Orijinalini görmek için tıklayınız : Jant Fikri
arkadaşlar yardımlarınız bekliyorum..
caner_ege
06/03/2012, 00:44
3.fotoğraftaki jant derim ben can kardeş...
nekadar dediler o janta fiyat olarak ben bi fiyat aldımda aynı jant için
Ziyaretçi034
06/03/2012, 00:46
1 ve 2 güzel
nekadar dediler o janta fiyat olarak ben bi fiyat aldımda aynı jant için
hangi jant için usta?
beyaz jantlar ssw 17 inç ve 205/45/17 nexen lastik toplam 1.300 TL fiyat aldım.
beyaz jant için 750 tl fiyat almıştımda onun için sordum
fiery_hunter
06/03/2012, 01:09
1. güzel Can .
benimde gönlüm beyazlardan yana sanki.birde bu brembo kaliper kapaklarından takan var mı?arkalara zaten bişey takamıcaz ama önlere beyaz ya da sarı kapak takmak istiyorum güzel durur mu sizce veya bir zararı olur mu?
beyaz kapak sanki boğar gibi bence siyah veya kırmızı kapak hoş durur.
beyaz kapak sanki boğar gibi bence siyah veya kırmızı kapak hoş durur.
abi kırmızı çok klişe oldu artık ya.aslında turuncu filanda düşündüm abi sonu apaçiye bağlamasın diye muhtemelen sarı takıcam.tabi takarsam araştırdım forumu biraz pek takmayı başaran olmamış galiba.
Mr.Freeze
06/03/2012, 01:33
Jantlardan birine lastık takıp arabanın uzerınde gormeden almamanı tavsiye ederim.Benim arabadaki bir önceki jantları da sana gösterdikleri gibi bana da göstermişlerdi.Lastikleri takıp arabaya monte edince jantların eskilerine göre çıkık olduğunu fark etmiştim.
fiery_hunter
06/03/2012, 01:33
jant genişliği önemli olan o kurtarıyosa problem yok
arkadaşlar yardımlarınız bekliyorum..
Bence de siyah kırmızı olan 2. jant gayet hoş olmuş.. Beyaz jant gayet güzel ama beyaz arabaya bir de beyaz jant yapınca çok hoş durmuyor benim fikrim.
ayrıca 17" yapacak olsaydım o beyaz jantlar benim mavi gp ye acaip güzel olabilirdi ayrıca belirtmek istedim :)
Bence de siyah kırmızı olan 2. jant gayet hoş olmuş.. Beyaz jant gayet güzel ama beyaz arabaya bir de beyaz jant yapınca çok hoş durmuyor benim fikrim.
ayrıca 17" yapacak olsaydım o beyaz jantlar benim mavi gp ye acaip güzel olabilirdi ayrıca belirtmek istedim :)
abi benim araba beyaz değilki gri :)
bir de jantlar ofsetli değil bu yüzden dışarda durmaz diye düşünüyorum.
aykut_1914
06/03/2012, 02:09
1 iyi,3 ü alma yeter :)
siyahta gidebilir aslında.. Senin araç beyaz duruyo resmen ya :D
1 güzel seçim et değerlerine dikkat edin %99.9 et leri 35 dir...
geçen hafta meguiars boya koruma yapıldı ondandır,fazla parlamış biraz :D
%99 beyazı alıcam abi zaten ya.
ET değeri uygunsa beyaz güzel duruyor :)
ufuk_punto
06/03/2012, 11:17
bence siyah alın.sizin renk araca kendi fikrim koyu renk jant gider..ön kromu siyah yapıp aynaları da siyah kaplarsanız efsane durur
Nasıl bir ışık almışsa araba resmen beyaz duruyor :) ayrıca aykut bu konuda beni yalnız bırakmamış olduğun için de teşekkür ederim :)
alibozpinar
06/03/2012, 16:06
Ofsetli olsada lmasada eğer jantın orta göbek et kalınlığı genişse dışarı taşar üzerinde 185 tabanlı lastikte olsa sürter. bu konuda dikkat et bence .
Bu arada Ufuğa katılıyorum Siyah olan gayet güzel durabilir.
beyazlar hoş birazda basıldımı tamamdır (=
aykut_1914
06/03/2012, 19:51
Nasıl bir ışık almışsa araba resmen beyaz duruyor :) ayrıca aykut bu konuda beni yalnız bırakmamış olduğun için de teşekkür ederim :)
rica ederim abi hangi konuda? :D
Ziyaretci037
06/03/2012, 20:08
Beyazlar iyidir:thumbs_up2:
rica ederim abi hangi konuda? :D
arabanın beyaz gözüktüğü konusunda :)
arabanın beyaz gözüktüğü konusunda :)
Aynen :)
Budweiser
08/03/2012, 15:13
1. jant güzel ET değeri 35 ise al. Brembo kapakların takılması için kalipere işlem gerektiriyor. Sök boya en güzeli.
