Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgisayarda yaptığım cd'leri arabada çalıştıramıyorum
yavuzselim
13/02/2012, 01:28
Bilgisayarda hem mp3 hemde track cd yaptım ama arabada çalışmıyor error diyor. Arkadaşımın arabasından satın aldığı korsan cd'leri takıyorum sorunsuz çalışıyor. Nedenini bilen varmı acaba?
cemal arslan
13/02/2012, 01:42
bazı cd çalarlar...cd seçer...bunu pc de zaman zaman yaşadık....kalitesi etkendir...cd de hata olabilir.
parmak izi ..toz..vs dikkat et temiz olsun...kaliteli cd kullan...
üst katmanı yani yazılan yerin arkası koyu renkte olmasına dikkat et...lazer ışık geri dönmeli...aksi durumda ışık arka yüzeyden geçer gider...
Nero kullanarak MP3 yapmayı dene,sıkıntı olmadan dinlersin...
Radiance
13/02/2012, 01:58
Düşük hızda yazdırmayı ve kaliteli cd kullanmayı deneyin.
neroda cd çekerken daha sonra veri eklenebilsin mi sorusuna hayır de cdyi kapat acık bırakma bide öyle dene
Kardeş cdyi nerodan yazdırıyorsan nerodan ses cd diceksin yazdırmadan önce ayarlar kısmından TRACK-AT-ONCE ayarını seçmezsen track yapsan bile çalmaz benimde başıma gelmişti.DISK-AT-ONCE yazısı yerine TRACK-AT-ONCE seçeneğini işaretle
4x - Maksimum 8x yazdir. Birde philips, tdk falan kullan marka olarak. Sorun cikmaz.
Direkt data cd'si de yaratsan calmasi lazim normal srtlarda. Illa muzik cd'si yapmana gerek yok.
tonymontana
13/02/2012, 14:26
kbps problemi olabilir. Punto'da oluyor mu bilmiyorum ama bazı araçların teypleri belirli kbps'ye sahip şarkıları çalıyorlar. 128kbps genelde mp3 için standarttır. 256 veya 320kbps gibi daha kaliteli dosyaları okumuyor olabilir.
Nero'da yazdırıyorsan No Multi Session Disc'i işaretler vede belirli bir bit rate geçme. Örnek 128 gayet idealdir
shellcininabisi
13/02/2012, 23:49
4x - Maksimum 8x yazdir. Birde philips, tdk falan kullan marka olarak. Sorun cikmaz.
Direkt data cd'si de yaratsan calmasi lazim normal srtlarda. Illa muzik cd'si yapmana gerek yok.
+1 en düşük hızda normal data yazdır.
sinanuzun
14/02/2012, 00:25
Müzikler mp3 uzantılı değil mi bazı mp3 lerde koruma var ve cd ye yazdırsanız dahi çalmazlar örneğin bu TTNET müzik indirme sitesinde edurum böyle.
Cd ye yazdıryorsunuz DVD ye değil değil mi ?
yavuzselim
14/02/2012, 00:27
princo marka cd ye yazıyorum. şimdi yeni bir cd ye daha yazdım nero ile bu 4.cd bakalm busefer çalışcakmı :D ben bi dışarı çıkıp deneyim :D
cemal arslan
14/02/2012, 00:31
umarım çalışır
yavuzselim
14/02/2012, 00:59
umarım çalışır
deneyemedim peder arabayı kahveye kaçırmış :noexpression: