Orijinalini görmek için tıklayınız : GP & Stilo
sadece_erhan
06/03/2012, 00:31
Bazen diyorum ki o kadar uğraştık ama şu hantal GP yi verip yerine gazlı skydome lu dolu bi stilo alsam mı acaba... sonra 2. el piyasasını (alsam yarın öbür gün satarken sıkıntı olur mu gibilerinden)kronik sorunlarını ve parçalarının ucuz mu pahalı mı olduğunu bilmiyorum , gp den daha canlı olur mu bilmiyorum kullanmadan onu da bilemiyorum, peki ya değecek mi acaba diye düşünüyorum. salaklık mı etmiş olurum acaba temiz bi stilo alsam ?
caner_ege
06/03/2012, 00:55
erhan abi sende böyle diyosan güzelim punton ile biz ne yapalım?
abi boşver stiloyu fln oğuz abinin dediği gibi yola devam...
skystar37
06/03/2012, 01:07
Stilo aslında 10 üzerinden 10 numara araba ama gel gör ki saçma sapan fiyat politikasından dolayı Fiat o güzelim aracıda Türkiye de rezil etti. Segmentinin araçlarında daha pahalıya satmaya kalktı insanlar da gitti segmentinde daha uygun araçları aldılar stiloda Fiatın Türkiyede tozlu raflardaki yerini aldı.
Bir kere stilo C sınıfı bir araç yayla gibi geniş yol tutuş falan bence çok daha güzel ama almış iken tek kapılı alacaksın aile yok ise uygun alındımı uygun da satılır eldede kalmaz derim ben.
bence stilo fiatın en kaliteli ve en dolu aracı stilonun içine oturduğumda inmek istemiyorum plastiğinin kalitesi bile bizim puntoların çok çok üstünde eğer fiat stilo 1.3 multijet olsaydı en çok satan hb ünvanını alırdı bence
stilo iyi hoş ama zor satılır bence...hem gp nin tasarımı çok daha iyi...amaç performanssa t jet olabilir...
aklında kalmasın al. .)
ilk gp mi satmak zorunda kalınca galeride..
Alfa 147 yi gördüm 1 hafta peşinde gezdim test sürüşü diye 3 gün gittim gezdim.. aldım sattım döndüm gp ye ama haaala aklım alfada.. (alırken evladın olmuş diye dalga geçtiler (satılmaz diye düşündüler) ama ilanı verdim 2. gün satıldı... kısmet meselesi uygun alırsan satarken sıkıntı yaşamassın... (benimki öyle olmuştu yoksa alfayı satmam okadar kısa sürmesdi..)
aklında kalacağına bul uygun yollu bitane bin elbet satılır..
Ziyaretci036
06/03/2012, 02:06
Bazen diyorum ki o kadar uğraştık ama şu hantal GP yi verip yerine gazlı skydome lu dolu bi stilo alsam mı acaba... sonra 2. el piyasasını (alsam yarın öbür gün satarken sıkıntı olur mu gibilerinden)kronik sorunlarını ve parçalarının ucuz mu pahalı mı olduğunu bilmiyorum , gp den daha canlı olur mu bilmiyorum kullanmadan onu da bilemiyorum, peki ya değecek mi acaba diye düşünüyorum. salaklık mı etmiş olurum acaba temiz bi stilo alsam ?
Benide dusunmuyor degilim.
effect1903
06/03/2012, 12:04
Evet aslında bende stilo değilde c sınıfı araç düşünmüyor değilim ilk arabam c idi ondan sonrakilerde hep b sınıfı oldu ama gerçekten c sınıfı bir araç bir üst sınıf olduğunu belli ediyor herşeyi ile ne olursa olsun. Benim düşüncemde 2-3 yaşında b sınıfı bir araba yerine 5-6 yaşında c sınıfı temiz bir arabaya binmek daha mantıklı hiç değilse arabaya bindiğini hissediyorsun :) Birdaha ki sefere b sınıfı araca binmeyi düşünmüyorum yaşı çok da olsa c sınıfı kesinlikle..
