PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yarın (15,03,2012)Göztepe Oto'dayım

GP COSKUN
15/03/2012, 00:08
evet arkadaşlar yarın fiat göztepe oto yetkili servisini ziyaret edip forum ve üyelerimiz için neler yapabilirler neler yapabiliriz kampanya indirim üyelerimizi buraya yönlendirme ve verebilecekleri hizmetler konusunda beyza hanım ile detaylı görüşeceğim
forum için özelliklede istanbullu üyelerimiz için süpriz bir projede hayata geçirebiliriz
görüşmenin detaylarını forumdan paylaşıcam
bekleyin

erdiyilmaz
15/03/2012, 00:10
hadi bakalim

tayfux
15/03/2012, 00:21
hadi hayırlısı..

sedini
15/03/2012, 00:26
40 bin bakımım yaklaştı.. 39500 deyim.. ilk müşteri olurum :D

diesel32
15/03/2012, 00:26
hayırlı haberlerini bekliyoruz abi...

GP COSKUN
15/03/2012, 00:43
40 bin bakımım yaklaştı.. 39500 deyim.. ilk müşteri olurum :D

sana ilk kıyak benden
madem öyle
40 bin bakımın için yüzde 20 işçilik yüzde 10 parça indirimini ben garanti ediyorum

Scottie
15/03/2012, 00:48
hayırlısı....

zafer murat
15/03/2012, 01:19
Size zahmet Fiorino 1.3 75BG 20.000km bakımı fiyatı sorarmısınız

Ziyaretci037
15/03/2012, 01:24
Hadi hayırlısı:)

sedini
15/03/2012, 01:44
sana ilk kıyak benden
madem öyle
40 bin bakımın için yüzde 20 işçilik yüzde 10 parça indirimini ben garanti ediyorum

bekliyoruz haberlerini coşkun abim..

fiatgoztepeoto
15/03/2012, 17:00
araca proforma çıkarmadan net bişey söyleyemem ama balata hariç 390-400 tl civarı ..beyza göztepe oto 216 566 91 50

Size zahmet Fiorino 1.3 75BG 20.000km bakımı fiyatı sorarmısınız

M@GIC
15/03/2012, 18:39
bekliyoruz abi..

GP COSKUN
15/03/2012, 20:39
evet arkadaşlar bugün göztepe otoyu ziyaret ettim
beyza hanım ile görüştüm
kendisi forumumuza baya bir süreden beri üye ve forumdan aktif üyelerimizden bir kaç arkadaşımız da devamlı müşterisiymiş
genel olarak düşünceleri öncelikle müşteri menuniyeti ve uygun fiyat ve kaliteli hizmet
forumdan daha çok kişinin kendilerini tercih etmelerini bir kere gittiğinde kesinlikle menun kalınacağının garantisini veriyor
ve forum üyelerine özel %20 işçilik %10 parça indirimi yapacaklarını söylüyor bunun için göztepe otoya gidip forumdan geldiğinizi söylemeniz yeterli

bunun yanında bir de şimdi detaylarını açıklamayacağım bir konudada görüştük
yalnız şu kadar bir tüyo vereyim yakında göztepe otoda herkesin tanıdığı bildiği ve aracını gönül rahatlığıyla teslim edebileceği birisi karşınızda olabilir

BabyShee
15/03/2012, 21:51
coşkun Abiyse Herkes Orayı Basar Valla :):):)

bvulgari
15/03/2012, 21:55
Abicim konuyu şimdi gördüm, okudum yorumları da. Eğer tahmin ettiğim gibi birşeyler oluyorsa ki senden net bilgileri paylaşmanı bekliyorum burada. Bundan sonra dediğim gibi işin içinde senin olduğun bir durum olursa ben ve kuzenin arabanın gözü kapalı nereye gideceği belli olur.
Yüz yüzede tanıştığımız ve görüştüğümüz için de rahatlıkla söyleyebilirim ki senin gibi anlayıp, anlaşılır bir şekilde izah eden ve neyin nasıl olduğunu sıkılmadan anlatıp ayrıca güven telkin eden ve dürüst, motordan, arabadan anlayan bir adam şahsen ben görmedim ki senelerdir araç sahibiyim ve bu işlerle sürekli işimiz oluyor.

Ziyaretçi034
15/03/2012, 22:04
Abiyse Herkes Orayı Basar Valla :):):)

içindeyken dükkanı temellerinden komple tıra yükleyip istanbula getirme planımız yok değil :D

Scottie
15/03/2012, 23:52
hadi hayırlı olsun diyelim o zaman...

Budweiser
16/03/2012, 00:47
Valla evimin dibinde sayılır şahane olur. Şu ankara maceram bir bitsin. Os-Ka ve Göztepe otoyu merak ediyorum gideceğim oralara.

takres
16/03/2012, 00:49
hadi hayırlı olsun...

StrawBeeRy
16/03/2012, 00:53
yalnız şu kadar bir tüyo vereyim yakında göztepe otoda herkesin tanıdığı bildiği ve aracını gönül rahatlığıyla teslim edebileceği birisi karşınızda olabilir

:edit :)

GP COSKUN
16/03/2012, 00:54
arkadaşlar daha kesin ve net bir durum yok
sadece beyza hanım ile görüştük kendilerinin bir servis danışmanına ihtiyacı olma durumunda şartlar oluşursa bu pozisyon için beni düşüneceklerini söylediler
bende neden olmasın dedim
kısaca göztepe otoya gittiğinizde benimle karşılaşacaksınız
şu anda sadece proje ve düşünce aşamasında
kesinleşince tüm forumun zaten haberi olacaktır

bvulgari
16/03/2012, 00:58
sadece beyza hanım ile görüştük kendilerinin bir servis danışmanına ihtiyacı olma durumunda şartlar oluşursa göztepe otoya gittiğinizde benimle karşılaşacaksınız
Abicim öyle bişey olursa söyle bundan sonra göztepe oto ya geleyim madem..İnşallah hayırlısı olur..

Ziyaretci037
16/03/2012, 01:09
Hayırlısı olsun abi.Sen nereye forum oraya :)

StrawBeeRy
16/03/2012, 01:13
hadi hayırlısı olsun valla kendi adıma çok sevindim böyle birini bulmak çok zor hem ilgi alaka hemde teknik bilgi ikisi bir arada herhalde bir daha zor bulunur Boranın dediği gibi Coşkun abi nereye forum oraya

umit
16/03/2012, 01:40
sıla nın parçası gibi olmuş "kafa nereye biz oraya" :D

farukileri
16/03/2012, 01:43
sadece beyza hanım ile görüştük kendilerinin bir servis danışmanına ihtiyacı olma durumunda şartlar oluşursa bu pozisyon için beni düşüneceklerini söylediler
bende neden olmasın dedim
kısaca göztepe otoya gittiğinizde benimle karşılaşacaksınız

coşkun abicim bu proje gerçekleşirse arabayı o servisten çıkarmam,hatta Yeniköy'den basıp gelirim.Orayı da İstanbul'un Kavaklıdere'si yaparız bu şekilde ;)

Arabamın bakımına daha var ama bu proje olursa arabamı kesin olarak oraya getiriyorum :)

umit
16/03/2012, 01:43
hayırlısı olsun coşkun üstat, yakışır size, uzakta olsa fark etmez valla yığılır forum oraya,prim usülü çalışın:D

Ziyaretci046
16/03/2012, 01:52
valla böyle birşey olursa çoşkun abi oto tamir ve bakım konusunda sağolsun işin çekirdeğinden yetişme oldugu için marka model fark etmeden her araçdan anlıyor.

Fiat markası konusunda forumumuzda herkes zaten devamlı takip edenler çoşkun abinin bilgisini bilir bende kendi adıma çok sevinirim.İşi bilmeyen bir yığın adam var piyasada Çoşkun abiinin sayesinde göztepe oto dolar taşar her hafta peynir ekmek periyodik bakım debiryaj zincir derken hem istanbulda bizimde servisimiz belli olur.

Hayırlısı neyse o olsun valla ben kendime adıma çok sevinirim İzmirde özellikler cumartesi günleri biz dolup taşıyoruz forumumuz sayesinde çünkü herkes tanıdık işi bilen olsun istiyo ...

sedini
16/03/2012, 09:32
Coşkun abi inşallah olur.. Bizim içinde mükemmel olur.. arabayı servise bırakıp gitmeye korkmayız.. Usta aramayı bırakırız.. Sanayi mi servis mi derdi biter.. İstanbul da hangi servise gitmeli derdi biter.. Göztepe otoya şu an ki yeri dar gelir vallahi.. Tabii ki önce senin sonra bizim için hayırlısı olsun.. Takipteyiz..

