Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto modifiyeli ön tampon satılık
Aracımın orjinal tamponunu taktığım için satmaktayım, kafamda bir fiyat yok pm den teklif yapabilirsiniz ona göre değerlendireceğim.
Plakalık olan yer iptal edilmiştir ön taraf komple teldir.
https://e1202.hizliresim.com/u/w/33c2s.jpg (https://bit.ly/c25MCx)
Bolu_Beyi
29/02/2012, 03:08
Fotoğraftaki ürünün orjinalinden farkı nedir ben fark edemedim? Izgaralar siyaha boyanıp arası folyo kaplanmış sanırım...
ufuk_punto
29/02/2012, 03:13
hayırlı satışlar..
hayırlı satışlar...
Teşekkürler..
hayırlı satışlar..
Teşekkürler..
Fotoğraftaki ürünün orjinalinden farkı nedir ben fark edemedim? Izgaralar siyaha boyanıp arası folyo kaplanmış sanırım...
Plakalık kısmı yoktur iptal edilmiştir, siyah olan yer komple bütün olarak teldir.
fotobelit
29/02/2012, 14:10
Hayırlı satışlar..
SchweppeS
29/02/2012, 14:28
Eski tamponunuzu niye taktınız acaba ? birde böyle tehlikeli diyolar kaza çarpışma anında doğrumu ?
Orjinal tamponunda değişik bir uygulama yaptığım için artık onu kullanacağım, ne gibi bir tehlikesi olabilir onu anlamadım.. Eğer ortası boş diye diyorsan, normalin de sadece orda plakanın takıldığı bölüm var, Allah göstermesin kaza anında zaten plakalık var veya yok hiç birşey farketmeyecek. Başka bir tehlikesi varsa söyle, ben kasteddiğinin bu olduğunu düşündüm :)
Hayırlı satışlar..
Teşekkürlerr.
iyi satışlar Zafer. aracın km ne durumda?
iyi satışlar Zafer. aracın km ne durumda?
Teşekkürlerr. 40 bin de
DeepFear
29/02/2012, 15:01
Hayırlı satışlar
Hayırlı satışlar
Teşekkürlerr.
Ziyaretci037
29/02/2012, 15:45
Güzelmis,hayirli satislar..
Güzelmis,hayirli satislar..
Teşekkürlerr.
Romeo_er2
29/02/2012, 17:07
Hayirli satislar dostum yay bulabildinmi h&r?
Hayirli satislar dostum yay bulabildinmi h&r?
Teşekkürlerr kardeşim. Yayı sıfır almaya karar verdim bugün sipariş vericem DD - Tune den :)
seastar1905
29/02/2012, 19:45
hayırlı satışlar.gönlünden geçen fiyat nedir pm atarmısın..