu armanızda bi acaip içinde dal yaprak börtü böcek var armanızda. Şikeciler sizi şike ile şampiyon olun anca. Ama bu sene EZE EZE ŞAMPİYONUZ.
Arkadaşlar bende sinir olmaktayım ya hic mi ruh yok bu adamlarda birgünde yenin be kardeşim su adamlara laf dusurmeyelim ya
ufuk_punto
18/03/2012, 00:28
aslanlarımın mucadelesi yeter helal olsun..değişik konulu film cektiler maş.. feneve bu korku yeter..
güzel maçtı bence...yenmemiz o kadar da önemli değil benim için...
Punto_Can
18/03/2012, 01:09
Çok guzel maçtı, 100 lira Galatasaray'a 50 lira beraberliğe yatırmıştım, 5 lira kardayim :)
Sent my iPhone using
ufuk_punto
18/03/2012, 01:11
O direk 25 milyon fenerliye sübhanekeyi tersten okuttu:)
ilk yarım saat içindeki suratınızı ne yapmalı acaba ultravestiler kareografi yapmayı fenerbahçeden öğrendiniz gecekondu samiyende kareoğrafimi yapabiliyodunuz ayrıca 13 yıl oldu hade siz burda yorum yapmaya devam edin ezmeler 100 yıldır eziksiniz
GP COSKUN
18/03/2012, 01:39
ufuk orhanın maçtan önceki yorumları
biz bu geleneği bugün sonlandıracağız bu muhabbet bugun kapancak fenerbahceliler için de bi gelenek sürüp gidiyor hatırlatmak isterim TÜRKİYE KUPASINI
katılıyorum okan abi o sene bu sene alcaz bu macı..
[B]valla ben hayata küserim yeter artık alalım bu takımla da almamz gerek hem de eze eze.allahım inş aslanların önünü açar bugün sıkıntısız alırız.[/B
bir saattir hesap yapıyorum kaç derece dönüştür bu diye
ama bir türlü bulamadım
acaba o direk size neler okuttu
unutma canım kardeşim kadıköyün direkleri okunmuş siz isteyince olmaz
ilk yarım saat g.te dönen suratınızı ne yapmalı acaba ultravestiler kareografi yapmayı fenerbahçeden öğrendiniz gecekondu samiyende kareoğrafimi yapabiliyodunuz ayrıca 13 yıl oldu hade siz burda yorum yapmaya devam edin ezmeler 100 yıldır eziksiniz
Selçukcum bak kardeşim burada herkes muhabbet yapıyor bu foruma bayanı da giriyor yeri geliyor çocuğu da giriyor başlığın adı saldır galatasaray ama sen geliyorsun saygısızca yorumlarda bulunuyorsun üslubuna biraz dikkat et eleştri elbette yapılır ama üslup çok önemli!!
ufuk_punto
18/03/2012, 01:49
selçuk abi play off da yazcm sna..coşkun abi döndüğüm felan yok mesajları tekrar okudu gayet net..gfbliler gibi değilm.2-2 olunca ağladılar ..erkeklerin sesi kesildi kadınların çığlığı duyuldu..fenerli abilerim hepinizi çok seviyorum.play off da görüşmek üzere..
GP COSKUN
18/03/2012, 01:51
selçuk abi play off da yazcm sna..coşkun abi döndüğüm felan yok mesajları tekrar okudu gayet net..gfbliler gibi değilm.2-2 olunca ağladılar ..erkeklerin sesi kesildi kadınların çığlığı duyuldu..fenerli abilerim hepinizi çok seviyorum.play off da görüşmek üzere..
heh işte böyle dostluk kazansın
playoffta görüşürüz
bu sefer ucuz yırttınız aykut hoca sayesinde ama
az kalsın geleneğide bitirecektiniz direkten döndü hem top hem biz
ama dedim dimi maçtan önce gelenekler uzun sürer hemen bozulmaz=)))
ben zaten kavga niyetiyle falan girmedim ilk yorumlara bakarsanız bir arkadaş saygıya davet etmiş ama ezikbahçe falan diye yorumlar o arkadaşın yazısından sonrada devam etmiş yenersin yenilirsin hiç önemli değil fenerbahçe olmasa galatasaray keyif vermez galatasaray olmasa fenerbahçe keyif vermez fanatikliğime gelince saygılı olunan yerde saygılı olurum ama üslup bozulunca karşıdakinin tavrınada görede cvp vermek gerekir bu herkes için aynıdır karşı taraf ezik v.s gibi konuşunca ewt öylemi diyeceğim tabiki yoruma göre cvp verir her insan hayırlı akşamlar herkese güzel maç oldu 2 takımda stresi yaşadı kim ne derse desin işin keyifli yanıda bu sanırım.
