Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satilik Punto 2009 seri 2 dynamic.

gurik
09/03/2012, 01:14
2009 1.4 Fire Dynamic benzinli. Manuel vites Egzotik Kırmızı. 61.000 km de.

Tüm dynamic özelliklerinin yanısıra,

Seri 2 opsiyonları,
1- Orjininal karbon kaplama gögüs
2- Yeni tip krom göstergeler.
3- Orjinal kol dayama.
4- Orjinal 4 cam otomatik.
5- Geliştirilmiş ses izolasyonu.
6- Siyah zemin sis farları.
7- Yanmaya,aşınmaya dayanıklı parlak tip orjinal kumaş koltuklar.
8- Orjinal Alüminyum boyalı ızgaralar.
9- Orjinal Alüminyum görünümlü iç kollar.

Benim tarafımdan eklenmiş aksesuarlar,
1- Fiat Park sensörü.
2- Orjinal Fiat bagaj çıtası.
3- Orjinal port bagaj çıtaları.
4- ARJES 350 lt. port bagaj.
5- KM 455 çelik jant.
6- 4 adet Goodyear UltraGrip 7+ kış lastikleri.

Aracın orjinal sac jantlarına kışlıklar takılmış yazlık bridgestone b 250 ler çelik jantlarda kullanılmaktadır.Lastikler değişim görmemiştir.Jantlar ufak çizik harici temizdir.Her iki lastik grubu da 7mm diş derinliğine sahiptirler.

Aracın bakım ve onarım geçmişi,

Araç Üstün Fiat dan sıfır km olarak tarafımdan alınmış sadece periyodik baımlar için servise gidilmiştir.Son olarak 58.000 de bakım yapılmış polen filtre kapağı ve darbe takozları garantiden değiştirilmiş ve hiç bir ses, yürür aksam sorunu yoktur.İlk muayenesi 20 Aralık 2011 günü yapılmış kusursuz olarak geçmiştir.

Aracımın uzatılmış gold plan garantisi 2013 yılı 23 ocak gününe kadar devam etmektedir.

Araç her yıl mart ayında boya koruma (Meguiars) görmekte olup herhangi bir boya ve değişen parçası yoktur.Ayrıca tarafımdan da özenle sonax ürünleri ile bakım görmektedir.

Şimdi dostlar sizce bu aracı tüm bu özelikleriyle satacak olsam ki düşünüyorum Bravo için aslında.
KAÇ TL FİYAT İSTEMELİYİM?

Bunlarda araçla ilgili resimli konular
https://forum.grandepuntotr.com/arac-bakimi-ve-temizlik/13657-kisa-girmeden-cila-ve-koruma-uygulamasi.html
https://forum.grandepuntotr.com/genel/11889-orjinal-gp-port-bagaj-tatilcilere-ozel.html
https://forum.grandepuntotr.com/genel/34068-karda-gp-manzaralari.html

c30
09/03/2012, 12:27
Hiç yorum yapan olmamış :) Ben yapayımda taşa tutsunlar beni

Güzel araçmış hocam..

Takipteyim

gurik
09/03/2012, 22:17
takip te kalın Şahin kardeşim kafam kızdığı an fiyat verip satabilirim. aklımda tüm aksesuarlarıyla birlikte vermek var.

celenlee
09/03/2012, 22:27
takip te kalın Şahin kardeşim kafam kızdığı an fiyat verip satabilirim. aklımda tüm aksesuarlarıyla birlikte vermek var.

Port bagaj ve çıtasına hakkını vermeyebilirler. İhtiyacı olan bilir onun değerini çünkü. Pek anormal bir durum değil :)

Bu tarz bir durumda, hele ki yerin de varsa, parçaları çıkartıp sahibindene ve buraya ilan koyman daha karlı olur bence.

Hatta kış lastiklerini bile ayrı sat. Alacak olan adam, kullanacak olsa bile, bana lazım değil diyip fiyat kırmaya kalkışabilir çünkü :)

gurik
09/03/2012, 22:54
Port bagaj ve çıtasına hakkını vermeyebilirler. İhtiyacı olan bilir onun değerini çünkü. Pek anormal bir durum değil :)

Bu tarz bir durumda, hele ki yerin de varsa, parçaları çıkartıp sahibindene ve buraya ilan koyman daha karlı olur bence.

Hatta kış lastiklerini bile ayrı sat. Alacak olan adam, kullanacak olsa bile, bana lazım değil diyip fiyat kırmaya kalkışabilir çünkü :)

Doğru söylüyorsun da Furkan'ım da ben o işlerin adamı değilim.Ticaret sitelerine ilan verip telefon kovalayacak ne vakit ne de kafa kaldı bende. Olmadı kardeşime veririm o kullanır EVO'sunda satacak olursam arabamı.

Artı ben aksesuarları değil aracın özelliklerini göz önüne alıyorum.Son kasa punto bile beni tatmin etmedi kendi aracıma kıyasla.

pdr42
11/03/2012, 01:50
Serhat arkadaşım başlık mı değişti? Ben mi daha önce yanlış gördüm. Aracın fiyatını merakla bekliyorum da:)...

gurik
11/03/2012, 04:53
Değişmedi Mustafa'm değişmedi.Araca fiyat belirlemedim.Yani acil satıcı değilim.Cuma günü bir Bravo gördüm kanım kaynadı ama arabamı da hemen gözden çıkaramıyorum. Ama her an fiyat belirtip satabilirim.İki arada bir derede durumu anlayacağın.
Konya' ya selamlar bu arada. Kardeşim ve benim 2. memleketimdir.

pdr42
11/03/2012, 13:43
Aleyküm selam . bizdende o taraflara selam olsun.İnsallah her sey istedigin gibi olur. Yeni bir arabaya bakmak bile insana ayrı bir heyecan veriyor.