PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fırat Oto'nun ayıbı. Dikkat edin

okaya
02/03/2012, 21:12
Merhaba arkadaşlar puntom artık küçük gelmeye başladı satıp linea almak istedim bir tane buldum ekspertiz için topkapı fırat otoya gittim normalde bütün servisler 2.5-3 saatte yapıyorlar bana en fazla 1.5 saat sürer dediler aynı işlemler yapılıyormu diye sordum evet detaylı bakılıyor dediler.Gittik şasi numarasından baktılar 70.000'e kadar bakım yapılmış dediler araç 72.000 de güzel dedik.Rapor çıktı km orjinal dediler ve şanzuman kulağı çatlak yazıyo gerisi kaporta çiziklerini sıralamışlar.
ben arabayı aldım satışı yaptık aynı gün direksiyona vuran ses dikkatimi çekti tam arıycakken onlar aradı memnunmusunuz diye sordular memnunum dedim.O gelen ses için yakın diye mecidiyeköy gürsoy otoya gittim sağolsunlar çok yardımcı oldular.Aracın 70.000 bakımı yok dendi amörtisör takozundan ses geliyor,gösterge ampulleri patlak,ön sağ farda ampul yok,sağ sol direklerden ses geliyor bunların hiçbiri fırat otonun raporunda yok ve ayrıca fırat otoyu aradım bana bakım yapıldı dediniz dedim hayır yapılmamış dedi uğur bey servis görevlisi.
iki gün devamlı arıyorum bakmıyorlar ve rapor eksik 1 saatte yaptıkları iş bukadar olur bide telefonuma cevap vermiyorlar.Benden size tavsiye servisinizi iyi seçin arkadaşlar ekstra masraf çıktı ve yanlış rapor şanzuman kulağında çatlak falan yok amörtisör takazu bozuk.Arkadaşlar aman dikkat edin benden söylemesi.

tayfux
02/03/2012, 21:24
bunlar neden böyle yapıyorlar anlamıyorum..parasını takır takır alıyorsun daha ne? sen 100 istedin de biz sana 50 mi verdik anlamıyorum gerçekten anlamıyorum hele ki İstanbulda!!!

takres
02/03/2012, 21:35
paramızla rezil oluyoruz resmen...

ufuk_punto
02/03/2012, 21:51
gerçekten anlaşılır gibi değil..yetkili servislerin işini tam yaptığına inanmıyorum..yine diyorum ki olay OTO'da biterr:)

rbcn
02/03/2012, 21:55
Antalya'ya da bir oto istiyoruz :D

USTA
02/03/2012, 22:19
İlginç,Fırat Oto nun bu kadar lakayt olabileceğine ihtimal vermiyorum,ilk ziyaretimde bu konuyu dile getireceğim mutlaka...

okaya
02/03/2012, 23:05
bu kadar gevşeklik olmaz ben arabayı ordaki rapora göre aldım adama diyorum ki bana bakım yapılmış dediniz dedim,ekspertiz için çok araç geliyor ne dediğimi hatırlamıyorum diyor.En çok zoruma giden arıyorum açmıyorlar.böyle iş olmaz yaa

Ersal
02/03/2012, 23:15
Elinizde expertiz raporunuz varsa mahkemeye verin.yapılacak masrafın karşı taraftan tahsilini isteyin

okaya
02/03/2012, 23:21
elimde rapor varda bakımla ilgili bir yazı yok 70.000 bakım yapılmış dendi yoksa üstüne giderdim ama ıspatlayamıyorum malesef raporlar arasındaki fark teknik arızalar.bu bana yararmı acaba

reddragon
02/03/2012, 23:41
Ben de fırat otoda ekspertiz yaptırmıştım bir araca vakti zamanında. Aracın bakımları olsun sorunları olsun ayrıntılı olarak verildi. Kusurlarını da servis elemanı yazmıştı el yazısıyla. Baya bi sorun vardı direksiyonundan tut beynine kadar ben de almaktan vazgeçmiştim.
Belki sizin sorun elemanın lakayitliği vs olabilir ama 1 saatte de olsa araçla ilgili detaylı bilgi geliyordu ....