1. jant güzel ET değeri 35 ise al. Brembo kapakların takılması için kalipere işlem gerektiriyor. Sök boya en güzeli.
ET değeri 40-42 olması gerekmiyormu ? 35 de sürtme yapıyor diye biliyorum :S
AYTEK AYDIN
08/03/2012, 19:24
1. beyaz jant bence güzel.
arkadaşlar 17 '' jant bizim dizellerde sıkıntı yaşatmıyormu.bi türlü karara varamıyorum..
Budweiser
08/03/2012, 20:12
ET35 Fiat ın orjinal ölçüleri.
arkadaşlar beyazları taktım bugün.fotoğraflar geliyor şimdi :)
şimdilik 3 tane çekebildim aceleyle :) zamanla yenileri gelir.
Mr.Freeze
08/03/2012, 20:37
Masallah gule gule kullan.
ET35 Fiat ın orjinal ölçüleri.
bende 35 et lenso takım var ve sürtüyor yanlış biliyorsunuz...
şimdilik 3 tane çekebildim aceleyle :) zamanla yenileri gelir.
hayırlı olsun:)
haftasonuda 35mm apexi yayları takıcam ondan sonra adam gibi foto çekerim artık.
maşallah... güzel olmuş...
aykut_1914
08/03/2012, 21:55
güle güle kullan can :)
apexi yayları nasıl bişi? :D
ufuk_punto
08/03/2012, 21:56
hayırlı olsn..kampanayı siyah yaparsanz jantı biraz daha gösterir..yayları merk ediorm.bnde fk 5cm aldm ama daha takmak nasp olmadı:)
güle güle kullan can :)
apexi yayları nasıl bişi? :D
saol kardeşim.apexi yayları gittigidiyordan aldım bugün geçti elime baya bi araştırdım türkiyede pek yaygın değil ama yabancı forumlarda filanda genel kanı ne yazıyorsa o kadar düşürdüğü.sertliğide idealmiş bakıcaz :D
hayırlı olsn..kampanayı siyah yaparsanz jantı biraz daha gösterir..yayları merk ediorm.bnde fk 5cm aldm ama daha takmak nasp olmadı:)
teşekkür ederim.jantlar biraz değişik geliyor şu an gözüme bakalım yayları taktıktan sonra son bir rötuş düşünüyorum.bende fk düşünüyordum esasında ama aksarayda yapılıyor onlar filan muhabbetleri olunca biraz,apexileri aldım.
ufuk_punto
08/03/2012, 22:49
satıcı adamda apexi al dedi..bakalm taktığımda hoşuma gitmezse adama gönderirm.apexiyi görelm bakalm:) nasıl olck acaba
satıcı adamda apexi al dedi..bakalm taktığımda hoşuma gitmezse adama gönderirm.apexiyi görelm bakalm:) nasıl olck acaba
esasında iyi markadır.bir ara NFS Underground da bile vardı,ben o zaman eibach takardım,geç anladım değerini :D
Ziyaretci037
09/03/2012, 00:55
Maşallah çok güzel olmuş ancak jantlar dışarda kalmış yayla birlikte sürtme yapacaktır..
ufuk_punto
09/03/2012, 00:56
haha geç olsn güç olmasn abicim..apexi iyidr ya .NFS de kapılara sticker yapıstrrdk:D
fiery_hunter
09/03/2012, 03:32
hayırlı olsn Can Murat tekerine taş değmesin :D
yayları takta foto çekimi benden olsun :D
yaysız son resmi çektim bugün.yarın yaylı resimlerini çeker koyarım nasipse :)
selahattincevik01
09/03/2012, 21:15
beyaz jant güzel durmuş bence.güle güle kullan
bvulgari
09/03/2012, 22:05
ilkiyle sonuncusu aynı sanırsam beyaz 12 kollu..En güzel ve sportif onlar durmuş..Öbürleri biraz kromançero duruyor.
bende beyazları taktım zaten usta :)
modelleride yazayım; SSW 17" jantlar, Michelin Pilot Precedo 205/45/17 lastikler.
oldukça keyifli ve zevkli bir seçim yapmışsın, güle güle kullanman dileğiyle..
