Orijinalini görmek için tıklayınız : Kızlarlayken hesabı kim ödüyor ?
SchweppeS
09/03/2012, 23:10
Arkadaşlar bu aralar maddi yönden eksilere gidiyorum. Bugünlerde sürekli kızlarla buluşuyom. Bir günde sabah öğlen akşam farklı buluştuklarım oluyo ve hesap sürekli bana kitleniyo :D
Önce biryerde oturuyoz hesap ödüyom sonra yemek yiyoz hesap ödüyom falan. Kalkarken hesabı hemen ödemeye gidiyom kızlar teklif etsede ben ödeyim diye kalkıp tamam öde diyemiyom :D Ve bir kızı ilk buluşmalarda nasıl alıştırırsam hayat boyu aynı gidiyo artık ben ödeyim bile demiyo benim ödüceğimi biliyo.
Size sorum hesabı sizmi ödüyorsunuz yoksa ortaklaşamı ödüyosunuz herkes kendi yediğini falan alman usulü :D Yani öğrenciyim sonuçta kurtarmıyo karşı tarafında anlaması gerekiyo ama bazıları anlayışsız hiç teklif bile etmiyolar ben ödeyim diye direk ödememi bekliyolar :glare000: Cebim hep eksilere gidiyo yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum :D
3 seneyi geçkin bir ilişkim var. ben de öğrenciyim. Çoğunlukla ben ödüyorum ancak kız arkadaşım da arada ödüyor. Pek sorun olmadı şimdiye kadar. Tutumlu çift olmak esas o konuda :)
Nasıl araba aldığında kilometre kilometre sayıp şu kadar yaktım, bakıma bu kadar verdim, yıkamaya şöyle ödedim sigortası bu kadar diye hesap yapmamak gerekiyorsa, kız arkadaşınla geziyorsan da para hesabı yapmayacaksın kafanda çok fazla:)
Anladığım kadarıyla birden fazla arkadaş edinmişsin. Sen farklı bir klasmanda oluyorsun. Bu bahsettiklerimden seni hariç tutaraktan sana müstehak diyorum:D:D:D
SchweppeS
09/03/2012, 23:18
3 seneyi geçkin bir ilişkim var. ben de öğrenciyim. Çoğunlukla ben ödüyorum ancak kız arkadaşım da arada ödüyor. Pek sorun olmadı şimdiye kadar. Tutumlu çift olmak esas o konuda :)
Nasıl araba aldığında kilometre kilometre sayıp şu kadar yaktım, bakıma bu kadar verdim, yıkamaya şöyle ödedim sigortası bu kadar diye hesap yapmamak gerekiyorsa, kız arkadaşınla geziyorsan da para hesabı yapmayacaksın kafanda çok fazla:)
Anladığım kadarıyla birden fazla arkadaş edinmişsin. Sen farklı bir klasmanda oluyorsun. Bu bahsettiklerimden seni hariç tutaraktan sana müstehak diyorum:D:D:D
Benim sevgilim değilki hiç biri sadece takılıyom takıl bırak icabı :sweatingbullets: yani sevgilim olsa derim öde diye ama bide bazılarınla yeni tanışıyom falan nasıl ödetcemki utanıyom. Ödetsemde bidaha görüşmez benle erkeğe bak der bilmiyoki tek onla görüşmediğimi :S
Zaten sonradan değindim senin durum farklı:D ben kendi adıma cevapladım :D
Biz de öde demeyiz zaten de artık öyle bir muhabbet kalmadı aramızda ayıp olacak ben ödemezsem diye bir düşünce falan yok pek. Karşıda da öyle bir algı yok keza.
