Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Viber programı kullanan varmı?

mustelf
24/02/2012, 16:53
arkadaşlar viber programını telefonuma yükledim (samsung ace android) daha kullanmadım ama sormak istediğim bişeyler var. Bu program kablosuz internet ve 3g ile çalışıyor. ben mesela karşı tarafı viberle aradım. o inretnete bağlı değilse konuşma nasıl oluyo veya biri beni aradı ben o an internete bağlı değilim nasıl görüşme yaparız...

Engin_T
24/02/2012, 17:03
Viber ile görüşme yapılabilmesi için internet bağlantısı gereklidir, eğer bulunduğunuz ortamda kablosuz ağ warsa ordan internet üzerinden konuşabilirsiniz, eğer kablosuz ağ yok ise operatör internet paketiniz (3G) üzerinden görüşme yapabilirsiniz yani ne olursa olsun internet bağlantınız olması gereklidir. Viber üzerindeki konuşmaların hiçbiri faturanıza yansımaz, internet kotanızdan düşer

femoli
24/02/2012, 17:05
karşı tarafın neti yoksa görüşme olmaz zaten vider gsm üzerindenmi net üzerindenmi diye sorar.. ama gerçekten güzel özellik .. bunun yanısıra skype da öneririm görüntülü görüşmede on numara.. ücretsiz program ve ücretrsiz görüşme imkanı var

mustelf
24/02/2012, 17:08
sağolun cevaplar için bir soru daha eğer viberle konuşmak istersem karşı tarafı arayıp veya mesaj gönderip interneti aç viberden konuşalım demem lazım yani.

Gokdeniz34
24/02/2012, 17:14
1kere konus diğerlerinde çağrı yapınca viper den ara beni de
Bir aramayla isin icinden cik :)

Sent my iPhone using

erdiyilmaz
24/02/2012, 17:39
tango programini da kullanabilirsiniz, ios - android arasinda ister sesli ister goruntulu sohbete imkan veriyor. viber de guzel skype de