Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo nun tamponlarına kaplama
Merhabalar;
siyah renk punto evom var ve ön tampondaki sinyallerin olduğu siyah kabartma ızgara hoşuma gitmiyor. aynı şekilde arka tampondaki plakanın olduğu yer. bu kısımları tavanlara yaptıkları siyah folyo ile kaplatarak daha parlak bir görünüme kavuşsun aracın rengiyle hemen hemen aynı olsun diye düşünüyorum. sizce nasıl olur? bunu yaptırabileceğim ankarada tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?
Ziyaretci037
20/02/2012, 01:45
Daha öncede forumda çok konuşuldu ancak plastik bölge olduğu için kaplamanın bi süre sonra atacağı için pek tavsiye edilmeyen bi uygulama..
Daha öncede forumda çok konuşuldu ancak plastik bölge olduğu için kaplamanın bi süre sonra atacağı için pek tavsiye edilmeyen bi uygulama..
acaba aracın rengine mi boyatsam? istediğim ton farkı ortadan kalkarmı?
Ziyaretci037
20/02/2012, 01:53
Forumda boyanmış halde bikaç arkadaş paylaşmıştı aratırsan bulabilirsin..
Boyat bence çok güzel olur
Boyat bence çok güzel olur
ön tamponda sinyallerin plakanın takıldığı kısmı boyatayım diğer ızgara kısmınıda griye boyatayım diye düşünüyorum ama nasıl olurki acaba ?
aykut_1914
21/02/2012, 00:21
ön tamponda sinyallerin plakanın takıldığı kısmı boyatayım diğer ızgara kısmınıda griye boyatayım diye düşünüyorum ama nasıl olurki acaba ?
usta ankara diye sormuşun ama iyte den misin sen?
ordansan ne demek istedigimi anlamısındır :D
parlak siyaha boyat bence bi işlem yaptırtacaksan,ama bence öle kalsın çizik mizik göstermiyo,bana arkadan 2 kere çarptılar kamufle resmen aracın orası :)
FeyyazYavuz
21/02/2012, 00:32
bence hiç dokunmayın böyle iyi
usta ankara diye sormuşun ama iyte den misin sen?
ordansan ne demek istedigimi anlamısındır :D
parlak siyaha boyat bence bi işlem yaptırtacaksan,ama bence öle kalsın çizik mizik göstermiyo,bana arkadan 2 kere çarptılar kamufle resmen aracın orası :)
iytedeyim hocam evet :) bilgisayar 4. teyim sen hangi bölümdesin? araba ankarada şuan malum hava şartları iç anadoluda bu sene yoğun kar yağışlı olduğu için yaya durumunda kaldım izmirde :) ankaraya gittiğimde böle bişey yapıyım diye düşünüyorum :D
aykut_1914
21/02/2012, 17:46
anladım dostum :)
elektronik 3. sınıfım ben,bilg 4 ten çocukluk ark ım var taner,getz i var tnr plaka :)
anladım dostum :)
elektronik 3. sınıfım ben,bilg 4 ten çocukluk ark ım var taner,getz i var tnr plaka :)
tmm yaa bildim :) tanerin arabayla izmire giderken bi tanışmıştık galiba senle ama hatırlayabilirmisin bilmem oldu bi kaç sene :)
Şuna yakın bişey olur sanırım:
https://img109.imageshack.us/img109/896/img2012010800108.jpg
https://img857.imageshack.us/img857/4337/img2012010800106.jpg :)
not:araç sahibi oknadr' dır
Şuna yakın bişey olur sanırım:
https://img109.imageshack.us/img109/896/img2012010800108.jpg
https://img857.imageshack.us/img857/4337/img2012010800106.jpg :)
not:araç sahibi oknadr' dır
aynen kardeşim istediğim şey de tam da bu :D yapılmışını görmek süper oldu :) teşekkürler
madenmaden
21/02/2012, 23:20
Kaplama yapılmıyor oraya foto tutmuyor çünkü aklınızda olsun boyama icin de ankaradaki arkadaslar foliotech e gidebilirler onlar sizi iyi birine yonlendireceklerdir.
