Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık 2008 Seat İbiza 1,4 TDI 80 HP Stylance - 64,000 km | 24,000 TL
Birkan61
16/02/2012, 01:18
DOSTLAR ACİL SATMAM GEREKİYOR, GRANDE PUNTO ALABİLMEK İÇİN EŞ DOST HABER VERİRSENİZ SEVİNİRİM :)
ARAÇ İSTENİLEN HERGÜN BAHÇELİEVLER VE CİVARINDA GÖRÜLÜP GÖSTERİLEBİLİR.
Aracımda kesinlikle kaza, darbe ve değişen yoktur.
Çizikten dolayı sağ ön çamurluğun yaklaşık 20 cm'lik bölümünde boya vardır. ( Malesef resmi yok )
Arka tamponun üst kısmında ufak bir soyulma olduğundan dolayı boya vardır. ( Resmi mevcut )
Toplamda 2 yerde boyası vardır. Harici hiç bir boya yoktur.
Tüm bakımları eksiksiz bir şekilde yapılmıştır.
Her 10,000 km'de bir düzenli olarak bakıma girmektedir.
4 lastiği yenidir, toplamda 5000 küsür km yol yaptı. ( Lassa 195/55/15 Orjinal ebatlardır. )
Döşemeler tertemizdir, hiç bir deformasyon - sigara yanığı yoktur.
Muayenesi yeni yapıldı. 2013 Ekim ayına kadar muayene derdi yok.
Araç fabrikadan çıktığı gibi tüm etiketleri, hatta bir çok İbiza'da bulunmayan arka taraftaki küllük dahi duruyor.
Çalışmayan hiç bir özellik yok, herşey tıkır tıkır çalışıyor.
İstediğiniz servise - ustaya götürebilirsiniz.
Aracın Standart Özellikleri ;
• ABS - EBD - EPS
• Direksiyondan kumandali MP3 çalar
• Çelik Jant
• Yol bilgisayarı
• Dijital Klima
• Hız Sabitleyici ( Cruise Control )
• 2 Airbag ( Full donanımlı bir araca 2 hava yastığı koyan SEAT'ı anlamış değilim :) )
• Aux Girişi
• 4 Cam otomatiği
• Elektrikli Katlanır Aynalar ( Isıtmalı )
• MP3 çalar - ( 10 Hoparlör )
• Arka yolcular için ayaklara klima konforu
+ olarak camlarda orta koyulukta 2 numara çizilmez amerikan film mevcuttur. ( Ön ve arka cam hariç )
iletişim : 0535 399 88 79 BİRKAN GENÇ
https://d1202.hizliresim.com/u/j/2s3pr.jpg
https://e1202.hizliresim.com/u/j/2s3qt.jpg
https://a1202.hizliresim.com/u/j/2s3ru.jpg
fotobelit
16/02/2012, 12:38
Hayırlı satışlar..
cihankardes
16/02/2012, 12:42
Araç baya dolu
hayırlı satışlar
StrawBeeRy
16/02/2012, 12:44
hayırlı satışlar adamım :D
Birkan61
16/02/2012, 13:12
Teşekkür ederim :)
Şu aracım bir satılsın vallahi bayram edecem alacağım araç ile zırt pırt araç değişimine son verecem inşallah :D
Multijet Dynamic ve Skydome buldum sonunda istediğim gibi.. Umarım aracım satılana kadar o araç satılmaz..
pilotender
16/02/2012, 14:05
Hayırlı satışlar. Aracın fotoğrafını eklerseniz daha iyi olur.
Ziyaretci036
16/02/2012, 14:14
Ah be kardeşim dün nerdeydin sen hemen alırdım. Kısmet değilmiş. Hayırlı satışlar.
effect1903
16/02/2012, 14:32
Hayırlı satışlar Birkan..
Birkan61
16/02/2012, 14:52
Fotoğraf ekledim bir tane ama gözükmüyor sanırım sizde :)
Ah be kardeşim dün nerdeydin sen hemen alırdım. Kısmet değilmiş. Hayırlı satışlar.
Vallahi abicim o kadar makbule geçerdiki :D kısmet tabi.. Teşekkür ederim.
Ziyaretci036
16/02/2012, 17:13
hayırlısı kardeşim bahçelievlerde ne taraftasın görüşelim bir akşam.
diesel32
16/02/2012, 17:15
murat abi t-jet mi aldın :shocking:
Ziyaretci036
16/02/2012, 17:26
murat abi t-jet mi aldın :shocking:
evet abicim t-jet sport aldım.
bir aralar çok düşündüğüm bir araçtı gerçekten..sadece canımı sıkan 3 silindir olması onun için çok düşünmüştüm ama şimdi araç aldım almasam bakardım aracına..hayırlı satışlar..
Birkan61
16/02/2012, 19:18
Siyavuşpaşada oturuyorum milli egemenlik parkı - kocasinan lisesi tarafında. Lisenin ordaki ışıkların olduğu sokakta diyeyim.
Genelde yayla tarafında oluyorum ama aracımla kafelerin olduğu caddede :)
Müsait bir akşam bende görüşmek isterim abicim.
