Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.3 Dizel Aveo

karizmatik_boy
18/02/2012, 23:14
Arkadaşlar merhabalar,

1.3 Dizel Aveo lar hakkında düşüncelerinizi, bildiklerinizi yazabilir misiniz?

-Standart 8 hava yastığı,
-ABS
-ESC(ESP)
-Cruise Control
hep standart. üstelik yakıt tüketimi multijetlerden daha düşük. fiyatı da 36.776

Sizler ne düşünüyorsunuz? Yol tutuşu, servis ağı, yedek parça vs vs.

maceraci95
18/02/2012, 23:18
Bildiğim kadarıyla Aveo'larda da multijet kullanılıyor. Ben içinin kapı döşemelerinin kalitesini yetersiz buldum. Konsol kalitesi güzel gibi geldi. Göstergeleri rahat okunuyor ama çok küçük.

Radiance
19/02/2012, 02:29
Bayide biraz inceledim. Kapısını kapatırken çıkan ses çokta iç açıcı gelmedi. Donanım seviyesini yükseltmişler ama chevrolet aveonun önceki kasasının ikinci elde ne kadar ağır gittiği ortada. Bence bu arabaya bu parayı vermek için biraz erken.

sfkbrtn
19/02/2012, 03:07
özellikleri cazip motor zaten bildiğimiz mjet! tasarım hoş ancak ikinci eli düşündürücü ve fiyatları dolu versiyonlarda çokta avantajlı sayılmaz...

karizmatik_boy
19/02/2012, 03:57
en baz versiyonunda std cruise control,8 hava yastığı,abs,klima,esp,yokuş kalkış desteği falan mevcut. bu özelliklerde aynı fiyata honda jazz benzinli alınabiliyor. Punto evo bunların yarısına 39-40 dan aşağı istemiyor.

krakercocuk
19/02/2012, 04:55
valla arka kısmı harıc tasarım olarak beğenildi..ancak 2.eli riskli;)

uzuncocuk
19/02/2012, 12:22
ltz donanımda 1.3 95 ps MANUEL alabılınıyor fıyatı 42000 tl gorunmekle beraber 39500 e kadar pazarlık yapılabılır... ltz donanımda ıse yok yok... su an sedan dızel dusuk vergılı ıyı kacan az yakan daha ucuza bır arac varmı??? bence fıyat donanım parametrelerı gozonune alındıgında o donanımla, astra classıc sedan (45000) ve lınea 1.6 dızel(44000) rakıp olur o araca...

tayfux
19/02/2012, 12:42
ltz donanımda 1.3 95 ps MANUEL alabılınıyor fıyatı 42000 tl gorunmekle beraber 39500 e kadar pazarlık yapılabılır... ltz donanımda ıse yok yok... su an sedan dızel dusuk vergılı ıyı kacan az yakan daha ucuza bır arac varmı??? bence fıyat donanım parametrelerı gozonune alındıgında o donanımla, astra classıc sedan (45000) ve lınea 1.6 dızel(44000) rakıp olur o araca...
gerçekten donanım olarak aveo çok iyi geldi banada ve istenen para da uygun şu anki şartlara göre..fakat tek düşünülen konu 2.el o da kullanıcı ise problem değil bence..

karizmatik_boy
19/02/2012, 14:21
kesinlikle bende 2. el ve servis ağından endişeliyim. yoksa çok cömert donanımlar sunuyor....

uzuncocuk
19/02/2012, 14:22
gerçekten donanım olarak aveo çok iyi geldi banada ve istenen para da uygun şu anki şartlara göre..fakat tek düşünülen konu 2.el o da kullanıcı ise problem değil bence..

marka onyargısnı kırmak aslında zor degıl... aleyhındekı tum suclamalara ragmen mesela cruze ıkıncı el pıyasası olan bır arac halıne geldı. chevrolet en bos araclarından bıle artık bırcok gereklı opsıyonu kısmıyor... ve hala tum modellerı emsallerınden cok ucuza alınabılıyor. ve chevrolet b segmentı dizel sedan arac yapıp bu aracıda donanım zengını hale getırip bu aracıda 40000 tl ve altına veren tek marka su anda( donanımsız lınea harıc)

uzuncocuk
19/02/2012, 14:28
kesinlikle bende 2. el ve servis ağından endişeliyim. yoksa çok cömert donanımlar sunuyor....