M@GIC
16/03/2012, 12:03
Abi çok sevindim. arabadan anlayan kişiye derdini anlatmak ve tam olarak tarif edemediğin sorunları kaşındaki kişinin hemen anlaması harika bi şey.
Arkadaşların dediği gibi Çoşkun abi nereye biz oraya

hakandurak
16/03/2012, 13:20
Göztepe oto servisim benim ya acayip ilgili bir servis müşteri memnuniyeti benim için %1000 her servis sonrası aramalarını seviyorum :) birde forumdan biri olursa e daha ne olsun

macman
16/03/2012, 13:40
Hadi hayırlısı abi :)

GP COSKUN
16/03/2012, 18:52
arkadaşlar sağolun yapılan yprumlara tek tek teşekkürler
dediğim gibi kesinleşmiş bir durum yok şu an için
şayet gerçekleşirse istanbullu üyelerin akınına uğrayacağından şüphem yok
gelişmeleri forum da duyururuz merak etmeyin

hakguner
16/03/2012, 19:36
Aranılan kan bulunmuştur. :)

Scottie
16/03/2012, 19:46
istanbulun beklediği servis te nereye gidelim sorusu inşallah biticek... tek adres göztepe oto olur... çoşkun abi olduktan sonra... ver arabayı çek git...

Kerasus
17/03/2012, 02:32
Kendisini çok tanımamama rağmen, forumdan takip ettiğim kadarıyla Coşkun için, bu kadar bilgi ve donanım ile bir servis açsa ciddi gelir edebilir diye düşünmüştüm kendi kendime :) Buda iyi bir haber, inşallah hayırlısı ise olur.

gorkem kaan
17/03/2012, 02:38
coskun abi hayırlısı olsun herşey gönlünce olsun forum ahalisi her an yanında olur :)

ydemir87
17/03/2012, 02:39
Bence Beyza Hanım, hayatında verdiği o doğru kararlara ek olarak senin üzerindede olumlu bir karar vermeli. Seni bu camiada tanıdım ve 6 yıldır beraberiz gerek forumda gerek telefonda yada yüz yüze yaptıklarını yapacaklarını herkez biliyor. Bırak o servise gitmeyi sıfır satışlarda bile senin imzanla çok iş yapar bulunduğun yer. Hakkında hayırlısını dilerim abicim..

WiSTaRiA
18/03/2012, 05:32
Hayırlısı olsun.. İnşallah hakkında hayırlı olur... Eeee bakıma Çorlu'dan çıkar gelirim :)

c.yk
04/04/2012, 15:10
evet arkadaşlar bugün göztepe otoyu ziyaret ettim
beyza hanım ile görüştüm
kendisi forumumuza baya bir süreden beri üye ve forumdan aktif üyelerimizden bir kaç arkadaşımız da devamlı müşterisiymiş
genel olarak düşünceleri öncelikle müşteri menuniyeti ve uygun fiyat ve kaliteli hizmet
forumdan daha çok kişinin kendilerini tercih etmelerini bir kere gittiğinde kesinlikle menun kalınacağının garantisini veriyor
ve forum üyelerine özel %20 işçilik %10 parça indirimi yapacaklarını söylüyor bunun için göztepe otoya gidip forumdan geldiğinizi söylemeniz yeterli

Merhaba coşkun hocam,
beyza hanımın bahsettiği sürekli olarak gözetepe fiat oto serivsini kullanan ve herzaman forumda öven, tüm tanıdığım fiat kullanıcılarını bu servise yönlendirenlerden biride benim, sadece beyza haınm değil tüm servis çalışanları ilgi ve alakaları ile 10 numaradır. sen de göztepe fiat da olursan çok çok sevinirim, umarım tüm forumun merakla beklediği güzel haberler en kısa sürede çıkar. hayırlı olsun...

GP COSKUN
04/04/2012, 19:15
ikinci görüşmemizide yaptık
tüm foruma güzel haberi en kısa zamanda vericez

femoli
04/04/2012, 19:25
3. de ağız burun dalacam he gir artık olm :)

operatormurat
04/04/2012, 21:26
hayırlısı olsun coşkun,inşallah düşündüğün gibi olur,forumdaki arkadaşlar da seni ziyaret edebileceği sıcak bir yuvaya kavuşur biladerim...

GP COSKUN
04/04/2012, 23:49
:tv_happy:
3. de ağız burun dalacam he gir artık olm :)

seni kara listeye alacam olm
tr deki hiç bir servise seni almıycam :D

Ziyaretci037
05/04/2012, 00:04
Bekliyoruz abi hayırlısıyla patlat bombayı:)

GP COSKUN
05/04/2012, 00:17
beklemede kalın şimdilik
forumda duyurucaz zaten
muhtemelen ayın 15 inden sonra istikamet göztepe oto
HÜCUUUUMMMMMMM!!!!!

