Orijinalini görmek için tıklayınız : Peugeot 307 1.6 Technoplus
Peugeot 307 1.6 Technoplus Otomatik vites benzinli bir araç almayı düşünüyorum.Yalnız arabaya çok yabancıyım.Daha önce bu arabalardan kullanan arkadaşlar varsa düşüncelerini öğrenebilirmiyim.Şanzıman problemi varmı? LPG uyumlumu bakımları falan..
Araba çok güzel ancak şanzıman ile ilgili bi sorun duymadım...Lpg uyumu var. Yeni şanzımanların çoğu sorunsuz usulüne uygun kullanımda. Hatta zorlasanızda çok aşırı problem yaratmaz..
Bende çok beğeniyorum ama şanzımanı korkutuyor bende duymadım arıza yaptığını zaten porsche yapımı diyorlar şanzıman için
Çok güzel ve kullanışlı bir araç.Şanzıman sorunsuz çalışıyor.Lpg uyumu var.Tek sorun biraz nazik bir araç.İtinalı kullanmanızı öneririm.2004 model sıfır almıştım üç ay önce 100 ooo km de iken sattım.triger seti,marş otomatiği ve ön diskler değişti.Umarım faydalı olmuştur.
Triger seti değişimi kaça mal olmuştu hatırlıyormusunuz?Zincir değil yani kayış var.
Bu arada aracınız xr,xt,xs hangisiydi acaba?kaça sattığınızıda öğrenebilirmiyim.
lektonstar17
02/03/2012, 23:39
Peugeot lar çok nazik araçlar.Ne kaporta ne plastik aksam sağlamlık konusunda güven vermiyor.Geçtiğimiz yaz bi akrabamız için araç bakıyorduk,peugeot bayiine gittik bi 206 ya bakiim dedim yemin ederim aracın kapısını açarken tutma yeri elimde kalıcak sandım.
Ancak model yükseldikçe kalite biraz daha artıyor.308 den aşağısı alınmaz.
Peugeotları en çok sanayicilere soracan.Adamlar peugeotlar olmasa aç kalırdık demişlerdi bi kere bu konuşmayada şahit oldum. Hani çamur atmak için söylemiyorum.
2004 model xt sini kullandım gerçekten full ve kullanışlı bir araç...şanzımanda en ufak bir sorunu yok...tek sorunu 4 ileri olduğu için yakıt tüketimi fazla biraz...lpg ile şahane olur...
srkaradag
03/03/2012, 00:46
Otomatik araçları sürekli araştırmaya devam eden biri olarak fransızlarda başarılı vitesler üretmekte ancak 307 muhtemelen AL4 şanzumandır, internetten bakarsanız onunda kronik sorunları olduğunu görürsünüz, sıfır alsanız düşünmeden alın derim ancak 5-6 yaşında ve servis kayıtlarında vites arızası varsa kesinlikle uzak durun çok canınız sıkılır.
Otomatik araçları sürekli araştırmaya devam eden biri olarak fransızlarda başarılı vitesler üretmekte ancak 307 muhtemelen AL4 şanzumandır, internetten bakarsanız onunda kronik sorunları olduğunu görürsünüz, sıfır alsanız düşünmeden alın derim ancak 5-6 yaşında ve servis kayıtlarında vites arızası varsa kesinlikle uzak durun çok canınız sıkılır.
İnternetten araştırdım kronik sorunlar var ama sadece 307 ye özel değil.Otomatikte Honda nın üzerine tanımam ama onda bile sorunlar çıkabiliyor.Sizinde söylediğiniz gibi servis kayıtlarında şanzıman arızası var mı yok mu bakmak lazım.
srkaradag
03/03/2012, 17:21
Tabiki sorunsuz araç yok, Umarım dilediğiniz aracı bulur keyifle sürersiniz , peugeot lar kullanması çok zevkli araçlar, imkanım olsa dizel otomatik bir 508 alırdım.
peugeot un şanzuman konusunda arızasını pek duymadım..bence illaki otomatik olsun diyorsanız yeni jazz bakın gerçekten çok tatlı bir araç..
peugeot un şanzuman konusunda arızasını pek duymadım..bence illaki otomatik olsun diyorsanız yeni jazz bakın gerçekten çok tatlı bir araç..
Yeni Jazz iyi de ben 19000 20000 TL civarı araba arıyorum.307 yeter bana diye düşünüyorum.Hem Puntodan geniş hem konforlu diye düşünüyorum
turbulans
04/03/2012, 05:36
2 hafta önce 2004 307 sw otomatik benzinli bir araç aldım.henüz erken ama gayet memnunum..sadece yakıtı biraz fazla geldi lpg taktırdım sorun yok
bir alırken birde satarken demişler peugeot için :)
sınıfımda 2 tane 307 si olan arkadaşım var birisi 1.6 benzinli sunroof dahil full diğeri 1.4 hdi. 1.4 dizelci arkadaşın çektiği çile taktire şayan. 1.6 benzinli kullanan arkadaş ufak tefek elektirik sorunları atlattı. boşverin. honda falan bakın otomatik düşünüyorsanız.
görkem koçsan
04/03/2012, 07:06
vallahi bendede 2006 technoplus 1.6 hdı vardı motor falan çok güzeldide diğer aksamları çok sorun yarattı süspansiyon vbg.biraz sorunlu bi araç.
1.4 hdi larin cabuk baski balata yedigi soyleniyordu
bir alırken birde satarken demişler peugeot için :)
sınıfımda 2 tane 307 si olan arkadaşım var birisi 1.6 benzinli sunroof dahil full diğeri 1.4 hdi. 1.4 dizelci arkadaşın çektiği çile taktire şayan. 1.6 benzinli kullanan arkadaş ufak tefek elektirik sorunları atlattı. boşverin. honda falan bakın otomatik düşünüyorsanız.
Honda banada uyar ama 2003 1.6 ES modeline 25.500 çekiyor adam.Onun için gerek yok
Yeni Jazz iyi de ben 19000 20000 TL civarı araba arıyorum.307 yeter bana diye düşünüyorum.Hem Puntodan geniş hem konforlu diye düşünüyorum
eski kasa jazz da gayet güzel..o paralara alabilirsin..
Triger seti değişimi kaça mal olmuştu hatırlıyormusunuz?Zincir değil yani kayış var.
Bu arada aracınız xr,xt,xs hangisiydi acaba?kaça sattığınızıda öğrenebilirmiyim.
Triger setini bakımla yapmıştık ama toplam fiyatı tam hatırlamıyorum.Araç XT versiyondu ve 20 000 tl ye tanıdığa verdim.