srkaradag
03/03/2012, 00:19
Herkes önce kendine sonra işine saygılı olsa bunlar yaşanmaz, yaptıkları ne kadar ayıp..
Size nasıl bir açıklama yapacaklar lütfen bizimle paylaşın

dogus618
03/03/2012, 00:33
Firat otonun topkapida o kadar buyuk alan isgal etmesi hata hepsinden nefret ediyorummmmm

---
I am here: https://maps.google.com/maps?ll=41.044571,28.984218

seastar1905
03/03/2012, 00:43
Firat oto gerçekten eksik bilgiler veriyor..

lionT-JET
03/03/2012, 01:47
vallahi yetkili servise guvenmeyeceksek kime guvenecegiz.yaptiklari ayip vallahi..uzak durmak lazim boyle servislerden.bende linea aldim.alirken serviste bilgisayardan tum gecmisini gozumle gorerek emin olup aldim.ayrica on amortisor takozu bendede ses yapiyordu.garantiden degistirdiler ayrica arka poryo larda ses yapiyormus bunlarida garantiden degistireceklerini belirttiler.sizin aracinizinda garntisi varsa muhakkak garantiden degistirirler.

dogus618
04/03/2012, 11:06
Firat otoyu toplu protesto etmek lazim kapilarina gidip

---
I am here: https://maps.google.com/maps?ll=41.044265,28.984194

sedat06DF5649
04/03/2012, 12:35
fiat adam gibi denetim yapsa bunların hiç biri olmaz çoğu servis öyle malesef ankarada kavaklıdere oto nun üstüne tanımam herşey süper

reddragon
04/03/2012, 14:32
Birmotlardan şaşmamak lazım mümkün olduğunca şahsen zincirlikuyu birmoddan genelde memnunum herkes de memnun...

seastar1905
04/03/2012, 15:00
Birmotlardan şaşmamak lazım mümkün olduğunca şahsen zincirlikuyu birmoddan genelde memnunum herkes de memnun...
aynen..

mzt
05/03/2012, 15:24
kardeşler vakti zamanında evomun sol lastik patlayıp bariyeri sıyırdım sol çamurlık gitti..
adını vermim insanlık bizde kalsın servise gittik..
araç 2 ayda geldi ve aracın orjinal lastik continental adamlar sol lastiğe bridgestone koymuşlar..
bu olmaz dedim 3 ay bi şey yapmadılar..
fiat çağrı merkezini arayıp defalarca azıma geleni söyledim en sonunda..
sonra serviş şefi görevden alınmış ve servisede para cezası verilmiş..
kesinlikle fiat çağrı merkezini ara resmi raporların ikisini de ulaştır ..
2 side fiat servisi diye belit..
ifadelerini alsınlar fırattakilerin..
hakkımızı aramalayızı..
peşini bırakma..

Honor COOPER
05/03/2012, 18:46
mersindeki 2 serviste ekspertiz yapmaya tenezzül bile etmiyorlar.düşünsenize fiat araç alacaksınız servise gösteremiyorsunuz.Olacak iş değil.
neymiş galericilerle sıkıntı yaşayıyorlarmış.Dürüst galericiyle ne sorun yaşayabilirsin ama bizde servisler kraldan çok kralcı.

