Orijinalini görmek için tıklayınız : PO Vmax Aracıma birşeyler oluyor :O
arkadaşlar po vmax aldıktan sonra aracım sanki şaha kalktı.. önceleri hep opet alırdım daha önce de bu tarz konular gördükten sonra opeti değiştirip birde diğer akaryakıt şirketlerini deneyeyim dedim po vmax aldım araç 1. ve 2. viteste şaha kalkmaya başladı sanki 90 hp lik gibi atak oldu aracım :scooter0:
Solitude
03/03/2012, 01:46
Bir kere PO dan Vmax aldım geçen sene, ogünden beri başka firmadan almadım.
PO benzini nasıl acaba? hiç almadım şimdiye kadar ..
lektonstar17
03/03/2012, 20:21
o kadarda etkilimi yaaa .Peki bu PO yakıtı nereden alıyor.Gerçi geçen sene yabancılara satıldı.Artık Türk değil.
aykut_1914
03/03/2012, 20:25
ben pek begenmemiştim po dan babam yüzünden 2 defa almıstım.
ayda 4 kez 100 TL ye hediye mi ne vardı :D
denemek lazım farklı firmaları ama opet e bir şekilde bağlandık :)
anahtarlık şeklinde otobil i var ayrıca %3 de iskonto alıyorum opetten birde 45 gün sonra ödeyince opet daha cazip geliyor :)
mazot hepsinde aynı bence sadece koydukları katkı farklı shell için çok ince diyorlar performans arttırıyormuş ama yapılan km de düşüş var opeti hepimiz biliyoruz standart po vmax hem performans sağlıyor hemde km olarak daha fazla gitmemizi sağlıyor performansını hissettim bakalım km de fark sağlayacakmı
ben kullandım ama çok bir fark göremedim...
neden bu kadar opete bağlı kalındığını hiç anlamıyorum.yakıttan doğacak sıkıntılar için son aldığınız benzin fişini saklamanız yeterli.ben opetin önünden geçmiyorum şahsen.po vmax 1 2 kere bende aldım ama total excellium dan şaşmıyorum senelerdir.
cemal arslan
04/03/2012, 00:25
her zaman diyorum deneyin....farklı yerlerden alın kıyaslayın....