arkadaşım 1.9 ful+ful üstü de komple sanrof lu bir sitilo aldı. daha önce kullandığı araç hecbek astraydı ve aldığı stilo yu öve öve yere göğe sığdıramıyordu. daha önce hiç deneme şansım olmamıştı. inanın koltuğa oturur oturmaz kendimi uçakta gibi hissettim. bildiğiniz uçak arkadaşlar içinde o kadar tuş düğme felan var ki aklınız karışıyor heyecanlanıyorsunuz istersen koltuğa oturun ilk izleniminiz böyle olacak ;) gel gelelim aracın gidişine:
daha önce passat 1.9 kullandım ama sürat,güç,konfor ve yol tutuşu stilonun yarısı değil çünkü stilo gerçekten yaşayan efsane
not: stilo alfa romeo adıyla piyasaya sunulacak araç iken stılo prestij aracı olarak fıat adıyla üretildi.
neyse arcı otobanda sürmek istedim otoban çıktım aman allahım araç uçuyor deli gibi hızlanıyor 5. viteste bile devirden düşürdüğünüzde gaza yüklendiğinde sizi koltuğa olduğu gibi yapıştıryor , araçta tekerlek yok mıknatıs var o derece yola yapışıyor yol tutuşu 10 üzerinden 10, araçla 240 ta yapsanız inanın o kadar rahatsınız ki gittiğini hiç ama hiç hissetmiyorsunuz, rüzgar ve teker sesi neredeyse içeriye hiç ama hiç gelmiyor, suspansiyon manyak bir şey, arçta körnokta minimize edilmiş, arçta bir ses sistemi var orijinal teyip ve ses sistemi size en kral müzik sistemini aratmaz. yeri göğü inletiyor sesi. konfor ve hız bakımından passat yanında alt etmiş inanın stilo yu onunla kıyaslamam bile. hele de torpidonun olduğu yerde bir buzdolabı aklınız çıkar içecekleri buzzzzz gibi yapıyor en sevdiğim yanlarından bir tanesi. koltuklar hafızalı ve ısıtmlı, abs epd esp ... alfabede ne kadar harf varsa hepsi mevcut araç manyakkkk o kadar özelliği varki anlatamam . anlayacağınız arça sadece ve sadece hız içi tasarlanmış
ama racın parçaları çok pahalı ve çok sıkınca 1 litre ile 13 km ye kadar çıkıyor yani çok yakıyor eksileri bunlar. ama o hızı yapınca gözünüze gelmiyor eve geldim kendi puntomu sürdüm :( kendi aracımdan soğudum :(
ama bizim araçta onunla kıyaslanamayacak derecede ama az yakıyor :) güzel tarfı da bu
sadece_erhan
06/03/2012, 13:33
arkadaşım 1.9 ful+ful üstü de komple sanrof lu bir sitilo aldı. daha önce kullandığı araç hecbek astraydı ve aldığı stilo yu öve öve yere göğe sığdıramıyordu. daha önce hiç deneme şansım olmamıştı. inanın koltuğa oturur oturmaz kendimi uçakta gibi hissettim. bildiğiniz uçak arkadaşlar içinde o kadar tuş düğme felan var ki aklınız karışıyor heyecanlanıyorsunuz istersen koltuğa oturun ilk izleniminiz böyle olacak ;) gel gelelim aracın gidişine:
daha önce passat 1.9 kullandım ama sürat,güç,konfor ve yol tutuşu stilonun yarısı değil çünkü stilo gerçekten yaşayan efsane
not: stilo alfa romeo adıyla piyasaya sunulacak araç iken stılo prestij aracı olarak fıat adıyla üretildi.
neyse arcı otobanda sürmek istedim otoban çıktım aman allahım araç uçuyor deli gibi hızlanıyor 5. viteste bile devirden düşürdüğünüzde gaza yüklendiğinde sizi koltuğa olduğu gibi yapıştıryor , araçta tekerlek yok mıknatıs var o derece yola yapışıyor yol tutuşu 10 üzerinden 10, araçla 240 ta yapsanız inanın o kadar rahatsınız ki gittiğini hiç ama hiç hissetmiyorsunuz, rüzgar ve teker sesi neredeyse içeriye hiç ama hiç gelmiyor, suspansiyon manyak bir şey, arçta körnokta minimize edilmiş, arçta bir ses sistemi var orijinal teyip ve ses sistemi size en kral müzik sistemini aratmaz. yeri göğü inletiyor sesi. konfor ve hız bakımından passat yanında alt etmiş inanın stilo yu onunla kıyaslamam bile. hele de torpidonun olduğu yerde bir buzdolabı aklınız çıkar içecekleri buzzzzz gibi yapıyor en sevdiğim yanlarından bir tanesi. koltuklar hafızalı ve ısıtmlı, abs epd esp ... alfabede ne kadar harf varsa hepsi mevcut araç manyakkkk o kadar özelliği varki anlatamam . anlayacağınız arça sadece ve sadece hız içi tasarlanmış
ama racın parçaları çok pahalı ve çok sıkınca 1 litre ile 13 km ye kadar çıkıyor yani çok yakıyor eksileri bunlar. ama o hızı yapınca gözünüze gelmiyor eve geldim kendi puntomu sürdüm :( kendi aracımdan soğudum :(
ama bizim araçta onunla kıyaslanamayacak derecede ama az yakıyor :) güzel tarfı da bu
gazlısının dezavantajı ne olur acaba?