servısı opel....2 eldede bıkac akıllara kazınmıs model harıcınde varmı turkıyede ıkıncı elden zarar etmeyen... bırde dıkkatınızı cekerım opelın astrada kullandıgı 95 ps motor burda aveo da ve manuel vıteslı... bılındıgı gıbı evo da sadece otm. vıteste 95 lık gelıyor. uzun sure bıneceksen uzerındede 95 lık mutlujet varken bu arac en dolu versıyonunu ele aldıgımda gercekten ucuz. lt modelı ıse 36000 sevıyesı 75 lkı multıjet motoru ıle gercekten ucuz...ıkıncı el olarak bu arac cok tutulacaktır .. kı su an 3 ay sıra mevcut 95 lıgınde

tayfux
19/02/2012, 14:34
evet gerçekten durum böyle.. ben o paralara astra aldım memnunum çok şükür sıkıntım yok fakat aveo da güzel..

takres
19/02/2012, 22:30
donanım çok iyiymiş...ama cruze da başlayan şikayetler hala devam etmiyordur umarım...

karizmatik_boy
19/02/2012, 22:48
Aslında marka çeşitliliği çok ama aile otomobili sayısı çok az... b segmentinde boşluk var gibi geliyor. en azından standart 2 hava yastığı+klima+abs doanımlarını standart sunan çok otomobil sayısı çok az... bazı örnekler verilebilir ancak hem vergi avantajı olan hem ekonomi ifade eden aile otomobili bence kalmadı... Son olarak era ve albea vardı onlarda zaten kalktı artık ve fiyatları çok uçtu... başka markalarda da servis 2. el vs sorunlar düşündürüyor beni...

muratx41
19/02/2012, 22:50
lt modeli 75 ps 37.700 tl fiyat aldım

karizmatik_boy
19/02/2012, 23:29
opel 1.3 dizel için ne dersiniz...

aslında çeşit çoğaldı...
1.3 dizel opel 37.000
1.3 dizel aveo 37.700
1.3 dizel punto evo 38.000

hepsi multijet motor ve ekonomik... siz ne düşünürsünüz ? donanım olarak en cömerti aveo.

muratx41
19/02/2012, 23:47

aslında çeşit çoğaldı...
1.3 dizel opel 37.000
1.3 dizel aveo 37.700

hepsi multijet motor ve ekonomik... siz ne düşünürsünüz ? donanım olarak en cömerti aveo.
en iyisi bence aracı inceledim aveo her sey var abs- esp- c.c- 8 hava yastıgı vs vs sedan alırsan hele bagaja 1 punto 1 de corsa koy

tayfux
19/02/2012, 23:58

aslında çeşit çoğaldı...
1.3 dizel opel 37.000
1.3 dizel aveo 37.700

2 lira daha ver astra al :) hemde bir üst segment hemde 6 ileri 90 lık :D

karizmatik_boy
20/02/2012, 00:15
2 lira daha ver astra al :) hemde bir üst segment hemde 6 ileri 90 lık :D

hocam bana 2 lira karşılıksız borç ver :=)) şaka bi yana bunlarda dahi finansman kullanmak zorunda kalacam... kıssadan hisse anlatayım büyüklerden duyduğum;

Bir gün oğlan babasına demiş ki
-"Baba at 1 lira"
Baba: "Alamam oğul"
Oğlan: "Baba at 1000 lira"
Baba "Alırım oğul"

1-1,5 sene önce hyundai getz 18500 dne başlıyordu alamadım.
Bu yaz temmuz da 26.500 i20 1.2 mode alamadım.
Bu yaz temmuz linea 1.3 active plus 31.500 alamadım.
kasım da evo 1.3. 36.000 alamadım

fiyatlar uçup gidiyor...

