Orijinalini görmek için tıklayınız : Marşpiyel tamiri
iyi akşamlar herkese. kaldırıma marşpiyeli çarptım onarımı nerde ve nasıl yaptırabilirim.
zincirlikuyu birmot yogun oldugu için 1 hafta surer dedi. anadolu sigortadan kaskolu araç acaba ikame araç için zorluk çıkartırlar mı ?
autoking anadolu sigorta ile anlaşması yokmuş benim tamir ucretini odeyip kasko dan alabileceğimi soyledi. autoking cuma gunu ne yetişebilir dedi.
resimlerini ekledim.
Bence marşpiyer ek tak hem kaybolur hem hoş olur :)
tonymontana
22/02/2012, 01:35
Autoking'in anadolu ile nasıl anlaşması olmaz? Ben yaptırdım Ekim ayında. Bir daha sigortacınızla konuşun. Autoking anlaşması bittiyse bile, benzer bir yerde size ücretsiz hizmet sağlamak zorunda eğer kaskonuzda varsa.
Autoking'in anadolu ile nasıl anlaşması olmaz? Ben yaptırdım Ekim ayında. Bir daha sigortacınızla konuşun. Autoking anlaşması bittiyse bile, benzer bir yerde size ücretsiz hizmet sağlamak zorunda eğer kaskonuzda varsa.
Autokingle anlasması ykmus vay bee
Bence marşpiyer ek tak hem kaybolur hem hoş olur :)
Oğuzun dedıgı gıbı yanlara marspıyel 160 tl falandı Femolıde
+1
ykaya1983
22/02/2012, 21:37
Ben de de iki yerde vuruk var.Yalnız sizinki gibi derin göçükler yok.Sırf o bölgeleri korumak için femoliden marşpiyel alıp taktım.Şimdi bir yere değse bile çok çok fiber marşpiyel kırılır.