Orijinalini görmek için tıklayınız : Kırmızı Şeytan | Tjet Sport
SchweppeS
27/02/2012, 18:12
Arkadaşlar kırmızı şeytanımı satıyorum. Yaza doğru yeni bir araç almak istediğimden satma kararı aldım. Aracım 2008 model Punto Tjet- Sport 120 beygir 48.000 kmdedir. Tertemiz titizlikle kullanılmış sigara dahi içilmemiştir. Boya değişen kaza kesinlikle yoktur. Sadece tamponlarda lokal boya vardır bunlarda bence önemsiz sonuçta ikinci el araç :) Tüm bakımlar fiat servisinde yapılmıştır. Araçta bazı extralar vardır detaylı bilgiyi ilan linkinde bulabilirsiniz.
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2008 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 76128718 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-dikkatler-uzerinizde-1-4-turbo-120-beygir-76128718/detay)
ufuk_punto
27/02/2012, 19:00
hayırlı satışlar..temiz araç
aykut_1914
27/02/2012, 19:44
hayırlı satışlar kamuran :)
hayırlı satışlar güzel bir araç. Fiyatı da uygun.
SchweppeS
27/02/2012, 21:23
Teşekkürler arkadaşlar aklım öyle karışıkki forumda konularımı takip edenler bilir :D Gidip geliyorum satıp satmamakta şöyle bir bakıyorum görüntüsüne satmam ben bunu dahada güzel yaparım jant yay ledli stop falan filan :) Bi yandanda diyom sat gitsin daha güzel bişeyler al :)
Koydum bakalım ilanı acelem yok yaza kadar beklerim satılırsa satılır satlmazsa binerim :D
seastar1905
27/02/2012, 22:51
hayırlı satışlar.
emreonur
27/02/2012, 23:20
hayırlı satışlar, güzel araba.
Ziyaretci036
27/02/2012, 23:25
ya arkadaş sopalıksın alacaz dedik ozaman kararsız kaldın ben arabayı aldım satıyorum diyorsun :D hayırlı satışlar
SchweppeS
27/02/2012, 23:34
ya arkadaş sopalıksın alacaz dedik ozaman kararsız kaldın ben arabayı aldım satıyorum diyorsun :D hayırlı satışlar
Abi ben sana açıklama yaptım sen tjetten vazgeçtin sandım benzini fazla diye :) Ben dedim yani satarım istiyosan diye sen dedin tamam ben döncem sana dönmedin :D
ozgurizmir
28/02/2012, 00:55
Teşekkürler arkadaşlar aklım öyle karışıkki forumda konularımı takip edenler bilir :D Gidip geliyorum satıp satmamakta şöyle bir bakıyorum görüntüsüne satmam ben bunu dahada güzel yaparım jant yay ledli stop falan filan :) Bi yandanda diyom sat gitsin daha güzel bişeyler al :)
Koydum bakalım ilanı acelem yok yaza kadar beklerim satılırsa satılır satlmazsa binerim :D
jantları satmayı dusunursen takas yapabiliriz:sweatingbullets:
emrahisilti
28/02/2012, 14:00
kamuran ya da eski adın sinan bu araçta turbonun ses yapması ara son hızlanmada problemler ve kaput bağlantı eşiklerindeki farklılıklardan söz etmiştin.Bunlar çözüldü mü?
SchweppeS
28/02/2012, 19:43
kamuran ya da eski adın sinan bu araçta turbonun ses yapması ara son hızlanmada problemler ve kaput bağlantı eşiklerindeki farklılıklardan söz etmiştin.Bunlar çözüldü mü?
Evet çözüldü benim yanlış anlamamdan kaynaklı sorunlar :) Alıcımısınız ?
emrahisilti
28/02/2012, 20:04
Evet çözüldü benim yanlış anlamamdan kaynaklı sorunlar :) Alıcımısınız ?
alıcı değilim alacak olan biri olursa bilsin diye sordum.İnşallah değerinde satılır.
Hayırlı satışlar Kamuran. Bikaç öneride bulunayım ; I love risk stickeri , krom punto yazısı ve panjurların arasındaki o lanet olasıca folyoyu sökersen on numara olur. Ön plakayı da sök daha da güzel olur :D
SchweppeS
28/02/2012, 21:38
Hayırlı satışlar Kamuran. Bikaç öneride bulunayım ; I love risk stickeri , krom punto yazısı ve panjurların arasındaki o lanet olasıca folyoyu sökersen on numara olur. Ön plakayı da sök daha da güzel olur :D
Usta bazı fotolar eski ya :) O i love risk i söktüm. krom puntoyuda söktüm biraz zor oldu ama sıcak suyla hallettik :) Arka fiat logosu üstüne abarth logo yapıştırdım.
Panjurların arasındaki folyo bence çok güzel gösteriyo sökersem kötü durur :)
kardeşim hayırlı satışlar :))
SchweppeS
01/03/2012, 02:34
teşekkür ederim saolasın :)
hayırlı ısatıslar kamuran.acele edıp alfa romeo falan alma ıyıce arastır...
SchweppeS
02/03/2012, 04:51
hayırlı ısatıslar kamuran.acele edıp alfa romeo falan alma ıyıce arastır...
Bakıyom abi bakalım satılcakmı oda var satılmazsa alamıcam zaten bişey :D