Sizin dediğiniz gibi... 2 lira koysam astra
bi 2 lira daha koysam corrolla
bi 2 lira daha koysam focus c-max
bi 2 lira
bi 2 lira
sonu yok...

palio lar üretimden kalkmadan adam gibi fiata vermediler ki alalım... kusura bakmasınlar ama 1.3 mjet palio abs+klima+2 hava yastığı 32.000 istediler

yani siz söyleyin ederi kaç idi palio nun...

max 27.000 geçmemesi lazım idi...

Bakalım ya araştıyorum acaba bahar da düşer mi kampanya olur mu ki ?

srkaradag
20/02/2012, 00:42

aslında çeşit çoğaldı...
1.3 dizel opel 37.000
1.3 dizel aveo 37.700

Şuan b segmenti en uygun araçlar bunlar, aveo güzel bir tercih tasarımı daha önce forumda tartışmıştık.Eğer euroda yükselme olmaz ve satışlarda daralma devam ederse düşük ihtimal ama belki indirim olabilir, mayıs-aralık döneminde dizel dulogic evo liste fiyatı üzerinden 7-8.000tl zamlandı,bu fiyatlara satamazlar.

tayfux
20/02/2012, 00:54
hocam bana 2 lira karşılıksız borç ver :=)) şaka bi yana bunlarda dahi finansman kullanmak zorunda kalacam... kıssadan hisse anlatayım büyüklerden duyduğum;

Bir gün oğlan babasına demiş ki
-"Baba at 1 lira"
Baba: "Alamam oğul"
Oğlan: "Baba at 1000 lira"
Baba "Alırım oğul"

1-1,5 sene önce hyundai getz 18500 dne başlıyordu alamadım.
Bu yaz temmuz da 26.500 i20 1.2 mode alamadım.
Bu yaz temmuz linea 1.3 active plus 31.500 alamadım.
kasım da evo 1.3. 36.000 alamadım

fiyatlar uçup gidiyor...

Sizin dediğiniz gibi... 2 lira koysam astra
bi 2 lira daha koysam corrolla
bi 2 lira daha koysam focus c-max
bi 2 lira
bi 2 lira
sonu yok...

palio lar üretimden kalkmadan adam gibi fiata vermediler ki alalım... kusura bakmasınlar ama 1.3 mjet palio abs+klima+2 hava yastığı 32.000 istediler

yani siz söyleyin ederi kaç idi palio nun...

max 27.000 geçmemesi lazım idi...

Bakalım ya araştıyorum acaba bahar da düşer mi kampanya olur mu ki ?
kardeşim bende 15 bin krediyi geçmem demiştim kendi kendime ama astra için 2 lira açığım kalıyordu bir şekilde tamamladım aldım o olmasaydı corsa alacaktım düşündüm bir üst segment araç için değer dedim..yani o biraz düşünce yapısına bağlı senin düşüncelerine bağlı bende senin gibi düşünüyorum aslında geçen sene tam araba alınacak zamandı fiyatlar düşüktü şu an senin durumunda 1-2 ay önce ben vardım gezmediğim bayi kalmadı gezmediğim marka kalmadı inan bana araya hatrı sayılır kişiler bile soktum ama fiestaya bile 42 milyar para istiyorlarken evoya 42 binlira isterlerken ibiza copa tour modeline 38 istiyorlarken, focus(eski kasa) titanium 58 lira isterlerken, citroen c4 55 lira isterlerken, yeni kia rio 42 lira isterlerken, auris e 45-50 arası dolanırken astra 3 classic bana daha mantıklı geldi ve bu arabaların hepsini ben birebir 2-3 ay boyunca takip ettim..

karizmatik_boy
20/02/2012, 02:22
Şuan b segmenti en uygun araçlar bunlar, aveo güzel bir tercih tasarımı daha önce forumda tartışmıştık.Eğer euroda yükselme olmaz ve satışlarda daralma devam ederse düşük ihtimal ama belki indirim olabilir, mayıs-aralık döneminde dizel dulogic evo liste fiyatı üzerinden 7-8.000tl zamlandı,bu fiyatlara satamazlar.

