Orijinalini görmek için tıklayınız : Orleansım ve H&R Yaylarla Son hali...!!!
Arkadaşlar 5 cm'lik H&R yaylarımı taktıktan sonra yol üstünde çektiğim 3-4 tane resimi paylaşmak istedim...Yorumlarınızı bekliyorum...
GünahsizSeytan
24/02/2012, 01:18
Yay kesinlikle aracın atmosferini değiştirmiş yakışmış maşallah
Ziyaretci037
24/02/2012, 01:19
Çok güzel olmuş maşallah güle güle kullanın..
tonymontana
24/02/2012, 01:34
Bende de var diye demiyorum Orleans'tan güzel renk yok :D
Tek bir tavsiyem var, jant göbeklerine birşeyler yap garip duruyor o kadar kırmızı. Acil durum stop butonu gibi...
can-asan
24/02/2012, 01:37
yaylarla çok daha güzel olmuş :) maşallah...
yay kesinlikle aracın atmosferini değiştirmiş yakışmış maşallah
teşekkür ederim arkadaşım,evet haklısın baştan başa değiştiriyor aracı...
Çok güzel olmuş maşallah güle güle kullanın..
Sağol arkadaşım...
Bende de var diye demiyorum Orleans'tan güzel renk yok :D
Tek bir tavsiyem var, jant göbeklerine birşeyler yap garip duruyor o kadar kırmızı. Acil durum stop butonu gibi...
Sağol arkadaşım:) Cidden orleans çok farklı gösteriyor GP'yi...
yaylarla çok daha güzel olmuş :) maşallah...
Teşekkür ederim...
SchweppeS
24/02/2012, 01:48
Çok güzel olmuş. Peki yay takmadan önce teker ile çamurluk arasını cetvelle ölçüp taktıktan sonra bidaha ölçtünüzmü ? Tam 5 cm düştümü yani
fiery_hunter
24/02/2012, 02:17
kıyak olmus ama hr konfordan götürmüştür
Çok güzel olmuş. Peki yay takmadan önce teker ile çamurluk arasını cetvelle ölçüp taktıktan sonra bidaha ölçtünüzmü ? Tam 5 cm düştümü yani
Evet arkadaşım yaydan önceki hali görsel olarak beni çok rahatsız ediyordu bu yüzden ölçmüştüm,çamurlukla lastik arasında 9 cm boşluk vardı,H&R yayları taktıktan sonra 5 cm'den fazla düşürdü şuan boşluk 3,2 cm tam istediğim ideal ölçüye geldi yani...Yay takacak arkadaşlara aracı düşürme açısındaN H&R'yi kesinlikle tavsiye ediyorum ama yay markaları arasında konforu en fazla düşürende H&R süspansüyon baya sertleşti ama yinede korktuğum kadar olmadı düz yollarda gayet iyi ve rahatsız edici değil,ancak engebeli ve çukurlu yollarda orjinalini aratmıyor değil...Ek olarak yol tutuşu,ve özellikle virajlarda verdiği o keyif herşeye değer...
kıyak olmus ama hr konfordan götürmüştür
Aynen arkadaşım,yukardada belirttim zaten...Konforumdan ödün vermem diyen arkadaşlar için H&R uygun değil,ancak aracını düşürmek istiyenler için muazzam bir marka...Aracımı düşürücem diyenler H&R harici markalara para verip boşuna masraf yapmamalarını tavsiye ederim...
Harika olmus kazasiz belasiz ama denildigi gibi jant gobeklerinin degismesi lazim
çok yakışmış güle güle kullanın
saygin54
24/02/2012, 13:44
Süper olmuş maşallah :)
diesel32
24/02/2012, 15:01
gündüz çekimleride bekliyoruz aradaki farkı daha net görelim :)
maşallah diyelim bu arada :)
fotobelit
24/02/2012, 15:31
Maşallah..Biraz fotolar kötü,daha iyi fotolarını bekliyoruz..
ufuk_punto
24/02/2012, 15:38
daha fazla foto isteriz:) renk güzel yay güzel..jantlar komple siyah olsa çok daha farklı ve spor görüntü katar
jantların konig samurai serisi galiba güzel jant bende çok aradım ama tam istediğim modeli bulamadım... güzel günlerde kullan maşallah... lastik ebatların nedir:g0000000:
Harika olmus kazasiz belasiz ama denildigi gibi jant gobeklerinin degismesi lazim
Amin sağol arkadaşım...
çok yakışmış güle güle kullanın
Çok teşekkür ederim...
Süper olmuş maşallah :)
Eyvallah arkadaşım:)
gündüz çekimleride bekliyoruz aradaki farkı daha net görelim :)
maşallah diyelim bu arada :)
Tabiki bunlara acele çekilmiş resimleri,havalar düzelmeye başlasın fazlasıyla resim paylaşımı yapıcam arkadaşım,teşekkür ederim...
Maşallah..Biraz fotolar kötü,daha iyi fotolarını bekliyoruz..
Sağolasın,birdahaki çekimleri prof makinayla yapıcam inşallah,aynı şekilde sizin gibi Puntoculardanda bol bol resim bekliyorum...
daha fazla foto isteriz:) renk güzel yay güzel..jantlar komple siyah olsa çok daha farklı ve spor görüntü katar
Daha fazla resim gelicek inşakkah arkadaşım...Jantları alırken komple siyahta denedim ama çok fazla boğuyor aracı o yüzden kollarının gri olması daha hoş gösterdi aracı,bu yüzden bunları tercih ettim....
jantların konig samurai serisi galiba güzel jant bende çok aradım ama tam istediğim modeli bulamadım... güzel günlerde kullan maşallah... lastik ebatların nedir:g0000000:
Teşekkür ederim arkadaşım...Jantlarım 16 inch Lenso,lastik ebatlarım 205-45-16...
maşallah Bursa dan
Sağol arkadaşım,evet Bursa'dan...
Maşallah.. Çok güzel düşmüş araç, kazasız belasız..
BurakSerinbas
25/02/2012, 19:20
çok güzel olmuş gülegüle kullan
jantlar 16 ınç mi
effect1903
25/02/2012, 19:28
Maşallah çok güzel görünüyor.
Maşallah renkdaş bomba :Ç
Maşallah.. Çok güzel düşmüş araç, kazasız belasız..
Amin,teşekkür ederim arkadaşım...
çok güzel olmuş gülegüle kullan
jantlar 16 ınç mi
Sağolasın,evet arkadaşım Lenso'nun 16 inch Jantları...
Maşallah çok güzel görünüyor.
Teşekkür ederim arkadaşım...
sedat06DF5649
27/02/2012, 23:42
on numara olmuş maşallah
Maşallah renkdaş bomba :Ç
Eyvallah renkdaşım...:Ç
on numara olmuş maşallah
Çok TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM,ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ BİRŞEYLER...
Ziyaretci046
01/03/2012, 01:17
izmirde olsa rahat bırakmazdık tek kapı orleansı :) her renkten tek kapımız mevcut.. egzotik rock siyahlar çoğunlukta gerçe
1.4 16v olsa yalnız tadından yenmez
izmirde olsa rahat bırakmazdık tek kapı orleansı :) her renkten tek kapımız mevcut.. egzotik rock siyahlar çoğunlukta gerçe
1.4 16v olsa yalnız tadından yenmez
Kısmet,yolum düşerse İzmir'e,hem modelleri görmeye hemde çayınızı içmeye gelirim inşallah:)