Orijinalini görmek için tıklayınız : Femoli'nin bravosu...
saygin54
06/03/2012, 16:36
sahibin comda ilanlara bakarken mehmet abinin arabsına rastladım sanırım resim kullanılmış ama plaka açık :sapsal:
Fiat Bravo 1.6 Mjet Dynamic 2008 Model 38.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 77081573 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-1-6-mjet-dynamic-77081573/detay)
Aynen femolinin arabası şikayet edelim hemen plakada açık...
Ziyaretci037
06/03/2012, 20:07
Helal olsun ne kadar dikkatlisiniz :D
lektonstar17
06/03/2012, 21:08
Bunu yapanın ne gibi bir amacı olabilirki anlamayorum.
Romeo_er2
06/03/2012, 21:59
İlan sahibinin adi ali ozturk yani siz tanimiyo olabilirsiniz ama mehmet abinin ve bizim can dostumuzdur..haberli bi ilandir bu bence..ateslemeyelim ortaligi :)) yinede iyi tespit valla :)
aykut_1914
06/03/2012, 22:08
hayırdır femoli abi bravosunu mu sattı?
İlan sahibinin adi ali ozturk yani siz tanimiyo olabilirsiniz ama mehmet abinin ve bizim can dostumuzdur..haberli bi ilandir bu bence..ateslemeyelim ortaligi :)) yinede iyi tespit valla :)
Ertuğ o benimde dikkatimi çekti ama bir amaç bulamayınca yazmadım, yani 1 tane uyduruk foto ve anlamsız bir ilanla Ali neden böyle bir ilan açsın anlayamadım.
GP COSKUN
07/03/2012, 01:29
bahçelili ali değil mi bu ? :siritma:
bence haberli bir iştir
Romeo_er2
07/03/2012, 02:14
bahçelili ali değil mi bu ? :siritma:
bence haberli bir iştir
aynen abi bizim ali ya =) haberli bi durum diye düşünüyorum =)
femolinin bravo 2008 model 58000 bin de mi?
yok benim haberim felan ne ayak ali yapmaz böyle bişi ama dur bakalım öğreneyim işin astarını ..
bu arkdaş kimse alinin adını soyadını benim aracın fotolarını kullanarak bir şaka yapmak istemiş herhalde ama , kokusu çıkar yakında size zahmet arkdaşlar şikayet butonuna tıklarsak sevinirim ..
yapan bahçelili ali değil..
araç satılmış abi,hayırlısı olsun :D
bu arkdaş kimse alinin adını soyadını benim aracın fotolarını kullanarak bir şaka yapmak istemiş herhalde ama , kokusu çıkar yakında size zahmet arkdaşlar şikayet butonuna tıklarsak sevinirim ..
yapan bahçelili ali değil..
araç satılmış abi,hayırlısı olsun :D
Can, bu adamın başına gelmeyen kalmadı..Dükkanı füze saldırısına uğradı..., aracını satmışlar..., haberi yok :D:D:D
valla yazık ya durup durukende arabasının modeli düşmüş kadersiz femolim benim :D:D
Can, bu adamın başına gelmeyen kalmadı..Dükkanı füze saldırısına uğradı..., aracını satmışlar..., haberi yok :D:D:D
Bunlar hep Amerikanın oyunları Mehmet abi,dayan biz arkandayız :D:D
Amerikan oyunu arkasında kim var israil :D
arda senin o taraflarada yolladım bişiler ;)
Amerikan oyunu arkasında kim var israil :D
arda senin o taraflarada yolladım bişiler ;)
Sen ne yollamıştın? Onu da satmışlar sahibindende :D:D:D
erosistanbul
08/03/2012, 20:35
Alanada satanada hayırlı olsun :D Mehmet ucuza gitmiş biraz sanki. :D