hocam aynen bende mayıs tan beri takip ediyorum çok zamlandı... bi çok insan kış ayını beklememi... ellerinde kalanları satmak için ve de satışlar düştüğü için kampanya indirim olur vs vs ama nerdeeeeee.... mayısta daha iyiydi fiyatlar açıkçası değerindeydi... 32 lik araç oldu 40 bin TL para kolay kazanılmıyor... ha bide bayiler artık o kadar tok ki yani gidiyorum adamlar bana mısın demiyor... indirim mi o da neymiş... rekabet mi o da neymiş... kardeşim alırsan bu fiyata almazsan güle güle diyorlar... ama aslında kabahat bizlerde... almamak gerek o da olmuyor ihtiyaç meselesi...

karizmatik_boy
20/02/2012, 02:30
kardeşim bende 15 bin krediyi geçmem demiştim kendi kendime ama astra için 2 lira açığım kalıyordu bir şekilde tamamladım aldım o olmasaydı corsa alacaktım düşündüm bir üst segment araç için değer dedim..yani o biraz düşünce yapısına bağlı senin düşüncelerine bağlı bende senin gibi düşünüyorum aslında geçen sene tam araba alınacak zamandı fiyatlar düşüktü şu an senin durumunda 1-2 ay önce ben vardım gezmediğim bayi kalmadı gezmediğim marka kalmadı inan bana araya hatrı sayılır kişiler bile soktum ama fiestaya bile 42 milyar para istiyorlarken evoya 42 binlira isterlerken ibiza copa tour modeline 38 istiyorlarken, focus(eski kasa) titanium 58 lira isterlerken, citroen c4 55 lira isterlerken, yeni kia rio 42 lira isterlerken, auris e 45-50 arası dolanırken astra 3 classic bana daha mantıklı geldi ve bu arabaların hepsini ben birebir 2-3 ay boyunca takip ettim..

bende sizin gibi kaç aydır takipteyim... Bu kadar zor olduğunu hiç düşünmemiştim... aklımda hep palio getz gibi modeller vardı... ayağımı kessin bakımı ucuz yakıtı az olsun dedim ama baktım ki donanımsız araçlar dahi çok pahalı... bayilerle görüşmekten yoruldum diyebilirim... mesela param olsa 40.000 lira 1.6 linea mjet sanki daha mantıklı... opel astra classic III düşünmedim değil 36.000 TL 1.6 benzinlisi görünüyor listede dizeli yok yazmamışlar... benzini de 8-9 litre yakıyordur... e şimdi 36.000 TL yi de çok yakana veremem ki... 37.ooo TL ye honda jazz 1.4 daha ekonomik duruyor...

Uzun vadede bineceğim için doğru seçim yapmalıyım... model farketmiyor gibi... Ekonomi+servis+parça (Standart olarak da min. 2 hava yastığı+ABS+Klima) diğer özelliklerden vazgeçtim zaten. yok ESP Yok Hilholder Yok direksiyondan kumandalı teyp yok cruise control şimdilik fazla lüks bunlar....

Fiat ın 15.000 TL kredisi 15 ay geçerli ama 37-38 evo ya çok gibi. geliyor bana....

DarknessFall
20/02/2012, 13:11
yanlışlık olmasın , aveo - cruze chevrolet grubu motorları general motor tarafından üretiliyor.
yani aveo 1.3 ün üzerinde motor multijet değil. opelin eskiden beri kullandığı 1.3 cdti motor.
diye biliyorum :)

krm1983
20/02/2012, 16:21
cdti da zaten multijet :)

tayfux
20/02/2012, 17:11
yanlışlık olmasın , aveo - cruze chevrolet grubu motorları general motor tarafından üretiliyor.
yani aveo 1.3 ün üzerinde motor multijet değil. opelin eskiden beri kullandığı 1.3 cdti motor.
diye biliyorum :)
araştırdığında multijeti gm ve fiatın ortak geliştirdiğini göreceksin..