aykut_1914
21/02/2012, 23:59
tmm yaa bildim :) tanerin arabayla izmire giderken bi tanışmıştık galiba senle ama hatırlayabilirmisin bilmem oldu bi kaç sene :)
kesin tanışmışızdır,bütün bölüm benle o arabada tanıştı zaten :D
Kaplama yapılmıyor oraya foto tutmuyor çünkü aklınızda olsun boyama icin de ankaradaki arkadaslar foliotech e gidebilirler onlar sizi iyi birine yonlendireceklerdir.
kaplama değilde boyattırayım diye düşünüyorum piano black e boyatsam daha şık olur galiba :) dediğiniz folitech tam olarak ankarada nerede ?
kesin tanışmışızdır,bütün bölüm benle o arabada tanıştı zaten :D
aynen :) hocam iyteye arabaylamı geliosun? artık dikkatlice bakayım sizin otoparka :D
motor delisi
22/02/2012, 10:25
yanlız dikkat et arkada sensörler var onlar boyadan zarar görmesin
aykut_1914
22/02/2012, 20:25
aynen :) hocam iyteye arabaylamı geliosun? artık dikkatlice bakayım sizin otoparka :D
perşembeleri hariç elektronik otoparkında görebilirsin :)
Arkadaşlar ben de yarın tampondaki plastik bölümü gövde renginde boyatacağım. Dün de grande punto için olan plastik yan kapı çıtalarını 40 TL'ye aldım. Hepsini 150 TL'ye boyatacağım.Boyadan sonra fotoları paylaşacağım.
aykut_1914
24/02/2012, 18:05
Arkadaşlar ben de yarın tampondaki plastik bölümü gövde renginde boyatacağım. Dün de grande punto için olan plastik yan kapı çıtalarını 40 TL'ye aldım. Hepsini 150 TL'ye boyatacağım.Boyadan sonra fotoları paylaşacağım.
40 tl ye nerden aldınız acaba??
Peugeot servisinde bir arkadaşım çalışıyor.O, Birmottan getirti.Tek fark Opar poşetinde değil.Başka bir yedek parçacıda 80 TL ye bulmuştum.Bir aksilik olmazsa yarın boyanacak tamponlarla beraber.Hafta içi de far kaşı gelecek Kemal Oto'dan...
alibozpinar
24/02/2012, 18:51
hocam e artık bi foto koyarsın bunlar olunca :)
Tabikide,merak ediyorum nasıl olacak...
aykut_1914
24/02/2012, 19:25
Peugeot servisinde bir arkadaşım çalışıyor.O, Birmottan getirti.Tek fark Opar poşetinde değil.Başka bir yedek parçacıda 80 TL ye bulmuştum.Bir aksilik olmazsa yarın boyanacak tamponlarla beraber.Hafta içi de far kaşı gelecek Kemal Oto'dan...
bizde istesek alır mı ki :D
hocam fotoları koyunca bi bakalım :D
Arkadaşlar, bugün kapı çıtaları ve far kaşı araca monte edildi. Bursa'da hava yağmurlu olduğu için ilk fırsatta resimleri ekleyeceğim...
aykut_1914
28/02/2012, 23:19
Arkadaşlar, bugün kapı çıtaları ve far kaşı araca monte edildi. Bursa'da hava yağmurlu olduğu için ilk fırsatta resimleri ekleyeceğim...
abi bizde alamaz mıyız şunlardan ya toplu moplu
abi bizde alamaz mıyız şunlardan ya toplu moplu
Sormam lazım arkadaşıma. Malum, yedek parçacıdan aldı bana.Kaç kişi almak ister önce onu belirlemeliyiz...
aykut_1914
04/03/2012, 03:41
"genel" sayfasında bu konu konusuluyo su an,yapabilirsek cidden oraya yazalım?
madenmaden
04/03/2012, 13:30
kaplama değilde boyattırayım diye düşünüyorum piano black e boyatsam daha şık olur galiba :) dediğiniz folitech tam olarak ankarada nerede ?
Bahcelievler 7. Caddeye donmeyin sag tarafa dönün düz gidin zaten feth performans diye göreceksiniz