Orijinalini görmek için tıklayınız : Evoya sonradan orjinal ses sistemi takılabilirmi?
ooguzhann
17/02/2012, 00:22
benim aracımda ses sistemi yok ancak büyük bir sistem yapıp bagajı kapatmak istemiyorum evonun fabrika çıkıslı hifi ses sisteminden alıp kendi aracıma takabilirmiyim yardım ederseniz sevinirim
GP COSKUN
17/02/2012, 00:24
öncelikle aramıza hoşgeldin
dilersen aracına yetkili serviste garantili şekilde orjinal ses sistemi takılabilir
bunun için yönlendirme yapabilirim
ooguzhann
17/02/2012, 00:36
servise sormadım ancak bu ses sistemi olan araçlarda sağ ön tarafta yerde bir boşluk varmış orada amfi varmış olmayan araçlardada o boşluk varmı merak ediyorum ve serviste herşey iki kat fiyatı servise o kadar para vermek istemiyorum ben bundan 3 sene önce palioya baktırmaya gitmiştim albeanın mp3süz teybine 750tl mp3lü teybine 950 lira yazmışlardı o günden sonra serviste bişey yaptırmak sadece para tuzağı olarak geliyo bana dışarıdan yaptırabileceğim bi yer varmı acaba?
aykut_1914
17/02/2012, 01:18
evo nun sistemi güzel değil ya
gittim hi-fi aldım,o haliyle bile dünya masraf ettim.hoparlör diye 4 tane kağıttan kayık koymuşlar.
bvulgari
17/02/2012, 01:25
fiat ın orjinal hi fi sistemi ne olaki... yeni punto da bak paketler arasında hi fi nin farkı 150TL.. onu sonradan yaptırmayı isteyecegin için muhtemelen 300-500 TL para isticekler ve hiç tahmin etmiyorum güzel bi ses verecegini..Ama yinede sen bilirsin..
abi bence 300-500 tl maliyeti olsa bile en az 150 200 lira işçilik yazarlar.ortalama 500-600 lira ile ideal bir ses sistemi kurulur bence.bagaj iptaline filan gerek kalmadan 2 takım kompenant bir tane orta halli amfi al geç usta bence.
ooguzhann
17/02/2012, 03:05
can dediğin gibi daha mantıklı oluyor biraz araştırdım bass'sız bir sistem düşünüyorum 13cm 2 adet mid bass birde amfi alırsam bağlantı ücretleriyle 500-600 ü bulucak ancak orjinaline göre çok daha iyi olacağı bir kesin bilgi için çok teşekkürler
almışken 16.5 al oğuzhan.önede arkayada sığıyor 16.5 luk kompenant.
edit:
hatta bana dinlediğin müzik türünü söyle,sana ona uygun kompenant takımını söyleyeyim.30 TL'ye bir tane Amfi çıkış aparatı alacaksın,bir power bir de ses kablosu geçirteceksin(40 TL),bir tane sigorta alacaksın(10 TL).öne sağlam bir takım kompenant alırsan(150-250 TL arası),arkayı coaxial hoparlörlede(70-80 TL) kurtarırsın.150 TL civarına bir tane amfi alsan,100 TL de işçilik versen,sana maximum 600 TL'ye zevk alacağın bir sistem çıkar. Bak maliyet hesabını bile yaptım sana :)
ooguzhann
17/02/2012, 04:06
16.5 lukların sığdığını bilmiyodum önceki aracımda(palio) jbl 16.5 vardı 1 takım 1 adet xetec amfi ve jbl 1100wattlık bass vardı sesinden çok memnundum ancak bagaj çok büyük değildi koltukları yatırıp bişey koyamıyorduk o yüzden kolonları sağlam takıp bass'a gerek kalmasın istiyorum bizim burda 4 tane ses sissemcisi var 2 tanesi büyük işler yapmış firmalar belki isimlerini dumuşsundur crazy soundla sönmez saund ben her birinden bu işler için fiyat alacağım araştıracağım internette ucuz bulursam öyle alıp sadece işçiliğini yaptırmayı düşünüyorum bilgiler için teşekkür ederim abi
fabrikasyon hifi ürünleri her zaman dışarıdaki ürünlerden daha fazladır orjinal ana üniteni kullanarak güzel ses sistemi yapabilirsin crazy sound sönmez sound iki firmayıda tanırım iyi montajcı ve iyi esnaf arkadaşlardır canında söylediği gibi uygun maliyetlere güzel işler çıkabilir tabi bu beklentinle alakalı bişey 500 -600 tl'ye sistem bağlatıp caddeye çıktığın zaman niye ortalık inlemiyor deme :) hifi işlerini sonu yok spl sistemler her zaman uygun rakamlara mal olur SQ sistemler el yakar