can-asan
10/03/2012, 01:53
çok güzel olmuş jantlar.. güzel ve doğru seçim:)
sana demiştim 10 numara olmuş sef. sadece jant için 750 tl nasıl sence cok mu?
sana demiştim 10 numara olmuş sef. sadece jant için 750 tl nasıl sence cok mu?
bende jantları 750 TL'ye aldım usta.Lastiklerde 1.200 TL tuttu.Aslında kafamda bu kadar yüksek fiyatlar yoktu Nexen lastik takıp geçecektim ama lastikçi arkadaş beni bu lastikler konusunda çok iyi ikna etti.Türkiye'de çok az bulunan F1 pilotlarının gelişmesine yardımcı olduğu bi lastik dedi.Bende o kadar gaza dayanamadım aldım.Nexen lastik alsam toplam maliyet 1.350 TL olacaktı.
cihankardes
10/03/2012, 03:05
güzel olmuş kardeşim.
içine sinsin inşallah ;)
arkada 3 kişi ve bagajda valizler olunca sürtme yaptı arka lastikler.ancak bizim davlumbazları biraz içeri takmışlar.bugün hallettirdim onuda,davlumbazları dışarı çekip çamurluğa kesinlikle dokunmadan ucundaki plastiği taşlayınca o sorunda ortadan kalkmış oldu böylece.bi kaç arkadaş sürtmeden şikayetçiydi izmirli yanlış hatırlamıyosam.tavsiye ederim :)
arkada 3 kişi ve bagajda valizler olunca sürtme yaptı arka lastikler.ancak bizim davlumbazları biraz içeri takmışlar.bugün hallettirdim onuda,davlumbazları dışarı çekip çamurluğa kesinlikle dokunmadan ucundaki plastiği taşlayınca o sorunda ortadan kalkmış oldu böylece.bi kaç arkadaş sürtmeden şikayetçiydi izmirli yanlış hatırlamıyosam.tavsiye ederim :)
bende var o sorun:agri: biraz daha detaylı anlatım veya mümkünse foto rica etsem,tam çözemedim durumu:uhm00000:
bende var o sorun:agri: biraz daha detaylı anlatım veya mümkünse foto rica etsem,tam çözemedim durumu:uhm00000:
pm atıyorum şafak.
ufuk_punto
12/03/2012, 21:47
yaylı halini merak ediyorum.takıldı mı??
takıldı ufuk.ama şimdilik uzaktan bir tane resmi var.havalar güzelleşsin temizleyip çekicem bol bol.
ufuk_punto
12/03/2012, 22:05
vay beeee cok tatlı olmş..:)
eyvallah kardeşim saolasın :)
ufuk_punto
12/03/2012, 22:10
yalnz cok tatlı oturtms..eibach gibi basmış
tutkuaydin41
12/03/2012, 23:01
guzel olmus gule gule kullanın.
yalnz cok tatlı oturtms..eibach gibi basmış
ufuk takmadıysan FK ları değiştir madem abi sende :)
Budweiser
13/03/2012, 02:48
Hayırlı olsun kardeşim çok güzel olmuş güle güle kullan.
eray ne zaman çekiyoruz resimleri hacı? senin arabayla karşılıklı poz verelim :D
Güle güle kullan yakışmış gerçekten :wink:
gayet şık olmus bencede, hayırlı olsun.
bugün arkada 2 kişiyle izmir-manisa yaptım.80'er kilodan 160 kilo yapar :D hiç sürtme yaşamadım,sorun çözülmüş gerçekten :)
izmirli_hakan
13/03/2012, 23:10
haftasonuda 35mm apexi yayları takıcam ondan sonra adam gibi foto çekerim artık.
yayların fiyatı nedir
bende jantları 750 TL'ye aldım usta.Lastiklerde 1.200 TL tuttu.Aslında kafamda bu kadar yüksek fiyatlar yoktu Nexen lastik takıp geçecektim ama lastikçi arkadaş beni bu lastikler konusunda çok iyi ikna etti.Türkiye'de çok az bulunan F1 pilotlarının gelişmesine yardımcı olduğu bi lastik dedi.Bende o kadar gaza dayanamadım aldım.Nexen lastik alsam toplam maliyet 1.350 TL olacaktı.
jantta biraz fiyat kırabilirlerdi belki ama olsun içine sindi ise koyver gitsin :D
valla usta ben bulamadım daha ucuzunu.ödemeyide kredi kartına 12 taksit yaptırdım.
şu apexler hakkında ilerleyen zamanda yardımını istiyeceğim
şu apexler hakkında ilerleyen zamanda yardımını istiyeceğim
her zaman yardımcı olurum usta.