Orijinalini görmek için tıklayınız : İmkansız fiyata kutusu açılmamış İphone 4s beyaz
Raistlin
11/03/2012, 16:28
Arkadaşlar telefoncu falan değilim,forumun eskilerindenim beni tanıyanlar tanır,yurtdışından gelirken 2 tane iphone 4 s getirmiştim biri benim diğerini satıyorum telefonun resimleri sahibindende var daha ilan onaylanmadı,1600 lira nakite vericem ve bu fiyata bulmak gerçekten çok zor.herkese keyifli forumlar MERT DEMİRÖREN Tel:05062697890 Not:Bursa içi elden de verebilirim
IPhone 4S 16 GB Apple Cep Telefonu Sahibinden sıfır 1.600 TL - 74984070 (https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-bursa-mudanyadan-sifir-acilmamis-beyaz-iphone-4s-acilllll-74984070/detay/)
1900 TL 12 taksit 2 yıl garantili varken 1600 tl yurt dışı kayıtsız cihaza verilmez hocam
gorkem kaan
12/03/2012, 03:42
yanlış anlamayın ama 1400 tlye yurtdışı sıfır cihazlar var.
Fiyat çok yüksek yurt dışı fiyatını herkes biliyor çünkü ama yinede hayırlı satışlar
Raistlin
12/03/2012, 18:06
Vay be ne kadar çok bilen varmış sanırsın ki şu baltayanların hepsi telefondan anlar,kutusunun üzerinde jelatin var diyorum ürün sıfır yani..ordaki açık olan cihaz benim kendi cihazımdır,satılıcak olanında pasaport kaydı herşeyi tamam ve cihaz un Allah aşkına bana bi tane sıfır kayıtlı yurtdışı cihazı 1400 e bulun da alayım ondan.Cİhazın yanında 70 lira tutarında plastik kap ve jelatin hediye edicem.Telefondan tek bir kelime anlamayan adamlar gelip yorum yapıyor ya neyse....sadece imei kaydı için kutusu açıldı denilen telefonlar en az 1 aylık kullanılmıştır ben nasıl kutusunu açmadan kayıt yaptırıyorum o zman ? piyasada sansarlar bu kadar çok iken anlamayanlar gelip burda yorum yapıyor ya en çok canımı o sıkıyor..1900 e 12 ay garantili diyen arkadaş o fiyat 1990 olmasın ? ve kusura bakmada 12 ay bölünüyor diye 390 lira fazla verebiliyorsan zaten hiç düşünme direk onu al bence,bu cihazlarda zaten direk apple garantisi altındadır hepsi apple store çıkışlıdır.Bence forumun kan kaybetmesinin en büyük sebeplerinden biridir bu herkesde ilan baltalama huyu,saygılarımla..
MERT DEMİRÖREN Tel:05062697890
fotobelit
12/03/2012, 18:24
hayırlı satışlar..
ilanlar bölümüne bi düzenleme gelecek zaten zannedersem.
Raistlin
12/03/2012, 18:46
ilanlar bölümüne bi düzenleme gelecek zaten zannedersem.
gelmeli bence de erdiyle konuşulmalı bu konu,bu forumun eskilerindenim ve bu forum gerçekten farklı benim için ama hiçbir forumda bu kadar baltalama ve troll olayı olmaz ne kadar ilanlarla ilgilenmeyen kişi varsa hepsi burada.Tek bir mesajımda kimsenin ilanını baltalamadım bugün baltalamam da çünkü mal karşı tarafın para da benim isteyen alır isteyen almaz.
Bi kusurumuz oldu ise kusura bakma mert tekrar hayırlı satışlar
1900 e 12 ay garantili diyen arkadaş o fiyat 1990 olmasın ? ve kusura bakmada 12 ay bölünüyor diye 390 lira fazla verebiliyorsan zaten hiç düşünme direk onu al bence,bu cihazlarda zaten direk apple garantisi altındadır hepsi apple store çıkışlıdır.Bence forumun kan kaybetmesinin en büyük sebeplerinden biridir bu herkesde ilan baltalama huyu,saygılarımla..
MERT DEMİRÖREN Tel:05062697890
birincisi 10 yıldır bu işi yapıyorum cihazların fiyatınıda senin o 70 tl dediğin plastik kapak ve ekran jelatininin fiyatınıda çok iyi biliyorum
390 TL yi 12 taksit için değil 2 yıl garanti için düşüneceksin en basitinden cihazların içindeki işlemci ve uemler silikonlu yani değişemiyor kısacası basit bir arızada cihazın garantili olmadığı için çöpe atarsın apple garantisinde falan hikaye eğer yurtdışına cihazın alındığı ülkeye gidersen orada garantiden halledersin ama türkiyede onu yapamazsın bilmem anlatabildimmi
kimse ilanını baltalamıyor istediğin fiyata istediğin kişiye satabilirsin herkes fiyatları biliyor y.d fiyatıda tr fiyatıda belli 1250 liraya getirip 1600 liraya satıp kar edebilirsin ama bizler fazla yüksek fiyat demekte özgürüz
Raistlin
12/03/2012, 21:16
birincisi 10 yıldır bu işi yapıyorum cihazların fiyatınıda senin o 70 tl dediğin plastik kapak ve ekran jelatininin fiyatınıda çok iyi biliyorum
390 TL yi 12 taksit için değil 2 yıl garanti için düşüneceksin en basitinden cihazların içindeki işlemci ve uemler silikonlu yani değişemiyor kısacası basit bir arızada cihazın garantili olmadığı için çöpe atarsın apple garantisinde falan hikaye eğer yurtdışına cihazın alındığı ülkeye gidersen orada garantiden halledersin ama türkiyede onu yapamazsın bilmem anlatabildimmi
kimse ilanını baltalamıyor istediğin fiyata istediğin kişiye satabilirsin herkes fiyatları biliyor y.d fiyatıda tr fiyatıda belli 1250 liraya getirip 1600 liraya satıp kar edebilirsin ama bizler fazla yüksek fiyat demekte özgürüz
peki madem çok biliyorsunuz,tmm ben bu cihazın yurtdışı faturasının fotoğrafını buraya buraya koyarsam ve 1250 liradan çok daha fazlaysa üyeliğinizi silip bu forumu terkedebilicek cesaretiniz varmı ? o plastik kapların aynısının tanesi 35 lira turkcell de 2 tane veriyorum ve silikon arka ön jelatin veriyorum azıcık matematiğiniz var ise hesaplarsınız.Gelelim iphone bilginliğinize bu benim 4.iphone um daha önceki 2 tanesi bozuldu ve ikiside yurtdışı çıkışlıydı türkiyede apple store a götürüyorsunuz size maksimum 1 ay bekleme süresi veriliyor ve büyük ihtimal cihazın sıfırı geliyor.Turkcellden garantili diye aldığınız mal ise bilkom güvencesinde ve bu sayede stokları çok olduğu için direk sıfır mal veriyorlar size yani arada hiçbir fark yok.Kusura bakma da başkasının özgürlüğünün başladığı yerde seninki biter.Terbiyesizlik yapıp daha da fazla konumu baltalama,bu yazdıklarımın hiçbirinde senin kişiliğine laf söyleme gibi bir durumum yok sadece doğru bildiğin yanlışları sana açıkladım.Saygılarımla
Arkadaşlar Lütfen ya.. Yapmayın.. Kusura bakmayın ama ne kadar ayıp ve gereksiz bu konunun bu kadar uzaması.. Yakışmıyor sizlere..
Hayırlı satışlar Mert.. 4s denedim.. gerçekten çok hızlı diğer iphonelara göre..
Raistlin
12/03/2012, 21:50
Arkadaşlar Lütfen ya.. Yapmayın.. Kusura bakmayın ama ne kadar ayıp ve gereksiz bu konunun bu kadar uzaması.. Yakışmıyor sizlere..
Hayırlı satışlar Mert.. 4s denedim.. gerçekten çok hızlı diğer iphonelara göre..
çok teşekkür ederim aytuğ'cum,bende bir iphone kullanıcısı olarak 4s böyleyse 5 nasıl olucak onu daha çok merak ediyorum :)
peki madem çok biliyorsunuz,tmm ben bu cihazın yurtdışı faturasının fotoğrafını buraya buraya koyarsam ve 1250 liradan çok daha fazlaysa üyeliğinizi silip bu forumu terkedebilicek cesaretiniz varmı ? o plastik kapların aynısının tanesi 35 lira turkcell de 2 tane veriyorum ve silikon arka ön jelatin veriyorum azıcık matematiğiniz var ise hesaplarsınız.Gelelim iphone bilginliğinize bu benim 4.iphone um daha önceki 2 tanesi bozuldu ve ikiside yurtdışı çıkışlıydı türkiyede apple store a götürüyorsunuz size maksimum 1 ay bekleme süresi veriliyor ve büyük ihtimal cihazın sıfırı geliyor.Turkcellden garantili diye aldığınız mal ise bilkom güvencesinde ve bu sayede stokları çok olduğu için direk sıfır mal veriyorlar size yani arada hiçbir fark yok.Kusura bakma da başkasının özgürlüğünün başladığı yerde seninki biter.Terbiyesizlik yapıp daha da fazla konumu baltalama,bu yazdıklarımın hiçbirinde senin kişiliğine laf söyleme gibi bir durumum yok sadece doğru bildiğin yanlışları sana açıkladım.Saygılarımla
öncelikle söyleyeyim ki fiyata yorum yapmıyorum isteyen istediği fiyata satar, alıcıda canı isterse alır.
