Orijinalini görmek için tıklayınız : Beypazarına Gidiş (Ankaradan)
giden arkadaşlara sorum, gidiş nasıl oluyor? yolu düzgün mü , yoksa kötü bir yola mı sahip? ne kadar sürüyor. daha önce hiç gitmedim.
SKELETER
20/02/2012, 23:58
Femoli bu soruyu en güzel yanıtlayacak kişi. Kendisi Beypazarlı :)
Ankaradan 100 km tutuyor. Ortalama 1.5 saat sürüyor. Yavaş sakin sakin temiz havayı alayım dersen 2 saati de bulabilir. Hızlı gidersen 1 saatte de gidersin sana kalmış. İstanbul yolundan Ayaş yoluna dönüp dümdüz devam ediyorsunuz. Yolu bölünmüş yol ama yer yer bozuk bölümler var. 80'i geçmezsen sorun olacak yeri yok. Yol tenha ve manzarası güzel. Yanlız Ayaş Beliydi sanırım orada buzlanma olabilir dikkat.
Dj Locness
21/02/2012, 00:20
+100000000000
timurgoksel
21/02/2012, 01:57
100 km yol mesafesi,zorlanmadan yorulmadan 1saat 1saat 15 dk zarfında varırsın...ulus merkez sayarsan 4 tane kameralı radar var sincan fatih köprüsünü geçinceye kadar dikkat et..sincandan sonra organize sanayi sonra yenikent, yenikenti geçtikten yaklaşık 5 km sonra yol yapım çalışması başlıyor at deresin diye bi mekan var orayı geçtikten sonra tırmanma başlar sonra yol biraz kötüleşir yaklaşık 5-10 km böyle gidersin sonra yokuş aaşğı inersin yeni yapılan(yapılmakta olan bölünmüş yol) yolda devam edersin bazen kontrollü veriliyo yol,sonra sürekli virajlar tırmanma 40.km ayaş beli var bu mevsimde sıkıntı yaratır dikkat,ayaş'ı çıkınca sallandınmı aşağıya doğru inersin sonra mıcırdan bozma asfalt bölümüş yol seni beypazarına kadar atar....çok ses gürültü yapıyor yol....beypazarına yaklaşırken 5 km kala köprü vardır oraya dikkat et güzel viraj bilmeyeni atar hafiften sağa !!!! beypazarının girişinde de yol çalışması var onada dikkat et..hayırlı yolculuklar şimdiden
tam bana sorulacak soru bir beypazarlı olarak:)
ama arkadaşlarım çok güzel izah etmişşler ama bana sorarsan (tabi kaybolmazsan) otobandan git çeltikci yeşilöz güdül uruş beypazarı yapman yol az uzuyor ama yolun yarısı otobanda geçiyor .. en son beypazarına gittim jettanın ön camı kırıldı :( tabi birazda benim hatam hem sürat hemde yakın takip yaptım ..
yavaş gidersen en güzeli ayaş yolu manzara seyrede seyrede gidersin ayaş beline dikkat et yeter , beypazarı simidi ve kurusunu almadan dönme ;)