mustafacus
06/03/2012, 00:59
Merhaba,

Allahtan ki babamın sanayi de dükkanı var yoksa yanmışı demekki

endlessX
31/03/2012, 21:58
MERHABA SÖZ KONUSU OLAY ÖYLE OLMAMIŞTIR BİLGİNZE
araç 2.el kontrol için servisimize gelmiştir yapılan kontrollerın cıktısı müşterimize verilmiştir.müşterimiz daha sonra direksiyondan gelen ses için başka servise gittiğnde amortisör takozlarının ses yaptıgı tespit edılmıştir.amoritsör takozu 2.el exspertiz sırasında herhangi bir ses yapsa zate bilgisi mutlaka verildi.mekanik bir parça ne zaman ses yapacagını bilemeyız,70 km bakım agelınce bız müşterimize araç geçmişini sözlü olarak söylüyoruz,evet aracın 70 km bakımı yapılmamıştı ama bu müşterimize söylenmiştir.

herkeze iyi forumlar diliyorum
fırat oto

erdiyilmaz
31/03/2012, 22:10
firat oto yetkilileri forumu yeni kesfettiler sanirim, nedense sadece firat oto yazan konulara mesaj atiyor olmalari da ilginc

endlessX
31/03/2012, 22:14
bizim servisimiz hakkında yapılan şikayet teşekker vs. hepsine elımden geldıgınce cvp vermeye çalışacamm

Ziyaretci036
31/03/2012, 22:15
firat oto yetkilileri forumu yeni kesfettiler sanirim, nedense sadece firat oto yazan konulara mesaj atiyor olmalari da ilginc

Erdi hocam bugun firat otoya ugradim. Konu forumdan acildi bir arkadas uyemis ama sadece konulari okuyorum ama yorum ve yeni konu acamiyorum dedi

erdiyilmaz
31/03/2012, 22:17
Erdi hocam bugun firat otoya ugradim. Konu forumdan acildi bir arkadas uyemis ama sadece konulari okuyorum ama yorum ve yeni konu acamiyorum dedi

nickini bana iletin (admin@grandepuntotr.com) ben hesap ayarlarini kontrol edeyim, yardimci olurum

Ziyaretci036
31/03/2012, 22:22
nickini bana iletin (admin@grandepuntotr.com) ben hesap ayarlarini kontrol edeyim, yardimci olurum

Erdi hocam nicki sormak hic aklima gelmedi sayet bu mesaji okursa sana ulasabilir diye.dusunuyorum

endlessX
31/03/2012, 22:30
murat bey satıştan mı servisten mı?

Ziyaretci036
31/03/2012, 22:33
murat bey satıştan mı servisten mı?
uğur bey servis departmanından özay yıldız.

dogus618
31/03/2012, 22:34
fırat oto asla bir işi bir kerede yapıp beceremiyor ilgi alaka berbat arabayı alıyorlar duvarın arkasına ne olduğu meçhul sadece ilgilenen servis danışmanımdan memmnundum ama yapılan iş işçilik rezillikten baska bir sey değil yazıklar olsun boşuna orda o alanı kaplamakta adamlar doymus para kazanmak istemior yüzüne bakmıyor doğru dürüst ve çalışanları gercekten çok lakayit ustaları deseniz allahlık bir arabaya bakıyor öbür arabanın bi tarafını unutuyor aynen bu durumu yasadım arabamın actığı yerlerini kapatmadan verdi sonra ben diğer aracla test sürüşüne cıktım bunu unuttum gibi saçma ve aptalca bir cevap verildi benim lastik bijonumu sıkmayı unutsaydı ve kaza yapsaydım sağ kalırsam eğerki onu öle bir durumda sağ bırakmam yağmamlarım o servisi ne kapısı kalır ne penceresini öleeceksemde onların canını yakmadan ölmem böle lanet böle kötü bir servis yok servis var servis var Deha otomotiv e gitmeye basladım bakımlara vs dört dörtlük bir servis öldürsen değişmem daha oraya giidince anladımki topkapının rezalaetini o kocaman alanı boşuna işgal ediyor

endlessX
31/03/2012, 22:36
doğukan bey yorumlarınıza saygı duyuyor yorum yazmıyorumm iyi forumlar diliyorumm...