diesel32
06/03/2012, 13:38
....
abs epd esp ... alfabede ne kadar harf varsa hepsi mevcut araç manyakkkk o kadar özelliği varki anlatamam ...
:siritma: :siritma: :siritma:
öldüm gülmekten ya...
bu arada internette görmüştüm bi stilo ilanında geri vitese takıldığında sağ yan ayna aşağıya kendiliğinden iniyormuş
gazlısının dezavantajı ne olur acaba?
vallaha bilmiyorum nasıl olur ama hız delisiysen 1.9 jtd dizel güvenlik paketi, Ses paketi, Stil paketi ve Konfor paketi olanı al. 1.4 ve 1.6 olanları var onlar benzinli nasıl gider yakıtı nasıl yakar onu bilmiyorum. zaten 1.9 dizel. diğer motor seçeneklerinde tüp takınca hızında nasıl bir değişim oluyor onu kullanana sormak gerekir ve kesinlikle sanrof olsun arabayı araba yapan onun sanrofu zaten.
bu araç tamamen asfalt canavarı 1.9 JTD DİZEL stilo
reddragon
06/03/2012, 14:40
Teknik donanım vs konularına bişey demicem sonuçta farkını verince hepsinin dynamiclisi stil paketlisi slx klimalısı var
ama Gp arabaya benziyor stilloyu ise bi şeye benzetemedim ben...
Tutulmaması ve üretimden kalkması da cabası. Gp ve Bravo gibi araçlar varken esamesi okunmaz. ...
AYTEK AYDIN
06/03/2012, 15:59
bence grande punto tercih sebebi olmalı. stilo aslında wv golf ayarında bir araçtır ama ikinci eli zayıftır.
Teknik donanım vs konularına bişey demicem sonuçta farkını verince hepsinin dynamiclisi stil paketlisi slx klimalısı var
Tutulmaması ve üretimden kalkması da cabası. Gp ve Bravo gibi araçlar varken esamesi okunmaz. ...
italyada en çok satan ve tutulan araç istersen arştır. ve stiloyu gerçekten kendi sınıfındaki arçla kıyaslamak ban çok gülünç gelrir :D bunların active leri bile 4 airbeg ona göre düşün yani en boş olanından bahsediyorum
bu aracın ikinci eli çok sakat türkiyede tutulan bir araç değil. satmak biraz zor oluyor
ha bir şey daha dicem kardeşim benim bravo gerçekten iyi bir araç ama gel gör ki stilo ile konfor yol tutuşu vb konularda kıyaslanamaz bile akılll karı değil. yapma gözünü seveyim. bu demek olmuyor bravo bir şeye yaramaz bravo da güzel ama kesinlikle bravo hız konusunda kesinlikle stilo nun tozuna kavuşacak bir araç değil. bence sen bir dene ve ondan sonra fikrin eminim değişecek
since1453
06/03/2012, 18:49
stilo görüntü olarak çok düz bir araç.dış ve iç dizaynıyla ne evoya nede bravoya yaklaşamaz donanım olarakta çok bir üstünlüğü olacağini sanmıyorum.
