Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne yapsamda eski arabamı unutamıyorum ya ben ona bi farklı bağlıydım
dogus618
25/02/2012, 21:30
Ya arkadaşlar bu evlat benim ilk evladımdı ve bir başka seviordum yaşına göre çok diri temiz duruyordu ve inanılmaz değerliydi benim için ilk sahibi teyzemdi ben ondan aldım ve teyzem iki kere hararet yptırmış zamanında motor bende erken tırtladı 170 bindi yanılmıorsam sattığımda motor üflüyor enjektörler işiyordu ama o araba bana uğur getirdi sıfır evo aldım herneyse ama çok özlüorum ben arabamı ilk göz ağrı bir başka oluyor herhalde yolda hep gördüğüm albelaara bakıorum arabamı gözüm arıyor walla imkanım olsa keske bulup geri alabilsem burayada paylaşmak geldi içimden paylaştım kusuruma bakmayın arkadaşlar
effect1903
25/02/2012, 21:47
İlk araba öyledir anlıyorum seni doğukan :) benimde ilk arabam efsane kasa toyota corolla xei 1.6 114 hp idi :) hala özlüyorum arabamı zira ondan sonra bindiğim hiçbir arabada onun yerden süzülürcesine verdiği sürüş zevkini, performansını, sağlamlığını bulamadım. Ama şimdiki arabamdan da son derece memnunum.
dogus618
25/02/2012, 21:58
ilk göz ağrı ondan herhalde ama harbi dediklerin çok dorğu abim
ilk araç hiç unutulmuyor gerçekten
dogus618
25/02/2012, 22:05
walla unutamıorum millet gülse bile unutamıroum bir farklı seviroum hummer jeepimde olsa albeam aklımdan çıkmaz:)
aykut_1914
25/02/2012, 22:13
:S
:happybda:
Benimde ilk aracim 60lik italyan unoydu.az kahrimi cekmedi
gerçekten insan ilk arabasına başka bağlanıyor..
ykaya1983
26/02/2012, 00:03
Valla ben ilk aracım olan broadwayı hiç aramıyorum.Ama bundan önceki 1.6 103 hp lik palio mu arıyorum.
sehzadeamasya
26/02/2012, 00:17
ilk aşk unutulmaz arkadaşlar hiçbir zaman
şu an ilk aracıma biniyorum halen. Elimden çıkıp gitmedi. Daha yeni tanıştık diyebilirim ancak günün birinde ayrılma vakti gelirse sizin şu an hissettiklerinize yakın, hatta daha şiddetli bir hüzün hissedeceğime eminim.
İlk araba insanı bir ayrıetkisi altına alıyor.. Ona baktığınız anda içinizde bir şeyler kıpırdanıyor. Bir araca sahip olma hissini, bir tonluk bir kütleyi istediğiniz yöne sürebilme keyfini yaşadığınız ilk yer onun içi neticede.
Burada albeaymış grande puntoymuş rovermış önemli değil. İlk araba çok özel bir şey gerçekten. Tabi biz bu konuda çaylak konumundayız. Senelerce araçlarıyla zaman geçirmiş abilerimiz var. 20 sene kullandığı aracını bir sebeple bırakmak durumunda kalanlar var. Öyle kolay değil gerçekten. Allah herkese kazasız belasız ve uzun soluklu araçlar nasip etsin inşallah.
Benim ilk arabam yagmur grisi grande puntom... unutamiyorum....
dedem 91 senesinde 0 şahin almış hala ona biniyor satmayada kıyamıyor o arabada çocukluğumu geçirdim şimdi o araba satılırsa bende dedemde çok üzülürüz arabayı her götürdüğümüz tamirci bana sat bana sat der bazen sileceğin altına lütfen bu arabayı bana satarmısınız diye kağıt koyarlar araba soğuk havada filan bikerede alır yani çok temizdir ve herşeyi orjinaldir bir gün resimlerini eklerim
Hacı muratımı özlüyorum been :S
Radiance
26/02/2012, 11:22
Bende ilk arabamı sattığımda arkasından epey hüzünlenmiştim.
since1453
27/02/2012, 17:00
benimde ilk arabam sümbüldü.
Otoyolda kamyon motoru gibi öten dizel motoru.
Çevire çevire kol kaslarımı geliştirdiğim direksiyonu
En ufak sert frende kitlenip sağa sola savuran o frenleri
o sert debriyajı
kalasmı kalas iç görünüşü
end erin çukurlarda bile altını vurmayışı
Sen neydin be sümbülüm :)
SKELETER
28/02/2012, 01:33
İz bırakanlar unutulmaz kardeşim :)
dogus618
28/02/2012, 12:11
Harbiden ole unutulmuyorr