Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Facebook hesabım kapatıldı :(

SchweppeS
24/02/2012, 19:16
Az önce facebook hesabıma girmek istediğimde facebook hesabım kapatılmış. Çok üzüldüm şu an bi ton arkadaşımla facebook üzerinden görüşüyodum. Durumu dile getirceğim bir mail adresi bile yok facebookun. Hepimiz takılıyoz bu sitede ama iletişim için bir mail adresi bile bulamadım sitede yok sıkça sorular falan saçma saçma şeyler var.

Tekrar nasıl açtırabilirim hesabımı bilgisi olan varmı ?

hakandurak
24/02/2012, 19:20
Bİrisi sizi şikayet etmiş olabilir tekrar aynı mali adresiyle telefonunuza doğrulama istetin şifremi kaybettim gibi düzelecektir.

GP COSKUN
24/02/2012, 19:24
ule kamuran oradandamı banlandın
allah seni kahretmesin

SchweppeS
24/02/2012, 19:27
Bİrisi sizi şikayet etmiş olabilir tekrar aynı mali adresiyle telefonunuza doğrulama istetin şifremi kaybettim gibi düzelecektir.

Onu nasıl yapcamki hiç hesabıma giremiyom

allah seni kahretmesin

abi sorma yaa çok moralim bozuk :( o kadar resmim resimlerde yorumum falan vardı onları geçtim arkadaşlarım vardı. Şİmdi bidaha hesap açsam mesela ilkokul arkadaşlarım ekliydi ama sadece eklilerdi hiç muhabbet etmezdik bazılarınla şimdi onları tekrar eklemek komik olur muhabebt etmediğim halde :D

bu facebook resmen kendi bilidğini yapıyo ya. tanımadığım bi kaç kişiyi ekledim kesin ondan kapanıyo ne kadar saçma bieşy yahu.. tanımadığın kişiyi ekliyosan oda kabul etmez olur biter banlanmakta nesi :S

aykut_1914
24/02/2012, 19:28
allah seni kahretmesin

:D :D
kamuran eğer şikayet yediysen aynı maille alman çok ama çok zor.
Bir keresinde ataist bir grupta ana avrat düz gitmiştim,benide kapatmışlardı,bidaha açamadım. Başka adres alıp eski hesabının yok yere şikayet edildiğini mail atabilirsin

GP COSKUN
24/02/2012, 19:31
olm tanımadığın kişileri neden ekliyon
millete mi sarkıyosun kızlara mı asılıyon ne iş anlamadım
bi rahat dur durduğun yerde

SchweppeS
24/02/2012, 19:31
:D :D
kamuran eğer şikayet yediysen aynı maille alman çok ama çok zor.
Bir keresinde ataist bir grupta ana avrat düz gitmiştim,benide kapatmışlardı,bidaha açamadım. Başka adres alıp eski hesabının yok yere şikayet edildiğini mail atabilirsin

Bu sefer yeni hesap açmış bidaha banlayalım demesinler :D birde saçma yahu saçma yaaa birini ekliyom mesela bazen hiç ortak arkadaşımız yok ama tanıyom tanımadığın kişiyi ekleyemezsin diyo. Yahu illa birini tanımam için ortak arkadaşımmı olması gerekiyo lanet olsun facebook a inş hackerler çökertirler siteyi çok sinrilendim :@

ya direk iletişime geçilcek bi mail adresi yok bide adamların her sitenin var bunların yok sitede bulamadım iletişim bölümü :@ bu kapanan 10. hesbım oluyo herhalde eskiden 3-4 ayda bi kapanırdı ama son 3 yıldır kapanmıyodu buda kapandı :S

takres
24/02/2012, 19:58
allah seni kahretmesin

çok iyi :D :D

Luc
24/02/2012, 20:05
Kamuran sitenin maskotu olsun diyenler? hahahaha :D

mail at facebook'a eger sikayet vs haricinde birseyse acarlar 1 haftaya stres yapma.

Edit: Bu arada info@facebook.com adresine mail atarsan birkac gun icinde eger bi kabahatin yoksa sorununu cozerler :)

kadir07
24/02/2012, 20:16
çok soru sorduysan kafası karışmıştır belki facebook'un...:lamo0000::banlandi:

SchweppeS
24/02/2012, 20:25
Yeni hesap açtım hemen milleti ekliyom biri yazmış duvarıma " her ay senle arkadaş olmaktan bıktım diye " amma güldüm ha :D

o değilde mail attım türkçe attım ama info@facebook.com adresine inş türkçe bilyiolardır :D

femoli
24/02/2012, 20:35
:D:D:D:D ordandamı banlandın :D

Luc
24/02/2012, 20:41
Yeni hesap açtım hemen milleti ekliyom biri yazmış duvarıma " her ay senle arkadaş olmaktan bıktım diye " amma güldüm ha :D

o değilde mail attım türkçe attım ama info@facebook.com adresine inş türkçe bilyiolardır :D

Turkce biliyorlar evet rahat ol :)

Sent my GT-I9100 using

SteinGP
24/02/2012, 20:48
25 Yaşındaki İzmirli öğrenci Kamuran Bilgin,bir grup seveni tarafından 2012 Dünya Ban rekortmenliğine aday gösterildi.Tam zaytung haberi oldu he :D

SchweppeS
24/02/2012, 20:51
25 Yaşındaki İzmirli öğrenci Kamuran Bilgin,bir grup seveni tarafından 2012 Dünya Ban rekortmenliğine aday gösterildi.Tam zaytung haberi oldu he :D

25 değil bu arada yaşım profilde öyle kalmış düzelteyim :grup:

NOT: Düzeltemedim değişmiyo galiba yaş sonradan :D

seastar1905
25/02/2012, 00:47
yakında senin bilgisayarınada el koyarlar kamuran:)

SchweppeS
25/02/2012, 00:54
yakında senin bilgisayarınada el koyarlar kamuran:)

Benim bilgisayarıma yada başka bişeyime el koycak adam anasının karnından doğmadı :gunsmilie: Anca sanalda güçsüz olduğum etkisiz olduğum yerde yapıyolar bunları bana sanalda elimden bişey gelmiyor :closedey:

uzuncocuk
25/02/2012, 02:07
face bu aralar benı acık secık seyler ızlemıs goterıyor... ama benım o sırada ne sayarım acık ne netım var bende bunu cozemedım... baktım olmuyor maıl adresımı yenıledım sımdılık duzeldı.... bıde kısısel bılgı alımını onaylamak sorun cıkarıyor... oyun oynayacagım dıye kımbılır kımlere gel benım rontgenımı cek dıyoruz... bırde zaten b...u cıktı face ın... bı de son olaylardan sonra sadece texas holdem oynamaya gırer oldum.... bu arada ban lanınca nasıl gerı alınır bılmıyorum:)

SKELETER
28/02/2012, 01:36
İlk kez facebooktan banlanan birini duydum :D Geçmiş olsun.

fiery_hunter
28/02/2012, 01:51
şaşırmadım ..

StrawBeeRy
28/02/2012, 01:53
allah seni kahretmesin

:D :D :D :D :D ya varya tam bir facia arkadaş gülmemek istiyorum ama elimde değil hahahaha :D :D :D :D

SchweppeS
28/02/2012, 02:33
:D :D :D :D :D ya varya tam bir facia arkadaş gülmemek istiyorum ama elimde değil hahahaha :D :D :D :D

Facia derken ? Sen izmir buluşmasına gelmişmiydin :)

ufuk_punto
28/02/2012, 02:39
yoktu mert izmir buluşmasında..kendisi istanbulda:)

SchweppeS
28/02/2012, 02:44
yoktu mert izmir buluşmasında..kendisi istanbulda:)

Sen varmıydın usta :D nickleri falan bilmiyodumda kimsenin

ufuk_punto
28/02/2012, 02:45
vardım..pamukkalede okuyorum hatta..

SchweppeS
28/02/2012, 02:48
vardım..pamukkalede okuyorum hatta..

He tanıdım bende pamukkaledeyim :scooter0:

ufuk_punto
28/02/2012, 02:52
görüorm aracı..gecenlerde yazdım bugun trafikte gördgnz gp konusna

SchweppeS
28/02/2012, 02:55
görüorm aracı..gecenlerde yazdım bugun trafikte gördgnz gp konusna

O konuya hiç bakmıyom valla görüyosundur ama denizli küçük bi kampüs var başka yer yok takılcak :D zaten denizli plaka 20 plaka ne arabalar var öğrenci değil bişey değil hepsi kampüse geliyo takılmaya başka takılcak yer yok diye :)

ufuk_punto
28/02/2012, 02:57
aynen öyle..arabayı kapan cafelern oralarda takılıyor..ve ya forumun oralara gidiolar..başka da yer yok..:)

nightblue_35
28/02/2012, 11:03
Benim bilgisayarıma yada başka bişeyime el koycak adam anasının karnından doğmadı :gunsmilie: Anca sanalda güçsüz olduğum etkisiz olduğum yerde yapıyolar bunları bana sanalda elimden bişey gelmiyor :closedey:

Kaçın Kamuran piskopata bağlandı... :D

StrawBeeRy
28/02/2012, 21:40
Facia derken ? Sen izmir buluşmasına gelmişmiydin :)

düne kadar sorduğunuz sorular aklıma geliyor bugün ise açtığınız konular...daha birşey söylemek istemiyorum

SchweppeS
28/02/2012, 21:48
düne kadar sorduğunuz sorular aklıma geliyor bugün ise açtığınız konular...daha birşey söylemek istemiyorum

ok