Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil yardım... GP alıyorum
gyesirgil
20/02/2012, 14:03
Öncelikle merha bende gp ailesine katılacağım hatasız bir araç buldum 2007 model 1,3 m.jet dinamik 140 binde servis bakımlı 21.000 sizce almalımıyım ve en büyük endişem city direksiyon. Servislerin ücretsiz değişim yaptığını duydum doğrumudur. Önerilerinizi bekliyorum.
Saygılarımla...
emrahisilti
20/02/2012, 14:13
city problemi 2007'de düzeldi diye biliyorum hatam varsa arkadaşlar düzeltir.servisler ücretsiz değişim yapmıyorlar ya da canları istediğine yapıyor istemediğine %50 veriyor vs.. kısaca buna güvenilmemeli.
140.000 yüksek bir km..Bu aracın sizde 2 sene kaldığını düşünsek ve yılda 30.000 km yapsanız eder 200.000 km...Ayrıca km düşürmede yapılmış olabilir.
ben olsam daha az km'li bir araç alırım.Tabiki tercih sizin.
eğer aklınıza yattıysa biz bir şey diyemeyiz. 140binde bir aracın hatasız olduğunu hemen nasıl anladınız onu bilmiyorum gerçi.
Kilometresi çok ama çok fazla dikkat edin derim sizi üzmesin sonra. mekanik olarak üzmese psikolojik olarak üzer :).. az para vermiyorsunuz neticede.
gyesirgil
20/02/2012, 14:26
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacağım
bir örnek vereyim.
genelde 100bin kilometreye kadar araç bakıyordum aracımı alırken. 80 bin kilometre çok az geliyordu vesaire. Neticede 47binde bir araç aldım, şimdi 50 binlere çıkınca üzüleceğim.
Yani aracınız çok kilometreli olmasın. tekrar söylüyorum az para vermiyorsunuz.
aracınızın kaç km yaptığı önemli değil 140 bin km multijet için çok normal önemli olan aracın servis bakımlı olup olmadığıdır eğer hatasız olduğuna siz ve ustalar karar verdiyse kaçırmayın derim dinamik modeli için 21 000 tl uygundur
120.000'deki aracım satılık ama active istersen görüşelim :)
Gokdeniz34
20/02/2012, 15:42
Tamamen servis bakimliysa alinabilinir dinamik arac icin fiyat iyi
Sent my iPhone using
gyesirgil
20/02/2012, 17:00
Açıkçası biraz kafam karıştı adamla görüştüm gelin diyor dediklerimin dışında birşey çıkarsa hediye edecem diyor. linkini vereyim.
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Dynamic 2007 Model 21.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 73006391 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-servis-bakimli-hatasiz-dynamic-m-jet-g-punto-73006391/detay/)
merhabalar aslında serhat size yardımcı olur ama kırşehirde mi nerde şu anda bilmiyorum..araç servis bakımlıysa sıkıntı yok bence..
bu motor için 140 hiçbirşey demek. servis bakımlıysa sana bi sorun çıkarmaz sadece satarken zorlanırsın sebebide "km si yüksek bunun iyi değil bu" tarzı önyargılarla karşılaşırsın.
km olayına fazla takılmayın. 40-50 binde ne haşat araçlar gördüm inanamazınız.
Aracın servis bakım kayıtlarını ii incelemek gerek.mesela triger seti değişmiş mi? ya da yardımcı kayışları zamanında değişmiş mi? turbosu ne durumda gibi.
gyesirgil
21/02/2012, 12:01
Çok teşekkür ederim bakmaya devam ediyorum gp den başkasına bakmıyorum inşallah bir gün nasip olur temiz bir gp
gyesirgil
21/02/2012, 12:07
Sormak istediğm bir şeyde düz manuel viteslerde yokuş kalkış desteği var mıdır. sadece otomatiklerde var diye biliyorum.