motor ve performans olarak yorum yapamam
stilo kokpit :)
https://img37.imageshack.us/img37/3493/89745920.jpg
stilo donanim
8 AIRBAG
ABS,EBD,ESP,ASR,MSR,HBA,EOBD
ÖN ARKA DİSK FREN
ÖN ARKA YANLARDA VE ÜSTLERDE ÇELİK BARLAR
AĞIRLIĞI 1250 kg
16'' ÇELİK JANT
ORJİNAL HIZA DUYARLI SES SİSTEMİ ( 8 hoparlör, 1 subwoofer, CD-Changer )
SOĞUTMALI ISITMALI TORPİDO,
KOLTUK ALTINDA ÇEKMECE VE EK OLARAK 2. TORPİDO
BEL AYARLI SÜPER RAHAR KOLTUKLAR
SIRT VE İLERİ GERİ KIZAKLI ARKA KOLTUKLAR
DOKUNMATİK BAGAJ KAPAĞI
ÇİFT YÖNLÜ DİJİTAL KLİMA ( KİRLİLİK SENSÖRLÜ )
HİDROLİK DİREKSİYONA EK ELEKTROHİDROLİK DİREKSİYON ( CITY FONKSİYONU )
MY CAR MENÜ İLE ARAÇ KİŞİSELLEŞTİRME
TELESKOPİK DİREKSİYON
DİREKSİYONDAN KUMANDALI NAVİGASYON,MP3,RADYO,TELEFON SİSTEMİ
ÖN ARKA PAÇALIKLAR
ORJİNAL ALARM
GÖZLÜK KABI
SPOILER
ORJİNAL ELEGANT DERİ VİTES TOPUZU
GÖĞÜSDE ALÜMİNYUM FOLYO UYGULAMASI
KROM CAM ÇITALARI VE BAGAJ ALTI ÇITASI
ORJİNAL KAPI EŞİK ÇITALARI
PARK,FAR VE YAĞMUR SENSÖRLERİ
ÖN ARKA KOL DAYAMA
SAĞ ÖN KOLTUK ARKASINDA SERVİS TEPSİSİ
ARKA KOLÇAKDA BARDAKLIK VE TEPSİ
GENİŞ İÇ HACİM
ARKA TAVAN LAMBASI
CRUISE CONTROL
BAGAJDA 12v PRİZ
GÜNEŞLİKLERDE MAKYAJ AYNALARI ( SAĞDAKİ IŞIKLI )
ORJİNAL DERİ VİTES TOPUZU
ELEKTRİKLİ ISITMALI VE DIŞ DİKİZ AYNALARI
4 CAM OTOMATİK
EOBD SİSTEMİ İLE HER TÜRLÜ ARIZA UYARISI
abi eğer satışında yaşama ihtimalin olan gecikmeyi sorun etmiceksen almak mantıklı (ne cümle oldu be). stilo zaten alıcısı az piyasada da az,uygun fiyat yazsan bile özellikle stilo arayan biri çıkmadıktan sonra satılmaz oda ne zaman çıkar allah bilir. belki aynı gün satarsın belki aylarca satamazsın...
sadece_erhan
06/03/2012, 19:58
abi eğer satışında yaşama ihtimalin olan gecikmeyi sorun etmiceksen almak mantıklı (ne cümle oldu be). stilo zaten alıcısı az piyasada da az,uygun fiyat yazsan bile özellikle stilo arayan biri çıkmadıktan sonra satılmaz oda ne zaman çıkar allah bilir. belki aynı gün satarsın belki aylarca satamazsın...
iyi araç ama işte 2.eli zayıf. sanırım birde 3 kapı olanlar ile 5 kapıların arka tamponlarıda farklı. bence 3k estetik duruyorken 5k ladayı andırıyor. :(
Ziyaretci037
06/03/2012, 20:05
iyi araç ama işte 2.eli zayıf. Sanırım birde 3 kapı olanlar ile 5 kapıların arka tamponlarıda farklı. Bence 3k estetik duruyorken 5k ladayı andırıyor. :(
+1000
izmirFBC
06/03/2012, 20:42
bundan önceki aracım tek kapı stilo idi tek kelime ile süper bir araç fiatın en iyi aracı derim her noktasına kadar sonra maddi durumlar yüzünden sattım ama aklım hala onda kaldı alacaksan kesinlikle tek kapılı üstü cam tavanı al benimki sarı renkti bence en yakışılısıda o zaten :) ama uyarayım tek kapılısının satışı çok uzun sürüyo genelde yaza doğru satabilrsin yedek parçaları ile bir anımı anlatmam gerekirse stilo adıyla 1000 tl istenen bir parçayı şimdi tam hatırlamıyorum ama (marea olabilir) başka bir fiiat modeli ile aynı olduğunu öğrendik ve 300 tl ye aldık bu bendeki en büyük soru işareti oldu belki tesadüftür ama böyle birşey geldi başıma. bende kronik sorunuu olmadı tabi o arçtada city var :) ama şunu söyleyebilirim benzinli kullandım daha sonra lpg ile sorun yarattığını duydum ne kadar doğru bilmiyorum .Umarım bir fikir verir biraz keyif alayım dersen şuan o fiyatlara piyasadaki en keyifli en dolu araba ve tek kapılının arka kısmıda inanılmaz geniş aklın kalmasın o konuda
1.6 benzinli motor(16V 103hp) marea/bravo ile aynıdır motorda vs parça sıkıntı o yüzden olmaz bence ancak diğer sorunlarda parça sıkıntı çıkarabilir tabii gerek temin gerek ücret olarak.
Birde bu araç piyasaya yeni çıktığında bakmaya gitmiştik 40tan fazla opsiyonu vardı :) yani dolusunu bulmak lazım.
bu işler biraz hastalık işi, alırken çok iyi bakıp temizini bulmak satarkende hastasını bulmak şart. onun dışında üzeceğini sanmıyorum.
mesela bende de yaklaşık 1 senedir 90lı yılların SLine hastayım. param olsa, temizine denk geldiğim an alıcam, satmak istesem işkenceye dönüşeceğini bile bile.
benim bir arkadaşım stilo hastasıdır bi stiloyu satar başka stilo alır ve hiç birindede ne zorlanmıştır satarken nede sıkıntı çekmiştir ben puntoyu çok beğenirim o hiç beğenmez puntoyla stiloyu kıyaslamayacğını söyler hep bazen bende stilomu alsam acaba demişimdir 2 kez punto alıp sattım ikisindede aldığım paranın üstünde bi fiyata satamadım o hep 1-2 milyar üstünde satmıştır bnları laf olsun diye söylemiyorum ama durum bu keşke stilo hala üretilseydide bizde alabilseydik .
karargah26
06/03/2012, 22:01
bence her arabanın alıcısı vardır. önceki arabam 2000 model alfa romeo 14.6 ts idi, trakyada kime sorsam, hangi galeriye gitsem ne satabildim, ne de takas yapabildim. ama internete bir koydum iki haftada elli kişi aradı bu sefer alıcıyı ben seçtim. artık internete koyduğunuzda alıcak olan heryerden geliyor. tabi çok tutan arabalara göre biraz daha zor olur ama yinede gider
thekafkef
06/03/2012, 23:09
Fiat Stilo 1.9 JTD Dynamic 2004 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 64114589 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2004-hatasiz-dizel-en-dolu-model-stilo-64114589/detay)
TÜVDÜRKTE TEKNİSYENİN BİLE DİKKATİNİ ÇEKMİŞ KESİN ALINMALI :D :D
Şaka bir yana gerçekten dolusu temizi denk gelirse uzun yıllar binilicek bir araba ama satarken ağır gider , ama satılmaz diye bir şey yok 1-2 ucuza satarsın gider. Bence aklında kalmasın al.
stilo kokpit :)
https://img37.imageshack.us/img37/3493/89745920.jpg
bunlar sadece görüneni ya görünmeyen tarafı ? iyi bir paylaşım :X
bu aracın konfor, sitil ve güvenlik paketi şuan türkiyede satışta olan arçların paketlerinden farklı, stilonun paketlerinde ekstralar çok, yani her aracın stil, güvenlik gibi paket özelliği aynı değil
ama şurası bir gerçek 1.9 stilo yu bir kere sürdükten sonra ne kadar yanıldığınızı anlayacaksınız. bence bir kere kullanmanızı tavsiye ederim
effect1903
07/03/2012, 12:26
bunlar sadece görüneni ya görünmeyen tarafı ? iyi bir paylaşım :X
bu aracın konfor, sitil ve güvenlik paketi şuan türkiyede satışta olan arçların paketlerinden farklı, stilonun paketlerinde ekstralar çok, yani her aracın stil, güvenlik gibi paket özelliği aynı değil
ama şurası bir gerçek 1.9 stilo yu bir kere sürdükten sonra ne kadar yanıldığınızı anlayacaksınız. bence bir kere kullanmanızı tavsiye ederim
Gerçekten çok güzel görünüyor bir ara bende düşünmüştüm stilo ama 2. el vazgeçirdi :( aslında zevk için alınan araba da 2. eli pek düşünmemek lazım tabi birde uzun süre binilecekse.. Şu an bile aklımda ama alınırsa bence de 1.9 jtd alınır alsam kesin onu alırım. Görüntü olarak da güzel bence birkaç donunuşla (uygun jant, spoiler vs.) araç gayet spor ve güzel bir görünüme kavuşur çok da güzel olur..