Ziyaretci036
31/03/2012, 22:37
fırat oto asla bir işi bir kerede yapıp beceremiyor ilgi alaka berbat arabayı alıyorlar duvarın arkasına ne olduğu meçhul sadece ilgilenen servis danışmanımdan memmnundum ama yapılan iş işçilik rezillikten baska bir sey değil yazıklar olsun boşuna orda o alanı kaplamakta adamlar doymus para kazanmak istemior yüzüne bakmıyor doğru dürüst ve çalışanları gercekten çok lakayit ustaları deseniz allahlık bir arabaya bakıyor öbür arabanın bi tarafını unutuyor aynen bu durumu yasadım arabamın actığı yerlerini kapatmadan verdi sonra ben diğer aracla test sürüşüne cıktım bunu unuttum gibi saçma ve aptalca bir cevap verildi benim lastik bijonumu sıkmayı unutsaydı ve kaza yapsaydım sağ kalırsam eğerki onu öle bir durumda sağ bırakmam yağmamlarım o servisi ne kapısı kalır ne penceresini öleeceksemde onların canını yakmadan ölmem böle lanet böle kötü bir servis yok servis var servis var Deha otomotiv e gitmeye basladım bakımlara vs dört dörtlük bir servis öldürsen değişmem daha oraya giidince anladımki topkapının rezalaetini o kocaman alanı boşuna işgal ediyor
doğukan kardeşim çok ağır olmuş bu yazı..

dogus618
31/03/2012, 22:56
usta ağır ama bunu hakettiklerini düşünorum stoplar için bir gece bıraktım ertesi gün aldım arabamı ve arabamda açılan hiç bri yer kapanmamış toplanmamış iç izalasyon vs bu dediğim yerler ve geri döndüğümde böle saçma bir cevap aldım ya allah korusun balata değişiminde bişeyi eksik taksa yapsa ne olcak ben ölsem ben sakat kalsam kaza yapıp ne yapcak nasıl karşılıcak bunu bir işi yapıorlar bu bende unutulan olay en basiti ama bunun daha ağır sonuçlarla karşı karşıya kalabilceğim bir durum olsa ne yapcaklardı iyi olan seye iyi kötü olan seye kötü demekten asla çekinmemmm kötüler ve her fiattan arandığımdada şşikayetimi bildiorum hep

acRep
31/03/2012, 23:10
Böyle saçma bi çalışma prensipleri varsa gitmesin abi forumdan da kimse gitmesin tanıdık eşimizi dostumuzuda göndermeyelimm elimizden geleni yapalım es kaza gidenler uğrasın sadece durup düşünürler belki biz nerde hata yaptık diyee..

xvlkn
31/03/2012, 23:30
Fırat otoya her gidişimizde satıştaki fırat arkadaşım olsun çay içirmeden göndermez servisteki uğur kardeşimiz olsun bizi gördü mü hayırdır diye yanımıza gelir ilgi alaka gösterir hiç bir sorun yaşamadık her işimizi gördüler ben fırat otodan bu zamana kadar çok memnun kaldım

dogus618
31/03/2012, 23:34
fırat otoya her gidişimizde satıştaki fırat arkadaşım olsun çay içirmeden göndermez servisteki uğur kardeşimiz olsun bizi gördü mü hayırdır diye yanımıza gelir ilgi alaka gösterir hiç bir sorun yaşamadık her işimizi gördüler ben fırat otodan bu zamana kadar çok memnun kaldım

bende satış temsilcim servis danışmanın gördüğü an hayırıdır keyifler nasıl sıkıntı nedir allahı iiçin hep ilgilendiler benim derdim içerde yapılan işlerin kalitesi baska türlü insanların günahını asla alamam hüseyin beyde serkan beyde herzaman ilgilendirler benimle

askin
31/03/2012, 23:36
10 taneden 1 tane çıkar muhakkak. şahsen benim görüşüm çok büyük servislere gitmektense orta ölçekli anadoludaki servislere gitmek.. hem iş yoğunlukları az oluyo hemde ilgi alakaları çok oluyo hemde araban üzerinde daha yoğun çalışabiliyorlar..

mitix
02/04/2012, 23:43
bende Uğur Beyden memnumun. hiç bir talebime geri çevirmedi. öncesinde birmot da gittim. orada çok fazla alaka göremedim. sorunlar kişi bazlı sistem içinde çürük elmalar olabilir. benim için önemli olan kıstas servisin hatada israr etmemesi.

