Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Punto sizce?
abdullahozkul
12/02/2012, 01:53
Arkadaşlar Yeni punto almaya karar verdik . . Punto 1.4 fire Easy (Galiba eski adıyla bu. . MY LIFE Start & Stop 1.4 FIRE 77 HP ) . Kredi onayı bekliyor şuanda 15 bin peşin verdik 17 bin faizsiz 10 ay kredi ile alıyoruz kredi çıkarsa fiyat 32 bin sizce nasıl bir fiyat?
Eğer olur ise Kaskosu Vergisi ne kadardır? (Ögrenci olduğum için)
Kaskoya fiyat verebilecek var mı?
Benzinli Şeçtik Paramızın yettiği buydu ileride 2 ay sonra lpg taktırmayı düşünüyoruz bu model için lpg iyi mi?
Birde kullananlar var ise benzinli ne kadar yakıyor?
Çok oldu ama şimdiden teşekkürler. .
Ayberk0616
12/02/2012, 01:58
Öncelikle hayırlı olsun :) kazasız belasız keyifle kullan aracı
Araç kredili olacağı için kasko mecburen yapılıcak bilgin olsun.Ruhsat senin üstüne olucak ise kaskon baya bi tuzlu tutar
Bahsettiğin araçtaki motor LPG'ye gayet güzel uyum sağlıyor.Ankarada bi çok yetkili serviste garantini bozmadan LPG taktırabilirsin.
abdullahozkul
12/02/2012, 02:12
Teşekkürler. . Peki kasko tahmini ne olur? hiç bir bilgim yok bu konuda:(
Ayberk0616
12/02/2012, 02:32
Şöyle söyliyim sana 1100tl taş 1500e kadar hazırlıklı ol
fiery_hunter
12/02/2012, 02:39
daha önceden üzerine araç yoksa dahada yüksek cıkma ihitimali var eğer gerçekten dolu bi poliçe istersen
phyevren
12/02/2012, 02:44
Servis dışında lpg taktıramıyorsun taktırırsan garanti bozuluyor. serviste lpg.de 1800tl belgedir muaynedir 2000tl tutar.bence yapabilirsen vazgeç ve evo ya da grande dizel bak.
Bir benzinli olarak sana tavsiyemdir.
abdullahozkul
12/02/2012, 04:15
Bildiğim kadarıyla artık grande,evo falan yok punyo artık tek ad şeklinde. . ilk arabam 2 yıldır ehlıyetım var kaza falanda yok sukur. .
celenlee
12/02/2012, 06:43
Şöyle söyliyim sana 1100tl taş 1500e kadar hazırlıklı ol
Kasko değeri 27250TL olan 2009 model aracım için %20 kamu indirimi ve ekstra kota inidirimi ile 1020TL minimum fiyat aldım Aralık Sonunda. 30 Yaş altı olunca ve kamu personeli vs değilsen şu zamanda 1400'ün altında kasko yaptırman zor gibi ilk defa kasko yaptıran 30 yaş altı için hele ki araç sıfır ;)
2700-2500 lü fiyatlar veren firmalar olacaktır pek aldırış etme onlara. "Olduuu, başüstüneeee" diyip geç.
Tabi adı sanı duyulmamış firmalar varmıdır, varsa ne kadar inerler onu bilmiyorum. Güneş Sigora falan dediler ucuz olur diye, ama teklif bile almamıştım mesela, onlara da sorulabilir, güven meselesi sonuçta.
öncelikle hayırlı olsun şimdiden, araç senin üstüne olacaksa kaskosu biraz tuzlu çıkacak çünkü ben de öyle oldu. Çünkü risk grubundayız, 2000TL nin üstünde fiyat verildi hep bana da. Biz arabayı babamın üstüne aldık, sıkıntı çıkmasın diye de noterden bir vekaletname aldık,çünkü Ankara da öğrenciyim. En uygun fiyatı da liberty sigortadan aldık. araç bedeli 30000TL üstünden kaskom 910 TL tutmuştu ;)
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
hayırlı uğurlu olsun fiyat makul bence..
diesel32
12/02/2012, 16:00
benimde ilk aracımdı yaşım 23tü o zmn... geçen sene allianz'da 1100 liraya yaptırdım...
abdullahozkul
12/02/2012, 23:21
anladım teşekkur ederım arkadaşlar cevaplarınız için. . peki nasıl araç bu puntolar verdıgimiz paraya değer mi?
fiyatına göre alabilceğiniz en iyi kalite bence
enderfikret
12/02/2012, 23:39
Bildiğim kadarıyla artık grande,evo falan yok punyo artık tek ad şeklinde. . ilk arabam 2 yıldır ehlıyetım var kaza falanda yok sukur. .
