PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DC Motor imalat satış vs yapan var mı?

punto_multijet
23/02/2012, 19:34
Arkadaslar bir projede kullanmak üzere yaklasık 2000kgluk kütleyi yatay düzlemde 12.5cm tekerlekler ile 1.1-1.2m/sn hızla hareket ettirebilcek 24v ile çalışan DC motor + redüktör kombinasyonuna ihtiyacım var. ve tabii ki bunda yavas kalkıs ve yavas durus yaptırabileceğim bir sürücüde gerekli hız ayarı için. Bu konuda bu işi yapan veya tanıdığı olan var mı teklif alabileceğim?

Du Hast
23/02/2012, 22:44
24 volt ile 2 tonluk kütleyi hareket ettirmek zor olacaktır. elektirik kaynağı ne olacak? akü mü şehir şebekesi mi?
işin içine transmisyon sistemi katmak gerekebilir sadece motorla kurtaramayabilirsiniz.

tayfux
23/02/2012, 22:53
hocam biraz daha bizim dilimizde konuşursan anlayabilirim sanırım :D

oz.frkn
23/02/2012, 22:55
festo dan yardımcı olabilirler.

600A 24 v bi güc kaynağı iş görürdü bence akü olacağını zannetmiyorum

skystar37
23/02/2012, 23:04
Konu hakkında detaylı bilgi için bana özel mesaj ile iletişim bilgilerinizi gönderebilirmisiniz.

punto_multijet
24/02/2012, 11:39
Konu hakkında detaylı bilgi için bana özel mesaj ile iletişim bilgilerinizi gönderebilirmisiniz.

öm gönderdim.

24 volt ile 2 tonluk kütleyi hareket ettirmek zor olacaktır. elektirik kaynağı ne olacak? akü mü şehir şebekesi mi?
işin içine transmisyon sistemi katmak gerekebilir sadece motorla kurtaramayabilirsiniz.

zaten ilk msjımda da redüktor olacagını belirtmiştim. beslemesi akü ile olacak.

buarada birkac firmadan teklif aldım 24v motor + reduktor için 500watt civarında bir motor reduktor ile rahatlıkla hareket ettirebiliyor sistemi ancak hız kontrolu ve rampalı durus kalkıs için sürücü tedariği biraz sıkıntılı bir surec