PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Roadstar RD 8400 indash

AYTEK AYDIN
17/02/2012, 13:12
Arkadaşlar hepinize merhaba. Aracımın ses sistemini değiştirmek istiyorum. Sizce aşağıdaki link deki cihaz işe yarar mı.Bu paraya değer mi, görüşlerinizi almak isterim. herkese hazırlı günler.

ROADSTAR İNDAŞH TV BULUTUTLU KAPINDA ÖDE ŞOK KAMPANYA - Cd / Mp3 Çalar ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 73694546 (https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-roadstar-indash-tv-bulututlu-kapinda-ode-sok-kampanya-73694546/detay/)

coll34
17/02/2012, 13:18
işe yarar tabiki ama ses kalitesi açısından memluniyet vermez pıoneer giriş seviyesi veya üzerine birazdaha katarak alpine, jvc,pıoneer 2.el temiz ürünlerde alabilirsin bana göre bu cihaz için parana yazık

pdr42
17/02/2012, 13:59
bu fiyata bimde var zaten

AYTEK AYDIN
17/02/2012, 14:05
bu fiyata bimde var zaten

ben göremedim ama,ana sayfasından baktım.

AYTEK AYDIN
18/02/2012, 04:04
güncel

uraaal
18/02/2012, 04:54
ciddi ciddi bluetooth yerın bulutut in-dash yerine indaş yazan birinden ürün alacaksınız oylemi.yanlıs anlamayın ama bu paraya roadstarın in-dashini alacagıma sony kaset bile calmayan sadece radyosunu alırım daha iyi düşüncelerim bu yonde.

AYTEK AYDIN
18/02/2012, 21:39
ciddi ciddi bluetooth yerın bulutut in-dash yerine indaş yazan birinden ürün alacaksınız oylemi.yanlıs anlamayın ama bu paraya roadstarın in-dashini alacagıma sony kaset bile calmayan sadece radyosunu alırım daha iyi düşüncelerim bu yonde.

Bu işlerden anlamadığım için sormak istedim,bilenler kullananlar daha iyi anlar diye.Bu marka bu kadar kalitesiz mi yani şimdi.

coll34
19/02/2012, 06:15
kardeş yukarıda cevap verdim bu güne kadar dinledim sistemlerin istanbul avrupa yakasında montaj anlamında isim yapmış ustalardan tanımadım yok gibi dist. firmalar dahil ama bir tanesida bu ürün ucuz ama güzel dedini duyamadım eper acelen yok ise birazdaha cebindeki paraya ekleme yap veya biriktir adam gibi ürün al tamam baktın ürün ucuz normal ana ünite fiyatına ama ürün kalitesi ve ses kalitesi berbat aldına pişman olursun satsanda alan olmaz son sahibi olursun

AYTEK AYDIN
19/02/2012, 12:16
kardeş yukarıda cevap verdim bu güne kadar dinledim sistemlerin istanbul avrupa yakasında montaj anlamında isim yapmış ustalardan tanımadım yok gibi dist. firmalar dahil ama bir tanesida bu ürün ucuz ama güzel dedini duyamadım eper acelen yok ise birazdaha cebindeki paraya ekleme yap veya biriktir adam gibi ürün al tamam baktın ürün ucuz normal ana ünite fiyatına ama ürün kalitesi ve ses kalitesi berbat aldına pişman olursun satsanda alan olmaz son sahibi olursun

anladım,zaten 2 gündür elektronikcilerede soruyorum hiç biri tavsiye etmiyor.dediğin gibi biraz daha bütçeyi yükseltmekte fayda var. yardımın için teşekkürler.

coll34
20/02/2012, 12:26
ben tşk ederim bütçeni 500-600 gibi rakamlara çıkartırsan 2.elde güzel cihazlar alabilirsin kafan rahat olur hemde iyi ses kalitesi alırsın

AYTEK AYDIN
20/02/2012, 15:58
ben tşk ederim bütçeni 500-600 gibi rakamlara çıkartırsan 2.elde güzel cihazlar alabilirsin kafan rahat olur hemde iyi ses kalitesi alırsın

LG İNDEC FULL DOKUNMATİK sahibinden.com'da - 75253082 (https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-lg-indec-full-dokunmatik-75253082/detay/)
kardeşim peki bu işe yarar mı sence.

AYTEK AYDIN
21/02/2012, 01:21
sizce bu alınır mı arkadaşlar

coll34
21/02/2012, 10:43
lg hifi sektöründe kendini ufak ufak göstermeye başladı ama lg dash kullanan pek görmedim eğer bu rakamlara pıoneer, alpine, jvc, kenwood tarzı cihazlar bulabilirsen tavsiye ederim veya

AYTEK AYDIN
21/02/2012, 11:57
lg hifi sektöründe kendini ufak ufak göstermeye başladı ama lg dash kullanan pek görmedim eğer bu rakamlara pıoneer, alpine, jvc, kenwood tarzı cihazlar bulabilirsen tavsiye ederim veya

anladım,araştırıyorum zaten teşekkür ederim.