Saygılar
bir aralar çok düşündüğüm bir araçtı gerçekten..sadece canımı sıkan 3 silindir olması onun için çok düşünmüştüm ama şimdi araç aldım almasam bakardım aracına..hayırlı satışlar..
Öncelikle teşekkür ederim abicim :)
Bende almadan önce bu konuda ön yargılıydım ve internetten epey araştırma yaptım abicim sadece atıyorum 4 tane ufak silindirin yaptığı işi 3 tane biraz daha büyük silindirler yapıyor. Bir zararı - eksisi yok yani.. Zarar olarak şunu söyliyebiliriz araç rölantideyken ve motor soğukken diğer dizel araçlara nazaran evet biraz sesli çalışıyor :)
Ben motorun sesini duymayı seven biri olduğum için sıkıntı yapmadım. 80 HP olmasına rağmen motor hacmi Grande Puntoya göre büyük olduğundan ( 1248cc GP, 1422cc ibiza ) 90'lık puntoya yakın bir performansı var.
Kısmet abicim, senin aracında hayırlı olsun kazasız belasız ağız tadıyla binmen dileğiyle :) Ne aldınız acaba merak ettim?
Ziyaretci036
16/02/2012, 19:41
siyavuşpaşada oturuyorum milli egemenlik parkı - kocasinan lisesi tarafında. Lisenin ordaki ışıkların olduğu sokakta diyeyim.
müsait bir akşam bende görüşmek isterim abicim.
Saygılar
öncelikle teşekkür ederim abicim :)
bende almadan önce bu konuda ön yargılıydım ve internetten epey araştırma yaptım abicim sadece atıyorum 4 tane ufak silindirin yaptığı işi 3 tane biraz daha büyük silindirler yapıyor. Bir zararı - eksisi yok yani.. Zarar olarak şunu söyliyebiliriz araç rölantideyken ve motor soğukken diğer dizel araçlara nazaran evet biraz sesli çalışıyor :)
ben motorun sesini duymayı seven biri olduğum için sıkıntı yapmadım. 80 hp olmasına rağmen motor hacmi grande puntoya göre büyük olduğundan ( 1248cc gp, 1422cc ibiza ) 90'lık puntoya yakın bir performansı var.
Kısmet abicim, senin aracında hayırlı olsun kazasız belasız ağız tadıyla binmen dileğiyle :) ne aldınız acaba merak ettim?
tdi motor sesine bende hastayım daha doğrusu dizel sesine vazgeçemiyorum :)
bu araç satılıp punto alınmaz bence
Birkan61
16/02/2012, 20:28
bu araç satılıp punto alınmaz bence
Dynamic 90 HP 6 vites ve Skydome'lu grande puntoyu, bu ibizama kesinlikle tercih ederim :)
Dış görünümü yetiyor benim için..
Skydome'lu bulduğum araç malesef hemen satılmış.
Fakat aydında başka bir araç buldu skydome olmasada o da çok güzel.
Siyavuşpaşada oturuyorum milli egemenlik parkı - kocasinan lisesi tarafında. Lisenin ordaki ışıkların olduğu sokakta diyeyim.
Müsait bir akşam bende görüşmek isterim abicim.
Saygılar
Öncelikle teşekkür ederim abicim :)
Bende almadan önce bu konuda ön yargılıydım ve internetten epey araştırma yaptım abicim sadece atıyorum 4 tane ufak silindirin yaptığı işi 3 tane biraz daha büyük silindirler yapıyor. Bir zararı - eksisi yok yani.. Zarar olarak şunu söyliyebiliriz araç rölantideyken ve motor soğukken diğer dizel araçlara nazaran evet biraz sesli çalışıyor :)
Ben motorun sesini duymayı seven biri olduğum için sıkıntı yapmadım. 80 HP olmasına rağmen motor hacmi Grande Puntoya göre büyük olduğundan ( 1248cc GP, 1422cc ibiza ) 90'lık puntoya yakın bir performansı var.
Kısmet abicim, senin aracında hayırlı olsun kazasız belasız ağız tadıyla binmen dileğiyle :) Ne aldınız acaba merak ettim?
teşekkür ederim iyi dileklerin için Birkan ben opel astra aldım h kasa..aşşağıda arkadaşın dediği gibi ben senin yerinde olsam bunu satıp gp almam bence ibiza daha donanımlı en azından hız sabitleyicisi var bu benim çok önemsediğim bir özellik..gp alınırsa da dediğin gibi bir araç alınır..inşallah emellerine ulaşırsın kardeşim şans yanında olsun diyim de heme sat :)
Ziyaretci037
18/02/2012, 00:47
Hayırlı satışlar..
gunay1987
24/02/2012, 12:47
bu aracın pert kaydı yokmuydu her sitede ilanı var selden pert kaydı var diye..bi tanede antalyada var gs 810 oda ilanda 19bindi baskası alıp ilana koymuş 23 bine, onunda airbagler acılmıs toplanmıs
https://forum.grandepuntotr.com/satilik-araba/32735-satilik-fire-dynamic-e-kirmizi-grande-punto.html
benzinli puntoyla takas düşünürseniz görüşebiliriz.