Orijinalini görmek için tıklayınız : RedbaroN | t-jet sport
SchweppeS
13/02/2012, 04:07
Evet arkadaşlar sonunda bende koydum aracımın fotolarını, buda benim kırmızı tjet sportum. Şimdilik kullanıyorum ama bakalım yakında satabilirim bu güzellikten ayrılabilirim. :)
SchweppeS
13/02/2012, 04:10
devamı
uLTRa GP
13/02/2012, 10:08
çok hoş kazasız belasız binin inşallah :)
Mr.Freeze
13/02/2012, 10:49
Masallah gule gule kullan
Ziyaretci037
13/02/2012, 11:47
Sadelik ve güzellik bir arada..Güle güle kullanın..
effect1903
13/02/2012, 11:51
Maşallah..
tonymontana
13/02/2012, 12:00
araba güzel kazasız arızasız kullanırsın umarım. ancak nos yazısını sök bence.
güzel araç kazasız belasız
Kamuran sana bir Eibach pro kit yakisir 5'lik :D
Ben bu arabadan inip, 156'ya binmem soyleyim. Ille de Alfa diyorsan kiy paraya biraz MiTo veya Giulietta falan bak :)
Caglayan
13/02/2012, 13:26
araba iyide arkayı biraz daha basmak lazım ve arkadakı sarı yapıstırma olmamıs
SchweppeS
13/02/2012, 14:51
Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. Aracım dediğiniz gibi sade şu an ufak tefek oynamalar var :) Satıp satmamakta kararsızım halaa, kullanmaya karar versem çok güzel planlarım varda bi veremedim gitti o yüzden masraf yapmak istemiyorum :)
Kamuran sana bir Eibach pro kit yakisir 5'lik :D
Ben bu arabadan inip, 156'ya binmem soyleyim. Ille de Alfa diyorsan kiy paraya biraz MiTo veya Giulietta falan bak :)
Abi yapma ya 156 bebek gibi araba süzülüyo resmen yolda :) özellikle alttaki resimlerdeki gibi kırmızı olursa tadından yenmiyo
https://araba-resimleri.tk/wp-*******/uploads/alfa-romeo-156_5581_1.jpg
https://cartuning.ws/uploads/posts/2009-01/1233355407_alfa-romeo-156-gta-06.jpg
https://www.modifiyem.com/foto-galeri-modified-alfa-romeo-156-turbo-gta-3.2-v5-2227-2.jpg
https://www.ramspeedautomotive.com.au/images/alfa-romeo-images/Alfa-Romeo-156-Selespeed-Red-Service-Ramspeed-Automotive-1.png
Ziyaretci046
13/02/2012, 14:55
makina güzel bence bin gitsin :)
If you are searching for silence, this car is not for you :D
Caglayan
13/02/2012, 15:38
alfa romeo 156 iyi aractır daha once kullandım dedıgınız gb yola yapısıyor resmen ve bastıkca bayılmayan arabadır herturlu gıderı var yani tek sıkıntısı fazla yakması bunu goze alabılıyorsan ki benzin malum :) al derim punto ile romeo'yu kıyaslamak sacmalıktır kolay kolay hiç bir araçta o zevki konforu alamassın.
Abi yapma ya 156 bebek gibi araba süzülüyo resmen yolda :) özellikle alttaki resimlerdeki gibi kırmızı olursa tadından yenmiyo
:Ç Resimlerde ki kirmizi eski. 2004 ve uzeri bak benim sana gonderdiklerim gibi. Alfa uzerinde yazani yapiyorda. Binicisi olmak onemli daha once konustugumuz gibi kardesim :)
SchweppeS
13/02/2012, 16:16
Eski yeni farketmez alfa affetmez :D biliyorum eski olduğunu ama birisi yeni kasa resimlerin. sonuçta arkaları ve yandan hemen hemen aynılar :)
Alfa Romeo 156 GTA - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=k4u2Ayza0cw) şu videodakide eski kasa ama 2.30 dkda arkadan gelirken süper gözüküyo dikize bakan adam görse korkar :D
Çok güzel iyi günlerde kullanın kazasız belasız inşalla bişey sormak istiyorum şu plakalık lambaları ağrıza ışığı yakmıyormu acaba ben taktımda ağrıza lambası yaktı
Çok güzel iyi günlerde kullanın kazasız belasız inşalla bişey sormak istiyorum şu plakalık lambaları ağrıza ışığı yakmıyormu acaba ben taktımda ağrıza lambası yaktı
Bendede var yakmadı..