SRDR KRKC
02/04/2012, 23:52
Expertiz Olayının Yasal Bağlayıcılığı Yok Sana Hatasız Kazasız Dese Bile Servis Araba Sonradan Pert Bile Çıksa Hiçbir Yasal Yaptırımınız Yok Onun İçin Birçok Servis Bu İşi Ciddiye Almıyor.

Nedenini İse Sizlere Açıklayayım Serviste Görev Yapan Personel Zaten İşleri Başlarından Aşkın Olduğu İçin Expertiz Onlar İçin Angarya Bir İş Gibi Algılanıyor Hemen Ayaküstü Bakıp Rapor Yazıp Gönderiyorlar. Ve Bu İş 100 İla 300 TL Arasında Rakam İstiyen Servisler Var.

Bu İşi Gerçekten İyi Yapan Servisleri Tenzii Ediyorum Hepsi Böyle Demiyorum Ama Bu İşi Yaptırmak İçin Gittiğinizde Ve Onların Verdiği Rapora Görede Araç Alanlarında Bir Defa Sakata Gelmeleride Büyük Bir Hayal Kırıklığı Yaratıyor. Yazık Çok Yazık Beceremiyorsanız Yapmayın Kardeşim. İnsanların Hayallerinide Yıkmayın...

Nokta.
03/04/2012, 00:16
yıll 2007 aralık fırat otoya gittim palio almak istiyordum fiyatta anlaştık 1 ay içinde aracınız gelecek dendi (satıcı : ali kazantepe)
neyse ocak sonu oldu yok
şubat sonu oldu yok çıldırıyorum tabi
mart sonu oldu yok artık koydum kafaya paramı alacagım gürses otoyla görüşştüm
ali kazantepe nolur 1 hafta daha falan filan derken 10 nisan 2008 e kadar salladı beni
sonra yalanın binibin para yok fabrika arabayı üretmedi kavgalar ettik ben gittim arabayı alacaktım vd sonra fabrikayı arıyoruz biz size arabayı gönderdik diyorlar stoklarınızı kontrol edin nler neler söyledi sonra stokları kontrol ettik araba stoktaymış 15 gündür çatıda yatıyormuş falan filan neyse arabayı teslim aldım tarih 10 nisan 2008 trafik tesçil tarihi 04 nisan 2008 ne dolap dndügünü hala anlamış degilim
neyse aradan bir süre zaman geçti sonra ufaktan dikkatimi çekti bi baktım bagajda boya akıntıları kapılarda vernik atıkları var şanzıman ötüyor
gittim servise dedim böle böle kusura bakmayın yardımcı olabilecegimiz bir durum yok ( servis görevlisi : melek hnm ) nasıl yok kardeşim bu iş böle arabayı aldıgım tarih belli servis müdürümüz gelecek aracınızı bırakabilirmisiniz ok bıraktım 3 gün geçti sonra telefon serkan bey aracınız normal durumda bir sıkıntı yok boya atıkları içinde size yazılı antetli çıktı verecegiz aracınızı satarkeen bununla satarsınız
varmı böyle dava ya aman diyorum amannn fırat otomu allah birdaha düşmanımı düşürmesin satana kadar canım cicim olay bitince tanımıyorlar hatta eşşeklik bende 1-2 kezde yakın diye arabamı bıraktım bakıma arkadaş ne rötüşler yapımış ne yıkanmış ne su tutulmuş birde teslim ederken koltuklardaki poşetler bile üzerinde veriyorlar temizlik sıfır servisteki adama söyledigimdede arabama su bile tutmamışsınız servis görevlisi (ismini hatırlamıyorum ) serkan bey burası çok yogun bir servis her aracla ugraşırsak buradan araba çıkmaz
varmı böle iş ya sorarım size aman diyorum fırat otodan u z a k d u r u n

endlessX
03/04/2012, 18:24
serkan bey merhaba;
boya atıkları ıcın kımse size boya atıkları normal size kagıt verecegız dıye bişey demez;eger gercekten bır sorun varsa servis teknık uzmanı aracı ınceler gerekırse resım cekıp tofaşa mail atar,tofaştan gelecek cevaba göre müdahale edilir.,yıkama konusuna gelınce bakıma veya arıaya gelen her aracımız mutlaka ama mutlaka yıkama yapılmaktadır
bilginize
fırat oto

motor delisi
03/04/2012, 21:43
Geçengün Rot ayarlanmaya götürdü bizim peder arabayı mis gibi tertemiz yapmışlar 1 aydır yıkanmıyordu her fırat otoya giderim hiç sorun yaşamadım 2012 gp imide 2012 evomuda ordan aldım çok memnunum hatta gp yüzünden çekmedikleri dert kalmadı benden aracı anlaşarak geri aldılar ve evoyuda ordan aldım şuanda sorunsuz :)

sercanpolat
03/04/2012, 22:23
Bende arabamı satacaktım .yetkili serviste bakımları yapılan bir arabam mevcut.sıkıntısı olmayan bir arabam mevcut idi.zaten ero servis erhan abi de arabaya tam not vermişti.neyse arabayı alacak kişi fırat otoya götürücem dedi bende tamam dedim .servis arabamı yerden yere vurdu birde ne demiş arabayı alacak kişiye bu arabayı alma sana sıfır araba verelim.nedir .bende arabamı satmaktan vazgeçtim .tekrar erhan abiye götüdüm abi arabada böyle sorunlar var diye tekrar baktı bir sıkıntı göremedi.ya erhan abi bu işten anlamıyor ki bu imkansız...

endlessX
03/04/2012, 22:30
sercan bey bız 2.el exspertızde ne gördüysek yazmak zorundayz çünkü kaç milayr para verıp arabayı alıyorsunuz en ufak bır camda tas izi bile olsa yazmak zorundayz,bizim için dışarının ne dediğigi önemli deil....
fırat oto

34ozkankurtuldu34
03/04/2012, 22:44
Fırat otodan öyle bir darbe yedim ki boşverin gitsin anlatsam FİAT.ın hiçbir servisine gitmezsiniz o nedenle servislere gitmiyorum sorunum da çözülecek bir sorun olmadıgından yıldım peşini bıraktım Arabamdan şikayetçi degilim ama servisler illallah ettirdi neyse arada işini iyi yapanlarda vardır sözüm onlara degil sallayın gitsin servismiş resmiyetmiş hepsi hikaye devamlı aynı ustayı tercih edin emin olun servisin yapamayacagı herşeyin altına imzalarını atıyor özel servisler geçmiş olsun arkadaşım sanada...

dogus618
04/04/2012, 08:58
Fırat otodan öyle bir darbe yedim ki boşverin gitsin anlatsam FİAT.ın hiçbir servisine gitmezsiniz o nedenle servislere gitmiyorum sorunum da çözülecek bir sorun olmadıgından yıldım peşini bıraktım Arabamdan şikayetçi degilim ama servisler illallah ettirdi neyse arada işini iyi yapanlarda vardır sözüm onlara degil sallayın gitsin servismiş resmiyetmiş hepsi hikaye devamlı aynı ustayı tercih edin emin olun servisin yapamayacagı herşeyin altına imzalarını atıyor özel servisler geçmiş olsun arkadaşım sanada...

