Orijinalini görmek için tıklayınız : Arka kapı kilidi arayanlar buraya
arkadaşlar geçenlerde başıma gelenler kapıların hepsi kitleniyor biri kitlenmiyor ugraştın ugraştım olmadı kilitçiye gittim adam kilit bozuk dedi aradık taradık parcayı bulamadık ama parçacı dediki siparişini verip getirdeyim dedi olur dedim ama kesin alman gerek yoksa elimde kalır alan da olmaz dedi bende tabiki araç benim aracım kapısı açıkmı kalsın diye getirtdim kilidi aldım kilitciye gittim adam kapıyı açmaya calıştı acılmadı kitliyorum kitleniyor açıyorum acılıyor anlıyacagınız benim kilit çalışmaya başladı yeni ve sıfır kilit elimde kaldı ilgilenen olusa 120 tl ye aldım isteyen olusa satabilirim vakit ayırıp okudugunuz için teşkr ederim
celenlee
16/10/2014, 22:02
arkadaşlar geçenlerde başıma gelenler kapıların hepsi kitleniyor biri kitlenmiyor ugraştın ugraştım olmadı kilitçiye gittim adam kilit bozuk dedi aradık taradık parcayı bulamadık ama parçacı dediki siparişini verip getirdeyim dedi olur dedim ama kesin alman gerek yoksa elimde kalır alan da olmaz dedi bende tabiki araç benim aracım kapısı açıkmı kalsın diye getirtdim kilidi aldım kilitciye gittim adam kapıyı açmaya calıştı acılmadı kitliyorum kitleniyor açıyorum acılıyor anlıyacagınız benim kilit çalışmaya başladı yeni ve sıfır kilit elimde kaldı ilgilenen olusa 120 tl ye aldım isteyen olusa satabilirim vakit ayırıp okudugunuz için teşkr ederim
PM atayım derken yanlış oldu :)
aynısı benimde başıma geldi bi baktık elektrik gitmiyor ön sürücü kapısında ..kablo kopmuş içinden 30 tl ye yaptırdım..ara sıra kitlenmiyodu ..arka kapı ise soketi oynattım sabitledim onuda öyle hallettim..yoksa oda kitlenmiyodu okadarda kilide wd40 falan sıktım sonra hallettim ..hani kilit çalışmıyo diye hemen yenisini almasın arkadaşlar .başka arkadaşında kilit kilit dedi arka sağ kapı için onunda tesisatta bozuk çıktı kablodan..
celenlee
03/11/2014, 23:42
Ben de pendik sanayide elektrikçiye götürdüm.
Kilidi çıkarttı, içini açtı, motorunu test etti bu gitmiş dedi.
Motoru değiştirdi, topladı ve yerine taktı.
80TL aldı.
Tıkır tıkır çalışıyor ;)
Yetkili servis 270+KDV Parça
++++İşçilik var demişti. Hemen çıktım ordan :p