Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyundai i30 dolayısıyla crdi 115 tavsiye
kitanotr
08/03/2012, 10:38
Arkadaşlar iyi günler,
bu ara internette i30' lara falan bakıyorum 1,6 crdi 115 hp olanları var. bu motor hakkında ve genel olarak servis konusunda bildikleriniz nelerdir.
tork olarak bravolardan daha dusuk ama torkun fazlalıgının bıze cok buyuk bır artısı var mı?. bu aracı sormammın sebebı 1,6 105 active bravo ya gore(en ucuz modelı) alternatıf dıs gorunus olarak yanına yaklasamaz belkı ama bır cok ekstra ozellık uzerınde gelıyor. bagajda 340 lt sanırım su an punto kullanıyorum ondan daha buyuk bravodan da bıraz daha kucuk. kısacası genel olarak i 30 ve crdi motor ve de hyundaıyi değerlendirebilirsenız sevınırım
effect1903
08/03/2012, 11:08
Motor güzel, görünüm olarak göreceli tabi ama be pek beğenmiyorum, hyundai kendini çok geliştirdi motorları çok iyi ama onun yerine C4 veya focus bence daha iyi bir seçim olur.. Bende C4 lere bakmıştım bir ara performans+ekonomi+donanım+yol tutuş hepsi var...
motordan yana sıkıntı olmaz...araç özellikli ama çok satılmıyor...
aykut_1914
08/03/2012, 14:12
crdi çok güzel bir motor,babam hyundai cidir benim. Son arabası dizel blue oldu çok memnun kendisi,bende ilk arabayı getzde ögrenmiştim kuzenimin uçuyodu resmen :D
i30 uda ben beğeniyorum ama blue yu almadan babamla showrromları gezmiştik,bana gereksiz pahalı gelmişti. Güzel araç ama o paraya değil bence
celenlee
08/03/2012, 14:26
Motor güzel, görünüm olarak göreceli tabi ama be pek beğenmiyorum, hyundai kendini çok geliştirdi motorları çok iyi ama onun yerine C4 veya focus bence daha iyi bir seçim olur.. Bende C4 lere bakmıştım bir ara performans+ekonomi+donanım+yol tutuş hepsi var...
i30 lar C4 ve Focus kadar pahalı mı??
crdi motorlar çok canlı ve zevklidir. getz vardı ucuyordu ama yolda tutmak zordu.
i30 piyasa, konfor bakımından pek bi şey söyleyemem.
effect1903
08/03/2012, 14:34
i30 lar C4 ve Focus kadar pahalı mı??
Dizelleri öyle, aşağı yukarı aynı fiyat aralığındalar o yüzden C4 veya focusu önerdim..
İ30 BİR DÖNEMİN STİLOSU GİBİ DİYEBİLİRİZ... BELİRLİ ZAYIFLIKLARI YOK.... AMA ÇOK İYİ OLDUĞU BİR KONUDA YOK... BU SINIFTA BEN ARAÇ ALACAK OLSAM İLK TERCİHİM GOLF OLUR... DİZELLERİ PAHALI OLDUĞU İÇİN FOCUS YADA BRAVO YA YÖNELİRİM... GOLF KALİTE KONFOR YOL TUTUŞ, FOCUS VE BRAVO DİNAMİZM OLARAK SINIFININ EN İYİLERİ DİYEBİLİRİM... ÇOK VERİMSİZ AKTARMA ORGANLARI NEDENİYLE ASTRA DİZEL SON TERCİHİM OLURDU... HYUNDAI BAZI SINIFLARDA ÜRETTİĞİ ARAÇLARLA ÇOK İYİ İŞLER ÇIKARTIP GERÇEK BİR ALTERNATİF OLABİLİYOR... FAKAT i30 bence o araçlardan değil çünkü çok ciddi seçenekler var...DAHA BEN PEK HOŞLAŞMASAMDA MEGANE I YENİ KASASI KULLANMASAM DA İYİ OLDUĞUNU DUYDUĞUMUZ C4 Ü VAR... GERÇEKTEN FİYAT ETİKETİNİN HATIRI SAYILIR DÜŞÜK OLMASI GEREKİYOR İ30 ALMAM İÇİN... BRAVO BENZİNLİ FİYATINA DİZEL SATIYOR ŞU AN...
since1453
08/03/2012, 15:50
i30 güzel bir araç olsa bile o fiyat değmez.dizel otomatikleriinin 2. eli 43-44 bin tl o fiyata bravo dizel otm.alırım estetik konfor donanım her açıdan daha üstün
I30 mu Bravo mu sorusuna Bravo derim kesinlikle.I30 kesinlikle kötü bir araç değil.Sınıf standartlarını karşılayan standart bir araç.Zayıf, kalitesiz bir yanı yok ama albenisi de yok.Bence ya Yeni i30 beklenmeli ya da Bravo tercih edilmeli...