Darbe alip azi yanan nasil belli ediyor kendini bende cok isyan ettim abi servis deme ne dersen de bana

---
I am here: https://.com/map.php?hgfw01

dogus618
04/04/2012, 09:03
yıll 2007 aralık fırat otoya gittim palio almak istiyordum fiyatta anlaştık 1 ay içinde aracınız gelecek dendi (satıcı : ali kazantepe)
neyse ocak sonu oldu yok
şubat sonu oldu yok çıldırıyorum tabi
mart sonu oldu yok artık koydum kafaya paramı alacagım gürses otoyla görüşştüm
ali kazantepe nolur 1 hafta daha falan filan derken 10 nisan 2008 e kadar salladı beni
sonra yalanın binibin para yok fabrika arabayı üretmedi kavgalar ettik ben gittim arabayı alacaktım vd sonra fabrikayı arıyoruz biz size arabayı gönderdik diyorlar stoklarınızı kontrol edin nler neler söyledi sonra stokları kontrol ettik araba stoktaymış 15 gündür çatıda yatıyormuş falan filan neyse arabayı teslim aldım tarih 10 nisan 2008 trafik tesçil tarihi 04 nisan 2008 ne dolap dndügünü hala anlamış degilim
neyse aradan bir süre zaman geçti sonra ufaktan dikkatimi çekti bi baktım bagajda boya akıntıları kapılarda vernik atıkları var şanzıman ötüyor
gittim servise dedim böle böle kusura bakmayın yardımcı olabilecegimiz bir durum yok ( servis görevlisi : melek hnm ) nasıl yok kardeşim bu iş böle arabayı aldıgım tarih belli servis müdürümüz gelecek aracınızı bırakabilirmisiniz ok bıraktım 3 gün geçti sonra telefon serkan bey aracınız normal durumda bir sıkıntı yok boya atıkları içinde size yazılı antetli çıktı verecegiz aracınızı satarkeen bununla satarsınız
varmı böyle dava ya aman diyorum amannn fırat otomu allah birdaha düşmanımı düşürmesin satana kadar canım cicim olay bitince tanımıyorlar hatta eşşeklik bende 1-2 kezde yakın diye arabamı bıraktım bakıma arkadaş ne rötüşler yapımış ne yıkanmış ne su tutulmuş birde teslim ederken koltuklardaki poşetler bile üzerinde veriyorlar temizlik sıfır servisteki adama söyledigimdede arabama su bile tutmamışsınız servis görevlisi (ismini hatırlamıyorum ) serkan bey burası çok yogun bir servis her aracla ugraşırsak buradan araba çıkmaz
varmı böle iş ya sorarım size aman diyorum fırat otodan u z a k d u r u n

Tek bu servisle problemli ben sanmislardi formdan arkadaslar ama bole sıkıntili bir servis burasi

---
I am here: https://.com/map.php?qdixlo

Nokta.
05/04/2012, 09:30
Tek bu servisle problemli ben sanmislardi formdan arkadaslar ama bole sıkıntili bir servis burasi

---
I am here: https://.com/map.php?qdixlo

aynen bende öyle sanmıştım araştırdım daha neler neler var

Nokta.
05/04/2012, 09:33
serkan bey merhaba;
boya atıkları ıcın kımse size boya atıkları normal size kagıt verecegız dıye bişey demez;eger gercekten bır sorun varsa servis teknık uzmanı aracı ınceler gerekırse resım cekıp tofaşa mail atar,tofaştan gelecek cevaba göre müdahale edilir.,yıkama konusuna gelınce bakıma veya arıaya gelen her aracımız mutlaka ama mutlaka yıkama yapılmaktadır
bilginize
fırat oto

Peki sizin için buakşam anneme gidip verilen antetli kagıdı bulacagım
Ve bu sayfaya ekliyecegim
Sonuç ne olacak merak ediyorum aracı sattıgım şahısında telefonnumaraları adresleri mevcut isterseniz aracıda getirtebilirim buyrun siz cevapverin

dogus618
05/04/2012, 15:17
Daha neler cikicak bu servis hakkinda cok merak ediyorum

endlessX
06/04/2012, 13:20
doğukan bey fırat oto yu kötülemekten vazgeçseniz diyorumm,biz yaptıgımız işin herzaman arkasındayızz,iyi forumlar diliyorum
fırat oto

lektonstar17
06/04/2012, 13:29
Ben evomun dreksiyon altından gelen gıcırtı sesini fırat oto da yaptırdım.20 dakikada hallettiler.Yaklaşık 4000 km yaptım hiç bir ses yok.Amacım muhalefet olup tartışma yaratmak değil ama hep de olumsuz şeyler olmuyor.

dogus618
06/04/2012, 14:34
doğukan bey fırat oto yu kötülemekten vazgeçseniz diyorumm,biz yaptıgımız işin herzaman arkasındayızz,iyi forumlar diliyorum
fırat oto

Sadece ben kotülemiyorum ama sizler bu zihniyetle calismaya dewam ederseniz heryerde kotuleyecegime emin olun firat otoda tek kotulemeyecegim insan serkan yorgancidir ve her fiattan arandigimda bu kisinin ayrimini yaparak sikayet ediyorum ven ve benim gibi bir kac kisi daha sikayetci size onerim deha otomotive musteri gibi gidin farki anlayin ben yine size soluyorum size asla şahsi degil ama servisinizi bana sorana kotuleyecegim herzaman cunki iyi bir fikir olusturamadiniz asla bende bunuda kimse degisemez.
Yillar once arceligin topkapidaki mudurlugundede bi sorun yasadim ve sonucta emelime ulastim sizleri kirmak degil amacim ama servisinizde iscilik benim gozumde sifir herneyse ama ben asla firat oto iyidir demicem o firmada birde satis temsilcim yeri farklidir ve asla baska sekilde benim icin iyi bir yani yoktur siz servisimizi kotulemeyin demeye hakkiniz yok ben müsteriyim ve memnuniyetsizligimi herzaman bildircem nasil baska yerden memnun isem yaziyorsam memnun olmadigim yeride yazicam sizede iyi forumlar dilerim ve benim yazilarimi gorur iseniz bu tarz konulardada sasirmayin

dogus618
09/04/2012, 10:00
FIAT Fırat Oto Aracın Sorunlarını Gidermemiş Teslim Ediyor! (https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/842602/fiat-firat-oto-aracin-sorunlarini-gidermemis-teslim-ediyor)

dogus618
09/04/2012, 12:33
İnternetten tek kelime ile aradim vu cikti karsima daha detayli arasam ne olck acaba sadece ben kotulemiyorum yapilan hizmet ortda

---
I am here: https://.com/map.php?bfz4tf

endlessX
09/04/2012, 18:03
Doğukan bey bende googledan arama yaptım sadece o kayıt cıktı zaten başkada şikayet eden yok,bence bırakın artık fırat otoyu şikayet etmeyı,memnun kalan zaten memnun kalıyor merak etmeyın...
Fırat oto

dogus618
09/04/2012, 18:24
Peki ben aksam inceleme yapicam bkalim neler cikicak kotulucem servisinizi herzaman nerde olursa olsun

---
I am here: https://.com/map.php?lmsko1

dogus618
09/04/2012, 18:25
Bu arada her yazilana cevap vermek zorunda degilsiniz serkan bey

---
I am here: https://.com/map.php?cxwd2r

endlessX
09/04/2012, 18:50
Servisimle ilgili bir konu veya şikayet varsa mutlaka cevap verırım,servisim hakkındaki düşüncenize saygı duyuyorumm....
Fırat oto

GP COSKUN
09/04/2012, 19:26
konu kilitlenmiştir