Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık ilk sahibinden 1,6 dizel 120 Sport Style BRAVO !!!!!
GP COSKUN
15/02/2012, 16:12
ARACIMIZ
ilk sahibinden olup orjinaldir medos otomotivde ki engin arkadaşımızın aracı
ben araca her türlü kefilim dosta gidecek bir araç
internette ilanlara bakın fiyat aralığını zaten göreceksiniz araçtaki ekstra özellikler çoğu bravo da bulunmamaktadır
https://image.cdn.sahibinden.com/photos/98/40/46/73984046vjk.jpg
Fiat Bravo 1.6 Mjet Sport Style 2011 Model 42.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 73984046 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-carros-2-el-fiat-bravo-1-6-m-jet-sport-style-19500km-73984046/detay)
eexelanss
15/02/2012, 17:01
Hayırlı satışlar coşkun abi. Maşallah tertemiz araç.
Yalnız coşkun abi yanlış anlama inan kötü niyetle söylemiyorum ama araçtaki özellikler hiç bir bravoda bulunmamaktadır demişsin.. Sanırım müzik sisteminden felan bahsediyorsun.. Yoksa bu araçta asr esp hilholder tam göremedim ama hız sabitleyici ve katlanan aynalar + ambiyans aydınlatması, skydoom bile yok..
bluewhisper
15/02/2012, 17:43
İlanda geçen v2 amortisör sistemi hakkında bilgi alabiir miyim?
GP COSKUN
15/02/2012, 18:50
Hayırlı satışlar coşkun abi. Maşallah tertemiz araç.
Yalnız coşkun abi yanlış anlama inan kötü niyetle söylemiyorum ama araçtaki özellikler hiç bir bravoda bulunmamaktadır demişsin.. Sanırım müzik sisteminden felan bahsediyorsun.. Yoksa bu araçta asr esp hilholder tam göremedim ama hız sabitleyici ve katlanan aynalar + ambiyans aydınlatması, skydoom bile yok..
yanlış anlatmayayım
aracın kendi donanımı hakkında değil
sonradan ilave edilen aksesuar müzik tesisat anlamında hiç bir bravoda yok yazmıştım
GÜVENLİK FİLİM, EKRANLI TV NAVİGASYON GERİ GÖRÜŞ KAMERALI GÖRÜNTÜ SİSTEMİ ,USB SD VB ÖZELLİKLER
ARAÇ KİTİ ,ORJİNAL FİAT SÜSPANSİYON V2 AMORTİSÖR SİSTEMİ(KW) PHILIPS KISALAR SİSLER XENON FAR
CAM RÜZGARLIKLARI ARAÇTA ALPINE ANFİ ORJİNAL HIFI SES SİSTEMİ VB ÖZELLİKLER
ama yinede belki maksadını aşmıştır düzeltiyorum
sky olsa tadından yenmez...
fotobelit
15/02/2012, 20:19
Hayırlı satışlar..
tonymontana
15/02/2012, 20:39
Allah bi gün bize de nasip etsin.Hayırlı satışlar.
StrawBeeRy
15/02/2012, 22:53
sanırım punto evodaki kw coiloverdan bahsediyorlar bundada olması lazım hayırlı satışlar
Erdem Bozdağ
15/02/2012, 23:47
hayırlı satışlar hakkaten çok güzel araçmış ilgilenenler kaçırmasın
aykut_1914
16/02/2012, 00:16
hayırlı satışlar şimdiden araç çok güzel cidden :)
yanlış anlaşılmamayı temenni ederek bir sorum olucak,niçin bu ilan yapışkan olarak en tepede acaba?
para olsa da alsak :D Hayırlı satışlar coşkun abi kısa zamanda satılır umarım..
WiSTaRiA
16/02/2012, 01:30
Patron sahibindene bakamıyorum şuanda resimdede fark edemedim skydome varsa ben talibim hemen yarın gelir alırım...
eexelanss
16/02/2012, 11:46
yanlış anlatmayayım
aracın kendi donanımı hakkında değil
sonradan ilave edilen aksesuar müzik tesisat anlamında hiç bir bravoda yok yazmıştım
GÜVENLİK FİLİM, EKRANLI TV NAVİGASYON GERİ GÖRÜŞ KAMERALI GÖRÜNTÜ SİSTEMİ ,USB SD VB ÖZELLİKLER
ARAÇ KİTİ ,ORJİNAL FİAT SÜSPANSİYON V2 AMORTİSÖR SİSTEMİ(KW) PHILIPS KISALAR SİSLER XENON FAR
CAM RÜZGARLIKLARI ARAÇTA ALPINE ANFİ ORJİNAL HIFI SES SİSTEMİ VB ÖZELLİKLER
ama yinede belki maksadını aşmıştır düzeltiyorum
Rica ederim abi kötü niyetle söylemedim inan..
Bize şu süspansiyon v2 amortisörler hakkında biraz bilgi versene abicim.. Bizimde ilgimizi çekebilir belki..
GP COSKUN
16/02/2012, 12:54
hayırlı satışlar şimdiden araç çok güzel cidden :)
yanlış anlaşılmamayı temenni ederek bir sorum olucak,niçin bu ilan yapışkan olarak en tepede acaba?
bu benden torpilli ilan da ondan =)))
şaka bir tarafa çok sevdiğim arkadaşımın aracı ve bir an önce satılması lazım aciliyeti olduğu için yukarıda sabitledim
Patron sahibindene bakamıyorum şuanda resimdede fark edemedim skydome varsa ben talibim hemen yarın gelir alırım...
orçun skydome yok araçta fakat tavan siyah kaplama
arabayı ben biliyorum
medosotomotiv aksesuar bölüm sorumlusunun aracı
eğer gönlünde bravo varsa bu arabayı kaçırma
Rica ederim abi kötü niyetle söylemedim inan..
Bize şu süspansiyon v2 amortisörler hakkında biraz bilgi versene abicim.. Bizimde ilgimizi çekebilir belki..
araçta coılover olduğu için amortisör takımı v2 diye geçiyor
Engin multiair evoyu ne ara sattı da bunu aldı ya!! hayırlı satışlar.
Abi naptın yaa,zaten aklımda Bravo vardı param yetmeyince delirdim burada:)
Hayırlı satışlar,Coşkun abi tavsiye ediyorsa bende kefilim arkadaş..
Honor COOPER
22/02/2012, 02:30
Hayırlı satışlar gerçekten özel bir araç.
Lakin ben bu fiatı ve tofaşı anlamıyorum Hyundai kıçı kırık era da esp yi standart yaptı adamlar türkiyede sattığı amiral modelinin en üst donanımında dahi standartlaştıramadı. O değil sıfır alacak olsan çok para değil ama sipariş bekleme olayı çıkıyor bu sefer ortaya.
bvulgari
22/02/2012, 03:17
Hayırlı Satışlar Coşkun abim ama orjinal hi fi ses sistemi ne demek onu anlamadım tam olarak..Yani Fiat ın orjinal sistemi mi?..Eğer öyleyse Alpine subwoofer ın ve arkadaki bej amfi nin ne işi var orda?
GP COSKUN
22/02/2012, 12:37
emre anfi sonradan takılmış araca
hifi ses sistemi orjinal fabrika çıkışlı
Ziyaretci037
19/04/2012, 21:42
Araç satılmış dün Engin abiyle görüştük,Coşkun Abi'nin silmeyi unuttuğunu söyledi:)