kitanotr
08/03/2012, 16:20
İ30 BİR DÖNEMİN STİLOSU GİBİ DİYEBİLİRİZ... BELİRLİ ZAYIFLIKLARI YOK.... AMA ÇOK İYİ OLDUĞU BİR KONUDA YOK... BU SINIFTA BEN ARAÇ ALACAK OLSAM İLK TERCİHİM GOLF OLUR... DİZELLERİ PAHALI OLDUĞU İÇİN FOCUS YADA BRAVO YA YÖNELİRİM... GOLF KALİTE KONFOR YOL TUTUŞ, FOCUS VE BRAVO DİNAMİZM OLARAK SINIFININ EN İYİLERİ DİYEBİLİRİM... ÇOK VERİMSİZ AKTARMA ORGANLARI NEDENİYLE ASTRA DİZEL SON TERCİHİM OLURDU... HYUNDAI BAZI SINIFLARDA ÜRETTİĞİ ARAÇLARLA ÇOK İYİ İŞLER ÇIKARTIP GERÇEK BİR ALTERNATİF OLABİLİYOR... FAKAT i30 bence o araçlardan değil çünkü çok ciddi seçenekler var...DAHA BEN PEK HOŞLAŞMASAMDA MEGANE I YENİ KASASI KULLANMASAM DA İYİ OLDUĞUNU DUYDUĞUMUZ C4 Ü VAR... GERÇEKTEN FİYAT ETİKETİNİN HATIRI SAYILIR DÜŞÜK OLMASI GEREKİYOR İ30 ALMAM İÇİN... BRAVO BENZİNLİ FİYATINA DİZEL SATIYOR ŞU AN...
Dün fiyat aldım da 105 lık active 43000 fiyat verdıler.dynamıc plus 46000.
i30' un fıyatlarını bılmıyorum sıtedesınde yok su an ben ucuzdur dıye alternatıf dusunmustum.
kitanotr
08/03/2012, 16:21
motordan yana sıkıntı olmaz...araç özellikli ama çok satılmıyor...
nedense genel olarak satmayan arabaları sevıyorum sanırım:) punto, bravo azıcık ta i30
since1453
08/03/2012, 16:21
Dün fiyat aldım da 105 lık active 43000 fiyat verdıler.dynamıc plus 46000.
i30' un fıyatlarını bılmıyorum sıtedesınde yok su an ben ucuzdur dıye alternatıf dusunmustum.
2.el dizel otomatikleri 43-44 arası 2012 model 2.eller 45 civarı
kitanotr
08/03/2012, 16:25
crdi çok güzel bir motor,babam hyundai cidir benim. Son arabası dizel blue oldu çok memnun kendisi,bende ilk arabayı getzde ögrenmiştim kuzenimin uçuyodu resmen :D
i30 uda ben beğeniyorum ama blue yu almadan babamla showrromları gezmiştik,bana gereksiz pahalı gelmişti. Güzel araç ama o paraya değil bence
açıkçası fiyat bılgısı bulamadım internette ben daha ucuz olacagını tahmın edıyordum, yanılmışım:)
kitanotr
08/03/2012, 16:30
2.el dizel otomatikleri 43-44 arası 2012 model 2.eller 45 civarı
o zaman tahmınımden cok yukarda fıyat olarak.
since1453
08/03/2012, 16:34
[QUOTE=kitanotr;652117]o zaman tahmınımden cok yukarda fıyat olarak.[/QUO
Hyundai i30 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/hyundai-i30/dizel/otomatik?sorting=a5_desc)
bu linkten ilanlara bakabilirsiniz
uzuncocuk
10/03/2012, 14:25
i30 üretimden kalkmak üzere duydugum kadarı ıle...
reddragon
10/03/2012, 18:44
i30'a gelene kadar bi sürü araç var C sınıfında tercih edilecek. Astra,Bravo,Cıvıc,Focus hepsi de high quality. Sırf fiyat avantajından i30 alınırsa satarken de o oranda zarar edilir ya da satılamaz. Dizel olarak Bravo benzinli olarak Astra akar fiyat performans oranına göre...
kitanotr
11/03/2012, 19:40
muhtemelen fazlasıyla bravoyaya kaymak uzereyım
sıfır düşünüyorsanız acele etmeyin i30 kasa deiştiriyor ve yeni kasa iddialı..
ama beklemem derseniz aynı motora sahip kia ceed (gerçi oda çok daha güzel bir kasa ile yakında showroomlara gelir..)