Tabi abilerimiz ablalarımız var burada evli barklı onlar ne der bilmem :O
ufuk_punto
09/03/2012, 23:24
kamuran valla paü bu:) arabası olanı affetmiyorlar..:D
kamuran valla paü bu:) arabası olanı affetmiyorlar..:D
dumlupınar ünide de kızlar teklif ediyormuş dediler geldim ama fakültede teklif edecek kız yok valla. (inşaat müh.):no000000:
1 günde 3 kızla takılacak kadar rahatsan hesabı ödetme konusundada rahat olman gerekiyo :)
Bi taraftan fedakarlık meselesi.. ya gezmicen... yada tjeti satıp benim gibi fire motor alacan üstüne bide lpg ve km 170 kuruş yakıp sabah akşam dolaşacan kalan paraylada takılacan :) yada tek kişi ile takılacan daha ne desem başkan aklıma gelenler bunlar yapacak bişey yok :)
Ziyaretçi034
09/03/2012, 23:27
kişiye göre değişir kamuran, ilk buluşmaları es geçiyorum
kimisi hesabı erkek öder der, kimisi hesabı erkek ödesin bende arada hediye alırım der (tabi o zaman karşı hediye almak gerekir, farkeden bişey yok :D ) kimisi ortak ödemek ister, kimisi dönüşümlü, kimisine yemek ısmarlarsın kahveyi o ısmarlar vs. vs.
işin özü alacağın cevap pek işine yaramayacak insanlar tek torna cihazından çıkmadığı için
reddragon
09/03/2012, 23:31
Kamuran kardeşim bir kız sana sürekli hesap ödetiyorsa ondan ne sevgili ne de eş olararak hayır gelmez. Sen ödemek istesen bile gururlu bir kız mutlaka bi yolunu bulur kendi de öder bişeyleri. Bi senden bi ondan. Olmadı iki senden bir ondan.. Ama hep sendense dediğin gibi ömür boyu sen verici taraf olursun.. Diğer yandan kısa süreli ilişkilerde çok da farketmez bu durum...
tonymontana
09/03/2012, 23:32
benle de çıksana paramı ödicek birileri olsa iyi olurdu :D
şaka bi yana sevgili olduktan sonra da paranı yiyosa - ki bence gerçekten bu kelimeyi kullanmak lazım - o kızla ne işin olur ki?
takılırken iş ciddiye binene kadar ödersin, sonra yüzsüzlüğe vurma safhasına gelirsin işte.
ben 7 senedir hiç sorun yaşamadım sevgilimle, öğrenciyken de çalışırken de herşey eşitti.
herkes yediğini ödesin güzel bişey değil ama.. 10tl tutuyosa 5-5 atarsın ya da 2. sefer 10tl'yi kız verir.
tabi bu biraz takılmaca zamanı için değil.
Usta sen nasıl bişisin :D Nerden aklına geliyor böyle konular açmak :D
ufuk_punto
09/03/2012, 23:45
dumlupınar ünide de kızlar teklif ediyormuş dediler geldim ama fakültede teklif edecek kız yok valla. (inşaat müh.):no000000:
belki bizim okulun mühendislik fakültesi de oyledir..ama eğitim ve iibf fenalarda:D
belki bizim okulun mühendislik fakültesi de oyledir..ama eğitim ve iibf fenalarda:D
şimdi anlaşıldı:D..o global bir problem ya. aah ah mühendislik cefakar bir meslekmiş.
SchweppeS
09/03/2012, 23:55
Eğitim ve iibf okusam şu an çok daha farklı olurdu ortamım offff gittik arkeoloji okuyoz :( iibf ve eğitimde özellikle ikinci öğretimler fenaa :dribble0::dribble0::dribble0:
Hesap konusunda hiç bi kızla sevgili değilim takılıyoz. Ve bazılarınla ilk buluşmalarımız iş ciddiye binene kadar daha tanıma safhasında oluyoz ondan ben ödüyom. Yani beni centilmen biri sansın diye ama iş ciddiye binince arıtk iyice birbirmizi tanıyınca rahat oluyom aslında ama yinede yemeği ben ısmarlayım kahveleri senden içeriz diyemiyom :D Cebimde para yok gidiyom hesap ödüyom.