tayfux
20/02/2012, 17:12
bende sizin gibi kaç aydır takipteyim... Bu kadar zor olduğunu hiç düşünmemiştim... aklımda hep palio getz gibi modeller vardı... ayağımı kessin bakımı ucuz yakıtı az olsun dedim ama baktım ki donanımsız araçlar dahi çok pahalı... bayilerle görüşmekten yoruldum diyebilirim... mesela param olsa 40.000 lira 1.6 linea mjet sanki daha mantıklı... opel astra classic III düşünmedim değil 36.000 TL 1.6 benzinlisi görünüyor listede dizeli yok yazmamışlar... benzini de 8-9 litre yakıyordur... e şimdi 36.000 TL yi de çok yakana veremem ki... 37.ooo TL ye honda jazz 1.4 daha ekonomik duruyor...

Uzun vadede bineceğim için doğru seçim yapmalıyım... model farketmiyor gibi... Ekonomi+servis+parça (Standart olarak da min. 2 hava yastığı+ABS+Klima) diğer özelliklerden vazgeçtim zaten. yok ESP Yok Hilholder Yok direksiyondan kumandalı teyp yok cruise control şimdilik fazla lüks bunlar....

Fiat ın 15.000 TL kredisi 15 ay geçerli ama 37-38 evo ya çok gibi. geliyor bana....
dizeli şu anda çok sınırlı bazı bayilerde var aydın opel surtaş bayii ni ararsan tayfun hoca dan aldım numaranızı de ve özkan beye bağlanmayı iste..ellerinde 1 yada 2 tane dizel kalmış olması lazım..

akca37
20/02/2012, 17:38
Ben fiattan şaşmam arkadaşlar, geçen yolculuk esnasında teknik bir sorun yaşadım, aracımı kenara çektim stop ettim, aradım fiat müşt hizmetlerini, hemen en yakın servisle konferans görüşme yaptık sonra olanları anlattım sorunu anlattım , yakın servise kadar bir sıkıntı yaşatmaz sorun dediler ve yoluma devam ettim, bir keresinde de parkları uzun süre açık unutmuştum, ertesi gün km ışığı devamlı yandı söndü içime kurt düştü yine aramıştım düzelir dediler hakkaten de çok hızlı ve pratik çözüm üreten bir müşteri hizmetleri departmanı var en azından acil yol yardım kısmı harika , rahatlıkla güvenebiliyorum, bu konu nedeniyle de Türkiyenin her yerinde yoğun servis ağı olan Fiat ı diğer markalara tercih ediyor ve üstün tutuyorum...

karizmatik_boy
20/02/2012, 23:45
dizeli şu anda çok sınırlı bazı bayilerde var aydın opel surtaş bayii ni ararsan tayfun hoca dan aldım numaranızı de ve özkan beye bağlanmayı iste..ellerinde 1 yada 2 tane dizel kalmış olması lazım..

yarın ilk işim aramak olacak.hocam çok sağolasın.... inşallah güzel bir fiyat da verirler...

tayfux
21/02/2012, 00:06
yarın ilk işim aramak olacak.hocam çok sağolasın.... inşallah güzel bir fiyat da verirler...
tamam selimcim özkan bey beni tanır nazilliden tayfun hoca dersin inşallah kalmıştır ellerinde..
tel no :05303229742

since1453
21/02/2012, 18:59
Arkadaşlar merhabalar,

1.3 Dizel Aveo lar hakkında düşüncelerinizi, bildiklerinizi yazabilir misiniz?

-Standart 8 hava yastığı,
-ABS
-ESC(ESP)
-Cruise Control
hep standart. üstelik yakıt tüketimi multijetlerden daha düşük. fiyatı da 36.776

Sizler ne düşünüyorsunuz? Yol tutuşu, servis ağı, yedek parça vs vs.