MehmetCoruh
18/03/2012, 02:04
heh işte böyle dostluk kazansın
playoffta görüşürüz
bu sefer ucuz yırttınız aykut hoca sayesinde ama
az kalsın geleneğide bitirecektiniz direkten döndü hem top hem biz
ama dedim dimi maçtan önce gelenekler uzun sürer hemen bozulmaz=)))
ucuzmu yırttık ? fenerin ilk 2 golden başka atağımı vardı acaba ? sayısız gol kaçırdık necati engin falan hepsi kaçırdı yürekleriniz ağzınıa geldi. Son dkda öldünüz zaten ağladı fenerliler bakıyorum.
Bir genç arkadaşımda yukarıda fenerden kareografi öğrendik yazmış. Siz bugün kareografi adına naptınız amma güldüm ama ? Bugün yaptığınız şeyi benim oğlum 23 nisan gösterilerinde stadta yapıyor :D
ben zaten kavga niyetiyle falan girmedim ilk yorumlara bakarsanız bir arkadaş saygıya davet etmiş ama ezikbahçe falan diye yorumlar o arkadaşın yazısından sonrada devam etmiş yenersin yenilirsin hiç önemli değil fenerbahçe olmasa galatasaray keyif vermez galatasaray olmasa fenerbahçe keyif vermez fanatikliğime gelince saygılı olunan yerde saygılı olurum ama üslup bozulunca karşıdakinin tavrınada görede cvp vermek gerekir bu herkes için aynıdır karşı taraf ezik v.s gibi konuşunca ewt öylemi diyeceğim tabiki yoruma göre cvp verir her insan hayırlı akşamlar herkese güzel maç oldu 2 takımda stresi yaşadı kim ne derse desin işin keyifli yanıda bu sanırım.
herkesin kendine göre bir karakteri ve kişiliği var karşıdaki hakaret etti diye senin de böyle birşey ile mi karşılık vermen lazım? söylersin üslubunla lafını çekilirsin kenara yine ezikbahçe deyince sana mı laf söyleniyor yada ezik saray gibi laflar söylenince galatasaray taraftarına mı laf söyleniyor? aşırı fanatizmin her türlüsüne karşıyım ama malesef ülkemizde bu durum çok yaygın..insanlar tuttuğu takımın bindiği aracın yaptığı işin hep en iyisi olduğu düşünüp kötü yanlarını görmeyip kör gibi savurnuyor..bence bu durum böyle olmamalı kötü ve iyi yanlara objektif olarak bakılmalı ve herkes karşısındakine göre değilde kendine göre şekil almalı..
seastar1905
18/03/2012, 02:24
playofflarda görüşelim fenerli abilerim kardeşlerim..bu iki linkte fenev ve GALATASARAYIN kazanmış oldugu kupalar var hadi aradaki farkları bulalım:)
Webaslan - Kupalar (https://www.webaslan.com/kulup/kupalar/)
SuperFB.Com - Kupalar (https://www.superfb.com/kulup/kupalar.php)
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz İslam ÇUPİ
maç 2-2 bitince ağlayan fenerbahçeliler. ve florya metin oktay tesislerinde takımını karşılayan bayram yapan galatasaraylı taraftarlar.
şimdi, beraberliğe kim üzülmüş , kim sevinmiş ?
aykut_1914
18/03/2012, 03:25
hayırdır beyler o sene bu sene falan bir karşıyakalılık sezdim? :D
Seyri güzel bir maç olmuş.
Kafama bişi takıldı kamuranın çocugu varmıydı? :S bravoda aldıysa falan
Arkadaşlar, yapılan yorumlarda kullandığımız kelime ve üslupların saygı çerçevesinde kalmasına özen gösterelim lütfen.
Keyifli, güzel bir derby oldu. Zaman zaman heyecan yaptık, hırs yaptık ancak ne kadar fanatik olursak olalım bu birbirimize hakarete varan yorumlar yapma hakkını vermiyor ne yazık ki. Sahalarda kavgaya son diye mesajlar verirken burada birbirimizi kıracak bu tarz söylemlere girmek pek hoş değil. Burada daha nice derbylerin yorumunu yapacağız, bir birimize takılayacağız ama bunlar tatlı yorumlarla olsun lütfen :) :)
Anlayışınız için teşekkürler.