Birazdan partiye gitcem akşam kim bilir kaç tl hesap ödeyip çıkcam kızların içkisini :S
Zaten arabam 50 tlye 85 km gidiyo :S
kamuran burada sürekli kızlarla takıldığını belirtmiş :D :D
ağanın eli tutulmaz kamuran mecbur ödeyeceksin :D
ben kız arkadaşıma genelde hesap ödetmezdim.hep evinden alır evine bırakırdım... o da ara sıra benzine katkı yapardı. sen de benzine el atmalarını rica et :)
ufuk_punto
10/03/2012, 00:32
Eğitim ve iibf okusam şu an çok daha farklı olurdu ortamım offff gittik arkeoloji okuyoz :( iibf ve eğitimde özellikle ikinci öğretimler fenaa :dribble0::dribble0::dribble0:
Hesap konusunda hiç bi kızla sevgili değilim takılıyoz. Ve bazılarınla ilk buluşmalarımız iş ciddiye binene kadar daha tanıma safhasında oluyoz ondan ben ödüyom. Yani beni centilmen biri sansın diye ama iş ciddiye binince arıtk iyice birbirmizi tanıyınca rahat oluyom aslında ama yinede yemeği ben ısmarlayım kahveleri senden içeriz diyemiyom :D Cebimde para yok gidiyom hesap ödüyom.
Birazdan partiye gitcem akşam kim bilir kaç tl hesap ödeyip çıkcam kızların içkisini :S
aynen bende keşke ikinci öğretim olsam diyorum..sabah gelen kızlar patates..:D aksamcılar süsleniyor.en çirkinleri bile 1. öğretimlerden daha güzel
bu işin rajonu da bu bea kamuran yapacak birşey yok hamama giren terler..sen hem hamama giriyim hemde klima olsun istiyorsun :)
fiery_hunter
10/03/2012, 00:42
:D
bence kızlarla gezme tek sevgilin araban olsun ona biraz para harca sonunda sende mutlu ol arabanda en azından elinde somut bişey kalmış olur :D
MachineGun
10/03/2012, 00:57
Valla 3 gün biriyle 5 gün digeriyle takılcaksan kaz gelicek yerden tavugu esirgemiyceksin :D Ama ortada ciddi bi ilişki varsa ne biliyim sen yemegi ödersin sonra sinemaya giderseniz o öder. Böle dönüşümlü ödemek daha mantıklı gibi. 2-3 kere sen hesap ödersin sonra 1 kerede o öder öle güzel güzel gider :) Bu arada Murphy kanunudur her zaman 2. öğretimin kızları daha iyidir :D:D
Ziyaretci037
10/03/2012, 01:02
Tek günlük takılıyosan yapıcak bişey malesef yok:D
Ama iş ciddiye bindikten sonra anlayış olması lazım.Malum öğrencilik hayatı:D
can-asan
10/03/2012, 01:05
gülü seven dikenine katlanır derler:D
eexelanss
10/03/2012, 01:06
Bunlar boş işler.. Evlenince zaten hep sen ödüyüyon:) Hem ömründen ödüyosun hem cebinden:D
Şakaa tabiki:)
kamuran öde gitsin yahuu nolcak keyfine bak.. Para bitincede kızlara numara çek, bu gün hastayım çıkamıcam felan gibi:)
Boyundan büyük işlere kalkma evlat :)
aykut_1914
10/03/2012, 01:20
takılmaç kamuran :D
Ziyaretci037
10/03/2012, 01:29
Bunlar boş işler.. Evlenince zaten hep sen ödüyüyon:) Hem ömründen ödüyosun hem cebinden:D
Aman abi yenge duymasın :P :D
operatormurat
10/03/2012, 02:44
kamuran 4 senedir izmiri arabayla elek ettim,bişeyler ısmarlayacak bir bayan hiç denk gelmedi,hesabı ben öderim canım kardeşim varsa yiyip içebileceğimiz birileri...
