PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yol yardım extra

MURAT_41_41
18/02/2012, 11:17
arkadaşlar merhaba;
fiat yol yardım kampanyası 9 nisan 2012de son sizde bu fırsattan yararlanmak için birlik motorlu araçlara gelip,kampanyaya katılabilirsiniz,fiat yol yardım extra hizmetimizin size sağlıyacağı ücretsiz olanaklar şu şekildedir,
1:kaza durumda aracınız ücretsiz olarak en yakın fiat yetkili servisine çekilir
2:yakıtınızın bitme durumunda fiat yol yardım ekibi aracınıza yakıt temini gerçekleştirir.
3:aracınızın lastipinde bir problem olduğunda lastik değişimi ücretsiz olarak yapılır.
4:anahtarınızın aracın içerisinde unutulması yada anahtarınızın kaybolması durumunda ücretsiz olarak hizmer verilir.
5:aracınızın onarımı yol kenarında yapılma durumu varsa fiat yol yardım bulunduğunuz yere ücretsiz gelir.
6:aracınızın yolda kalması durumunda en yakın fiat yetkili servisine çekilir
7:aracınızın onarımı uzun sürmesi durumunda,konaklama hizmetinden yararlanabilirsiniz.

aracınızın garantisi bitsin yada bitmesin fiat yol yardım extra paketini aldığınız taktirde 1 yıl boyunca yukarıda yazan yardımlardan faydalanabilirsiniz.fiat yol yardım extra fiyatı sadece:75tl

siyahinci83
18/02/2012, 16:30
fiat'ın pretij kartına sahip olanlara bunlar ücretsiz değil mi zaten ?

effect1903
18/02/2012, 16:49
Güzelmiş.. Yalnız konu dışı belki ama güzel Türkçemiz de "x" diye bir harf yok :)

Ziyaretci035
19/02/2012, 00:28
Güzelmiş.. Yalnız konu dışı belki ama güzel Türkçemiz de "x" diye bir harf yok :)

Cümlenin sonuna da nokta konur. Ayrıca "iki nokta (..)" şeklinde bir noktalama işareti de yoktur. :D

Bu arada şaka yapıyorum ciddiye alma. :)

effect1903
19/02/2012, 01:01
Cümlenin sonuna da nokta konur. Ayrıca "iki nokta (..)" şeklinde bir noktalama işareti de yoktur. :D

Bu arada şaka yapıyorum ciddiye alma. :)

Türkçemiz de olmayan bir harfin kullanılmasına takılmadın da benim bir noktama mı takıldın? :)