Sakın sıfır aveo alma.internetteki ilanlara bak 3-4 aydır satılmamiş araçlar.2 aylık 3000 km de aveo klasik için aradım tam sıfırın 8000 tl altına kadar düştüler araç satılmıyor.

daha vahim olanı servis aği iğrenç

uzuncocuk
21/02/2012, 19:38
Sakın sıfır aveo alma.internetteki ilanlara bak 3-4 aydır satılmamiş araçlar.2 aylık 3000 km de aveo klasik için aradım tam sıfırın 8000 tl altına kadar düştüler araç satılmıyor.

daha vahim olanı servis aği iğrenç aveo classıc degıl mevzu bahıs..

tayfux
21/02/2012, 22:56
selim ne yaptın ?

karizmatik_boy
22/02/2012, 21:16
selim ne yaptın ?

Hocam aradık... çok çok sağolasın... otomatik vites varmış elinde... astra classic III kalmamış... Hayırlısı artık... fiyat bizim bütçeye yine de fazla... sağolsun indirim yaptı ama yine de fazla geldi...

Punto evo 1.3 mjet mylife + ESP 38500 nasıl?

tayfux
22/02/2012, 21:39
Hocam aradık... çok çok sağolasın... otomatik vites varmış elinde... astra classic III kalmamış... Hayırlısı artık... fiyat bizim bütçeye yine de fazla... sağolsun indirim yaptı ama yine de fazla geldi...

Punto evo 1.3 mjet mylife + ESP 38500 nasıl?
hmm anladım kardeşim hayırlısı olsun bakalım..bence my life için fazla ama tabiki zevk senin zevkin 2.el daha birkaç aylık araçlar oluyor satılık onlara bak bence 1000-2000 km de falan..

karizmatik_boy
22/02/2012, 21:50
hmm anladım kardeşim hayırlısı olsun bakalım..bence my life için fazla ama tabiki zevk senin zevkin 2.el daha birkaç aylık araçlar oluyor satılık onlara bak bence 1000-2000 km de falan..

hocam mesela siz ne kadar verirsiniz... son zamanlarda çok pahalandı... düşeceğe benzemiyor gibi... bahara düşer mi sizce... yada düşse bile %0 faizli 20 ay kredisi verilir mi?

2. el için de çok düşündük ama şüpheler şüpheler ah bu şüpheler yokmu... mesela hep şunu sorguladım bir kişi neden 1000 km deki arabasını satsın... ya kusurlu, ya kaza yaptı ve araçtan soğudu, ya beğenmedi vs vs gibi... eee çok km li araçlarda zaten sorunlu mu değilmi bilemezsin... o yüzden 0 km en mantıklısı geliyor... önceden de dediğim gibi uygun fiyata palio verselerdi alırdım temiz olsun benim olsun çok fazla donanım değil istediğimiz... ama bakıyorum 32-33 dizel palio... e madem öle o zaman punto daha iyi gibi... yani siz ne diyorsunuz ?

tayfux
22/02/2012, 21:56
hocam mesela siz ne kadar verirsiniz... son zamanlarda çok pahalandı... düşeceğe benzemiyor gibi... bahara düşer mi sizce... yada düşse bile %0 faizli 20 ay kredisi verilir mi?
ben my life modeline 34 maximum 35 den fazla vermem hocam..bende düşeceğine fazla inanmıyorum ama bu tür kampanyaların sonu gelmeyecek neden dersen bu kadar krediler yüksek iken firmalar kendi kredi imkanlarını çıkarmak zorundalar..farklı firmalardan fiyat al derim ben..birde dediğim gibi 2. elde 1000-2000 km olmuş fakat ödemede zorlanan yada acil satması gereken kişiler olur onlardan araç alabilirsin..38 liraya dediğim arabalardan rahat bulursun en basitinden dynamic evo rahat rahat bulursun diye düşünüyorum..

