Orijinalini görmek için tıklayınız : Jantlarımı beyaza mı boyatayım yoksa yeni jant mı alayım önerileriniz??
aracım grande punto 3 kapılı modeli resmini yükleyeceğim arabamdaki jantlar aldığımda vardı hoşuma gitti ama şu an siyah sanki karartıyor gibi düşünüyorum acaba jantları güzel bi şekilde beyaza mı boyatalım yoksa bunları verip yeni bir jant mı alalım(beyaz ağırlıkta şu an kafamda)ne dersiniz??
ufuk_punto
02/03/2012, 21:56
bence şuan çok güzel duruyor..çok sıkıldıysanız çevresinde olan metal renge boyatın derim..
FeyyazYavuz
02/03/2012, 22:02
bence gri renkli bir jant alın beyaz hoş durmaz siyah arabada. birde jant seçerken jantınızın büyük görünmesini istiyorsanız janttaki çubukların jantın tam dibinde bitmesine özen gösterin kenardaki metal parça olduğu için jantınız küçük gibi duruyor halbuki o metal parça olmasa çubuklar tam dipte bidecek jant daha büyük gözükecek. benim felsefem bu :)
dediğim gibi jantlar aldığımda üstündeydi pek bir seçme şansım yoktu yani :) ama diyorsunuz ki beyaz açmaz arabayı öle mi?1.4 t-jet jantı diyende var ama nasıl bir maliyet çıkar ortaya bilmediğimden bişey söleyemiyorum
evet yok mu başka önerisi olan??
ufuk_punto
02/03/2012, 22:46
bence gri renkli bir jant alın beyaz hoş durmaz siyah arabada. birde jant seçerken jantınızın büyük görünmesini istiyorsanız janttaki çubukların jantın tam dibinde bitmesine özen gösterin kenardaki metal parça olduğu için jantınız küçük gibi duruyor halbuki o metal parça olmasa çubuklar tam dipte bidecek jant daha büyük gözükecek. benim felsefem bu :)
aynen oyle..bizim puntolara asla ofsetli jant takmam..cok küçük gösteriyor..abarthın kendi kullandığı jantlar bile senin tarif ettiğin tarzda:D bi bildikleri vardır
Ziyaretçi034
02/03/2012, 22:52
al sana öneri,
https://img577.imageshack.us/img577/9339/72247515.jpg
https://img607.imageshack.us/img607/7624/80796093.jpg
https://img51.imageshack.us/img51/9783/14124907.jpg
https://img850.imageshack.us/img850/2631/52485090.jpg
mesaj sayın az olduğu için fazla özenemedim, coşkun veya istese daha çok özenirdim :-)
karargah26
02/03/2012, 22:58
takas yapabilirsin belki orjinal jantlarla
kimse beyaz demiyor demekki bir bilinen var :)
daha yeni üye olduğum için mesaj sayım az olabilir ileriki günlerde hallederiz onu:)
ofset olayında evet haklısınız jantlar 17 olmasına rağmen sanki 15 gibi duruyor o zman jantı komple değiştirmek lazım ofset olayını halletmek için
Bence çok hoş şu anda arabayı yere bas devam et ha illa değiştirecem diyorsan beyaz jant beyaz ayna kapağı yapabilirsin :)
ortada kaldım resmen ya arkadaşlarada sorduğumda yarısı bu jantlar güzel dewam et yarısı ya boyat ya değiştir diyor napıcağımı bilmiyorum kafam çok karıştı sadece herkesin tek bir ortak yönü war o da acilen yay takmam gerektiği :)
Kardeş beyaz yapma sakın siyah arabada facia olur.. Eğer boyatıcam diyorsan bence gri yapmalısın örnek fotoda görüldüğü gibi gri güzel olacak aracına
Caglayan
03/03/2012, 16:01
siyah araca beyaz jant nasıl facia olur anlamıs degılım ? bu siyah arabayı beyaz jant yapıp bastıktan sonra ayna kapaklarını ve kapı kollarını beyaza boyadıktan sonra emin ol aşık olursun. tabi zevk ve renk meselesi ama bizim burda var bi tane siyah aynı dedıgım gb jantlar kapı kolları aynalar beyaz ve yere basık her gordugunde korna calıyor bende ona :D
Dostum anlatmak istediğim bu jantlar beyaz olmaz bu araçta, siyaha giden çok güzel beyaz jantlar var ama bn bu jantların yakışmayacağını düşünüyorum kendi fikrim.. :)
saygin54
03/03/2012, 17:13
Bu jantın yapısından dolayı beyaz yakışmayabilir ama kırmızıda hoş olmuş :)
Caglayan
03/03/2012, 19:24
aynen bu jant olmaz zaten. bunu direk yere basıcak baska bısıye gerek yok. beyaz jant olucaksa tjet jantını beyaza boyatıp takabılır
saygin54
03/03/2012, 19:43
böyle beyaz bir jant düşünebilirsiniz :)
Beyaz janta hic bulasma derim pisligi cekilmiyor :)
ewet anladıkki bizim jantın yapısında problem war o zaman 2 seçenek war yapabileceğim ya hiçbirşey yapmadan bu şekilde bırakıp sadece aracı basacağım yere yada özellikle şu resimdeki jantı alıcaz arkamıza bile bakmıcaz(bu arada o jant çok hoşuma gitti marka ve modeli nedir acaba)şu an durum onu gösteriyor ayrıca jantlarla takasa girsem ne kadar bir fark olşur acaba arasında??
Jantlar Konig ama orjinalleri baya pahali