Ancak garanti konusundaki yanlışa değinmek istiyorum. Türkiyede apple yani bilkom iphone ile ilgilenmez, ithalatını kendi yaptığı diğer apple ürünlerinden sorumludur. Türkcell(Genpa) ve Vodafone(Teleservice) ise yalnızca kendi sattığı cihazlara garanti verir. Yani yurtdışı iphoneların türkiyede garantisi yoktur. Bilkom size garanti kapsamında hizmet verdiyse yatın kalkın dua edin. Size birşey yapmış olmaları genelin o şekilde olduğu anlamına gelmez.
Raistlin
12/03/2012, 21:55
öncelikle söyleyeyim ki fiyata yorum yapmıyorum isteyen istediği fiyata satar, alıcıda canı isterse alır.
Ancak garanti konusundaki yanlışa değinmek istiyorum. Türkiyede apple yani bilkom iphone ile ilgilenmez, ithalatını kendi yaptığı diğer apple ürünlerinden sorumludur. Türkcell(Genpa) ve Vodafone(Teleservice) ise yalnızca kendi sattığı cihazlara garanti verir. Yani yurtdışı iphoneların türkiyede garantisi yoktur. Bilkom size garanti kapsamında hizmet verdiyse yatın kalkın dua edin. Size birşey yapmış olmaları genelin o şekilde olduğu anlamına gelmez.
hayır ozancım yanılıyorsun,sen cihazın bozulunca turkcell'e götürmüyosun şu an apple storelar servis hizmeti henüz veremediği için iphoneların türkiyeye teminini bilkom sağlıyor bu da koç'un bünyesinde çalışan bir şirket zaten.Ve apple store çıkışlı olan cihazları küçük bir komisyon ücretiyle herşekilde yurtdışına gidip gelmesini sağlıyorlar.Bu benim 1 kez başıma gelmiş bir olay değil çok sayıda arkadaşımın da başına gelmiş bir olay eğer iphone'un varsa bozulursa gidip dediğim olayı deneyebilirsin :)
Denedim zaten yok dediler ;)
edit: son bir kaç ayda değişmiş olabilir tabii.
Raistlin
12/03/2012, 22:02
Denedim zaten yok dediler ;)
ilginç bursa ve istanbul için bu durum geçerli hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama senin yerinde olsam işin peşini bırakmazdım benim 2 kez başıma geldi 2 sinde de hallettim hatta 40 lira gibi bi komisyon ücretleri oluyo(yurtdışına gönderme parası diyealdıkları) ve bi kaç arkadaşımda bu şekilde halletti.
ilginç bursa ve istanbul için bu durum geçerli hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama senin yerinde olsam işin peşini bırakmazdım benim 2 kez başıma geldi 2 sinde de hallettim hatta 40 lira gibi bi komisyon ücretleri oluyo(yurtdışına gönderme parası diyealdıkları) ve bi kaç arkadaşımda bu şekilde halletti.
benimki Turkcell garantili :D bir arkadaşım için sormuştum o yüzden peşinden koşmadım. İnternetteki bilkom numarasını arayıp sordum oluyomu diye yok dediler.
Ancak şimdi anladım ki sana verilen hizmetin garantiyle ve bilkomla ilgisi yok:) yani senin zaten yurtdışı garantisi olan cihazı alıp kargoluyorlar parasınıda senden alıyorlar. Garanti kapsamında verdikleri bir hizmet yok.
Erdem Bozdağ
13/03/2012, 17:05
öncelikle hayırlı olsun
piyasada satılık pek çok satılık 4s var ama en önemli husus kayıt konusudur okadar çok sahte kayıtlı cihaz mevcut ki bu fiyata güvenilir kayıtlı 0 cihaz bence gayet mantıklıydı
ben de 4s kullanıcısıyım ben de yurtdısı aldım önce bu ilanı görseydim kesinlikle alırdım
Bir arkadaşım istiyordu. Kendisine bahsettim. Sahibindende satıldığı yazılmış. Hayırlı olsun.