Du Hast
23/02/2012, 00:21
ben my life modeline 34 maximum 35 den fazla vermem hocam..bende düşeceğine fazla inanmıyorum ama bu tür kampanyaların sonu gelmeyecek neden dersen bu kadar krediler yüksek iken firmalar kendi kredi imkanlarını çıkarmak zorundalar..farklı firmalardan fiyat al derim ben..birde dediğim gibi 2. elde 1000-2000 km olmuş fakat ödemede zorlanan yada acil satması gereken kişiler olur onlardan araç alabilirsin..38 liraya dediğim arabalardan rahat bulursun en basitinden dynamic evo rahat rahat bulursun diye düşünüyorum..
bu aralar bende süpriz yapıp puntoyu satacam gibi. yerine sıfır 1.6 golf trend + 2 - 3 tane opsiyon ekleyip (anahatarsız çalıştırma, hız sabitleyici, para kalırsa kış paketi) düp takıp binecem gibi.
puntoya kıyamamaktan çok korkuyorum ancak :ohmy0000: 2 defa satıyordum vazgeçtim kıyamadım ********e ya.

tayfux
23/02/2012, 00:24
bu aralar bende süpriz yapıp puntoyu satacam gibi. yerine sıfır 1.6 golf trend + 2 - 3 tane opsiyon ekleyip (anahatarsız çalıştırma, hız sabitleyici, para kalırsa kış paketi) düp takıp binecem gibi.
puntoya kıyamamaktan çok korkuyorum ancak :ohmy0000: 2 defa satıyordum vazgeçtim kıyamadım ********e ya.
hayırlısı olsun Can inşallah dilediğin gibi bir araç alırsın :) ne kadara mal etmeyi düşünüyorsun ?

uzuncocuk
23/02/2012, 00:33

kardes o arac o fıyata dürtüyor adamı:) ınsallah bakalım hayırlısı.....

tayfux
23/02/2012, 00:37
kardes o arac o fıyata dürtüyor adamı:) ınsallah bakalım hayırlısı.....
ümit hocam o paraya full yeni opel astra alırım diye düşünüyorum..

uzuncocuk
23/02/2012, 00:45
ümit hocam o paraya full yeni opel astra alırım diye düşünüyorum..

simdi ustad:) 37-38000 tl ye ne alsan dıye soracak olsan mutlaka fıkır olarak ıcıdnde astra olur.... ama ben 1.3 cdtı astra sedan 111. yıl ıkıncı el alır bıde cemal ustaya cıpletır gezerdım sahsen... su an sıfır arac alımını sadece kıralama sektorunde uyguluyorum...bıd eopelse mevzu bahıs o fıyata 1.9 cdtı opc astra soyle 2007-2008 hıc fena olmaz aslında....
sımdı gelelım benım gonlumden gecene....
2011 kıa pro ceed crdı otm... bordo.. bıde mınık cıp... al sana 140 ps lık bır canavar... 36000 tl ye 15000-20000 km de dolu var belkıde kıa motorunu cok sevmemden kaynaklanıyor...

tayfux
23/02/2012, 01:34
simdi ustad:) 37-38000 tl ye ne alsan dıye soracak olsan mutlaka fıkır olarak ıcıdnde astra olur.... ama ben 1.3 cdtı astra sedan 111. yıl ıkıncı el alır bıde cemal ustaya cıpletır gezerdım sahsen... su an sıfır arac alımını sadece kıralama sektorunde uyguluyorum...bıd eopelse mevzu bahıs o fıyata 1.9 cdtı opc astra soyle 2007-2008 hıc fena olmaz aslında....
sımdı gelelım benım gonlumden gecene....
2011 kıa pro ceed crdı otm... bordo.. bıde mınık cıp... al sana 140 ps lık bır canavar... 36000 tl ye 15000-20000 km de dolu var belkıde kıa motorunu cok sevmemden kaynaklanıyor...
:)dizelde çok fazla motor büyüklüğünden yana değilim işin açıkçası bana torku yüksek olsun yeter..1.3 cdti astra sedan olabilr ama 1.9 opc ye gelince 1.9 motor pek tutulmayan bir motor..o araç çok yönden sizi tatmin edebilir ama sıkıntı çıkardığında başvuracağın noktalar sınırlı kalır..kia pro ceed e gelince inceledim güzel araç ama ne bileyim hep bir yanı eksik gibi..bu işler biraz da zevk meselesi işte herkes zevkine göre araç alıyor çok da yargılamamak lazım..