SchweppeS
10/03/2012, 06:23
kamuran 4 senedir izmiri arabayla elek ettim,bişeyler ısmarlayacak bir bayan hiç denk gelmedi,hesabı ben öderim canım kardeşim varsa yiyip içebileceğimiz birileri...
Var var izmirde ben sana bulayım loujain falan gidelim beraber ödüceksen 500-600 tl hesap kız her zaman var :hollowee:
Solitude
10/03/2012, 08:54
Ben kadin erkek esitliginden yanayim :D
black8555
10/03/2012, 11:06
Arkadaşlar bu aralar maddi yönden eksilere gidiyorum. Bugünlerde sürekli kızlarla buluşuyom. Bir günde sabah öğlen akşam farklı buluştuklarım oluyo ve hesap sürekli bana kitleniyo :D
Önce biryerde oturuyoz hesap ödüyom sonra yemek yiyoz hesap ödüyom falan. Kalkarken hesabı hemen ödemeye gidiyom kızlar teklif etsede ben ödeyim diye kalkıp tamam öde diyemiyom :D Ve bir kızı ilk buluşmalarda nasıl alıştırırsam hayat boyu aynı gidiyo artık ben ödeyim bile demiyo benim ödüceğimi biliyo.
Size sorum hesabı sizmi ödüyorsunuz yoksa ortaklaşamı ödüyosunuz herkes kendi yediğini falan alman usulü :D Yani öğrenciyim sonuçta kurtarmıyo karşı tarafında anlaması gerekiyo ama bazıları anlayışsız hiç teklif bile etmiyolar ben ödeyim diye direk ödememi bekliyolar :glare000: Cebim hep eksilere gidiyo yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum :D
arkadaşım gülünü seven dikinine katlanırmış sende 1 kızla cık kafanda cebinde rahat olsun
eexelanss
10/03/2012, 11:38
Aman abi yenge duymasın :P :D
:shocking::shocking::shocking::shocking: :-)
Espri yaptım yahu...
Eşimle aynı kuruluşta çalışıyoruz biz.. evlenmeden önce yani çıkarken çoğunlukla ben öderdim hesabı. Ama kabarık olan hesaplarda her daim destek çıkardı bana hepsini ödetmezdi... Haaa şimdi ne oldu, ben eliğmi hiç paraya sürmüyorum hep eşim ödüyor :D Ama neden hep eşim ödüyor çünkü paralar hep onun hesabında :-)
Ayberk0616
10/03/2012, 13:16
Aynı arabadan bendede var ben 50 tlye 135-155km arası gidiyorum hemde trafikte dur kalklarım çok ankara trafiğindeyim senin araçta bi problem olmalı dip gaz gitsen sürekli o zaman dediğin olabilir ama normal sürüşte 85 km çok az
Benim sevgilim değilki hiç biri sadece takılıyom takıl bırak icabı :sweatingbullets: yani sevgilim olsa derim öde diye ama bide bazılarınla yeni tanışıyom falan nasıl ödetcemki utanıyom. Ödetsemde bidaha görüşmez benle erkeğe bak der bilmiyoki tek onla görüşmediğimi :S
Sadece takılıyosan sana tek bir sözüm var. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez arkadaşım. O paralara kıyacaksın çaren yok.
Doğru seramik mühendisliğine yada iktisat fakültesine. Ama dikkat et elinde T cetveli, hesap makinası ve mühendislik kitabların olmasın. Hızla uzaklaşırlar :D
1 günde 3 kızla takılacak kadar rahatsan hesabı ödetme konusundada rahat olman gerekiyo :)
Kesinlikle katılıyorum.
takılmaç kamuran :d
:d:d:d
Ziyaretci037
10/03/2012, 13:52
:shocking::shocking::shocking::shocking: :-)
espri yaptım yahu...