Nerden bulurum yakmayanı nı varmı bir markası ismi yada fotosu aldığımın üzerinde devrede vardı ama nafile
SchweppeS
13/02/2012, 16:47
Bende ilk daha güçlü beyaz bi ışık taktı ucunda 8 tane led i olan. İkinci lambayı taktığında yaktı arıza ışığını lambalar yanıp sönmeye başladı sinyal gibi :D
Sonra ucunda dirençli olan taktı bu daha loş bi ışık bu yakmadı. Aksesuarcılarda bulabilirsin hepsi satıyo sanayide 10 tl bişey :)
Aracın beyaz galiba benim aracım beyaz yada siyah olsaydı loş mavi ışık takardım çok güzel duruyo
sinan maşallah :) kazasız belasız
can-asan
13/02/2012, 23:36
maşallah kazasız belasız...
Sinan araban cidden tatlı duruyor ama arkadaki i love risk yazını sök bence, bana biraz sırıtmış gibi geldi. Bu arada abarth logoları buldun mu?
SchweppeS
14/02/2012, 01:12
Sinan araban cidden tatlı duruyor ama arkadaki i love risk yazını sök bence, bana biraz sırıtmış gibi geldi. Bu arada abarth logoları buldun mu?
Yan kapıların o siyah çıtalarına abarth buldum taktımda arka jant direksiyon için peterpan isimli arkadaşdan sticker halinde olanını aldım bugün kargoya verdi yarın elimde olur inş :) Malesef orjinalini bulamadım orjinal logo bulup takmak isterdim :(
ebay.com'a falan bak bi istersen metal logolar falan vardı, belki vardır aradıkların ;)
rockforever
14/02/2012, 01:27
Masallah güzel araç gule gule bin
SchweppeS
14/02/2012, 01:41
teşekkürler güzel yorumlarınız için :)
ebay.com'a falan bak bi istersen metal logolar falan vardı, belki vardır aradıkların ;)
ebayda çok güzel abarth ürünleri var paspaslar abarth kaliper kapakları koltuk başlıkları aflan ama ingilizcem yok bide kaç günde gelcek ne kadara patlıcak belli değil çok güzel abarth logolarıda var :)
Romeo_er2
14/02/2012, 02:24
teşekkürler güzel yorumlarınız için :)
ebayda çok güzel abarth ürünleri var paspaslar abarth kaliper kapakları koltuk başlıkları aflan ama ingilizcem yok bide kaç günde gelcek ne kadara patlıcak belli değil çok güzel abarth logolarıda var :)
deri abarth koltuk kafalığı var elimde fazladan istersen :)
maşallah bu arada temizmiş aracın güle güle kullan..
SchweppeS
14/02/2012, 02:44
deri abarth koltuk kafalığı var elimde fazladan istersen :)
maşallah bu arada temizmiş aracın güle güle kullan..
teşekkürler. bakayım fotosu varsa ilgilenebilirim :D birde koltuklarım deri değil ama nasıl olurki
Romeo_er2
14/02/2012, 03:06
teşekkürler. bakayım fotosu varsa ilgilenebilirim :D birde koltuklarım deri değil ama nasıl olurki
benimde değil ama boyunluk olarak güzel duruyo =)
valla yollayacağı kargo şirketine bağlı süresi,ben çok önceden mp3 player almıştım,postayla yollamış :S bir ay beklemiştim :)
Romeo_er2
14/02/2012, 03:40
budur ürün sinanhttps://img831.imageshack.us/img831/8748/img0535vv.jpg
SchweppeS
14/02/2012, 03:47
bu tam olarak ne oluyor anlamadım :D benim ön koltukların kafalarını yerinden çıkartıp yerinemi takıyosun yoksa benm kafalıklara arkası lastikli öyle geçiriyomusun ? Birde fiyatı nedir