uzuncocuk
23/02/2012, 11:17
:)dizelde çok fazla motor büyüklüğünden yana değilim işin açıkçası bana torku yüksek olsun yeter..1.3 cdti astra sedan olabilr ama 1.9 opc ye gelince 1.9 motor pek tutulmayan bir motor..o araç çok yönden sizi tatmin edebilir ama sıkıntı çıkardığında başvuracağın noktalar sınırlı kalır..kia pro ceed e gelince inceledim güzel araç ama ne bileyim hep bir yanı eksik gibi..bu işler biraz da zevk meselesi işte herkes zevkine göre araç alıyor çok da yargılamamak lazım..

evet... zevk konusunda kesınlıkle haklısın ama ınsan kımı zaman bakmıyor aracın arızasına parcasına falan carpılıyorsun alıyorsun.... aslında konudakı ltz aveo da sekıl olarak ( fıyat da dahıl) benı cok carpmıstı... ancak su an bındıgım 407 kadar opsıyonu olmayan araclara bındıgımdede kendımı gerı gıtmıs gıbı hıssedıyorum. bu arada 1.3 multıjet motorlu sedan aveo nun ozellıkle servıs sıkıntısını halledebılırse cok ıyı bır satıs adedı yakalayacagını umuyorum. bakalım bence 2 yıl sonra bu konuyu tartısaılırız tekrardan

tayfux
23/02/2012, 15:55
evet... zevk konusunda kesınlıkle haklısın ama ınsan kımı zaman bakmıyor aracın arızasına parcasına falan carpılıyorsun alıyorsun.... aslında konudakı ltz aveo da sekıl olarak ( fıyat da dahıl) benı cok carpmıstı... ancak su an bındıgım 407 kadar opsıyonu olmayan araclara bındıgımdede kendımı gerı gıtmıs gıbı hıssedıyorum. bu arada 1.3 multıjet motorlu sedan aveo nun ozellıkle servıs sıkıntısını halledebılırse cok ıyı bır satıs adedı yakalayacagını umuyorum. bakalım bence 2 yıl sonra bu konuyu tartısaılırız tekrardan
gittim özel olarak kia ya gerçekten yeni rio süper bir araba olmuş fakat fiyat konusunda hayal kırıklığı yaşadım..piyasada satıyorum dediğin anda satılacak ve piyasası yüksek olan araçlardan fiyat bakımından hiç aşşağı kalmıyor olan tüketiciye oluyor..kalite bakımından tamam diğerlerinden aşşağı kalır yanı yok ama 2.el servis gibi şeylerde malesef geri..kia şu anda araba bakımından gelişmekte olan bir firma inşallah böyle devam eder de tüketiciye farklı bir alternatif geliştirir..bu arada kia nın araç dizaynını yapan kişi opelinki ile aynıymış sanırım..

uzuncocuk
23/02/2012, 16:40
gittim özel olarak kia ya gerçekten yeni rio süper bir araba olmuş fakat fiyat konusunda hayal kırıklığı yaşadım..piyasada satıyorum dediğin anda satılacak ve piyasası yüksek olan araçlardan fiyat bakımından hiç aşşağı kalmıyor olan tüketiciye oluyor..kalite bakımından tamam diğerlerinden aşşağı kalır yanı yok ama 2.el servis gibi şeylerde malesef geri..kia şu anda araba bakımından gelişmekte olan bir firma inşallah böyle devam eder de tüketiciye farklı bir alternatif geliştirir..bu arada kia nın araç dizaynını yapan kişi opelinki ile aynıymış sanırım..

o zaman aynı gunde ıkı marka ıcın cızım yapmadıgı kesın... kıa ıcın solundan kalkmadıgı gunlerde cızım yapıyor demekkı

oz.frkn
26/02/2012, 03:13
ses yalıtımı yetersiz hızlandıkca fark ediliyo koltuklarında belde çok boşuk bırakmışlar rahat değil. bide digital ibresi gayet berbat olmuş çok emanet duruyo :)

teyp başarılı.. sağ taraftaki o yuvarlak klima süper estetik.. farları alfa 159 un kaba hali gibi ama güzel..

en çok yakışdan renk siyah.