Orijinalini görmek için tıklayınız : BüyükGodoman GP
Sitenin acemisiydim ilk garaj konumu açtığımda, o yüzden bulamadım konuyu tekrar açıyorum..
2007 mjet active rock siyah 5k aracımı alalı tam bir sene oluyor ve elime geçen 3-5 kuruşuda arabaya harcıyorum sonum hayrolsun :firework:
fotoları ilk halinden son haline doğru yüklüyorum..
arabayı alır almaz bi hevesle osramın beyaz ampülleriyle döşedim ön tarafı :) sonra ilk olarak sis farı taktırıp alt panjuru griye boyatayım dedim. o da nesi? renk tutmadı hoşaf gibi oldu güzelim araba. bi süre böyle bindik. sonra baktım sol stop buğu yapıyo söktüm temizledim içini ama randıman alamadım. bu arada ses yalıtımı içinde bitüself bant aldım uygulanınca fotolarını eklicem
ve jant olmasın ama yay kesinlikle olsun felsefemi gerçekleştirdim ve eibach 50mm yaylarımızı edinip araca taktık. yol tutuşu, hoplaması, zıplaması güzel tavsiye ederim. o leylek görüntüden kurtulmak bile güzel..
jant kapaklarını söktüm ve sac jantları mat siyaha boyadım bi boş vaktimde. çiçek gibi oldular ama nedense karşı cins bu modifiye işinden pek anlamıyor.. sonrada panjurlarımızı mat siyaha boyattık güzelce. bu sırada bütün kırmızı amblemleride söküp temizledik.
ve en güzel şeylerden bir diğeri olan tavan aydınlatmamızı yaptık. tiyatroyla uğraştığım için vakit ayıramıyordum hiç bir şeye, boynu sakatladık çalışmalarda ve bu sene ara verdik. durum böyle olunca arabayla uğraşcak vakit doğdu :)
abarth stoplarımızıda taktık, buğulu stopla uğraşma derdi son buldu. hem daha güzel durdu.
mehmet abiden aldığım ayak dayama ve aux kablosu, sonradan bağladığım dijital music changer, alternatif torpido ışığı gibi ufak çalışmalarımızda oldu. onları fotoğraflamaya ihtiyaç duymadım.
arabaya aksesuar taktırmaktan çok temizleme çabasında biriyim iyi mi kötümü bilmiyorum ama bu çalışmalarım devam edicek. önümüzdeki ay egzoz var. ( bu arada lip aldım hala taktırcam :) )
siyahinci83
11/02/2012, 04:54
Maşallah çok güzel olmuş aracın ;)
Maşallah çok güzel olmuş aracın ;)
teşekkür ederim
bu arada panjurlar siyah olunca önden fotosunu koymayı unutmuşum
Emre maşallah :) devam...
can-asan
11/02/2012, 12:14
maşallah maşallah :) siyah panjurlar çok daha iyi olmuş griye göre...
saygin54
11/02/2012, 12:24
Maşallah araç çok güzel siyahın ayrı bir güzelliği var :)
Maşallah kazasız belasız güzel duruyor gerçekten :)
Sis ve farları karartıp stopları da boyarsan dadından yinmez bu :D
teşekkür ederim herkese
Emre maşallah :) devam...
loading abi :)
maşallah maşallah :) siyah panjurlar çok daha iyi olmuş griye göre...
evet, ilk başta ikisinide chrome shadow yapma çabasındaydım ama vazgeçiren arkadaşlar oldu :) iyikide siyah yapmışım diyorum
Sis ve farları karartıp stopları da boyarsan dadından yinmez bu :D
stoplara artık ellemem heralde :) ama far sis karartmayı yapıcam tabi önce kapı kolundaki kromları sökmek lazım yoksa ön taraf sert-yan taraf klasik abzürt olabilir :D
ilham verici, eline sağlık.
sedat06DF5649
12/02/2012, 15:05
eline sağlık güzel olmuş devam devam :D
tebrikler güzel araç...insan elindeki ufak tefek paralar ile tek tek modifiye ettiğinde bence bu işten daha çok zevk alıyor..bütün işlemler biranda yapıldığında kıymetini anlayamıyorsun bence..
effect1903
12/02/2012, 15:59
Maşallah güzel şeyler yapmışsın araban için, güle güle kullan..
Helal lan dediklerimi yap daha güzel olucak :D
caner_ege
12/02/2012, 23:24
kazasız belasız sürüşler üstad... 10 üzerinden 10 numara.... maşallahı var puntişin...
tebrikler güzel araç...insan elindeki ufak tefek paralar ile tek tek modifiye ettiğinde bence bu işten daha çok zevk alıyor..bütün işlemler biranda yapıldığında kıymetini anlayamıyorsun bence..
aynen abi kolay yapılınca bi anlamı kalmıyor, uğraşarak elde edilen tatlı olur :)
Maşallah güzel şeyler yapmışsın araban için, güle güle kullan..
teşekkür ederim abartmadan gitmeye çalışıyoruz işte :)
Helal lan dediklerimi yap daha güzel olucak :D
çokta güzel olmasın ya göze gelir :p :D
kazasız belasız sürüşler üstad... 10 üzerinden 10 numara.... maşallahı var puntişin...
teşekkür ederim hemşerim, ufaktan bi yerine maşallah yazdırasım var :)
karlı bir beytepe kampüsü gününden :)
Stopları satarsan haberim olsun ;).
Masallah tekrar
abi hevesimi alıyım biraz dur hele :D