PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yüksek Lisans Hakkında Yardım ?

akca37
02/03/2012, 19:05
Arkadaşlar ben Kastamonu da ikamet ediyorum, devlet memuruyum (657), Karabük ilinde KBÜ de yüksek lisans a müracaat ettim, haftada iki gün dersim olcak, devlet memuru olupta böyle yüksek lisans öğrenimi gören ve izin durumuyla ilgili bana yardımcı olabilecek bir forumdaş arıyorum,

Yani derslerimin olduğu gün resmi olarak ücretli izin hakkım var mı ? Teşekkürler

erdiyilmaz
02/03/2012, 19:29
kurumunuz onay verdigi surece izin alabilirsiniz tabi, yuksek lisans yapan ogretmen arkadaslarim var, mudurlerinden izin aldilar genelde, dilekceyle basvurmuslardi. 2 gunu bilemiyorum ancak 1 gun icin izin vereceklerini dusunuyorum

OzzY
02/03/2012, 20:04
pek kamu sayılmasada aselsan 1,5-2 gün veriyor.

tayfux
02/03/2012, 20:19
bizde yapan arkadaşlar var fakat aktif öğretmenlik hayatlarını etkilemeyecek şekilde yapıyorlar bunu..örneğin öğleden sonra yada haftasonları derse gidiyorlar..

ykaya1983
02/03/2012, 20:39
Milli eğitimde öğretmen olarak çalışanlar için yönetmelikte 2 yarım gün izin verilir yazıyordu.

aykut_1914
02/03/2012, 23:42
pek kamu sayılmasada aselsan 1,5-2 gün veriyor.

aselsanda mı çalısıyosun sen? :D

OzzY
03/03/2012, 02:22
aselsanda mı çalısıyosun sen? :D
okuyom ben yaa :D
bitirme projesini alselsanla yapıyoruz ordaki danışman söyledi :D

ykaya1983
03/03/2012, 02:29
Fazla ek ders istemeyen(tabi daha az para)1 günüm boş olsun diyen branş öğretmenleri için tercih edilmesi gereken bir yol ayrıca.Malum 18 saat dersi 5 güne yayan idareler de var.:)

ZAK1980
03/03/2012, 02:36
Emrullah yuksek lisans yaptıgın yerın sıkıntı cıkartmaması gerekıyor cunkı bu senın hakkın .
Ben ögrencılere yuksek lısans ögrencı belgesı verır ıken kurunlarının sıkıntı cıkartmaması ıcın
''Yukarıda bılgılerı verılen öğrencımızın xx unıversıtesı sosyal bılımler Enst.Yüksek Lisans yönetmeliği geregı %70 devam zounrulugu bulunmaktadır ve derslere katılması zorunludur''
dıye bır bılgılendırme yaparak ögrencı belgesı verıyorum bugune kadar sıkıntı yasayan olmadı hatta İstanbulda olan bır ögrencımıze bu sekılde belge verdıgım ıcın kızın nobetlerı yenıden Y.L gore duzenlendı kurmunun sıkıntı cıkartmaması gerekıyor

aykut_1914
03/03/2012, 03:26
okuyom ben yaa :D
bitirme projesini alselsanla yapıyoruz ordaki danışman söyledi :D

staja bi alsalar beni çıldırıcim valla :D

OzzY
03/03/2012, 03:39
staja bi alsalar beni çıldırıcim valla :D

napıcan ankarada yahu :D
şaka bi tarafa geçen yaz bir arkadaşım yaptı pek memnun değildi. yani zamanın kısıtlı olması ve projelerin çoğunun gizli olması birçok şeyi kısıtlıyor.
ama çalışanlara iyi para veriyor :) yeni mezuna 2500*16 :) (brütmü netmi bilmiyorum) adamı akademik hayattan soğutuyorlar valla :)

erdiyilmaz
03/03/2012, 10:32
gel - git ya da izin sikintisi olanlar icin uzaktan egitim yuksek lisans programlarini tavsiye ederim. en azindan surekli olarak okula gitmenize gerek kalmadan gel-git sikintisi yasamadan internet uzerinden derslerini yuruterek ayni yuksek lisansi yapabilirler.

aykut_1914
03/03/2012, 14:24
napıcan ankarada yahu :D
şaka bi tarafa geçen yaz bir arkadaşım yaptı pek memnun değildi. yani zamanın kısıtlı olması ve projelerin çoğunun gizli olması birçok şeyi kısıtlıyor.
ama çalışanlara iyi para veriyor :) yeni mezuna 2500*16 :) (brütmü netmi bilmiyorum) adamı akademik hayattan soğutuyorlar valla :)

net o para biliyorum :D
ama projeleri stajerle paylaşmamaları ve boş bırakmaları kötüymüş bak onu bilmiyordum sonuçta o kadar mülakata sokup alıyosun oraya

akca37
03/03/2012, 16:19
Emrullah yuksek lisans yaptıgın yerın sıkıntı cıkartmaması gerekıyor cunkı bu senın hakkın .
Ben ögrencılere yuksek lısans ögrencı belgesı verır ıken kurunlarının sıkıntı cıkartmaması ıcın
''Yukarıda bılgılerı verılen öğrencımızın xx unıversıtesı sosyal bılımler Enst.Yüksek Lisans yönetmeliği geregı %70 devam zounrulugu bulunmaktadır ve derslere katılması zorunludur''
dıye bır bılgılendırme yaparak ögrencı belgesı verıyorum bugune kadar sıkıntı yasayan olmadı hatta İstanbulda olan bır ögrencımıze bu sekılde belge verdıgım ıcın kızın nobetlerı yenıden Y.L gore duzenlendı kurmunun sıkıntı cıkartmaması gerekıyor

Teşekkürler Zeynel Kardeşim sağolasın,başvurum sonuçlansın önümüzdeki hafta belli olacak yeterki, bilgilerin için teşekkür ederim.

akca37
03/03/2012, 16:24
Mesaj atan tüm arkadaşlarıma teşekkürler, iyiki varsınız forumdaşlar...

ktpunto
03/03/2012, 17:39
ben özel şirkette çalışmama rağman izin veriyorlar sağolsunlar :D