Avrupa'da yok ama Türkiye'de üçü de var.
hayırlı olsun yeni aracınız....kaza bela göstermesin allah...
aynı araçtan ben de aldım...yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum...benzin olayı diğer markalara göre gayet makul ölçülerde...fiat motorları artık az yakıyor..bu sebepten tercih ediliyorlar zaten...lpg ile gayet uyumludur merak etme...32 bine gayet iyi fiyat...araçtan fazla bişe bekleme aslında...şehir içi şehir dışı ideal bir araç...bir araçtan çok şey beklemek istiyorsan 55 binden yukarı para ayırmak durumundasın...hem dizel olur hem az yakar hem konforlu olur hem de gözalıcı olur...passat - megane gibi..örnekler çoğalabilir...ama her zaman söylüyorum....30 - 35 bin liralık tüm araçlar bence aynı:) yani; ortalama olarak aynı:)
motor delisi
13/02/2012, 13:08
kendi adınamı olacak araba ?
since1453
13/02/2012, 13:17
dediğiniz araç evo my life değil......
çünkü evo my life ta 1,4 mylife ta ilave oalrak
-perde hava yastıkları
-blue&me
-blue&me tom tom navigasyon ön hazırlık mevcut
since1453
13/02/2012, 13:19
fiat merkezle konuştum evoların üretimi devam edicekmiş Kaldırıması gibi bir durum söz konusu değilmiş.
Ama GP lere son verilecekmiş
motor delisi
13/02/2012, 15:29
fiat merkezle konuştum evoların üretimi devam edicekmiş Kaldırıması gibi bir durum söz konusu değilmiş.
Ama GP lere son verilecekmiş
banada hiç birisi kalkmyacak dendi. Birde fiat ın gerçek italyan sitesinde evo diye bi araç yok şuan :S
hakandurak
13/02/2012, 16:31
merhaba araç düz vites 5 kapı mı ona göre kasko fiyatı çıkartayım size birde bana özelden aracın ruhsat sahibi olacak kişinin tc kimlik numarasını gönderirseniz anadolu sigortadan fiyat verebilirim
Arkadaşlar Yeni punto almaya karar verdik . . Punto 1.4 fire Easy (Galiba eski adıyla bu. . MY LIFE Start & Stop 1.4 FIRE 77 HP ) . Kredi onayı bekliyor şuanda 15 bin peşin verdik 17 bin faizsiz 10 ay kredi ile alıyoruz kredi çıkarsa fiyat 32 bin sizce nasıl bir fiyat?
Eğer olur ise Kaskosu Vergisi ne kadardır? (Ögrenci olduğum için)
Kaskoya fiyat verebilecek var mı?
Benzinli Şeçtik Paramızın yettiği buydu ileride 2 ay sonra lpg taktırmayı düşünüyoruz bu model için lpg iyi mi?
Birde kullananlar var ise benzinli ne kadar yakıyor?
Çok oldu ama şimdiden teşekkürler. .
abdullahozkul
13/02/2012, 20:27
herkeze teşekkur ederim arkadaşlar . . evet araç benim üzerime olacak. . birde Km ne kadar benzin yakıyor kaç kuruş yani:)
sinanuzun
13/02/2012, 20:41
Bende ilk defa kasko yaptırmıştım Anadolu sigorta bana 1100 TL fiyat çıkardı araç 2011 araç bedeli ise 34,500 lira olarak gösterildi. Bu bedel ne kadar yüksek olursa birde kullanıcı riski ne kadar yüksek olursa fiyatta o kadar yüksek oluyor. Araç bedeli otomatik belirleniyor en azından bana öyle söylendi.
Aracınızı anahtar teslim alacaksanız vergi ödemesini satın aldığınız yer yapar diye biliyoru en azından ben alacağım zaman öyle söylenmişti..