Eşimle aynı kuruluşta çalışıyoruz biz.. Evlenmeden önce yani çıkarken çoğunlukla ben öderdim hesabı. Ama kabarık olan hesaplarda her daim destek çıkardı bana hepsini ödetmezdi... Haaa şimdi ne oldu, ben eliğmi hiç paraya sürmüyorum hep eşim ödüyor :d ama neden hep eşim ödüyor çünkü paralar hep onun hesabında :-)
:d:d:d:d:d
SchweppeS
10/03/2012, 17:55
Aynı arabadan bendede var ben 50 tlye 135-155km arası gidiyorum hemde trafikte dur kalklarım çok ankara trafiğindeyim senin araçta bi problem olmalı dip gaz gitsen sürekli o zaman dediğin olabilir ama normal sürüşte 85 km çok az
Yoo dipgaz yapmıyom sürekli normal gidiyom ne sorun olabilirki debriyaj balatası yüzünden olabilirmi acaba ? ışık yandıktan sonra dolduruyom benzin 50 tl atıyom 85 km olunca ışık yanıyo.
Yolunu yordamını bildikten sonra en kral kız bile hesap öder Hemde seve sevee :D
StrawBeeRy
11/03/2012, 00:01
bazen senin yaşından şüphe duyuyorum klasik kamuran bey konuları
SchweppeS
11/03/2012, 00:07
bazen senin yaşından şüphe duyuyorum klasik kamuran bey konuları
Yaşla ne alakası var BEBE ! Kızlarla aran yoksa pasifsen bu beni ilgilendirmez kendin kızlarla buluşamayıp hesap ödemiyosan kıskanmana gerek yok ! :-)
aynen bende keşke ikinci öğretim olsam diyorum..sabah gelen kızlar patates..:D aksamcılar süsleniyor.en çirkinleri bile 1. öğretimlerden daha güzel
Ufuk'cuğum siz okula sadece kız tavlamak için mi gidiyorsunuz? Çok merak ettim :) :) :) Şimdi muhasebenin nasıl zor geldiğini daha iyi anlıyorum :) :)
StrawBeeRy
11/03/2012, 00:31
Yaşla ne alakası var BEBE ! Kızlarla aran yoksa pasifsen bu beni ilgilendirmez kendin kızlarla buluşamayıp hesap ödemiyosan kıskanmana gerek yok ! :-)
senimi kıskanıcam hahah :D konuşmanada dikakt et lafı yedirtirim sana !!
senimi kıskanıcam hahah :D konuşmanada dikakt et lafı yedirtirim sana !!
Mert'cim aman sakın kıskanma kardeşim :) :) Bu foruma bir Kamuran yetti. :)
Forumda kıskanılacak hatta kıskanılabılırmı dıye dusunulecek son kısı kıskanmak.
Mert gozunu seveyım kardesım ıkıncı olma forum harbıden cekılmez sen yasça buyuksun sukunete davet edıyorum senı
SchweppeS
11/03/2012, 01:06
Forumda kıskanılacak hatta kıskanılabılırmı dıye dusunulecek son kısı kıskanmak.
Mert gozunu seveyım kardesım ıkıncı olma forum harbıden cekılmez sen yasça buyuksun sukunete davet edıyorum senı
Türkçen güzel :) Matematiğinde güzel 19 yaş 23 ten büyük :) Keşke benimde matematiğim iyi olsa hep zayıf alırdım :)
Türkçen güzel :) Matematiğinde güzel 19 yaş 23 ten büyük :) Keşke benimde matematiğim iyi olsa hep zayıf alırdım :)
Kamuran, senin Türkçe'nin de maşallahı var yani. O kadar güzel ki. Sen noktalama işaretleri ve imla derslerine de girmemişsin anlaşılan. Keşke Türkçe'nde iyi olsaymış :) :)
SchweppeS
11/03/2012, 01:17
Kamuran, senin Türkçe'nin de maşallahı var yani. O kadar güzel ki. Sen noktalama işaretleri ve imla derslerine de girmemişsin anlaşılan. Keşke Türkçe'nde iyi olsaymış :) :)
Yok abla o anlamda demedim türkçeyi :D cümle anlamsız olmuş. Birde sinirlendiğim için yazdım öyle. Yahu konu açıyoz millet illa geliyo bişeyler diyo. Bu arada üşenmemişsin benim konudaki kelimeleri incelemişsin tek tek tebrikler :D
Şu mert sözge bana gereksiz konu diye yorum yapmış. Onun konularına bakıyomda sanki çocuk forumu gibi konular açmış. Yok en sevdiğiniz yemek yok en sevdiğiniz rakam gibi konuları var. Gelip birde benim konuma laf yapıyor. Yahu anlamadığım millet beni sevmiyo olabilir sevilmemek hoşuma gidiyo zaten orası ayrı :D Ee benim güzel kardeşim madem sevmiyon niye sevmediğin adamın konusuna yorum yapıp konuyu yukarda tutuyosun ???
