Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Civic
İnternette biraz karıştırdımda yeni civic'te tasarım olarak çuvallamışlar bence.Ön konsol 90 lı yılların arabalarına benziyor.Dış tasarım olarakta city'ye benzetmişler.Şimdikinden önceki kasa honda kokpit olarakta dış tasarım olarakta harikaydı bana göre.Ayrıca hala dizel motor seçeneğide yok civic te.
Evet bencede kötü olmuş. Nerde görsem dönüp baktığım o şahane kasanın yerine iç tasarımı 2000 model araçlara benzeyen bi kasa gelmiş. Dışı desen apayrı berbat. Mazda'ya çok benzemiş.
Ziyaretci037
12/03/2012, 23:51
Kokpiti bence çok güzel.Sade ve şık.Ancak kasaya gelince eski kasası çok çok daha güzeldi.Bu kasayı gidip City'e benzetmişler..
Kokpiti bence çok güzel.Sade ve şık.Ancak kasaya gelince eski kasası çok çok daha güzeldi.Bu kasayı gidip City'e benzetmişler..
Tempranın kokpiti gibi olmuş :D cı bence yakışmamış.
arkadan aynı symbol e benziyor :( nerde 2009 model beyaz civic nerde bu...
Orta konsolada hesap makinası gibi koymuşlar tuşları
ben neden yenilediklerini bile anlamadım bu kasa gayet güzeldi ve daha da satardı hatta dizelini getirseler ooff of..
DeepFear
13/03/2012, 00:44
Konsol güzelde kasa önceki daha güzeldi boşuna yenileme yaptılar bence o kasa çok iyi satıyordu.
bvulgari
13/03/2012, 01:13
Coşkun abimin Civic i üstüne civic tanımıyorum..:)
GP COSKUN
13/03/2012, 01:27
ben de yeni kasayı beğenmedim
bende bir önceki kasa var satıp hayattta bu kasayı almam
emre bu arada iltifatın için teşekkürler
burhankutlu
13/03/2012, 02:37
eskiyi yeniyi bilmem ama ümit abinin araç gerçekten on numara görünüyor Allah kaza bela vermesin Honda hastası olarak eski yeni fark yapmaz Honda Hondadır olsa da binsek.. :)
Ziyaretçi034
13/03/2012, 02:47
herkesin düşüncesine saygım var ama civic her yeni çıktığında önce bir yadırganıyor sonra peynir ekmek gibi satılıyor, el üstünde tutuluyor :) ben hiç bir zaman sevemedim hiç bir zaman el üstünde tutamadım. japon araçlarına ilgim toyota supra twin turbo ve skyline gtr r34-r35'den ibaret :D
rockforever
13/03/2012, 15:14
ben hiç beğenmedim bu kasayı öncekini ilk çıktığından beri tutmuştum 1.6 ies ler bile daha alımlı duruyor bence
bvulgari
13/03/2012, 15:17
ben de yeni kasayı beğenmedim
bende bir önceki kasa var satıp hayattta bu kasayı almam
emre bu arada iltifatın için teşekkürler
Abicim iltifat değil bilhakis gerçekleri söyledim..Bindim gördüm arabayı mütevazilik yapacak değilim..Asil ve aynı zamanda sportif duruyor..Şimdikileri bende beğenmiyorum.Geçen karşımdan geliyodu bitane dedim city geliyo arkadan bi baktım civic miş :)
burhankutlu
13/03/2012, 20:46
Aslında yeni kasasına sevinmiyor değilim diğer modellerinin fiyatı düşer bizde alıp bineriz Ümit abi sana da zararı dokunuyor ama fiyatlar çok uçuk :)))
km de kaç kuruş yakıyor acaba :)
Ayberk0616
13/03/2012, 21:29
Allah allah bu kasada dizel motor olucak diyolardı hala çıkarmadılar galiba
Ziyaretçi034
13/03/2012, 21:48
Allah allah bu kasada dizel motor olucak diyolardı hala çıkarmadılar galiba
dizel motor ingiltereden gelen hb modellerinde olacak, sedan modele dizel motor şimdilik planlarında değilmiş, honda türkiye müdürü öyle bir açıklama yapmıştı
srkaradag
13/03/2012, 23:06
Tasarım ve teknoloji olarak geriye giden bir araç, ancak lansman fiyatları uygundu garantili lpg kitli seçeneklerle satılıyordu, iyi satılmıştır tahminim.
bir önceki kasa ilk cıkığındada aynı tepkiler vardı. 5-6 ay sonra herkes hastası oldu. bu da 5-6 ay sonra çok tutulcak demiyorum ama seneye kadar bütün ön yargılar kırılacak eminim. bence erken geldi. bi önceki kasayı piyasa sindirmemişti daha. tasarımı iyi olsa bile ama zamanlama hatası yapıldı..
bir önceki kasa ilk cıkığındada aynı tepkiler vardı. 5-6 ay sonra herkes hastası oldu. bu da 5-6 ay sonra çok tutulcak demiyorum ama seneye kadar bütün ön yargılar kırılacak eminim. bence erken geldi. bi önceki kasayı piyasa sindirmemişti daha. tasarımı iyi olsa bile ama zamanlama hatası yapıldı..
Bir önceki kasayı dışardan gören bir vaayyyyyyyy çekiyordu içini görünce bi vayyyyy daha çekiyordu :D ama benim görüşüm bu kasada city'nin bundan önceki kasası gibi tipsiz bi araba çıkarmışlar.
pilotender
14/03/2012, 16:25
bence bu yeni kasa berbat... önceki kasanın beyaz renginden bir tane almak en büyük hayalimdi. kuğu gibi olacaktı ve ben hergün baktıkça keyif alacaktım...ama gel gör ki artık sevdiğim beğendiğim civic'in sıfır olanını bulamayacağım bu üzücü. ama sevindirici olan birşey var ki, 2012 Aralık'ta Honda Civic dizel olarak piyasada olacakmış.
hiç bir al benısı kalmamıs artık