Orijinalini görmek için týklayýnýz : Oto buzdolabý için yardým
Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte hafta sonu gezileri için oto buzdolabý almayý düþünüyorum, internetten biraz araþtýrma yapýnca aþaðýdaki soðutucu bana gayet uygun geldi bu ürünü kullanan yada daha farklý bir ürün tavsiyesi olucak arkadaþlarýn yardýmýna ihtiyacým var sizce bu ürün nasýl?
Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Oto Aksesuar | SINBO SCW-3509 SOĞUTUCU/ISITICI DOLAP (https://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=252831&productid=otminscw3509)
Ayný konuda benim de yardýma ihtiyacým var... Tavsiyesi olan var mý? Ayrýca bu durumla baðlantýlý olarak; bagaja -emotion modellerde olduðu gibi- priz eklemek mümkün mü?
tempesty
29/07/2007, 13:54
Ayný konuda benim de yardýma ihtiyacým var... Tavsiyesi olan var mý? Ayrýca bu durumla baðlantýlý olarak; bagaja -emotion modellerde olduðu gibi- priz eklemek mümkün mü?
Murat kardeþim bende prizsiz fakat büyük bir buzdolabý var araba için...Daha önce dondurduðun kasetleri koyuyosun içine keyfine bakýyosun istediðin zaman alabilirsin istiyorsan ama (prizsiz)..:icon_smile_8ball:
Murat kardeþim bende prizsiz fakat büyük bir buzdolabý var araba için...Daha önce dondurduðun kasetleri koyuyosun içine keyfine bakýyosun istediðin zaman alabilirsin istiyorsan ama (prizsiz)..:icon_smile_8ball:
O zaman senden tatil için ödünç alayým onu ben! :D :D :worthy00:
tempesty
29/07/2007, 14:07
O zaman senden tatil için ödünç alayým onu ben! :D :D :worthy00:
istediðin zaman kardeþ yüzünü görebilirsek :)
istediðin zaman kardeþ yüzünü görebilirsek :)
Sýra bana gelirse görüþürüz kardiiiþ! :D (Ýmzandan anladýn sen onu :D)
Gazetede Bim in reklamý vardý orada görmüþtüm, sanýrým 60YTL civarý otoya ya da evde prize baðlanabiliyor.Isýtma ve soðutma özelliði varmýþ...
Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte hafta sonu gezileri için oto buzdolabý almayý düþünüyorum, internetten biraz araþtýrma yapýnca aþaðýdaki soðutucu bana gayet uygun geldi bu ürünü kullanan yada daha farklý bir ürün tavsiyesi olucak arkadaþlarýn yardýmýna ihtiyacým var sizce bu ürün nasýl?
Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Oto Aksesuar | SINBO SCW-3509 SOĞUTUCU/ISITICI DOLAP (https://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=252831&productid=otminscw3509)
Hepsiburada com daki yorumlarda sözkonusu buzdolabýýnýn hiç iyi soðutmadýðýndan bahsediyor.
multijet
30/07/2007, 09:30
Arkadaþlar 97 yýlýndan beri böyle bir dolaba sahibim inanýn hiçbir iþe yaramayan, kendini bile soðutamayan bir alet, hatta arýzalý falan diye düþünmüþtüm, ama deðilmiþ. Araçta hiçbir iþe yaramýyor, ancak kampta falan adapörle kullanýrsanýz o zaman içine koyduðunuz ürünleri serin olarak tutabiliyor veya çok az birþey soðutuyor(tabii çok geç olarak). Parasýný sokaða atmak isteyenler alabilir. Ben tavsiye etmiyorum.
Ben de yorumlarý okuduktan (ve Bora'nýn teklien :D) sonra almaktan vazgeçtim zaten!
@Arda, bahsettiðin yukarýda linki verilen ürün... ;)
sizin araç dynamic gözüküyor. dynamicte bagajda priz var zaten. daha doðrusu benimki de dynamic ve benimkinde var. hata bende mi bilmiyorum tabii.
sizin araç dynamic gözüküyor. dynamicte bagajda priz var zaten. daha doðrusu benimki de dynamic ve benimkinde var. hata bende mi bilmiyorum tabii.
siz konfor paketiyle almýþsýnýzdýr.
bu arada prizsizi nasýl. baya soðuk tutuyor mu?
arkadaþlar ben 35 ytl'ye aldým..prizli..çok da memnunum..soðutucu özelliðini de kapattýktan sonra çok fazla ýsý kaybý olmuyor..ama tabi derin dondurucu gibi soðutmuyor ama arabada ýsýnan sudan kat kat iyi..
heartfever
30/07/2007, 20:45
Tchibo var bende, klima gibi arabanýn yakýtýna etki yapar mý bu soðutucular?
Fatih'in de söylediði gibi, konfor paketinden kaynaklanýyordur... Standart dynamic donanýmýnda yok!.. ;)
@Alpay, ne aldýn peki? Var mý verebileceðin bir link?
Ben de yorumlarý okuduktan (ve Bora'nýn teklien :D) sonra almaktan vazgeçtim zaten!
@Arda, bahsettiðin yukarýda linki verilen ürün... ;)
Murat gazetede gördüðüm daha farklýydý sanýrým?
Her neyse iþe yarýyorsa güzel bir ürün bence.Tabi en güzeli soðutmalý torpido:)
tempesty
31/07/2007, 03:24
arkadaþlar ben bu tür bir buzdolabýný inceledim gerçek haliyle gördüm deposu (abartmýyorum) yalnýzca 2 pet bardak alýr o kadar..