fiery_hunter
11/03/2012, 01:25
yeter kamuran yeter allah aşkına..
Yok abla o anlamda demedim türkçeyi :D cümle anlamsız olmuş. Birde sinirlendiğim için yazdım öyle. Yahu konu açıyoz millet illa geliyo bişeyler diyo. Bu arada üşenmemişsin benim konudaki kelimeleri incelemişsin tek tek tebrikler :D
Şu mert sözge bana gereksiz konu diye yorum yapmış. Onun konularına bakıyomda sanki çocuk forumu gibi konular açmış. Yok en sevdiğiniz yemek yok en sevdiğiniz rakam gibi konuları var. Gelip birde benim konuma laf yapıyor. Yahu anlamadığım millet beni sevmiyo olabilir sevilmemek hoşuma gidiyo zaten orası ayrı :D Ee benim güzel kardeşim madem sevmiyon niye sevmediğin adamın konusuna yorum yapıp konuyu yukarda tutuyosun ???
Genel anlamda baktığında ben Zeynel'in mesajını net bir şekilde anladım. Evet oarada harf hatası var ancak durum harf hatasından ziyade olayı nasıl algılamak istediğimiz ile ilgili. Ben Türkçe'nin iyi kullanılması konusunda hassas olduğum içinde senin mesajını inceledim. Emin ol işaretlediklerimden çok daha fazla hatan var o yazıda ancak bu kadarı yeterli diye düşündüm.
Ayrıca, burası bir forum. Forumların amacı paylaşımdır. Sen nasıl burada kafana göre istediğin gibi konu açabiliyor isen böyle bir hakkın var ise diğer kişilerinde açılan konular üzerinde o derece yorum yapma hakkı vardır. Tabiki bu yorumlar ve açılan konular forum kuralları dahilinde olmak zorundadır.
Yani kısaca özetlersek;
Herkes senin açtığın konuyu ve mesajı beğenmeyebilir,
Herkes iyi yorum yapmayabilir
O nedenle mesajında belirttiğin gibi "illa birşeyler yazıyo" veya " gereksiz" dedi gibi sitemkar cümleler maalesef bir anlam içermiyor. Ayrıca birisinden bahsederken bu veya şu gibi tanımlamalar yerine isim veya nickleri ile bahsedersen aradaki saygıyı da korumuş oluruz.
Keyifli forumlar ;)
ufuk_punto
11/03/2012, 01:32
Ufuk'cuğum siz okula sadece kız tavlamak için mi gidiyorsunuz? Çok merak ettim :) :) :) Şimdi muhasebenin nasıl zor geldiğini daha iyi anlıyorum :) :)
yasemin abla muhasebe dersini çalıştırcak kız arkadas arıyorum o yüzdn..kız tavlama olayı yok:):):)
Doğru seramik mühendisliğine yada iktisat fakültesine. Ama dikkat et elinde T cetveli, hesap makinası ve mühendislik kitabların olmasın. Hızla uzaklaşırlar :D
Güzel fikirmiş ancak biraz daha durgun bir hayatı tercih eden biriyim :). Başlığı açan arkadaş nispeten daha heyecanlı olduğundan o şekilde yazmak istedim. Başlığa uyum sağlamak için :)
Keyifli bir konu oldu bence ayrıca:) Kamuran kardeşim sinir yapmaya hiç luzum yok yaptığın yanlış bir şey yok zira.(sinirlerin gerildiği andan itibaren üslubundaki değişimi buna dahil etmiyorum. Onlar son derece yanlış.) Sadece herkesten yazdıklarını beğenmesini bekleyemezsin tek hatayı burada yapmışsın. Bu da nacizane benim fikrim.