since1453
07/03/2012, 12:27
sahibinden.com da baktım buşekilde kokpiti olan araç görmedim hep düz dü satılanlar
celenlee
07/03/2012, 13:52
sahibinden.com da baktım buşekilde kokpiti olan araç görmedim hep düz dü satılanlar
Kokpiti görünce benim de yaptığım ilk iş ilanlara bakmak oldu :)
Ancak TR'de satılan 2.el araçlardan 1 tanesinde bile orjinal navigasyon yok..
Haliyel bu görüntü de mümkün değil baktığım araçlarda .
Muhtemel donanım eksildikçe fotodaki ışıklar da birer birer kaybolmuştur :thumbup1:
since1453
07/03/2012, 14:12
Kokpiti görünce benim de yaptığım ilk iş ilanlara bakmak oldu :)
Ancak TR'de satılan 2.el araçlardan 1 tanesinde bile orjinal navigasyon yok..
Haliyel bu görüntü de mümkün değil baktığım araçlarda .
Muhtemel donanım eksildikçe fotodaki ışıklar da birer birer kaybolmuştur :thumbup1:
bu fotodaki F16 kokpiti ilanlardaki şahin konsolu :)
foto forumdan bir arkadaşın aracına aittir içi kadar dışı da güzeldir
arkadaşlar en ful pakette var. benim arkadaşın ki aynen görüntü bu. ama çoğunda bu navigasyon yok. nadir olarak navigason var. yani araç sıfır alınırken istetme üzerine isteğe bağlı ekstra yapılan bir şey sonradan orijinal navigasyon takınca da oluyor
fiery_hunter
07/03/2012, 20:17
şu stilonun linkini verinde gözümüz bayram etsin:D
skystar37
14/03/2012, 02:44
Valla 2.el durumu nasıl olur bilmiyorum ancak sahibindende bir ilan var aynı kişiye ait ilk ilan ile yeni açtığı ilan arasında 2 ay fark var hala satılık.
Fiat Stilo 1.9 JTD Dynamic 2004 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 69097985 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-stilo-jet-turbo-dizel-69097985/detay)
Fiat Stilo 1.9 JTD Dynamic 2004 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 76026117 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-stilo-jet-turbo-dizel-76026117/detay)
bu tip arabalarda iş biraz şansa kalıyor. antalydada bir 96 model SL vardı araç çok düzgün duruyordu fotoğraflardan fiyatı 45000(normal seviye diyelim) civarında bir ay kadar durdu. sonra başlığa acil eklendi yaklaşık 1 ay boyunca 39500 oldu ilan. sonradan acil kalktı fiyat 41500 oldu 1 hafta geçmeden satıldı :)
şansta değilde kısmet diyelim, bu tip araçları ancak özellikle arayan bulur alır. oda öncelikle temiz olacak tabii yoksa çoook zor.
erenemre
17/03/2012, 01:39
stilo ile gp kıyas bile edilemez bende gp sahibiyim ama stilo hep rüyalarımı süslemiştir hele tek kapılı siyah olursa değil gp ye golfe bile değişmem
2004 model stiloya bakıyorum hep dikkatimi cekmiştir. Bence cok cok güzel bir araç 7 sene önceki araç hala piyasada tasarım olarak bence göz dolduruyor. Bende cok begeniyorum bu aracı.Yalnız bu aracın gerçekten tutulmaması sadece bunlar mı?. yedek parçası pahalı ve zor bulunuyor, Fiat zamanında cok yuksek fiyata sattı, 2 . eli zayıf. Beni ilgilendiren kısmı yedek parça olayı. bu konuda bilgisi olan var mı?. Fiyat olarak bir ön tampon ne kadardır. Bulabilir miyiz?. Ben fiyat olarak cazip bulursam almayı planlıyorum gerçekten hem dolu hem kaliteli bir araç. Bana göre gp den daha iyi. Ama 18 bin liraya da stiloyu almam.Gp yi tercih ederim.Sebebi 2. elinin zayıf olması.