Orijinalini görmek için tıklayınız : Skoda Yeti 1,6 dizel
Skoda yeti 1.6 dizel hakkında görüşleri olan arkadaşlar .tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
Kenan, inceledim (1.2TSI) ama kullanma fırsatım olmadı.Ancak çok kaliteli ve oturaklı bir araç olduğu belli.Yeni 1.6TDI tam bu araca göre.İlk çıktığında 2 seçenek vardı 1.2TSI ya da 2.0TDI.İdeal motor seçeneği yoktu.Şimdi 1.6 TDI bu önemli eksikliği giderdi.Fazlaca talep göreceğine eminim.Sanırım lansman fiyatı 52000TL.Bence günümüz koşullarında çok çok iyi bir fiyat...
Zaman gazetesinde arka sayfasında tam boy reklamı vardı bende inceledim ama lansman fiyatı için Active modeli diyo yani ne donanım var siteden bakmak lazım !!!
araç gerçekten güzel...1.6 tdi ile alınacak hale geldi ama tasarım çok vasat maalesef...
öndden görüntüsü çok hoş ama arka tasarım çok kötü... orta seviye donanımı daha mantıklı 57000 lira olması gerekiyo.... nissan qq ile karşılaştımak gerekir fiyat ve donanım olarak...
öndden görüntüsü çok hoş ama arka tasarım çok kötü... orta seviye donanımı daha mantıklı 57000 lira olması gerekiyo.... nissan qq ile karşılaştımak gerekir fiyat ve donanım olarak...
qq ile karşılaştırılırsa ben olsam qq alırım..
uzuncocuk
04/03/2012, 22:36
1.2 tsı dsg test surusu yaptım hıc 1.2 gıbı degıldı... ww group ww markasına monte edecegı yenı sıstemlerı once seat ve skodada denıyor... 1.2 tsı dsg yetı de denenıyor ve yıl sonunda 1.2 tsı dsg jetta gelecek ww da... 1.6 tdı yetı cıktıysa mutlaka 1.6 tdı tıguan cıkacak demektır.. beklemek gerek yalnız tıguan 70000 cıtasında olur.yetıde actıve donanıma sanırım 2000 tl farkla bı paket alınabılıyor celık cant hız sabıtleme falan var ıcınde yınede 3 ay once qq almıstık sırete 1.5 dcı tekna 61000 tl ıdı... yetının qq tahtına bırakalım oturmayı sarsabılecegını bıle dusunmuyorum kı tekna paket qq malum epeyce dolu...
SRDR KRKC
04/03/2012, 23:17
57 Bin TL Ye Yeti Alacak Kadar Zengin Değilim :) Helede Yeti :D
DeepFear
05/03/2012, 00:59
Aracı kullandım güzel araçtır ama o fiyata bence alınacak başka araçlarda var.
Nissan bu sınıfta daha iyi durumda bu kesin ama iç mekan işçilik ve plastik kalitesinde Skoda daha iyi kesinlikle..Bir de VW İmajı var tabi bizde :)
nissan bu sınıfta daha iyi durumda bu kesin ama iç mekan işçilik ve plastik kalitesinde skoda daha iyi kesinlikle..bir de vw imajı var tabi bizde :) ne olursa olsun ikinci elde qq daha iyi olacaktır... Bence tdi dsg ile gelirse satışları çok iyi olur... 1.2 tsi dsg performans beklentisi olmayan düşük yakıt tüketimli otomatik ve 49000 tlden başlayan fiyatları ile en ideali duruyor... Ama oda piyasada 1.2 takıntısına kurban gidiyor galiba...
ne olursa olsun ikinci elde qq daha iyi olacaktır... Bence tdi dsg ile gelirse satışları çok iyi olur... 1.2 tsi dsg performans beklentisi olmayan düşük yakıt tüketimli otomatik ve 49000 tlden başlayan fiyatları ile en ideali duruyor... Ama oda piyasada 1.2 takıntısına kurban gidiyor galiba...
Haklısın Hasan, söylediğim gibi Nissan, QQ ile bu sınıfta çok önemli bir paya sahip.Ben sadece iç mekan kalitesini belirtmek istedim.Tabi benim tercihim kalite ve görünüm olarak Yeti olur.Ancak dediğim gibi benim tercihim :)
fiery_hunter
05/03/2012, 16:10
qashqai ile kıyaslıyamam ben bu aracı verilen paraya yazık olucagını düşünüyorum. o kadar rakam gözden cıkarılmıssa kesinlikle qashqai ..
DarknessFall
05/03/2012, 16:14
57.000 fena değil donanımı ,
57 bin verirsem bu araca 3 ay uyuyamam , yapmayın 57 bin tl ve yeti !!!
1.6 dizeli olsa en kralı asx bence...qq iyi hoş ama içi çok vasat...
srkaradag
06/03/2012, 00:04
Mutlaka sağlam ve konforlu bir araçtır, ancak tasarım ticari araç gibi
dobloya, kangoya benizyor araç. jeep havası hiç yok. duster ve teios bile dıştan daha albenili. araba dediğin biraz kendini gösterecek. göstermiyorsa olmaz
beni bu sınıfta hiç bir araç çok cezbetmiyor... sebebi 4x4 seçenekleri hep yüksek hacimli motorlarda otomatik vtes ona keza.... yavaş yavaş düşük hacimlerde otomatik vitesi koymaya başladılar.... ama dizellerde yok... ben bu kadar para verdikten sonra otomatik dizel c sınıfı bir araç alırım... sonuçta 4x4 olmadıktan sonra benim gözümde hepsi caddy gibi oluyor... yüksek oturma pozisyonu güzel, hiç hacim iyi o kadar... yüksek ağırlık merkezleri yol tutuşlarını olumsuz etkiliyor... sadece suv gibi gözükecek diye 10000 tl fazla vermiş oluyorsunuz... teknik olarak c sınıfı bir araçtan hiçbir farkları yok...