yasemin abla muhasebe dersini çalıştırcak kız arkadas arıyorum o yüzdn..kız tavlama olayı yok:):):)
Tamam madem tavlama olayı yok. İzmir'e geldiğinde haftasonları ben çalıştırayım seni. Hem bak ben kendi hesabımı da kendim öderim ablacım :-):-):-):-):-)
Erkekte dekolte cüzdandır.Ne kadar çok açarsan o kadar çok talep görürsün
mustafa abim konuştu beee:) o kadar:)
tuttum bunu :D :D :D
ufuk_punto
11/03/2012, 02:20
Tamam madem tavlama olayı yok. İzmir'e geldiğinde haftasonları ben çalıştırayım seni. Hem bak ben kendi hesabımı da kendim öderim ablacım :-):-):-):-):-)
hahaha:d abla sen yapma ya:) müsait olursan neden olmasn yasemn abla.muhasebeyi ögrenmem lazm..
hahaha:d abla sen yapma ya:) müsait olursan neden olmasn yasemn abla.muhasebeyi ögrenmem lazm..
Daha öncede söylemiştim. Yardımcı olabileceğim bir şey olursa seve seve. Gerçi bizim öğrenciliğin üzerinden 16-17 yıl geçti ama unutmamışızdır konuları :) :)
ufuk_punto
11/03/2012, 02:48
Daha öncede söylemiştim. Yardımcı olabileceğim bir şey olursa seve seve. Gerçi bizim öğrenciliğin üzerinden 16-17 yıl geçti ama unutmamışızdır konuları :) :)
cok gereksz şeylerden bahsediyormuş hoca muhasebeci tanıdıklar öyle diyolar.ancak bn daha temelini alamadn bir sürü konu işledi..şuan kulak dolgunluğu olsn diye ders dinliyorum:(
cok gereksz şeylerden bahsediyormuş hoca muhasebeci tanıdıklar öyle diyolar.ancak bn daha temelini alamadn bir sürü konu işledi..şuan kulak dolgunluğu olsn diye ders dinliyorum:(
Teori ne olursa olsun pratikle pişecek o bilgiler. Staj ne zaman olacak sizde bilmiyorum ancak mutlaka iyi bir yerde, sana birşeyler gösterecek, öğretecek bir yerde yap. Diğer türlü vergi dairesi mükellef arasında git gel evrak götür işleri yaptırıyorlar stajerlere. Uyguladıkça öğrendiklerin beyninde yer edecek. bir de konsantrasyonun iyi olmalı. Muhasebe dikkat işidir. :)
ufuk_punto
11/03/2012, 03:03
Teori ne olursa olsun pratikle pişecek o bilgiler. Staj ne zaman olacak sizde bilmiyorum ancak mutlaka iyi bir yerde, sana birşeyler gösterecek, öğretecek bir yerde yap. Diğer türlü vergi dairesi mükellef arasında git gel evrak götür işleri yaptırıyorlar stajerlere. Uyguladıkça öğrendiklerin beyninde yer edecek. bir de konsantrasyonun iyi olmalı. Muhasebe dikkat işidir. :)
teşekkür ederim abla..gerekn bilgileri alacağım yasemn abla sizden:)bu yaz okuldan zaman kalırsa 1 ay staj yapmak istiyorum..
Kamuran yenıden uzaklastırılmıs forumdan
Dun aksamda bana ozelden mesaj cekmıs senı ve senın gıbılerden nefret edıyorum :) ama bırsey yazmayacagım dıye.Coluk cocukla polımıge gırme geregını dahı duymadıgımdan cevap vermeye tennezzul dahı etmemıstım
Artık hıcbır sekılde cevap yazmayıp, muhattap olmama kararı almıstım forumdan uzaklastırılmıs kendısı kararımın ustune ısabet olmus uzaklastırma
emrahisilti
11/03/2012, 15:41
bu çocuğun zekası gerçekten düşük.Banada bir sürü saçmasapan bişeyler sordu.En son tersleyince kesmişti.
ufuk_punto
11/03/2012, 15:54
geri gelir o :) farklı bi hesap acar.adını değiştrr gelr.
Kamuran sakal gibidir,kestikçe daha gür çıkar :D
engincantan33
11/03/2012, 16:25
beyler bence olan olmus bıten bıtmıs...hanı bende actıgı konulara bakıp cok saglıklı bırısı oldugunu sanmıyordum ama arkasından konusmamak en ıyısı bence
süpermiş:D
nightblue_35
11/03/2012, 17:56
beyler bence olan olmus bıten bıtmıs...hanı bende actıgı konulara bakıp cok saglıklı bırısı oldugunu sanmıyordum ama arkasından konusmamak en ıyısı bence
Kesinlikle katılıyorum.Bi insan bu kadar karalanmamalı farkındaysanız actıgı konu her ne kadar sacma gelsede onlarca insan ciddiye alıp cevap bile verdi.Olan oldu biten bitti...
StrawBeeRy
11/03/2012, 23:19
bak bak konularıma çok iyi bak belki birşeyler öğrenirsin cahil herif! arkadan yazmış gibi oluyoruz ama foruma yeni girdim mesajını gördüm izmire geldiğimde yüzünede söyleyeceğim o zaman anlaşırız ;)
operatormurat
12/03/2012, 01:47
kamuraaaaan nerdesin? gördüğüm kadarıyla hesabı yine sen ödemişsin...
fiery_hunter
12/03/2012, 02:59
bu süperdi işte murat abi :D
since1453
12/03/2012, 12:33
kamuranlar ölmez :)
ufuk_punto
12/03/2012, 13:56
sadece şekil değiştirir
Tayfun-E30
12/03/2012, 15:13
delikanlı adam 3 kuruşun hesabını yapmaz..
Resmen koptum :D
since1453
12/03/2012, 16:22
kamuran kesin yazılanları okuyordurr.belkide sahte bir hesap açmiş yeni avını bekliyordur
StrawBeeRy
12/03/2012, 21:20
delikanlı adam 3 kuruşun hesabını yapmaz..
hahahaa bu iyiydi işte :D :D anlayana hesabı
burhankutlu
13/03/2012, 00:56
seni sevmeyenin 7zi olsun sayın abicim.. :))))))))))))))))))
Banada musallat olmuştu neyse beyler 2 gün rahat edin :D
eğer ben bu Kamuranı biraz tanıdıysam ne yapar ne eder foruma yine üye olur...ama SchweppeS mi olur Fanta mı Yedigün mü onu bilemem...:pepsi000:
Ziyaretçi034
13/03/2012, 12:19
eğer ben bu Kamuranı biraz tanıdıysam ne yapar ne eder foruma yine üye olur...ama SchweppeS mi olur Fanta mı Yedigün mü onu bilemem...:pepsi000:
gazı kaçar o gazozun, barındırmazlar burada :D
operatormurat
13/03/2012, 12:57
aldanma çocuksu mahsun yüzüne,mutlaka terk edip gidecek birgün.kanma sever gibi göründüğüne,seni sevmiyorum diyecek bir gün. sevmek çok güzel şey,aldanmak acı,ruhunu saracak bir büyük sancı. o durmayan yolcu sen garip hancı,hesaaabı vermeden gidecek bir gün.....