abdullahozkul
14/02/2012, 16:39
evet onlar yatırıyorda vergi ne kadar sonra biz yatıracaz ya bilgi amaçlı:pepsi000:
madenmaden
14/02/2012, 17:20
Hayırlı olsun öncelikle ben katkı icin baya bı fiyat almıştım ruhsatı kendi üstüme olduğu icin yaklasik 2000 tl gibi bişeyler belki biraz daha fazla tuttu bence LPG faln taktirma donanımlı olmayan modellerden dizel seç grande duşun derim eğer çok para harcamak istemiyorsan dizel grande al derim benzinli ile ilgili olarak fire motorla ilgili söylenenlere bak sonra pişman olma satarken fln da dizel daha rahat satılıyor aklında bulunsun
Ben aracımı 5 mayısta teslim almıştım nisan sonunda herhalde kaskosunu yaptırmıştım 1.300 üzeri tutmuştu
dizele sakın 5 kurus fazla veriyim demek ver benzine parayı asillik sende kalsın :D ayrıcada alıncada goreceksınkı aslında dıp gaz gıtmedıgın surece kesınlıkle ve kesınlıkle lpg ıhtıyacın olmayacak :D
motor delisi
15/02/2012, 10:02
herkeze teşekkur ederim arkadaşlar . . evet araç benim üzerime olacak. . birde Km ne kadar benzin yakıyor kaç kuruş yani:)
Araç senin üzerine olacak demekki.. Hmmm bi düşünelim araç senin üzerine olması için krediyi çeken sen olman gerek çünkü kredi kimeyse onun üstüne yapıyorlar ve Koç finans öğrenciye asla kredi vermez. Kredi çekebilmeniz için daha önce ödemeleriniz olması gerek kredi kartınız olması gerek kredi puanınız olması gerek ve bordronuzun sistemde gözükmesi gerek bende 19 yaşında öğrenciyim ama 3 yıldır çalışıyorum bu 2. arabam ve 2.kredim kredi kartı aldım çekmeden önce ve puan yaptım eğer çalışmadan bordronuz yok ise kredi asla çekemezsiniz birde sistemde onaylanması 15 dk sürmüyor bile aynı anda cevabın gelmesi gerekiyordu.
madenmaden
15/02/2012, 22:10
Araç senin üzerine olacak demekki.. Hmmm bi düşünelim araç senin üzerine olması için krediyi çeken sen olman gerek çünkü kredi kimeyse onun üstüne yapıyorlar ve Koç finans öğrenciye asla kredi vermez. Kredi çekebilmeniz için daha önce ödemeleriniz olması gerek kredi kartınız olması gerek kredi puanınız olması gerek ve bordronuzun sistemde gözükmesi gerek bende 19 yaşında öğrenciyim ama 3 yıldır çalışıyorum bu 2. arabam ve 2.kredim kredi kartı aldım çekmeden önce ve puan yaptım eğer çalışmadan bordronuz yok ise kredi asla çekemezsiniz birde sistemde onaylanması 15 dk sürmüyor bile aynı anda cevabın gelmesi gerekiyordu.
Yok Fiat finans ogrenciye kredi veriyor belli koşulları sağladıktan sonra ama kefil istiyorlar o kadar ama ogrenciye kredi veriliyor bordroya veya başka birşeye ihtiyaciniz olmadan kefil ve okuduğunuza dair bir belge ile başvuruda bulunabiliyorsunuz.
abdullahozkul
16/02/2012, 01:39
krediyi aldım bile:) cuma teslim alacagım inş.
sehzadeamasya
16/02/2012, 02:09
hayırlı olsun ama kendi üzerine alma kaskodan dolayı
motor delisi
16/02/2012, 10:27
Yok Fiat finans ogrenciye kredi veriyor belli koşulları sağladıktan sonra ama kefil istiyorlar o kadar ama ogrenciye kredi veriliyor bordroya veya başka birşeye ihtiyaciniz olmadan kefil ve okuduğunuza dair bir belge ile başvuruda bulunabiliyorsunuz.
bende okuyorum ve aynı zamanda çalışıyordum kredi puanı olmayan birine nasıl kredi veriyorlar hayret ediyorum benden bordro istediler şirketten maaş yazısı aldımda gittim aralık ayında araba satmak için elinden geleni yapıyorlar :)
krediyi aldım bile:) cuma teslim alacagım inş.
Hayırlı olsun kardeşim fakat keşke ruhsat başkasının adına olsaydı babanın mesela çünkü bende 19 yaşındayım kaskolar bu yaşlarda hızlı sürücü adayına girdiğimi ve hepsi 2 katı fiyat çıkarıyor ama sitemizde hakan durak isimli kullanıcı sigortacı bi danış uygun fiyat çıkarır anadolu sigortadan
abdullahozkul
16/02/2012, 23:56
Teşekkür ederim arkadaşlar. . Peki Bu araçta mp3 çekılerek mı çalıyor cdyi yoksa atsakta olurmu ? mp3 cd sınde 20 parça anca alıyor cd ama dıgerınde 70-80 mp3 alıyor?
motor delisi
17/02/2012, 00:19
Teşekkür ederim arkadaşlar. . Peki Bu araçta mp3 çekılerek mı çalıyor cdyi yoksa atsakta olurmu ? mp3 cd sınde 20 parça anca alıyor cd ama dıgerınde 70-80 mp3 alıyor?
https://forum.grandepuntotr.com/ses-goruntu-sistemleri/31896-evom-da-cd-derdine-son-iste-car-audio-system-ve-montaj.html
Bende uyguladım muthıs bir alet.
abdullahozkul
17/02/2012, 00:31
kardeş aracı sıfır aldım sadece bılgı amaçlı sordum oluyorsa cd çekecem bugun?