femoli
05/04/2012, 01:24
ulen olsunda ben yağımı kendim değiştirirm :D

bvulgari
05/04/2012, 01:25
beklemede kalın şimdilik
forumda duyurucaz zaten
HÜCUUUUMMMMMMM!!!!!
Abi öyle mesajlar yazıyosun ki zaten kimsenin duymasına gerek kalmadı....:):)

ozdem
05/04/2012, 01:51
Göztepe oto çalışanları ve hizmet kalitesi ile on numara bir servis...

femoli
05/04/2012, 10:58
arkadaşım önce tanışma bölümüne kendinizi tanıtırmısınız :)

nerelerdesin :)

sinanuzun
05/04/2012, 11:26
Arkadaş küçük şehirde yaşamanın dez avantajını yine yaşıyoruz şimdi 1000 km yapıp oraya mı gelelim üzüldüm. Burada orjinal karter koruması olduğunu anlatıp ikna etmek bile çok zor oluyor düşünün gerisini.

Oraya gelme şansımız şuanda düşük ihtimal ama Göztepe oto grande punto orjinal koltuk kılıfları konusunda bir kampanya türü bişey yaparsa en azından sipariş ederiz.

BeCkS
05/04/2012, 11:32
beklemede kalın şimdilik
forumda duyurucaz zaten
HÜCUUUUMMMMMMM!!!!!hadi abi hayırlısı olsun hayırlı haberleri vere gelelim yanına:)

sedini
05/04/2012, 12:11
beklemede kalın şimdilik
forumda duyurucaz zaten
HÜCUUUUMMMMMMM!!!!!

Valla coskun abi 10 numara olur.. Gecenlerde gittim starjeti bilmemeleri forum indirimi yapmamalari sebebiyle yaptirmadim bakimi.. Sen bi basla da parasini gectim starjetin ne oldugunu bilen adam var diye rahat rahat birakayim su arabayi.. Hayirlisi olsun.. Hem senin hem forumumuz icin..

Sent my iPhone using

farukileri
05/04/2012, 12:14
beklemede kalın şimdilik
forumda duyurucaz zaten
HÜCUUUUMMMMMMM!!!!!

beklenen haber,valla saldırıyorum valla saldırıyorum

aha hayata dönen bir kişi daha görüyorum,anlaşılan bütün yoğunluk bitmiş :) hoşgelmişsin özlem ablacım

nerelerdesin :)

o değil de abi hani benim sislerim :P

ozdem
05/04/2012, 22:20

nerelerdesin :).

Vay arkadas, hemen böyle unutulacakmiydik... :cool: :D

İs, güç, koşturmaca derken uzundur giremedim foruma. 21.00 den önce eve gelemedigim için pek net e giremiyorum. Face den cuma kutlamalarımin azlığından da farketmisindir zaten... :D:D
Yoğunluk dısında birşey yok şükür.

beklenen haber,valla saldırıyorum valla saldırıyorum

aha hayata dönen bir kişi daha görüyorum,anlaşılan bütün yoğunluk bitmiş :) hoşgelmişsin özlem ablacım

Ömür bitiyor, yoğunluk bitmiyor faruk' cum... ::)

o değil de abi hani benim sislerim :P

c.yk
06/04/2012, 10:15
beklemede kalın şimdilik
forumda duyurucaz zaten
HÜCUUUUMMMMMMM!!!!!

coşkun hocam,
fiat göztepe servisinden beyza hanım işten ayrılmış, eee ozaman ben sana artık hayırlı olsun derim başkada bişey demem, ilk çayını içmeye geleceklerden biriyim haberin olsun, önce randevu gerekliyse, bunu randevu talebi say :laugh000:

GP COSKUN
06/04/2012, 15:12
coşkun hocam,
fiat göztepe servisinden beyza hanım işten ayrılmış, eee ozaman ben sana artık hayırlı olsun derim başkada bişey demem, ilk çayını içmeye geleceklerden biriyim haberin olsun, önce randevu gerekliyse, bunu randevu talebi say :laugh000:

haberim var beyza hanım intercıtye geçiş yaptı
yerine de en az beyza hanım kadar güleryüzlü ve alakadar bir müdire göreve başladı
kendisiyle irtibat halinde görüşüyoruz
bu nedenden dolayı benim göztepe otoya başlamam 15-20 gün kadar gecikmeli olacak maalesef
fiat müşteri hizmetleri iki çalşıanın değişimi arasında 15 gün süre olsun istiyor
he bu arada randevu listemin en başına seni yazıyorum ok)=)

Luc
06/04/2012, 15:23
Hayirli olsun Coskun'um.

hsyn28
06/04/2012, 21:57
hayırlı olsun Coşkun abi benim evoda yakında 90.000 bakımına gelir Göztepe Oto'dayım çayım hazır dediğin an:)